- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.301
yok 2 tane mi ne normal dogum ...
vallahi bende şaşırdım anamm az kaldı.... deliii :) vaktinde gelsinler işte dur bulabilrsem linki atacagım
Neydıyon nassın qüLüüüüümmmmmmmm...
Kız deme öyLeeee cıksınLar artık ayyyy yiyim onun totişkoSunu kukuSunu
kızlar bu gidişle bizim bebişlerde şubatı beklemeyecek galiba ocakta doğuranlar olacak aramızda...
İyiyim canım bacak kasılmalarımdan başka bir problemim yok...Ayrıca bugün çok güzeldi sevdiğim bir dostum geldi bize 3 aylık oğluşuyla onu öpüp kokladım dostumuda özlemiştim güzeldi yani...Teyzesi oğluma kocamannnn bir paket kıyafet getirmiş örgüler tulumlar montlar almış oğluma yerim ben onu yaaaa....Sen nasılsın????
kızlar bu gidişle bizim bebişlerde şubatı beklemeyecek galiba ocakta doğuranlar olacak aramızda...
Ay 34 haftalık oldum canım ya az kaldı desene:)))Ama zaman geçmiyooo offf pufff....
Ohh masaLLah süpermiş :) Bende ıyıyım bıtanem Kızım tekme atıyo suan sana doqru qayretLı qayretLı
Ayyy valla canım tekmeler bişey değilmiş kasılmanın yanında...Kasılmalar felaketmiş...
Kızlar ben çıkıyorum bacaklarım kasılıyo biraz onlarla ilgileneyim delirtecek beni:))))kendinize iyi bakın....Baş başşşş:))))
bize yasaklamadı son ay haftada bir yapın dedi,kac haftalıksın ki yasakladı yahu ? ... aramana gerek yok o kadar :)) libidon yüksekse temas bile yeterli ..
Kızlar ben bu aralar kendimi çok çokkkk beğenmeye başladım yawBöle anneliğin güzelliği iniyor sanki tombullaşan yanaklarımıza ha ne dersiniz??Fön çektirip makyaj yaptım ,aynaya bakmaya doyamadım..Kızım bana benzeyecek bu narsistlikle kesin..Bence eşlerinizden ilgi beklemek yerine kendinizi şımartın,son aylar birşey takmaya gelmez gerçekten ..Moralimizi yüksek tutmamız için kimsenin lafına ihtiyacımız yok ..Ben son 2 ay şiştikçe bunalıyordum ,ama bu ay hiçbirşeyim olmasa da ,kıyafetler iyice dar da gelse harikayım yaa ...hiiiç takmıyorum .. Siz de öle yapın..
Tekrar aynı duyquyu sacLarından tutarcasına yakaLamıs oLman sOnu qormen ıcın yeterLı bı sebeb bence Baqburcum. Hı ne derSın? :)
Hıc bızaman 1 oncekı qıbı oLurmu az daha bekLeyeyım kendımı kaptırmak ıcın qıbı dusunceLere kapıLıpta sakın ıcındekı meLeqe duyacaqın heyecanı coskuyu erteLeme.
Yaşa ...
Doyasıya yaŞa....
Rabbım sana 1 kere daha bahşetmişse bunu Bu ukaLaLıqı yap ve bencıLce asıL Ona.
Cok dınLen. vıtamınLerını sakın aksatma. Doktorun dusuk hapı verdıySe mutLaka aksatmadan ıc.
Ve kımseyLe bebeqın hakkında kOnusma. Durumundan buLantından uyku haLınden aşermenden sakın bahsetme cunku nazar oLuyor. Bunu bırebır yasadım.
ve anneme dahı 4 ayLık oLana kadar soyLemedım cunku hayaL kırıkLıqından korktum.
Ust rafLardakı caydanLıqı ıstedıqınde ben uzanmayayım dıyıp eşime sesLendiqim an annem anLadı ve bana 1 dahamı hamıLesın dıye sormadı bıLe.
ıcınde yaŞa. Ve ewının ıcerısınde herseyıne yansıt hamıLe oLduqunu.
arkana bı yastık kOy rahat etsın bebqım de
meyvenın en q1uzelını sec onun oLsun de
erken yaT ıstırahat ettır Onu. PamukLara sar kendi derinin aLtında.
Ne yaparsan yap yada yapma ama Kımseye o qozLerındekı hamıLeLıqın verdıqı ısıkLa bakma sakLa sakın Onu.
Ve boL dua et quLum.
doktorun kım sana dusuk hapı faLan verdımı ve bu kez ınce eleyıp sık dokuyOrmu bıLmıyorum ama ıstanbuLda avrupa yakasındaysan kendı doktorumu onerebıLırım sana. rabbım huzurLa kucaqına aLmayı nasıp etsın ama once tebbıkLerı duyda sende kafayı ye bızım qıbı :))))
Kızlar sabahtan berı dogum hıkayelerını okuyorum;
Aralık annelerınden dderya'nın hıkayesını okudum en son ve bır ıfade kullanmıs cok hosuma gıttı, sızınle paylasmak ıstedım;
''sakın benden önce çıkarmayın beraber çıkalım dedim. zaferimi herkese göstermeliydim. çünkü kimse normal doğum yapabileceğime inanmamıştı. giyindik, saçımızı düzelttik, hemşirenin rujunu sürdük :)) sandalyeye oturup, kızımı da kucağıma alıp, gülerek çıktım doğumhaneden. o kadar kişi bekliyordu ki şaşırdım! kendimi gerçekten büyük bir zafer kazanmış da halkına selam veren bir kral gibi hissettim. bi beni alkışlamadıkları kalmıştı.''
Ne hos yorumlamıs degıl mı? Tamamını okumak ıstersenız; lınk burada http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi-14.html
afiyet olsun cnm çok güldürdün beni yaa adamda korkmuştur napsın uyku sersemi...geçmiş olsun iyi kukuyu yakmadın ucuz kurtarmışın vallaGünaydın kanatLarını karnında sakLayan meLek anneLer ...
Eleferacım koLay qeLSın canım Umarım oqLene kadar caLısıyOrsundur. Yenı yıLın son qunu butun qun caLıstıqımı dusunemıyOrum. Rabbım sabrını versın.
Buqun Ornektepe pazarı var uqrasakta meLekLerımıze 1-2 tuLummu çarpsak dıOrum :26:
Gece saat 1.30 cıvarında oyLe bır kafasızLık ettımkı quLermısınız aqLarmısınız bıLemıcem artık
Yaw süt ısıtmıstım twnın karsısında ıcecekTım ne quzeL. Esımde sekerLeme yapıyOrdu dıqer koLtukta.
YerLesmeye caLısırken koCaman bardaqı baCak arama koymustum arkama yastık koyuyOrdumkıııııııııııı
Tam apişime dewriLdi bardak
sıCacıktı hatta kaynardı
1 kaLktım yerımden '' Yandımmmm Yandımmmmm Yandımmmmmmmmmmmmm '' dıe dıe esofman dOn ne varsa attım uzerımden
Buraya kadar hersey oLaqan. Esımın tepkısı qoruLmeye deqerdı yaf haLa quLuyorum
sıcradı yerınden '' bısmıLLah bısmıLLah noLuyoooooo qeLıyomuuuu qeLıyomuuuu noLuyo yaaaa '' aynen bu sekıL
Sus bee ne qeLmesı veLveLecı dedım Süt döküLdü haşLandım bişi yOk korkma dedim. Adam bunda bukadar panikSe doqum anını dusunemıyOrum. ama kendımı kucuk 1 ımtıhan ettım sankı. cOk soquk kanLıyım bea
doLaptan buz tutmus nevarsa koydum bacak arama erıtmedıqım sey kaLmadı. Ne yanmıSım be arkadaS
Şimdi iyiyim ama merak etmeyin. Kızım korktu yada vajınaL boLqeme bısı oLdu dıe uzuLdum ama yOk. Sadece baCakLarımın en tombuL yerLerını yakmıSım nihahahaha
ÖpüyOrum hepinizi kahvaLtı hazırLıcam uqramaya caLısırım
Kımsecıkler de yok bugun.
Tabıı cogunuz tatıldesınız, benım gıbı calısmıyorsunuz kı.
Ben 06:30 gıbı uyandım bugun, artık gecelerı cok rahat uyuyamıyorum.
Yattıgım yerden de cok zor kalkyıorum.
Sabah kendıme aynada bakarken 'mınık bır panda oldum' dedım.
Esım duymus, baktım gulumseyerek bana bakıyor, 'neee?' dedım sınırlenerek.
'Mınık mı?' dıye karsılık verdı gulerek.
Su an karnımda acı var, acaba sancı mı bu?
Sızlıyor resmen, anlayamıyorum kı neden oldugunu?
Zaman zaman oluyor bu aralar.
Anlasılan bugun yalnızım.
O zaman sımdıden herkese saglık, mutluluk, basarı, bol paralı, bebeklerımızle ve eslerımızle beraber gecırecegımız huzur dolu bır yıl / ömür dılıyorum.
Günaydın kanatLarını karnında sakLayan meLek anneLer ...
Eleferacım koLay qeLSın canım Umarım oqLene kadar caLısıyOrsundur. Yenı yıLın son qunu butun qun caLıstıqımı dusunemıyOrum. Rabbım sabrını versın.
Buqun Ornektepe pazarı var uqrasakta meLekLerımıze 1-2 tuLummu çarpsak dıOrum :26:
Gece saat 1.30 cıvarında oyLe bır kafasızLık ettımkı quLermısınız aqLarmısınız bıLemıcem artık
Yaw süt ısıtmıstım twnın karsısında ıcecekTım ne quzeL. Esımde sekerLeme yapıyOrdu dıqer koLtukta.
YerLesmeye caLısırken koCaman bardaqı baCak arama koymustum arkama yastık koyuyOrdumkıııııııııııı
Tam apişime dewriLdi bardak
sıCacıktı hatta kaynardı
1 kaLktım yerımden '' Yandımmmm Yandımmmmm Yandımmmmmmmmmmmmm '' dıe dıe esofman dOn ne varsa attım uzerımden
Buraya kadar hersey oLaqan. Esımın tepkısı qoruLmeye deqerdı yaf haLa quLuyorum
sıcradı yerınden '' bısmıLLah bısmıLLah noLuyoooooo qeLıyomuuuu qeLıyomuuuu noLuyo yaaaa '' aynen bu sekıL
Sus bee ne qeLmesı veLveLecı dedım Süt döküLdü haşLandım bişi yOk korkma dedim. Adam bunda bukadar panikSe doqum anını dusunemıyOrum. ama kendımı kucuk 1 ımtıhan ettım sankı. cOk soquk kanLıyım bea
doLaptan buz tutmus nevarsa koydum bacak arama erıtmedıqım sey kaLmadı. Ne yanmıSım be arkadaS
Şimdi iyiyim ama merak etmeyin. Kızım korktu yada vajınaL boLqeme bısı oLdu dıe uzuLdum ama yOk. Sadece baCakLarımın en tombuL yerLerını yakmıSım nihahahaha
ÖpüyOrum hepinizi kahvaLtı hazırLıcam uqramaya caLısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?