- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.981
inatçı olmazlar sanırsam ama hrıslı ve akıllı oluyo erkekleri kızlarıda biraz duygusal oluyo...güzel güzel olsun......
olsun canım sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler
kız kova burcu olmasa bebişlerimiz keşke
herkes korkutuyo beni
inatçı olur diyo
Kova çok iyi bence yaa hele de Balık olmasından bın kat ıyıdır..İnatcı olsun da duygusal olmasın kızlar,bu zamanda duygusallar kaybeder..
olsun canım napalım bayılırım hısrlı erkeklere
Canım inşallah sorun çıkmaz ..Bu dönem zaten zor bir de kışın böyle birşey inşallah asla olmasın ..Ama,sen hep pozitif düşünen iyi kalpli biri olarak yine aynı şeyi yap..Bence herşey düzelecektir temiz kalbinizle..
Çook güzeller ,Allah bebeğinin o giysilerle ve sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah ..Maaşallah..
Aslında hazır listeler var internette ,bulursam ben göndereyım canım ..
aklımda kalanlara göre;
Anne
Gecelik ,pijama ve sabahlık
Orkid veya hasta bezi
Diş fırcası ,krem gibi günlük kullanacağın kozmetık
Göğüs pedı
Emzırme atletı veya sutyenı
Gögus ucu kremı
Emzirme önlüğü
Havlu
Fotoğraf makınesı
Bebek için
Hastane çıkısı takımı
Zıbın takımı ve alt pijama ,eldıwen,bere,tulum tarzı bıseyler
Göbek bağı ıcın hıjyenık jel
1 penye,1 kalın battaniye
Ana kucagı puset
Bebek bezi 20tane en az
Islak mendıl
Eksik war mı acaba,ekler mısınız??
Kıslarrrrrr imdatttttt!!!!Karnım çok ağırıyooo....Geceyi hastanede geçirdik(((Napsam geçmiyo akıl verin yaaaa.........
kızlar bu ara avatarımdaki esad ismini akşam kendim yaptım.....pek orjinal olmadı ama idare eder....
haknur canım geçmiş olsun,nasıl bi ağrı merak ettim?
elefera nette bir sürü liste var ama çok gereksiz şeyler var yada bana öyle geliyor bazılarıda çok abartı,tecrübeli annelerdaha net listeler verebilir diye sordum artık hazırlamak istiyorum çantayı
bebişlerde dogmaya başlaış allah bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah
çok pardon yaa 34. Hafta oluyo
bide merak ediyoduk ilk kim doğurcak diye
hehe
kızlar duygunun satı 3 mayıs, doğumu 7 şubat görünüyo arkadaşlar
32. haftasında oluyo dimi yanlışl hesaplamıyorum
nerelerdeydin canım sen yok oldun bi ara5100. sayfamız hayırlı olsun..
Yokluğumda hayırlamadınız inşallah:)))))
evet balık çok fena bi burç çok duygusal çok bilmiş oluyo ben anlaşamıyorum şahsen balıklarla pek....
ayşecim nasılsın cnm...senişn fikilerini hep aklımın bi köşesine yazıyorum tecrüben bakımından.....kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ona güzel bi pasta yapacağım inş güzel olur..sevinsin garibim...zaten morali bozuk bu ara..yüzü gülsün...
neşen yerinde bugün....faceye tontiş bi fotomu koydum bugünkü halim gören korkar belki ama bakta moralin bozukken falan keyfin yerine gelsin senden şişman olduğumu gör....tamammı....elefera seninde facen varsa versene cnm eklim... çıktımı acaba :44:
ay guzel olmus neyle yaptın..
nerelerdeydin canım sen yok oldun bi ara5100. sayfamız hayırlı olsun..
Yokluğumda hayırlamadınız inşallah:)))))
evet balık çok fena bi burç çok duygusal çok bilmiş oluyo ben anlaşamıyorum şahsen balıklarla pek....
ayşecim nasılsın cnm...senişn fikilerini hep aklımın bi köşesine yazıyorum tecrüben bakımından.....kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ona güzel bi pasta yapacağım inş güzel olur..sevinsin garibim...zaten morali bozuk bu ara..yüzü gülsün...
neşen yerinde bugün....faceye tontiş bi fotomu koydum bugünkü halim gören korkar belki ama bakta moralin bozukken falan keyfin yerine gelsin senden şişman olduğumu gör....tamammı....elefera seninde facen varsa versene cnm eklim... çıktımı acaba :44:
nerelerdeydin canım sen yok oldun bi ara
canım keyfim yerinde çok şükür .. bide canım sen çok marifetlisin maşallah ben onu nerden aldın diye sorucaktım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?