2012 Şubat Anneleri

Ayşebahar söyledı sabah zaten,vajen agrıları oluyormus bunlar ve doguma hazırlanıyormus vajına..Bazen hıc görunmeyebılırmıs ,bazen erkenden baslarmıs ..Bizimki normalmıs bu aylarda olması ..Ayy çok heyecanlı bir durum ..Ben ama etim çekilmiyor ,sadece kalktıgım anda sancı saplanıyor ,bacak aram yanıyor ve yurumem degısıyor..Aynı mı kı yasadıklarımız hepımızın???[/QUOTE]

Yok canım kadın doğumcu baktı bebekle ilgili değil dedi...Normal hastaneye sevk etti onlarda serum verip yallah dediler bişey yapmadılar hamileyim diye...Ama geçmedi offff....

canım o tepe anadolu yakasında

canım o bendede var ve sonrasındada böyle tık tık diye o bölge sanki kalp atışı gibi bi hareketle kasılıyo ama bende anlamıyorum

oh beeeee içim rahatladı

bu arada kimsenin haberi yok herhalde

dygbal doğum yapmış kızlar ikizleri olmuş
,
banada bağnur arkadaşımız söyledi.
ayy çok heyecanlıııı[/QUOTE]

Ne güzel yaa darısı başımıza ,ama o bizden değil miydi..Çok erken olmuyor mu Şubat annesıne göre dogumu..Sağlıklı olsunlar da sorun degıl süper yaa yazık 3 gun dayansa 2012nın ılk bebegı olurdu:2:

Tamam teşekkürler bulurum elbet,zaten istemıyorum hedıye paketı gıbı onu takmak ama...Bir de bebege kilot alacak mıyız ,daha erken degıl mı??Ben yenıdogan bornozu da bulamadım ,ama esyaları gösteren kızlar hep almıssınız anlayamadım ,ben mı bulamadım kı yahu..

kız düz yolda bile ayaklrım dolaşıyor ben artık yalnız çıkmıyorum korkuyorum

Ayy ben de öyleyım yamuldum bır anda ,daha da dün diyordum kocama ''sana mı kaldım be ,tek basıma her işimi yaparım ben '' dıyeee,bgn fön cektıresım war,ayaga kalkamıyorum kı gıyınıp cıkayım nerdee....Dün bir dolmus gerı gerı gelırken carpacaktı yolda bana ,war yaa o tırın altında kalan 9 aylık hamıle kız geldı aklıma ..Çok tırsak oldum ben :18::18::18:

merak içindeyim ikizler sağlıklı mı?
kaç kg doğdular
duygu nasıl?
sancısı mı geldi yoksa bilerek mi bu tarihte doğum yaptı ?
çatlarım şimdi bakın :119:

canım o bendede var ve sonrasındada böyle tık tık diye o bölge sanki kalp atışı gibi bi hareketle kasılıyo ama bende anlamıyorum

oh beeeee içim rahatladı

,
ayy çok heyecanlıııı[/QUOTE]
ay cok erken deılmııııı
kıloları nasılmıs bebekler ıyımıymısss..
dygbal nasıll ay delırecem ıyımı

ohh ılk ben olmadım

kesınlıkle olmaz bulusamassınızz
bnde gelırım valla yolda dgururm bak :
opuyorum cnm dıkkat et kendınee..
annede bebişlerde iyiymiş dedi bağnur
hade hade bebekler geliyooooo
ay ınanamıyorum cok cbk oldu yahuuu..
oh beeeee içim rahatladı

,
ayy çok heyecanlıııı

ilk anne kim olacak diye mrk içindeydim... çok erken olmuş umarım üçüde iyidir [/QUOTE]

ay olmus ıste
ben yırtttım

ay bende bende

eee bızım dgm lıstemızı kım yapacakk..
sftah acıldı nasılsa..

ilk doğumu duyunca anladım ki kaçarı yok doğuracaz sanırım geç anlamışım
bide nihlee doğum listesini öyle biri yapsın ki ya ilk doğuranlardaan yada son anlara kalacak biri olmalı
sen iyi takipçisin bu liste senin ellerinden öpse çok mu itici olurum acep

ya bızım lısteye baktım da
tanıdık sensıon dıye sana dıom alınma heeeeee....
kız bukle senın cocuk hakıkatten 29 subatta dgrsa 4 yılda bı mı dogum gunu kutlucanız ay ne tuhaff

ya bızım lısteye baktım da
tanıdık sensıon dıye sana dıom alınma heeeeee....
kız bukle senın cocuk hakıkatten 29 subatta dgrsa 4 yılda bı mı dogum gunu kutlucanız ay ne tuhaff

üzülüyorum yavruma zaten eğer o tarihte doğarsa yavrum garik kalır hediye kutlama yok
ama üzülme dr erken doğum riskin var dedi
o tarihi görmezsin diyo

Yok canım kadın doğumcu baktı bebekle ilgili değil dedi...Normal hastaneye sevk etti onlarda serum verip yallah dediler bişey yapmadılar hamileyim diye...Ama geçmedi offff....[/QUOTE]

Peki doktorunu arayıp sor ıstersen gecmedıgını söyle..Nst'ye de soksalar ıyıymıs aslında .

ay bende sok oldum
ocakta beklıordum da aralıkta beklemıyordum
ay bılemedım ben ocakta cıkarıyom subatı ıyı takıp ederım ama bılemedım
heyecan yaptım

ay bende sok oldum
heyecan yaptım

o yüzden dedim ya bebeğim sen yap listeyi diye
bide okudun dimi 29 şubatı bulmaz doğumum ama bizim ailede moda oldu bu aralar bebeler 42. haftasında doğuyo o zaman ağlarım haa

üzülüyorum yavruma zaten eğer o tarihte doğarsa yavrum garik kalır hediye kutlama yok
ama üzülme dr erken doğum riskin var dedi
o tarihi görmezsin diyo

ay ayrıcalıklıda olur he ben ısterdım sahsen 29 subatta dgmak
ay dogsun dogsun ne guzel mıncık mıncık

bide okudun dimi 29 şubatı bulmaz doğumum ama bizim ailede moda oldu bu aralar bebeler 42. haftasında doğuyo o zaman ağlarım haa

amannnn hayırlısı ıle olsunda gec olsun rabbıme hep duam bu..
erkek gec olur derler bıde

keşke benimki en azından 40 kadar dursa dursada tombiş olsa
ay bende sok oldum
heyecan yaptım

valla yaaa erken erken gelcek benim gelin...olsun herşeyde bi hayır vardır....kova burcuna giriyomu ayın 22 si olunca acaba

valla yaaa erken erken gelcek benim gelin...olsun herşeyde bi hayır vardır....kova burcuna giriyomu ayın 22 si olunca acaba

olsun canım sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler
kız kova burcu olmasa bebişlerimiz keşke
herkes korkutuyo beni
inatçı olur diyo

cok da tombıs olmasın yaa
hea erkencıyız bız
evet galıba 22 kova(((

oglak ıstıyordum ben
olsun hayırlısı olsun

su cızelgeye bı ayarlım ben bı bakım nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…