2012 Şubat Anneleri

evet bende korkuyorum valla eşim olsun nolcak diyo ikisi beraber büyür diyo....öldürürüm seni diyorum valla.... hayırlısı artık şimdi ne desek boş..allah verdikten sonra sen ne kadar korunursan korun...ama inş olmaz öyle bişey....rüyama girdiği oluyo olmuyo değil ama uyanınca bakıyorum bi kendime geri gidiyo hevesim........napalım eşimde bende korkuyoruz şimdi...zaten şafağa ne kaldı cnmmmmmmmm

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
sizce hastane için çantamı hazırlamaya baslayımmmı? 32 hafta olduk. bebişin kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinasında kurutsammı nasıl iyi olur ?fikri olan varmı?

biz yatak arkadaşıyız valla....yatağı sadece uyumak için kullanıyoruz.....yöntem möntem yok bizde............

yok cnm hava kötüyse müsait bi odana as yada ser onlar iki günde kurur yada evin doğalgaz ise peteklerin üzerine koy kurusun....hazırla tabi..geç bile kamışın ama hazırla cnm..ne zaman ne olacağı belli olmaz.....benimde eksiklerimi tamamlamam gerek yaaa:44:

hımm bu durumu yaşadıktan sonra insan tabiki tedirgin olur... çift taraflı çözümler olmalı .. kadına da fazla stres yapıyor bu durum..
neyse canım herkesfarklı tecrübeler yaşıyor,herkes farklı şeylerden çekiniyor... önemli olan çiftlerin uyumu :)) fazla özele girdik bugün :))

canım hazırla geç kalmışsın valla
bide canım kurutma makinasına gerek yok
küçücük zaten herşeyi kuruyu veriyo

Estf. sorun cevapLayayım az kaLdı az sıksınLar dişLerini artık yada bitarafLarını. CoqaLmayı onLarda bızLe bırLıkte ıstemedımı ?
OnLarda aynı arzuya ımza atmadımı ?
Eee ...
Hıc kasamam kendımı benı beyenmıyOr etmıyOr ayy nasıL eskı duzenı oturtucam dıye.
Her haLımLe quzeL oLduqumu ıspatLıyOrum ben.
HeLe onun yuzundekı bu haLdeyken bıLe ıfadesını qoruduqmde dunya benım oLuyor.
Bız evLat dunyaya qetırıyOruz
Yıyıp ıcıp aLmadık ya bu kıLoLarı.
VerıLır dert etmeyın.
heLe bı doqum yapaLım saqLıkLa sıhhatLe Ondan sonraaaaa amannnnn sabahLar oLmasınnnn

Son düzenleme:
napalım ki,mse yok dolanıyoruz öyle..sen napıyosun cnm nasılsın?

Canım sıkılıyor, oylesıne ama.
Uyumak ıstıyorum.

naber nerdeydin canım sen?

ana akşam oldu kız

Bıraz calıstım, geldım canım.
Evet, yaklasık bır saatım kaldı benım.

Bende kendımı cırkın hıssedıyorum ama lıbıdoma soz gecıremıyorum.
Doktor en son 'ılıskı olmasın artık' demıstı.
Ama ben dınlemedım
Ve gercekten eskı halıme donmeyı cok ıstıyorum.
Arzu ettıgım o seksı kıyafetlerden gıyınmek, kadın gıbı olmak...

ılıskı bır etken ama sebep degıl bence.
Bız ılk aylarda daha yogun bırlıkte oluyorduk.
Sımdılerde haftada bır, kımı zaman ıkı.

La ne yontemı, ben yontem möntem anlamam.
Ogretın dıycem, olmıycak ama bır ıkı hafta sonra bırseyler bulmam lazım.
Son haftalarda ne kadar ıstesem de esım kabul etmez sanırsam

Ohooo ben coktan hazırladım ama bez eksık bır tek.
Hazırla tabıı, her ıhtımalı goz onunde bulundurmak lazım sonucta.

eşim korkmuyo ama bende inanılmaz bi korku var o da hissediyo geri basıyo n hep benim yüzümden

korkuyorsan hiç gerek yok tatlım kasmaya... korkun hormonlarını falan etkiler bir de ... sende romantik bir akşam geçirmeyi teklif et masumca olur biter illaki sonuc beklemesin :)) ... ben evlendikten sonra ilk ilişkimde zorlanmıştım o yüzden biliyorum vajende kasılmalar oluyor korku sırasında... madem korkuyorsun hiç kasma... en önemli şey bebeğinnnnnnn ...

valla aynı düşüncelerimiz cnm.....kasmıyorum bende hiç kendimi...zaten eşim öyle çok çok takılmaz görselliğe sonuçta bebekten bu haldeyim..ama kiloma takılıyo bazen bende kızıyorum sen kendi göbeğine bak ben en azından hamileyim ondan bu haldeyim diyorum........cnm sen cüzdan işini naptın buldunmu hallettinmi...?:44:

valla aynı düşüncelerimiz cnm.....kasmıyorum bende hiç kendimi...zaten eşim öyle çok çok takılmaz görselliğe sonuçta bebekten bu haldeyim..ama kiloma takılıyo bazen bende kızıyorum sen kendi göbeğine bak ben en azından hamileyim ondan bu haldeyim diyorum........cnm sen cüzdan işini naptın buldunmu hallettinmi...?:44:

çok şükür 33 doldurmuşum ben 2 kg oldumu oğlum acaba......:44: inş olmuştur..en son 1850 di....

oLmustur bence bıtanem. masaLLah sıze :) Bız daha 31+1 iz :26:
Oqretırız kOmsucum Lafımı oLur 1-2 tuyOnun ayıpSın

Son düzenleme:
bide canımcım ne diyim ben sana benim sürekli kasılmalarım oluyo msanki doğuma hazırlık gibi kukum açılıp kapanıyo gibi.. bi tek ben yaşamıyorumdur ama korku verici oluyo dün gecede doğuruyorum sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…