- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.281
tekrar aynı duyquyu saclarından tutarcasına yakalamıs olman sonu qormen ıcın yeterlı bı sebeb bence baqburcum. Hı ne dersın? :)
hıc bızaman 1 oncekı qıbı olurmu az daha bekleyeyım kendımı kaptırmak ıcın qıbı dusuncelere kapılıpta sakın ıcındekı meleqe duyacaqın heyecanı coskuyu erteleme.
Yaşa ...
Doyasıya yaşa....
Rabbım sana 1 kere daha bahşetmişse bunu bu ukalalıqı yap ve bencılce asıl ona.
Cok dınlen. Vıtamınlerını sakın aksatma. Doktorun dusuk hapı verdıyse mutlaka aksatmadan ıc.
Ve kımseyle bebeqın hakkında konusma. Durumundan bulantından uyku halınden aşermenden sakın bahsetme cunku nazar oluyor. Bunu bırebır yasadım.
Ve anneme dahı 4 aylık olana kadar soylemedım cunku hayal kırıklıqından korktum.
Ust raflardakı caydanlıqı ıstedıqınde ben uzanmayayım dıyıp eşime seslendiqim an annem anladı ve bana 1 dahamı hamılesın dıye sormadı bıle.
ıcınde yaşa. Ve ewının ıcerısınde herseyıne yansıt hamıle olduqunu.
Arkana bı yastık koy rahat etsın bebqım de
meyvenın en q1uzelını sec onun olsun de
erken yat ıstırahat ettır onu. Pamuklara sar kendi derinin altında.
Ne yaparsan yap yada yapma ama kımseye o qozlerındekı hamılelıqın verdıqı ısıkla bakma sakla sakın onu.
Ve bol dua et qulum.
Doktorun kım sana dusuk hapı falan verdımı ve bu kez ınce eleyıp sık dokuyormu bılmıyorum ama ıstanbulda avrupa yakasındaysan kendı doktorumu onerebılırım sana. Rabbım huzurla kucaqına almayı nasıp etsın ama once tebbıklerı duyda sende kafayı ye bızım qıbı :))))
ben inanıyorum canım bu sefer herşey senin içinde güzel olucak. içini biraz rahatlatmaya çalış olur mu?
Kiloları ne kadarmıs,küveze girmeden ewe gidebilmiş mi harika yaa
AH HAYATIM İNAN O KADARINI BENDE BİLMİYORUM:))
Tekrar aynı duyquyu sacLarından tutarcasına yakaLamıs oLman sOnu qormen ıcın yeterLı bı sebeb bence Baqburcum. Hı ne derSın? :)
Hıc bızaman 1 oncekı qıbı oLurmu az daha bekLeyeyım kendımı kaptırmak ıcın qıbı dusunceLere kapıLıpta sakın ıcındekı meLeqe duyacaqın heyecanı coskuyu erteLeme.
Yaşa ...
Doyasıya yaŞa....
Rabbım sana 1 kere daha bahşetmişse bunu Bu ukaLaLıqı yap ve bencıLce asıL Ona.
Cok dınLen. vıtamınLerını sakın aksatma. Doktorun dusuk hapı verdıySe mutLaka aksatmadan ıc.
Ve kımseyLe bebeqın hakkında kOnusma. Durumundan buLantından uyku haLınden aşermenden sakın bahsetme cunku nazar oLuyor. Bunu bırebır yasadım.
ve anneme dahı 4 ayLık oLana kadar soyLemedım cunku hayaL kırıkLıqından korktum.
Ust rafLardakı caydanLıqı ıstedıqınde ben uzanmayayım dıyıp eşime sesLendiqim an annem anLadı ve bana 1 dahamı hamıLesın dıye sormadı bıLe.
ıcınde yaŞa. Ve ewının ıcerısınde herseyıne yansıt hamıLe oLduqunu.
arkana bı yastık kOy rahat etsın bebqım de
meyvenın en q1uzelını sec onun oLsun de
erken yaT ıstırahat ettır Onu. PamukLara sar kendi derinin aLtında.
Ne yaparsan yap yada yapma ama Kımseye o qozLerındekı hamıLeLıqın verdıqı ısıkLa bakma sakLa sakın Onu.
Ve boL dua et quLum.
doktorun kım sana dusuk hapı faLan verdımı ve bu kez ınce eleyıp sık dokuyOrmu bıLmıyorum ama ıstanbuLda avrupa yakasındaysan kendı doktorumu onerebıLırım sana. rabbım huzurLa kucaqına aLmayı nasıp etsın ama once tebbıkLerı duyda sende kafayı ye bızım qıbı :))))
Yook kızz bu kadar durdular artık ısteseler de yapamaz kı bebegı hıssedıyor çok korkuyor sımdı o yapamıyor zaten..Walla bizden güzel mi, war resmen bir mucıze taşıyoruz yaa neden aynaya küselim bebişim.Sen doktor randevun ne zaman ben 4 ocakta gıtcem ınsallah 2 kg olmuslardır artık dı mı..
canım çok teşekkur ederim çok guzel yazmışsın:)dr'um hizmet hastanesinde dr. Sait bey. Içinizde bilen varmı bilemiyorum tabi..ben 4 haftalık hamileyken oğrendiğim için henuz gelsende bişey goremeyiz dedi ve hemen folik asite başlattı.haftaya ilk kontrolum olcak.6 haftalık olucam haftaya işte..ben ilk oğrendiğimde çok korkup zırıldayınca annemler öğrendi tabiki..bana çok destek oldu hem annem hem babam bu konuda..telkin etmeye çalıştılar hep.kıloluyum ben boyumda kısa..daha fazla alıcağım kılolar yürümek nefes almak gidi sorunlar yaratıcak diye ağlandım ilk gunler.ama yavaş yavaş alışmaya başladım ağlamıorum en azından artık..burda sizin içinizden bi arkadaşınız bana inanılmaz destek oldu:))sürekli konuşmaya çalışıyorum onunla.şoyle zormu boyle zor mu:))sanırım ben bebeğimi hissettikçe de korkularımı yenip bebepğim için korkmayı öğrenicem..panik atakla birlikte hamilelik gerçekten zor ouyor..ben asla doğruramam hamile olamam sanıyordum hep..gerçi hala ileriki ayar için oyle düşünmuyor değilim:))ama dediğim gibi ağlamıyorum en azından:)))
benim doktorum da sait bey ..bence çok şanslıyız,o konusunda uzman birisi ve korkma ellerine teslım et kendını ..doğuran bir sürü kadın nasıl yapıyor dıye moral wer kendıne canım ..
Haknurummmmmmmmmmmmmmmmm
ocak annelerinden 8 kişi dogum yapmış yahu .. 4 kişi 38. haftasındayken, 1 kişi 34 ,1kişi 35 ,2 kişi de 36 haftalıkken dogum yapmış... hele bir tanesi allah nazarlardan korusun bebeğini 3980 gr dogurmus kızını 38 haftalıkken masallahhh hemde 41 kere masallah
benim kızım 38 ken cıksa ciroz bişi çıkar heralde :))
canım çok teşekkur ederim çok guzel yazmışsın:)dr'um hizmet hastanesinde dr. Sait bey. Içinizde bilen varmı bilemiyorum tabi..ben 4 haftalık hamileyken oğrendiğim için henuz gelsende bişey goremeyiz dedi ve hemen folik asite başlattı.haftaya ilk kontrolum olcak.6 haftalık olucam haftaya işte..ben ilk oğrendiğimde çok korkup zırıldayınca annemler öğrendi tabiki..bana çok destek oldu hem annem hem babam bu konuda..telkin etmeye çalıştılar hep.kıloluyum ben boyumda kısa..daha fazla alıcağım kılolar yürümek nefes almak gidi sorunlar yaratıcak diye ağlandım ilk gunler.ama yavaş yavaş alışmaya başladım ağlamıorum en azından artık..burda sizin içinizden bi arkadaşınız bana inanılmaz destek oldu:))sürekli konuşmaya çalışıyorum onunla.şoyle zormu boyle zor mu:))sanırım ben bebeğimi hissettikçe de korkularımı yenip bebepğim için korkmayı öğrenicem..panik atakla birlikte hamilelik gerçekten zor ouyor..ben asla doğruramam hamile olamam sanıyordum hep..gerçi hala ileriki ayar için oyle düşünmuyor değilim:))ama dediğim gibi ağlamıyorum en azından:)))
Çokgüzel anlatmıssın ..
güme gitmeyelimde güzelleşelim derken........internette 2 2 400 olmuştur yazıyo ama inş olmuşlardır.. .....cnm doktorum bi gün vermedi bana..ne zaman oğlumu görmek istersem o zaman gidiyorum ben..bu kez çok sorum olck doktora ama sabahtan giderim ocak ayı bi gelsinde.....çatı muayenesi ypcakmı normal doğuma müsaitmiyim çok sorum var sorcak...
kızlar ben kaçıyorum herkese nice mutlu yıllar diliyorum..2012 hepimize evladlarımızla birlikte çoooookkkkk mutluluk şans getirsin inş.....
yarın eğer usb min günü dolmamış ise girerim yine söz vermiyorum ama.....çok öptüm sizleri..kalkayım bi yemek yapayım ..bi çorba var..eşim gelir birazdan..görüşürüz inş....çok çok öptüm kuzularınızıda sizide......
Eki Görüntüle 317956
:80::80:
ya ben düşük yaptığımda da ona gitmiştim..çok şeker bi adam..dun akşamda aradım hatta cebinden hemen açtı çok guzel konuşuyor.ben ilk oğrendiğimde hiç korkma dedi bana hatta:))ama senin kadar bilemiyorum daha kendisini tabi:))hastanede randevularında çok bekleniyormuş onu biliyorum:))amcamın kızı orda doğum yaptı sait bey'de oylelikle gitmeye başladım bende..canım sana bişey sorayım bu 2. Li testler felan pahalımı çok hizmet hastanesinde??
Canım bunlar hep normal doğum mu bilgin varmı???
Sıra bize geliyor desenize...Hiç dogurmayaca gıbı alıstım kızıma yaa karnımda kalsın donduracagım 1 yıl kızım burda kalsın lutfenn...
Çokgüzel anlatmıssın ..
güme gitmeyelimde güzelleşelim derken........internette 2 2 400 olmuştur yazıyo ama inş olmuşlardır.. .....cnm doktorum bi gün vermedi bana..ne zaman oğlumu görmek istersem o zaman gidiyorum ben..bu kez çok sorum olck doktora ama sabahtan giderim ocak ayı bi gelsinde.....çatı muayenesi ypcakmı normal doğuma müsaitmiyim çok sorum var sorcak...
kızlar ben kaçıyorum herkese nice mutlu yıllar diliyorum..2012 hepimize evladlarımızla birlikte çoooookkkkk mutluluk şans getirsin inş.....
yarın eğer usb min günü dolmamış ise girerim yine söz vermiyorum ama.....çok öptüm sizleri..kalkayım bi yemek yapayım ..bi çorba var..eşim gelir birazdan..görüşürüz inş....çok çok öptüm kuzularınızıda sizide......
Eki Görüntüle 317956
:80::80:
Efendim canımmmmmmmmmmm benimmmmmm.....
Sıra bize geliyor desenize...Hiç dogurmayaca gıbı alıstım kızıma yaa karnımda kalsın donduracagım 1 yıl kızım burda kalsın lutfenn...
yok 2 tane mi ne normal dogum ...
vallahi bende şaşırdım anamm az kaldı.... deliii :) vaktinde gelsinler işte dur bulabilrsem linki atacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?