- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.001
kızlar hepinize selam nasılsınız bakalımm :)) ben iyim demeyi çok isterdim ama bu oğlusum beni verem edicek.kımıldamıyo doğru dürüsthıçkırığı tutuyo bi tek oğluşumun.Eee işyerindeyim pat diye de çıkamıyorum hastaneye.Çikolata falan yedim de bi tekme atıyo tekrar duruyo kızlar benim olanla ilgili organizasyonunuz olursa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.Ben de elimden geleni yapmaya çalışırım.Çok fazla okuyamadım sayfa sayfa atladım .İnş. hepiniz iyisinizdir.Bu arada ben de pendikte oturuyorum
neresindesin cnm ben kaynarcadayım..yakınmıyız acaba....:44: çıkamicam bu gidişle......sağol ilgin için ayrıca..merak etme bugün tembel günündedir bişey olmaz..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-dogum-listesi.html#post22400718
KIZLAR BEN ACTIM AMA BILEMEDIM HATAMI YAPTIM.. :44:
HAYIRLI OLSUN SIMDIDEEENNNN
Konuştun mu eşinle,merak ettim..Gerçekten en mantıklısı aynen bu şekilde anlatman olacaktır,eşin sana hak werir kesinlikle haklısın çünki..
anlatamadım,dün cocuk hastaydı ya bu durumdayken anlatmimm dedim.. galiba da anlatamıcagım... bilmiyorumm ...
Huhuuuu ben geldııımmmm.
Kızımla bulustuk, azıcık gulustuk, raporumuzu da kaptık.
Evet; 37. haftaya kadar calısabılır raporumu aldım.
Kızım, 1,943 gr olmus
Ben mı taaaaaaaam 77 kg. Kabus gıbı dimi!
Yapacak bırsey yok, dogumdan sonra boool boool spor ve su ıle gerı vermem lazım bu kıloları.
Kızım bugun pek nazlıydı, kapattı elı ıle yuzunu, bır tek yanaklarını gorduk.
Hersey yolunda sımdılık.
'Sezeryan ıle mı dogacak?' dıye sordum.
'37. haftadan sonra catı muayenesı yapacagız, durum degerlendırmesı, senın ıstegını goz onunde bulunduracagız' dedı.
Ohh kestırıp atmadı, kılolusun, sezeryan olacak dıye.
Boyle ıste hatunlar.
Sızlerde ne var ne yok?
Günaydın herkese,henüz kendime gelemedım 1 saat daha yatmayı düşünüyorum , ama , o kadar sayfa gecıyor kı sabahlasam bıtıremıyorum sonra..:26:Bu vajen agrısı dogumun habercısı mı acaba..Bacak aramdakı baskı we yanma cogalıyor ve yürürken yamuk yuruyorum dünden beri..Yoksa kıızım başını mı cıkardııı..Korkuyorum kızlaarr...Yeni yılın ilk bebeği benimki mi yoksaaa
Ayşebahar spinal hakkında bilgi için teşekkürler..Madem seninkilerde de sorun yok,ıkısı de olur demekk ki..Tabi ben böle bir anda normal doğurmak zorunda kalmazsam..:44:
günaydın kızlar biz geldik şöyle bir göz attımda kilolardan bahsedilmiş, bende 77 oldum tam 17 kilo aldım daha 40 günümüz var:18::18:
sabah duş aldım ve çatır çatır çatlamanın ne oldugunu gördüm bacaklarım haritaya dönmüş karnımda bişey yok ama bu bir ayda ondada olacak biliyorum
okadar krem yag sürdüm sürmesem nolacaktı acaba, işin garip yanı maşallah hiç kilo almamışsın sen çatlamassında demeleri ,balina gibi olsum yaww ne kilo almaması
Sonu çook eğlenceliymiş doğumunun ..Genelde kadın narkozdan uyanırken bilinç altı ne diyorsa onları söylermiş ..Sen yine iyisin,kocasına ''Allah belanı wersıın senın yuzunden bu hallerdeyııım''diyenler bıle war..
Ama ama niye bu kadar korkuyonuz sezeryandan anlamıyorum ben de..Benim çevremde herkes normal diye gitti ,saatlerce acıdan sonra sezeryan yaptırmak zorunda kaldılar...Bana da ''o doğum sancısı çekilmez direk sezeryan ol''dediler..Ayrıca da göbeği kalan tek sezeryanlı arkadaşım da yoook ..Resmen aileleriniz mi korkutuyor,ne oluyor sizlere kızlar..Allah korusun ,normal doğumda bebeğe zarar werme riskleri çok çok fazla ..Kafasını vakumla falan çekiyorlar gelmıyorsa..Bunları düşünüyor musunuz???
Niye üzülüyorsun bu kadar,olacagı warmıs olmus lutfen kasılma ,sen 1 haftadır aralıksız aglıyorsun zaten...Yazık bebeğine,bak onlar artık bizi duyuyorlar,hizlerimizi anlıyorlar..Lütfen sakin olmaya çalış ..Senin hiç suçun yokk..
Selam,3 düşüğünün sebebi neydi,normal doğum mu yani?Geçmiş olsun..İnşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucagına sinem..
Evet canım bayağı eğlenceli sonu..
Ben kendime hiç yakıştıramadım ama o naraları:)))
tamamen narkozdan:))):18:
Canım en çok o battaniyeyi mavi el örgüsünü beğendim..
Sonra minik fenerli oğlunun minnak tulumlarını..
Sonracıma küçük ayaklarını giyeceği o minnoş ayakkabılar da hoş..
Akvaryum ve muhabbet kuşu ayrıca güzel...
Hele o beşik..
Prenseslere ve prenslere layık o cibinlikli beşik...
Ben bayıldım..
Güle güle kullansın canım yavrunuz...
Allah üzerinde görmeyi de nasip etsin..
buklecim sağ ol moral verdin......cnm sıkılıyo işte.....herkesler evladının yatağını aldı kurdu bi ben sanki beceremedim bişey alıpta koyamadım....tam bu ay alcaz diyoruz bişey çıkıyo.....ne oluyo anlamıyorum...ben doğduğumda sehpa üstünde yatırmış annem babam beni bi yatak alamamışlar bana... durumları kötü olduğu için..aynısını şimdi benmi yavruma yaşatacağım yoksa diye kurup sıkıntı yaşıyorum ....eşim diyor alırız hiç merak etme diye ama iş konusu çok canımı sıktı..kafam rahat doğuma girmek istiyorum inş bişey olmaz....sonuçta doğumdada ölüm var kalım var..evladımı düşünüyorum işte....bugün gözyaşına bağladım ben ..hep elefere yüzünden..ondan bulaştı... .
Bende aynı sen gibiyim diyecektim.
Ha bugün ha yarın...
İnşallah yavaş yavaş alırsınız bebeğim...
Ne olur üzülme ama.
Dun aksam aglamamın baska nedenı vardı aslında.
Ama esıme anlatamazdım kı!
Onun bılmesını ıstemedıgım ne fırtınalar kopuyor bazen yuregımde.
Cunku aılemı hayallerımdekı gıbı tanısın ıstıyorum.
Goruntuye baktıgınızda maddı durumu gayet ıyı bır babam var!
9 tane daıre, koskocaman bır ogrencı yurdu ve lokanta.
Ama bu nımetlerden bız hıc yararlanmayız.
Bır kardesım var, unıversıte de okuyor, bu yıl basladı.
Dun aksam ablamla konustuk.
Kardesımın gunlerdır harclıgı olmadıgını ve arkadasının hanı bu tek ıcımlık corbalar var ya onlardan verdıgını, kardesımın onlarla ıdare ettıgını soyledı.
Gel de uyu butun gece!
Sabah yumurta yaptım kendıme, 'acaba o ne zamandır yemıyor' dıye gozlerım doldu, esımden sakladım.
Babam! Anneme verdıgı 10 TL nın hesabını yapıyor ama gelını ıstedıgı kadar harclık alıyor.
Gelıne de kızıyorum, durumu zaten bılıyorsun, barı aldıgın harclıklardan arada anneme ver, kardesıme gondersın.
Butun nımetlerden senın faydalanman ne kadar adil ki!
Kardesıme dargındım, gecenlerde harclık gondermek ıcın aradım, o ise beni tersledı haksız yere.
Ama ıcım elvermedı, annemı aradım, banka bılgılerını aldım.
Bugun sıcak bır yemek yesın ıstıyorum
Dun aksam da gofret yemıs cunku ):
Ablamda maddı sıkıntılar yuzunden boguluyor.
Dusunun koskoca kadının sadece 20 TL si var ve onu da dun kardesıme gondermıs.
20 TL nedır kı!
Ofke duyuyorum babama, ınanın onu sevmıyorum!
Gelınımızı de sevmıyorum.
Zamanında o kadar cok hatası oldu kı, bız bunları babamdan hep sakladık.
Sımdı babama yalakalık yapıp, para ıstıyor, vıtrınde ne gorduyse onu satın alıyor kendıne.
Insan da azıcık ınsaf olur.
O cocuk orada ac dururken, sen nasıl kendıne hala harclık alıp, harcayabılıyorsun.
Abım, safın onde gıdenı.
ıcım o kadar dolu kı, yıne sızden baska anlatacak kımsem yoktu
Canım babana çok kızdım valla..
Ama nasıl öyle böyle değil...
Neden böyle davranıyor peki?
benım_olan, bıtanem;
Bugun bende cok uzgunum.
Gercı alıstınız artık bana ama sana kıyamam ben.
Nolur uzulme.
Hıc dayanamam aglamana, yemın ederım.
Bakın ne dıyecegım kızlar.
Hepımız bırlık olup, kucuk Esad'ın yatagını teyzelerı olarak bız alalım mı?
Bırlık olursak, cok kulfette olmaz bızlere.
benım_olan da uzulmez.
Ne dersınız, he?
Ben varım canım..
Elimiz aşınmaz.. Güzel duygulu eleferam..
selam şekerlerim bugün 32+0 olduk kızımla:87:
haftalar gittikçe korkularım artıyor
nasılsınız bakalım ancak geldik biz...
Hoşgeldin güzel...
Büyüttün kuzunu sende...
canım o bendede var ve sonrasındada böyle tık tık diye o bölge sanki kalp atışı gibi bi hareketle kasılıyo ama bende anlamıyorum
oh beeeee içim rahatladı
bu arada kimsenin haberi yok herhalde
dygbal doğum yapmış kızlar ikizleri olmuş,
banada bağnur arkadaşımız söyledi.
ayy çok heyecanlıııı
Gerçekten mi canım?
Ciddi misin?
Çok sevindim duygu içinde...
evet balık çok fena bi burç çok duygusal çok bilmiş oluyo ben anlaşamıyorum şahsen balıklarla pek....
ayşecim nasılsın cnm...senişn fikilerini hep aklımın bi köşesine yazıyorum tecrüben bakımından.....kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ona güzel bi pasta yapacağım inş güzel olur..sevinsin garibim...zaten morali bozuk bu ara..yüzü gülsün...
Neli seviyorsa ondan yap benim_olanım..
Canım çekti bak benimde...
bende iyiyim sen nasılsın kuzum
kızlar bu ara avatarımdaki esad ismini akşam kendim yaptım.....pek orjinal olmadı ama idare eder....
ben beğendim avatarını hoş olmuş...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-dogum-listesi.html#post22400718
KIZLAR BEN ACTIM AMA BILEMEDIM HATAMI YAPTIM.. :44:
HAYIRLI OLSUN SIMDIDEEENNNN
Sağol canım hemen bi bakalım...
nerelerdeydin canım sen yok oldun bi ara
canım keyfim yerinde çok şükür .. bide canım sen çok marifetlisin maşallah ben onu nerden aldın diye sorucaktım sana
Evet canım işlere baktım geldim...
Maltepe uzak degıl mı?
Ben kocacıgıma sorayım da bi, ızın koparayım, bulusalım.
.[/COLOR][/I]
ins teyzesi valla çok üzüyo beni bu tembellikle( aaa ben de esenyalıdayım canım metro market var oralardayım bayağı yakınız ozaman
kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr
oh beeeee içim rahatladı
bu arada kimsenin haberi yok herhalde
dygbal doğum yapmış kızlar ikizleri olmuş,
banada bağnur arkadaşımız söyledi.
ayy çok heyecanlıııı
Canımsın ya güldürdün beni valla..
Canım face adını gönder özelden....
Sen zaten aramızdasın bebeğim...
Keşke bende istanbulda olsam....
sen biraz daha ilerdesin çok geliyoruz biz metroya neomarine....inş buluşuruk bigün..
ilk anne kim olacak diye mrk içindeydim... çok erken olmuş umarım üçüde iyidir
AY NE GUZEL OLMUS AMAAA..kumaş parçalarıyla cnm elimde diktim içine yün doldurdum.....maksat ismini yanlış demesinler....
[
çok güzel olmuş bebeğim olmuş baya
bnde bende ıstıom:) facesınıkızlar hepinize çıkmadan bugün için teşekkür etmek istiyorum beni çooooooookk mutlu ettiniz ve onurlandırdınız..
sizin gibi düşünceli insanlarla aynı ayın hamile bayanları olmak cidden beni çok mutlu etti.....sizi seviyorum....isimlerinizi tek tek yazıp hak yemek bi ismi bile unutmak istemem ama bugün yanımda olup bana moral veren herkese çok teşekkür ederim....sayenizde insan uzaktada olsa yanlız olmadığını anlıyor......çaresiz olmadığını anlıyor....
inş allahım herşeyi gönlümüze göre nasip etsin ve 2012 yılında bizi muradlarımız ne ise onlara kavuştursun inş......sizleri çoookk seviyorum....
ben şimdi kaçıyorum çorba yapacağım...akşama gelirim işim olmaz ise....çok çok öptüm sizi....hacercim ilahi çok güzelmiş bu arada hep dinlerim artık......
eleferacım görürsen bu notumu bana face ismini msj at lütfen arkadaş olakkkk...çok sağol herşey için.....
dünürüm kendine gelinime iyi bak emi.....
feray inş alyansı bulursun cnm..naptın acaba:44:.....
buklecim inş hep böyle keyfin yerinde olsun bende mutlu oluyorum o zaman..güzel kardeşim benim.....
ağrısı sızısı olanlarada çok çok geçmişler olsun inş bi sorun çıkmaz...gönüllerinizi nolur ferah tutun..bugün bi hata ettiysem bi kalp kırdıysam affola.
haydin görüşürük dostlar inş...:80:............
kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr
nihlee cim merak etme tablo işi bende çıktığına göre ben sana destek olurum ben doğurana kadar çoğunuz doğurmuş olcaksınız
allah ıyılıgını versın gel evlatlık alım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?