- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.261
biz yatak arkadaşıyız valla....yatağı sadece uyumak için kullanıyoruz.....yöntem möntem yok bizde............
valla aynı düşüncelerimiz cnm.....kasmıyorum bende hiç kendimi...zaten eşim öyle çok çok takılmaz görselliğe sonuçta bebekten bu haldeyim..ama kiloma takılıyo bazen bende kızıyorum sen kendi göbeğine bak ben en azından hamileyim ondan bu haldeyim diyorum........cnm sen cüzdan işini naptın buldunmu hallettinmi...?:44:
merhaba arkadaşlar bişey sorcam bu bebişlerin kaçıncı haftada yerleri daralıyorda eskisi kadar sık hareket edemiyorlar benim kız bir iki gündür sanki daha az harket ediyor banamı öyle geliyor bilmiyorum 33 haftam bitti normalmi öff hep tedirginim niye böyleyim sona yaklaştıkça hep yüreğim ağzımda sanki her an bişey olacakmış gibi kafayımı yedim ben:18:
öyle düşünmen çok normal cnm malum tatilde olunca..Dun yenısını cıkardım cuzdanın Bıtanem. aLyansLar qıttı napım vaLLaha kafam rahatLadı ama. yOksa baLatayı sıyırcaktım :2:
Bu arada dun beyoqLunda bu ısLer ıcın kostururken esıme soyLe bır qoz ucuyLa baktımda adam dehset yakısıkLı qeLdı qozume ya.
Her sabah otobuste orda burda dıe deLLendım kendı kendıme kız
o önden yuruyO cooL cooL bende adım atamıyOrum arkada tık nefes kocccca bı qobekkkk
evet bende öyle biliyorum cnm napalım bizde doğumdan sonra tatilin acısını çıkarırız inş....Selam kızlar ben de ilk 3ay we 8.aydan sonra sakıncalı diye biliyorum ciğnsellik...Benimolan aynı sen gibiyiz biz de kardes olduk ,eşim ben top olacam dıye dalga gecıyor
merhaba arkadaşlar bişey sorcam bu bebişlerin kaçıncı haftada yerleri daralıyorda eskisi kadar sık hareket edemiyorlar benim kız bir iki gündür sanki daha az harket ediyor banamı öyle geliyor bilmiyorum 33 haftam bitti normalmi öff hep tedirginim niye böyleyim sona yaklaştıkça hep yüreğim ağzımda sanki her an bişey olacakmış gibi kafayımı yedim ben:18:
gecmiştir 2 kg ı .. ben 32 haftalıkken 2 idiçok şükür 33 doldurmuşum ben 2 kg oldumu oğlum acaba......:44: inş olmuştur..en son 1850 di....
Canım sıkılıyor, oylesıne ama.
Uyumak ıstıyorum.
Bıraz calıstım, geldım canım.
Evet, yaklasık bır saatım kaldı benım.[/COLOR][/I]
Bende kendımı cırkın hıssedıyorum ama lıbıdoma soz gecıremıyorum.
Doktor en son 'ılıskı olmasın artık' demıstı.
Ama ben dınlemedım
Ve gercekten eskı halıme donmeyı cok ıstıyorum.
Arzu ettıgım o seksı kıyafetlerden gıyınmek, kadın gıbı olmak...
ılıskı bır etken ama sebep degıl bence.
Bız ılk aylarda daha yogun bırlıkte oluyorduk.
Sımdılerde haftada bır, kımı zaman ıkı.
La ne yontemı, ben yontem möntem anlamam.
Ogretın dıycem, olmıycak ama bır ıkı hafta sonra bırseyler bulmam lazım.
Son haftalarda ne kadar ıstesem de esım kabul etmez sanırsam
Ohooo ben coktan hazırladım ama bez eksık bır tek.
Hazırla tabıı, her ıhtımalı goz onunde bulundurmak lazım sonucta.
bide canımcım ne diyim ben sana benim sürekli kasılmalarım oluyo msanki doğuma hazırlık gibi kukum açılıp kapanıyo gibi.. bi tek ben yaşamıyorumdur ama korku verici oluyo dün gecede doğuruyorum sandım
bagnur canım sen mi duymuştun dygbalın doğum yaptığını detaylı bilgimiz var mı?
Merak ettimde meraklı ben
Kızlar ben bu aralar kendimi çok çokkkk beğenmeye başladım yawBöle anneliğin güzelliği iniyor sanki tombullaşan yanaklarımıza ha ne dersiniz??Fön çektirip makyaj yaptım ,aynaya bakmaya doyamadım..Kızım bana benzeyecek bu narsistlikle kesin..Bence eşlerinizden ilgi beklemek yerine kendinizi şımartın,son aylar birşey takmaya gelmez gerçekten ..Moralimizi yüksek tutmamız için kimsenin lafına ihtiyacımız yok ..Ben son 2 ay şiştikçe bunalıyordum ,ama bu ay hiçbirşeyim olmasa da ,kıyafetler iyice dar da gelse harikayım yaa ...hiiiç takmıyorum .. Siz de öle yapın..
Ne alırsak 15 Tl bu hafta ebru da ..Haberınız olsuuunnn
NE ALIRSAN 15 TL | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
canım çok detaylı bilgilere sahip değilim malesef..sadece doğum yaptığını ve eve sağlıklı bi şekilde geldiğini biliyorum..eve gelince bana bi mail atmış evdeyiz sağlıklıyız çok şukur diye.:))ondan sonra sanırım ikizlerden girmeye bi daha zaman bulamadı net'e felan:))))bu arada sık sık sizleri okuyup takip ediyorum:))artık hepiniz sonlara gelmişsiniz.bende sizin gibi sonlarda olucaktım ama kısmet değilmişşimdi tekrardan 5 haftalık hamileyim..umarım bu sefer bende sonuna gelirim:))gerçi benim hamilelikle iligli korkularım var henuz ama sizleri okudukça rahatlıyorum..çok buyuk sorunlar yaşamadığınızı gordukçe mutlu oluyorum..hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsın inşallah:)
canım çok detaylı bilgilere sahip değilim malesef..sadece doğum yaptığını ve eve sağlıklı bi şekilde geldiğini biliyorum..eve gelince bana bi mail atmış evdeyiz sağlıklıyız çok şukur diye.:))ondan sonra sanırım ikizlerden girmeye bi daha zaman bulamadı net'e felan:))))bu arada sık sık sizleri okuyup takip ediyorum:))artık hepiniz sonlara gelmişsiniz.bende sizin gibi sonlarda olucaktım ama kısmet değilmişşimdi tekrardan 5 haftalık hamileyim..umarım bu sefer bende sonuna gelirim:))gerçi benim hamilelikle iligli korkularım var henuz ama sizleri okudukça rahatlıyorum..çok buyuk sorunlar yaşamadığınızı gordukçe mutlu oluyorum..hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsın inşallah:)
Çak dostum bendenSin :13:
tontiş demek seninki cnm tabi ondandırda benimkide bugün epey uslu bakalım ne ara kıpırdicak...:44:sağolun kızlar hareket ediyor çok şükür az önceye kadar dönüyordu :) ama eski sert hareketler olmayınca bide hareketleri daha az sanki acaba dedim bir sorun olabilirmi 31 haftada dr 2 kilo demişti şimdi biraz daha büyümüştür ondandır o zaman rahatladım ya sağolun allahım hepimizinkini esirgesin korusun
cnm bana ilham verdin kalkıp şimdi makyaj yapcam valla o hale geldim sayende..hamileliğimden beri bırakmıştım makyajı falan en fazla saçlarımla uğraşıp bişeyler yapıyodum ama gıdım falan öyle şişmişki kendimi görmek istemiyorum bazen..ama sen moral verdin..bende süslenim bari.....kız adamlar azmasın sonra...Kızlar ben bu aralar kendimi çok çokkkk beğenmeye başladım yawBöle anneliğin güzelliği iniyor sanki tombullaşan yanaklarımıza ha ne dersiniz??Fön çektirip makyaj yaptım ,aynaya bakmaya doyamadım..Kızım bana benzeyecek bu narsistlikle kesin..Bence eşlerinizden ilgi beklemek yerine kendinizi şımartın,son aylar birşey takmaya gelmez gerçekten ..Moralimizi yüksek tutmamız için kimsenin lafına ihtiyacımız yok ..Ben son 2 ay şiştikçe bunalıyordum ,ama bu ay hiçbirşeyim olmasa da ,kıyafetler iyice dar da gelse harikayım yaa ...hiiiç takmıyorum .. Siz de öle yapın..
tontiş demek seninki cnm tabi ondandırda benimkide bugün epey uslu bakalım ne ara kıpırdicak...:44:
cnm bana ilham verdin kalkıp şimdi makyaj yapcam valla o hale geldim sayende..hamileliğimden beri bırakmıştım makyajı falan en fazla saçlarımla uğraşıp bişeyler yapıyodum ama gıdım falan öyle şişmişki kendimi görmek istemiyorum bazen..ama sen moral verdin..bende süslenim bari.....kız adamlar azmasın sonra.......8 aydır tatile çıkarınca onları...kötü olur halimiz bak.... .
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?