- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.241
netten araştırdım,druma da sordum son ay haftada bire düşürün dedi...ama yine de bir daha ki haftadan sonra biz de farklı cözümler yapıcaz normal ilişki harici birşeyler buluruz heralde ... eşimde benden korkakta.. ne boşu canım :) kocamla yaptıgım aşk niye boşa gitsin :)) yani bende 19 haftalık olana kadar durmuştum bulantılardan dolayı falan ..ama 8 ay fazla değil mi insanın rüyalarına girer kıjjj :) cok uzun bir ara olmuş sen dogumdan sonra dikkat et , tekrar hamiş kalma olasılıgın yüksek. :))
emin ol tüm hamilelerin sıkıntısıdır bu.. sonuçta koca göbekli tipik bişi oldukkk :))
Bız ıLk qebeLıqımde ıLk 3 ay haftada 1-2 Kez yapıOduk hersey normaLdı ama bebısım dusTu. haLbukı ıLk 3 ay cOk tehLıkeLıymıs. 3 ay qecmeden 2.ye hamıLe kaLınca aman dedı esım dokunmıCam daha katLanamam onun uzuntusune dıye hıc aqzını acmıyOr qarıbımBızımde bıze qore yontemLerımız var canııııım adama basının caresıne bak demedık her haL Oyhhh
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
sizce hastane için çantamı hazırlamaya baslayımmmı? 32 hafta olduk. bebişin kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinasında kurutsammı nasıl iyi olur ?fikri olan varmı?
Bız ıLk qebeLıqımde ıLk 3 ay haftada 1-2 Kez yapıOduk hersey normaLdı ama bebısım dusTu. haLbukı ıLk 3 ay cOk tehLıkeLıymıs. 3 ay qecmeden 2.ye hamıLe kaLınca aman dedı esım dokunmıCam daha katLanamam onun uzuntusune dıye hıc aqzını acmıyOr qarıbımBızımde bıze qore yontemLerımız var canııııım adama basının caresıne bak demedık her haL Oyhhh
galiba eşlerinde yaklaşımı ç ok önemli senin söylediklerinden bunu çıkardım ben
sizce hastane için çantamı hazırlamaya baslayımmmı? 32 hafta olduk. bebişin kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinasında kurutsammı nasıl iyi olur ?fikri olan varmı?
tabi canım.. eşler arası bir iletişimle bu işin varlıgnıı da yoklugunu da sorun etmemek lazım..
napalım ki,mse yok dolanıyoruz öyle..sen napıyosun cnm nasılsın?
naber nerdeydin canım sen?
ana akşam oldu kız
o bizim gözümüzde öyle canım... ben de artık çirkin hissediyorum kendimi göbüşümden dolayı.. o yüzden beni seksi bulacagını düşünmüyorum ama daha cinsel heyecanımız bitmedi.. tabi bende bitirmemek için elimden geleni yaptım :S artık güzel değilim , şirinim diyorum :)) o da ben korkuyorum sen kalabalıga girince sana nazar degecek diye , senin gibi güzel hamile var mı diyor ?? gönlümü alıyor işte garibimm... bende cok eskisi gibi mutlu geceler yaşamıyorum ,hatta biran önce eski halime dönmek eski kadınlıgımı hissetmek istiyorum .. ama elimdeki malzemeyle de kocamı olabildiğince mutlu etmeye çalışıyorum... bazen vücutla değil sevgiyle de oluyor meşk...şimdilik sevgiyle idare edicezz ...
eşim korkmuyo ama bende inanılmaz bi korku var o da hissediyo geri basıyon hep benim yüzümden
offff sıkıldım kızlar yaaaa napsakki.....
çok şükür 33 doldurmuşum ben 2 kg oldumu oğlum acaba......:44: inş olmuştur..en son 1850 di....
Estf. sorun cevapLayayımaz kaLdı az sıksınLar dişLerini artık yada bitarafLarını. CoqaLmayı onLarda bızLe bırLıkte ıstemedımı ?
OnLarda aynı arzuya ımza atmadımı ?
Eee ...
Hıc kasamam kendımı benı beyenmıyOr etmıyOr ayy nasıL eskı duzenı oturtucam dıye.
Her haLımLe quzeL oLduqumu ıspatLıyOrum ben.
HeLe onun yuzundekı bu haLdeyken bıLe ıfadesını qoruduqmde dunya benım oLuyor.
Bız evLat dunyaya qetırıyOruz
Yıyıp ıcıp aLmadık ya bu kıLoLarı.
VerıLır dert etmeyın.
heLe bı doqum yapaLım saqLıkLa sıhhatLe Ondan sonraaaaa amannnnn sabahLar oLmasınnnn
Estf. sorun cevapLayayımaz kaLdı az sıksınLar dişLerini artık yada bitarafLarını. CoqaLmayı onLarda bızLe bırLıkte ıstemedımı ?
OnLarda aynı arzuya ımza atmadımı ?
Eee ...
Hıc kasamam kendımı benı beyenmıyOr etmıyOr ayy nasıL eskı duzenı oturtucam dıye.
Her haLımLe quzeL oLduqumu ıspatLıyOrum ben.
HeLe onun yuzundekı bu haLdeyken bıLe ıfadesını qoruduqmde dunya benım oLuyor.
Bız evLat dunyaya qetırıyOruz
Yıyıp ıcıp aLmadık ya bu kıLoLarı.
VerıLır dert etmeyın.
heLe bı doqum yapaLım saqLıkLa sıhhatLe Ondan sonraaaaa amannnnn sabahLar oLmasınnnn
çok şükür 33 doldurmuşum ben 2 kg oldumu oğlum acaba......:44: inş olmuştur..en son 1850 di....
Canım sıkılıyor, oylesıne ama.
Uyumak ıstıyorum.
Bıraz calıstım, geldım canım.
Evet, yaklasık bır saatım kaldı benım.[/COLOR][/I]
Bende kendımı cırkın hıssedıyorum ama lıbıdoma soz gecıremıyorum.
Doktor en son 'ılıskı olmasın artık' demıstı.
Ama ben dınlemedım
Ve gercekten eskı halıme donmeyı cok ıstıyorum.
Arzu ettıgım o seksı kıyafetlerden gıyınmek, kadın gıbı olmak...
ılıskı bır etken ama sebep degıl bence.
Bız ılk aylarda daha yogun bırlıkte oluyorduk.
Sımdılerde haftada bır, kımı zaman ıkı.
La ne yontemı, ben yontem möntem anlamam.
Ogretın dıycem, olmıycak ama bır ıkı hafta sonra bırseyler bulmam lazım.
Son haftalarda ne kadar ıstesem de esım kabul etmez sanırsam
Ohooo ben coktan hazırladım ama bez eksık bır tek.
Hazırla tabıı, her ıhtımalı goz onunde bulundurmak lazım sonucta.
bide canımcım ne diyim ben sana benim sürekli kasılmalarım oluyo msanki doğuma hazırlık gibi kukum açılıp kapanıyo gibi.. bi tek ben yaşamıyorumdur ama korku verici oluyo dün gecede doğuruyorum sandımkorkuyorsan hiç gerek yok tatlım kasmaya... korkun hormonlarını falan etkiler bir de ... sende romantik bir akşam geçirmeyi teklif et masumca olur biter illaki sonuc beklemesin :)) ... ben evlendikten sonra ilk ilişkimde zorlanmıştım o yüzden biliyorum vajende kasılmalar oluyor korku sırasında... madem korkuyorsun hiç kasma... en önemli şey bebeğinnnnnnn ...
atraksıyon mu istiyon ne istiyon kız?
33 ha az kaldı doğurcan bebeyikesin geçmiştir 2yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?