2012 Şubat Anneleri

Dun yenısını cıkardım cuzdanın Bıtanem. aLyansLar qıttı napım vaLLaha kafam rahatLadı ama. yOksa baLatayı sıyırcaktım :2:

Bu arada dun beyoqLunda bu ısLer ıcın kostururken esıme soyLe bır qoz ucuyLa baktımda adam dehset yakısıkLı qeLdı qozume ya.
Her sabah otobuste orda burda dıe deLLendım kendı kendıme kız
o önden yuruyO cooL cooL bende adım atamıyOrum arkada tık nefes kocccca bı qobekkkk

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bişey sorcam bu bebişlerin kaçıncı haftada yerleri daralıyorda eskisi kadar sık hareket edemiyorlar benim kız bir iki gündür sanki daha az harket ediyor banamı öyle geliyor bilmiyorum 33 haftam bitti normalmi öff hep tedirginim niye böyleyim sona yaklaştıkça hep yüreğim ağzımda sanki her an bişey olacakmış gibi kafayımı yedim ben:18:

ay Canım benım masaLLah artık eskısı qıbı sık ve sert hareketLer beklememelısın bence. Bebısının kıLosuda 2 kıLoyu buLmus oLmaLı cunku. Okuduqum kadarıyLa o haftaLardakı bebekLer qunun 12 saatınde enaz 10 Hareket edıyOLarsa sorun oLmadıqı yonunde. Burdan yoLa cıkarak kendını rahatLatabıLır yada cıkan sonuca qore doktorunLa qorusebıLırsın bence. ıcını ferah tut buyumustur annesı. Daha nadır ama daha qucLu dokunusLara sahıp artık

Son düzenleme:
öyle düşünmen çok normal cnm malum tatilde olunca....ben elini tutuyorum eşimin oda bana ayak uydurmak zorunda kalıyo napsın..sen artık yürüyemiyosun diyip takılıyo bana....ben fazla yürüdüğümde kasık arama ağrı giriyo özellikle sol bacağıma kasık yani bacağın bitim yerine anlam veremiyorum ama aslında şu dönem bol bol yarım saat en az yürümemiz gerek....üşengeçlik var üstümde nedeni neden bilmiyorum ....demekki güzel bi insanla evlisin korkma hemen cnm bunlar hamilelik sendromları normal yani....çok seviyosunda ondan bu bakışın..
Selam kızlar ben de ilk 3ay we 8.aydan sonra sakıncalı diye biliyorum ciğnsellik...Benimolan aynı sen gibiyiz biz de kardes olduk ,eşim ben top olacam dıye dalga gecıyor
evet bende öyle biliyorum cnm napalım bizde doğumdan sonra tatilin acısını çıkarırız inş........benim eşim çok sabırlı bu konuda..allaha şükür yaa....bakalım bebekler gelince nasıl olcak..tam işin ortasında ağlarlarsa vay halimize....

cnm benimkide öyle iki gündür tek tük hareket yapıyo o kadar 32 den sonra daralıyor diye biliyorum ben ama yemekten en az 2 saat sonra hareket etmeleri gerek takipcisi ol..günde en az 3 kez hareket etmeli azda olsa..eski sert hareketlerini özlicez artık sanırsam.....inş bişeyi yoktur korkma cnm....büyüyolar artık ondan..tedirginliğini bırak iyi şeyler düşün cnm....iyi olsun..pozitif pozitif....

çok şükür 33 doldurmuşum ben 2 kg oldumu oğlum acaba......:44: inş olmuştur..en son 1850 di....
gecmiştir 2 kg ı .. ben 32 haftalıkken 2 idi

bize yasaklamadı son ay haftada bir yapın dedi,kac haftalıksın ki yasakladı yahu ? ... aramana gerek yok o kadar :)) libidon yüksekse temas bile yeterli ..

benim boyle kasılmalı agrım olmadıgı ıcın bilemicem.. benim sadece bacak aramdaki kaslarda agrı oluyor..

sağolun kızlar hareket ediyor çok şükür az önceye kadar dönüyordu :) ama eski sert hareketler olmayınca bide hareketleri daha az sanki acaba dedim bir sorun olabilirmi 31 haftada dr 2 kilo demişti şimdi biraz daha büyümüştür ondandır o zaman rahatladım ya sağolun allahım hepimizinkini esirgesin korusun

bişiceği yoktur bizimki de bu hafta az hareketli... artık kocaman oldu annesi :)) hareketleri kısıtlanmaya başladı.. ben gecen hafta gördüm bacaklarını büzmüş garibimm .. o haline bile üzüldüm...

Kızlar ben bu aralar kendimi çok çokkkk beğenmeye başladım yaw Böle anneliğin güzelliği iniyor sanki tombullaşan yanaklarımıza ha ne dersiniz??Fön çektirip makyaj yaptım ,aynaya bakmaya doyamadım..Kızım bana benzeyecek bu narsistlikle kesin..Bence eşlerinizden ilgi beklemek yerine kendinizi şımartın,son aylar birşey takmaya gelmez gerçekten ..Moralimizi yüksek tutmamız için kimsenin lafına ihtiyacımız yok ..Ben son 2 ay şiştikçe bunalıyordum ,ama bu ay hiçbirşeyim olmasa da ,kıyafetler iyice dar da gelse harikayım yaa ...hiiiç takmıyorum ..Siz de öle yapın..

sağolun kızlar hareket ediyor çok şükür az önceye kadar dönüyordu :) ama eski sert hareketler olmayınca bide hareketleri daha az sanki acaba dedim bir sorun olabilirmi 31 haftada dr 2 kilo demişti şimdi biraz daha büyümüştür ondandır o zaman rahatladım ya sağolun allahım hepimizinkini esirgesin korusun

bagnur canım sen mi duymuştun dygbalın doğum yaptığını detaylı bilgimiz var mı?
Merak ettimde meraklı ben

canım çok detaylı bilgilere sahip değilim malesef..sadece doğum yaptığını ve eve sağlıklı bi şekilde geldiğini biliyorum..eve gelince bana bi mail atmış evdeyiz sağlıklıyız çok şukur diye.:))ondan sonra sanırım ikizlerden girmeye bi daha zaman bulamadı net'e felan:))))bu arada sık sık sizleri okuyup takip ediyorum:))artık hepiniz sonlara gelmişsiniz.bende sizin gibi sonlarda olucaktım ama kısmet değilmişşimdi tekrardan 5 haftalık hamileyim..umarım bu sefer bende sonuna gelirim:))gerçi benim hamilelikle iligli korkularım var henuzama sizleri okudukça rahatlıyorum..çok buyuk sorunlar yaşamadığınızı gordukçe mutlu oluyorum..hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsın inşallah:)

Çak dostum bendenSin :13:

ben inanıyorum canım bu sefer herşey senin içinde güzel olucak. içini biraz rahatlatmaya çalış olur mu?

Kiloları ne kadarmıs,küveze girmeden ewe gidebilmiş mi harika yaa

Çak dostum bendenSin :13:

Çaktım canım..Onların ilgizine mi kaldık yahu ...

tontiş demek seninki cnm tabi ondandırda benimkide bugün epey uslu bakalım ne ara kıpırdicak...:44:
cnm bana ilham verdin kalkıp şimdi makyaj yapcam valla o hale geldim sayende..hamileliğimden beri bırakmıştım makyajı falan en fazla saçlarımla uğraşıp bişeyler yapıyodum ama gıdım falan öyle şişmişki kendimi görmek istemiyorum bazen..ama sen moral verdin..bende süslenim bari.....kız adamlar azmasın sonra.......8 aydır tatile çıkarınca onları...kötü olur halimiz bak.....

sağol cnm allahım sanada sağ sağlim bu günlere gelmeni nasip etsin inş..gönlünü ferah tut sende 2012de anne olcaksın yinede bak....inş herşey güzel olur hepimiz için....

Tekrar aynı duyquyu sacLarından tutarcasına yakaLamıs oLman sOnu qormen ıcın yeterLı bı sebeb bence Baqburcum. Hı ne derSın? :)
Hıc bızaman 1 oncekı qıbı oLurmu az daha bekLeyeyım kendımı kaptırmak ıcın qıbı dusunceLere kapıLıpta sakın ıcındekı meLeqe duyacaqın heyecanı coskuyu erteLeme.
Yaşa ...
Doyasıya yaŞa....
Rabbım sana 1 kere daha bahşetmişse bunu Bu ukaLaLıqı yap ve bencıLce asıL Ona.
Cok dınLen. vıtamınLerını sakın aksatma. Doktorun dusuk hapı verdıySe mutLaka aksatmadan ıc.
Ve kımseyLe bebeqın hakkında kOnusma. Durumundan buLantından uyku haLınden aşermenden sakın bahsetme cunku nazar oLuyor. Bunu bırebır yasadım.
ve anneme dahı 4 ayLık oLana kadar soyLemedım cunku hayaL kırıkLıqından korktum.
Ust rafLardakı caydanLıqı ıstedıqınde ben uzanmayayım dıyıp eşime sesLendiqim an annem anLadı ve bana 1 dahamı hamıLesın dıye sormadı bıLe.
ıcınde yaŞa. Ve ewının ıcerısınde herseyıne yansıt hamıLe oLduqunu.
arkana bı yastık kOy rahat etsın bebqım de
meyvenın en q1uzelını sec onun oLsun de
erken yaT ıstırahat ettır Onu. PamukLara sar kendi derinin aLtında.
Ne yaparsan yap yada yapma ama Kımseye o qozLerındekı hamıLeLıqın verdıqı ısıkLa bakma sakLa sakın Onu.
Ve boL dua et quLum.
doktorun kım sana dusuk hapı faLan verdımı ve bu kez ınce eleyıp sık dokuyOrmu bıLmıyorum ama ıstanbuLda avrupa yakasındaysan kendı doktorumu onerebıLırım sana. rabbım huzurLa kucaqına aLmayı nasıp etsın ama once tebbıkLerı duyda sende kafayı ye bızım qıbı :))))

Yook kızz bu kadar durdular artık ısteseler de yapamaz kı bebegı hıssedıyor çok korkuyor sımdı o yapamıyor zaten..Walla bizden güzel mi, war resmen bir mucıze taşıyoruz yaa neden aynaya küselim bebişim.Sen doktor randevun ne zaman ben 4 ocakta gıtcem ınsallah 2 kg olmuslardır artık dı mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…