2012 Şubat Anneleri

Neydıyon nassın qüLüüüüümmmmmmmm...

Kız deme öyLeeee cıksınLar artık ayyyy yiyim onun totişkoSunu kukuSunu

İyiyim canım bacak kasılmalarımdan başka bir problemim yok...Ayrıca bugün çok güzeldi sevdiğim bir dostum geldi bize 3 aylık oğluşuyla onu öpüp kokladım dostumuda özlemiştim güzeldi yani...Teyzesi oğluma kocamannnn bir paket kıyafet getirmiş örgüler tulumlar montlar almış oğluma yerim ben onu yaaaa....Sen nasılsın????

Ohh masaLLah süpermiş :) Bende ıyıyım bıtanem Kızım tekme atıyo suan sana doqru qayretLı qayretLı

Kızlar ben çıkıyorum bacaklarım kasılıyo biraz onlarla ilgileneyim delirtecek beni:))))kendinize iyi bakın....Baş başşşş:))))

ayy ben gebelikten önceki rüyama göre ocakta doguruyorum ama böyle düşünmemeye çalışıyorum :))

benim evlilik tarihim 01.02.2009

rüyamda biri bana evliliğinizin 2. yılında 2012 yılında bebişin olacak diyor...

evliliğimin 2. yılı şubatta bittiğine göre ocaga kalıyor durum..

ve ben hamile kalmadan 4 5 ay öncesinden gördüm... yani hatta eşimle güldük bebeğin 40 haftalık hali 13 şubat ya, 13 gün bir sapma var rüyanda demişti :)))
amannn hayırlısı iştee

bize yasaklamadı son ay haftada bir yapın dedi,kac haftalıksın ki yasakladı yahu ? ... aramana gerek yok o kadar :)) libidon yüksekse temas bile yeterli ..

Bugun ıtıbarı ıle 32+3
Yasakladıgı zaman 30 haftalıktık.
Son gıttıgımızde de yıneledı, 'ılıskı olmasın demıstım'
Sankı anlamıstı da, 'ben sıze ılıskı olmasın demedım mı, heee' dıye cıkısır gıbı

He be, zaten benım lıbıdo sasırdı yonunu.
Normalde bu aylarda ıstek azalırmıs, benım kı tavan yaptı.
bır tek 2. trımester da bıraz azalma olmustu.

Kendını begenmıs
Saka bı yana bende bazen kendımı cok begenıyorum.
Saclarımı yaptıgımda ozellıkle.

Canım ne guzel ıfade etmıssın oyle.

Kızlar sabahtan berı dogum hıkayelerını okuyorum;

Aralık annelerınden dderya'nın hıkayesını okudum en son ve bır ıfade kullanmıs cok hosuma gıttı, sızınle paylasmak ıstedım;

''sakın benden önce çıkarmayın beraber çıkalım dedim. zaferimi herkese göstermeliydim. çünkü kimse normal doğum yapabileceğime inanmamıştı. giyindik, saçımızı düzelttik, hemşirenin rujunu sürdük :)) sandalyeye oturup, kızımı da kucağıma alıp, gülerek çıktım doğumhaneden. o kadar kişi bekliyordu ki şaşırdım! kendimi gerçekten büyük bir zafer kazanmış da halkına selam veren bir kral gibi hissettim. bi beni alkışlamadıkları kalmıştı.''

Ne hos yorumlamıs degıl mı? Tamamını okumak ıstersenız; lınk burada http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi-14.html

Kımsecıkler de yok bugun.
Tabıı cogunuz tatıldesınız, benım gıbı calısmıyorsunuz kı.

Ben 06:30 gıbı uyandım bugun, artık gecelerı cok rahat uyuyamıyorum.
Yattıgım yerden de cok zor kalkyıorum.

Sabah kendıme aynada bakarken 'mınık bır panda oldum' dedım.
Esım duymus, baktım gulumseyerek bana bakıyor, 'neee?' dedım sınırlenerek.
'Mınık mı?' dıye karsılık verdı gulerek.

Su an karnımda acı var, acaba sancı mı bu?
Sızlıyor resmen, anlayamıyorum kı neden oldugunu?
Zaman zaman oluyor bu aralar.

Anlasılan bugun yalnızım.
O zaman sımdıden herkese saglık, mutluluk, basarı, bol paralı, bebeklerımızle ve eslerımızle beraber gecırecegımız huzur dolu bır yıl / ömür dılıyorum.

Okurken ağladım yaa((Çok güzel anlatmışşş...

Günaydın kanatLarını karnında sakLayan meLek anneLer ...

Eleferacım koLay qeLSın canım Umarım oqLene kadar caLısıyOrsundur. Yenı yıLın son qunu butun qun caLıstıqımı dusunemıyOrum. Rabbım sabrını versın.
Buqun Ornektepe pazarı var uqrasakta meLekLerımıze 1-2 tuLummu çarpsak dıOrum :26:

Gece saat 1.30 cıvarında oyLe bır kafasızLık ettımkı quLermısınız aqLarmısınız bıLemıcem artık

Yaw süt ısıtmıstım twnın karsısında ıcecekTım ne quzeL. Esımde sekerLeme yapıyOrdu dıqer koLtukta.
YerLesmeye caLısırken koCaman bardaqı baCak arama koymustum arkama yastık koyuyOrdumkıııııııııııı
Tam apişime dewriLdi bardak
sıCacıktı hatta kaynardı

1 kaLktım yerımden '' Yandımmmm Yandımmmmm Yandımmmmmmmmmmmmm '' dıe dıe esofman dOn ne varsa attım uzerımden

Buraya kadar hersey oLaqan. Esımın tepkısı qoruLmeye deqerdı yaf haLa quLuyorum

sıcradı yerınden '' bısmıLLah bısmıLLah noLuyoooooo qeLıyomuuuu qeLıyomuuuu noLuyo yaaaa '' aynen bu sekıL

Sus bee ne qeLmesı veLveLecı dedım Süt döküLdü haşLandım bişi yOk korkma dedim. Adam bunda bukadar panikSe doqum anını dusunemıyOrum. ama kendımı kucuk 1 ımtıhan ettım sankı. cOk soquk kanLıyım bea

doLaptan buz tutmus nevarsa koydum bacak arama erıtmedıqım sey kaLmadı. Ne yanmıSım be arkadaS
Şimdi iyiyim ama merak etmeyin. Kızım korktu yada vajınaL boLqeme bısı oLdu dıe uzuLdum ama yOk. Sadece baCakLarımın en tombuL yerLerını yakmıSım nihahahaha

ÖpüyOrum hepinizi kahvaLtı hazırLıcam uqramaya caLısırım

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm çok güldürdün beni yaa adamda korkmuştur napsın uyku sersemi...geçmiş olsun iyi kukuyu yakmadın ucuz kurtarmışın valla

cnm yanlız değilsin bende geldim gerçi birazdan kaçarım alışverişe çıkmam gerek ama hala ne yemek yapsam bilemedim yaaa..... benim eşimde hep bana takılıyo öyle....minik değiliz kabul edelim inş olcaz doğumdan sonra......şu hamile hikayesini benimde okumam gerek çok güzel yazmış cidden kralızzz biz kralll

canım geçmiş olsun .. keşke benim eşimde böyle olsa endişe mi panik mi dediğin bilmem ama donuk herifleri sevmiyorum nasıl evlendiysem artık.. bi daha bardağı nereye koyacağına dikkat et olur mu bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…