2012 Şubat Anneleri

hacercim facede seni bulmadım ben yaa çok var aynı soyaddan sen beni ekle tmm mı ismimi msj atcam sana şimdi.....oturmaktan totom ağrıdı kızlar ben çıkarım birazdan söylim....uzanıcam biraz...

5100. sayfamız hayırlı olsun..
Yokluğumda hayırlamadınız inşallah:)))))

Kova çok iyi bence yaa hele de Balık olmasından bın kat ıyıdır..İnatcı olsun da duygusal olmasın kızlar,bu zamanda duygusallar kaybeder..

evet balık çok fena bi burç çok duygusal çok bilmiş oluyo ben anlaşamıyorum şahsen balıklarla pek....

ayşecim nasılsın cnm...senişn fikilerini hep aklımın bi köşesine yazıyorum tecrüben bakımından.....kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ona güzel bi pasta yapacağım inş güzel olur..sevinsin garibim...zaten morali bozuk bu ara..yüzü gülsün...

olsun canım napalım bayılırım hısrlı erkeklere

neşen yerinde bugün....faceye tontiş bi fotomu koydum bugünkü halim gören korkar belki ama bakta moralin bozukken falan keyfin yerine gelsin senden şişman olduğumu gör.... tamammı....elefera seninde facen varsa versene cnm eklim... çıktımı acaba :44:

Kıslarrrrrr imdatttttt!!!!Karnım çok ağırıyooo....Geceyi hastanede geçirdik(((Napsam geçmiyo akıl verin yaaaa.........

haknur canım geçmiş olsun,nasıl bi ağrı merak ettim?
elefera nette bir sürü liste var ama çok gereksiz şeyler var yada bana öyle geliyor bazılarıda çok abartı,tecrübeli annelerdaha net listeler verebilir diye sordum artık hazırlamak istiyorum çantayı
bebişlerde dogmaya başlaış allah bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah

pardon bennebileyim elefera ile karıştırmışım kusura bakma canım

nerelerdeydin canım sen yok oldun bi ara

canım keyfim yerinde çok şükür .. bide canım sen çok marifetlisin maşallah ben onu nerden aldın diye sorucaktım sana

canım keyfim yerinde çok şükür .. bide canım sen çok marifetlisin maşallah ben onu nerden aldın diye sorucaktım sanakız annem yapar bundan aslında teled-fonda mı görüştürsem sizi ben beceriksizim hayatta byapamam

canım keyfim yerinde çok şükür .. bide canım sen çok marifetlisin maşallah ben onu nerden aldın diye sorucaktım sana

sağol cnm internette gördüm ben buna benzeri dedim neden kendim yapmim kadın harf başına parayla satıyo valla .....hemen akşam cnm sıkılıyodu dedim yap üşenme. evde kullanmadığım kumaş parçalarından diktim..çok şık olmadı ama idare eder işte......o sırada eşim geldi müdürüm işi bıraktı dedi zaten yarım kaldı ama sabah tamamladım..daha görmedi eşimde....o bebekte evde vardı eşim almıştı onuda altına bağladım...al sana kapı süsü

esadın bide esat diye yazılanı varya onla karıştırmasınlar diye yaptım aslında....anlamları farklı çünkü....neyse kızlar ben çıkıcam birazdan gidip bi lahana çorbası yapayım karadenizli olnlar bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…