2012 Şubat Anneleri

kızlar maltepe de bulusacaksanız beni de unutmayınn... zaten bu forumun üvey evladı gibiyim :))) aranıza alın yahu beni de ... ben kyalıda oturuyorumm... buluşalım kıjlarrr

kız ne üvey evladı olur mu öyle şey
olur canım bana heryer uyar maltepe olursada gel olmazsada gel çünkü anadolu yakasında buluşcaz canım

aaa bu arada gecen gün sipariş verdiğim happy baby toy beşik geldi... gayet güzelmiş çok teşekkür ederim öneren arkadasa tekrardan.... sadece yatacagı yere uyku setinin yorganını ya da bir battaniye koymam gerek,biraz sert cunku.....

boyu falan gayet ideallll ...

Sağol canım sen nasılsın?
Endişe etme hemen filancamım
Yeri dar kuzunun...
Kımıldar..
Her anı anına uymuyo ki:)))

bend e istanbulda olmak istiyommmm

:))
atıyorum... :)) sonunda birileri beni duydu :))

Canımsın ya

Canım eleferaya eşi face için izin vermedi...

olarr :)) erkenden torunun olur valla :))

Kız ne matrak kafa dengi kızsın sen:)))

ben kasıklarımdakı agrı yuzunden paytak paytak yurumek zorunda kalıyıorum
pek kılo almadıgım ıcın agırlasmadım

Bu paytak yürüme şekli tamamen fiziki yapınızdan kızlar.
Bende böyle hamile bayanlar gördüm.
Birinde doktorumla görüşmemde bir bayan ve eşi girdi.
Paytak yürüyordu eşi..
zor zor ...
doktora neden dediler..
Eşinizin fiziki yapısı bu ben değiştiremem ki dedi...
Bunun için de bişey yapılmaz dedi..

olarr :)) erkenden torunun olur valla :))
ay ne guzel
heyecanlandım teyzelıkten ananelıge terfı ettım

ahhhh sakalll..
dua etmen yeterlı
ıcıne ınce bı battanıye ıdeal oluyor cnm ben ole yaptım..

doğurmadan buluşalım diye baskı yapıyorum canım bakalım kızlar ne zaman uygun olucak

ağırlaşmadan aktive edelim... çalışanlar için bir daha ki haftasonu olabilir bence... çalışan yok isee bu haftaiçi buluşalım.... zaten gezesim var :))

ay hepimiz bir arada ne komik oluruzz :))

ağırlaşmadan aktive edelim... çalışanlar için bir daha ki haftasonu olabilir bence... çalışan yok isee bu haftaiçi buluşalım.... zaten gezesim var :))

Ay lütfen o halinizle foto çekin..
Sonra yüzünüzü kapatıp ekleyin buraya...
Face e normal ekleyin ama:))

Bakmak istiyorummmmm

ay ne guzel
heyecanlandım teyzelıkten ananelıge terfı ettım

ahhhh sakalll..
dua etmen yeterlı
ıcıne ınce bı battanıye ıdeal oluyor cnm ben ole yaptım..

:)) edecegimm :) tamam bir deneyeyim battaniye... kurdurdum sonra tekrar kaldırttım... eşim dayanamaz akşama kurar yine amaa :S

canım çalışıyorum ben elefera buluşalım dedi o da çalışıyo
hafta sonuna denk getirip hamileler partisi verelim göbüşlü göbüşlü

Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????

Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????

Ay lütfen o halinizle foto çekin..
Sonra yüzünüzü kapatıp ekleyin buraya...
Face e normal ekleyin ama:))

Bakmak istiyorummmmm

cekeriz canım..artık dogumdan sonra sende bir ist gezisi yap amaa

o zaman bir daha ki haftasonu buluşalım 7 si veya 8 inde... 7si yani ctesi olursa daha iyi olur ... ama ctesileri de çalışıyorsanız pazarda olarr

:)) edecegimm :) tamam bir deneyeyim battaniye... kurdurdum sonra tekrar kaldırttım... eşim dayanamaz akşama kurar yine amaa :S
ay kurulu kalsın ne ıstıyorsunuz
cekeriz canım..artık dogumdan sonra sende bir ist gezisi yap amaa

o zaman bir daha ki haftasonu buluşalım 7 si veya 8 inde... 7si yani ctesi olursa daha iyi olur ... ama ctesileri de çalışıyorsanız pazarda olarr

evlatlık o zmn ben gelemem
qnca dgm snrası

ayy bende dün sipariş vermiştim bugün hemen gelmiş ama iş yerini adres vermiştim evde olmazsam diye eşim getirecek akşam çok mrk ediyorum...

kızlar yaaa herkes istanbuldamı ankarada oturanlar nerde acaba... bizde buluşsak kıskandım vallahii

aa hadi senin de hayırlı olsun bende şaşırdım krem soyluyorum bu kadar erken gelmiyor bir de antalyadan geldi ... ne renk aldın sen ? ben kırmızı lacivert aldım

Sağol canım sen nasılsın?
Endişe etme hemen filancamım
Yeri dar kuzunun...
Kımıldar..
Her anı anına uymuyo ki:)))

bend e istanbulda olmak istiyommmm:

canım benim saol şimdi biraz daha iyim valla oğlan kımıldasın diye kendimi şeker komasına sokmazsam iyidir çok şükür bi iki tekme attırdım
ayy keşke ist.da olsan valla istanbul zor ama yaşanılacak şehir.Denizi, boğazı ,tepesi harika bi yerdir gerçekten

bende çalısıyorum kızlar.inş ben de gelebilirim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…