2012 Şubat Anneleri

kızlar hepinize selam nasılsınız bakalımm :)) ben iyim demeyi çok isterdim ama bu oğlusum beni verem edicek.kımıldamıyo doğru dürüst hıçkırığı tutuyo bi tek oğluşumun.Eee işyerindeyim pat diye de çıkamıyorum hastaneye.Çikolata falan yedim de bi tekme atıyo tekrar duruyo kızlar benim olanla ilgili organizasyonunuz olursa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.Ben de elimden geleni yapmaya çalışırım.Çok fazla okuyamadım sayfa sayfa atladım .İnş. hepiniz iyisinizdir.Bu arada ben de pendikte oturuyorum

neresindesin cnm ben kaynarcadayım..yakınmıyız acaba....:44: çıkamicam bu gidişle......sağol ilgin için ayrıca..merak etme bugün tembel günündedir bişey olmaz..

Merhaba canım.. Kızın maşallah harika.. 2 kg yaklaşık ve bence mukemmel...Hatta mikemmel:)))
Naz koyarsan adını tabi nazlı olacak:)))
kilona gelinece benimde senden aşağı kalır yanım yok gibi gbi:)))

Bak yeni yılın ilk bebeği duygunun olmuş canım..
O ağrı normal canım..

Benimde bacaklarım yani baldır kısmım çatlar ..
Kızlar yağlayın oraları...

kızlar hepinize çıkmadan bugün için teşekkür etmek istiyorum beni çooooooookk mutlu ettiniz ve onurlandırdınız..
sizin gibi düşünceli insanlarla aynı ayın hamile bayanları olmak cidden beni çok mutlu etti.....sizi seviyorum....isimlerinizi tek tek yazıp hak yemek bi ismi bile unutmak istemem ama bugün yanımda olup bana moral veren herkese çok teşekkür ederim....sayenizde insan uzaktada olsa yanlız olmadığını anlıyor......çaresiz olmadığını anlıyor....
inş allahım herşeyi gönlümüze göre nasip etsin ve 2012 yılında bizi muradlarımız ne ise onlara kavuştursun inş......sizleri çoookk seviyorum....
ben şimdi kaçıyorum çorba yapacağım...akşama gelirim işim olmaz ise....çok çok öptüm sizi....hacercim ilahi çok güzelmiş bu arada hep dinlerim artık......
eleferacım görürsen bu notumu bana face ismini msj at lütfen arkadaş olakkkk...çok sağol herşey için.....
dünürüm kendine gelinime iyi bak emi.....
feray inş alyansı bulursun cnm..naptın acaba:44:.....
buklecim inş hep böyle keyfin yerinde olsun bende mutlu oluyorum o zaman..güzel kardeşim benim.....
ağrısı sızısı olanlarada çok çok geçmişler olsun inş bi sorun çıkmaz...gönüllerinizi nolur ferah tutun..bugün bi hata ettiysem bi kalp kırdıysam affola.
haydin görüşürük dostlar inş...:80:............

kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr

Canımsın ya güldürdün beni valla..
Canım face adını gönder özelden....
Sen zaten aramızdasın bebeğim...
Keşke bende istanbulda olsam....

oh beeeee içim rahatladı

bu arada kimsenin haberi yok herhalde

dygbal doğum yapmış kızlar ikizleri olmuş
,
banada bağnur arkadaşımız söyledi.
ayy çok heyecanlıııı

ilk anne kim olacak diye mrk içindeydim... çok erken olmuş umarım üçüde iyidir [/QUOTE]

ayy şaşırdım ve cok mutlu oldumm... allahım güzel ömürler nasip etsin bebişlerineee... yahu ne güzel formumuzzz şenleniyor... yılbaşında doguracak var mı acep forumumuzdan ilk 2012 bebeği olma adayı ? :)))

sen biraz daha ilerdesin çok geliyoruz biz metroya neomarine.... inş buluşuruk bigün..

inş canım benim valla ben çok isterim tanışmayı bigün eşinle çaya bile beklerim bize :) bebişlerimiz de oyun oynar biz çay içerken:)))

ilk anne kim olacak diye mrk içindeydim... çok erken olmuş umarım üçüde iyidir

ayy şaşırdım ve cok mutlu oldumm... allahım güzel ömürler nasip etsin bebişlerineee... yahu ne güzel formumuzzz şenleniyor... yılbaşında doguracak var mı acep forumumuzdan ilk 2012 bebeği olma adayı ? :)))[/QUOTE]

Herkese zamanında doğum nasip etsin inş. canım yaa .byye evlatları hayırlı uğurlu olsunn inş. Rabbim evlatlarını ona bağışlasın inş...

kumaş parçalarıyla cnm elimde diktim içine yün doldurdum.....maksat ismini yanlış demesinler....
AY NE GUZEL OLMUS AMAAA..
[

çok güzel olmuş bebeğim olmuş baya
cnmmmm tsk ederım senın altından cıktı tablo ısı
bnde bende ıstıom:) facesını
tm cnm sende dıkkat et kendıne..
patates salatası yaotım bende solemesı ayıp onu yıyorum delı gıbı,
cnm ıstemıstı
kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr

allah ıyılıgını versın gel evlatlık alım senı

nihlee cim merak etme tablo işi bende çıktığına göre ben sana destek olurum ben doğurana kadar çoğunuz doğurmuş olcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…