2012 Şubat Anneleri

Canım gülermisin ağlarmısın demişsin valla çok güldüm çok yaşa sen emi:))))

kızlar ben hamileliğimin başından beri oğlumu pek rüyamda göremedim...hele yüzünü hiç görmedim......sadece bir kez giyimli bir bebek gördüm erkek gibiydi o zamanda kıza yordum ...tam tersi çıkar derler diye ama oğlum olacağını öğrenince o muydu acaba dedim ama pek yüzünü hiç göremedim....
ben oğlumun hep el ve ayaklarını çok merak ediyodum..bu gece ilkkez ellerini gördüm oğlumun...şöyle oldu ;
oğlum karnımda daha doğmamış ama karnımda kolunu dışarı doğru öyle bi uzattıki yukarı kaldırdı kolunu karnımın o tarafı göğe kalktı..neyse ben aaa karnıma bakın noldu derken yanımdakilere bi baktım oğlumun eli belli oluyo hemen tuttum karnımda olmasına rağmen..... minicik sanki oyuncak bebek eli gibi eli vardı..rüyamda diyorum ki aa diyorum daha ne kadar küçük demekki doğmasına daha var daha eli bile büyümemiş diyorum..ama o kadar tatlı minik bi eldiki hala etkisindeyim..çok güzel bi rüyaydı..........rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize yaa..insan böyle bi rüya görünce hepten merak ediyo.....dün akşam kuran okudum kızlar...sizede tavsiyem bu akşam imkan bulun ve kuran okuyup yeniyılda isteklerinizi rabbime açın anlatın ben öyle hem huzur buluyorum hemde çok şükür geçen sene dilediklerimin çoğu oldu....başta bu yıla hamile girmek istemiştim vede öyle oldu....inş tamamıda olur...Aallahım 2012 de beklentilerimizi bize nasip etsin inş....sağlıkla huzurla mutlulukla inş......eşime bi tane milli piyango aldırdım esadın şansına al dedim inş küçükte olsa bişey çıkar..fazla büyük bi hayalim yok zaten...Allahım utandırmasın bizleri hiçbir zaman....

kızlar benim çizelgemde bebeğim 32 haftalık görünüyor ama ultrasonda 35 haftalık hangisi doğru sezeryan hangisine göre olacak benim gibi olan varmı?

hosqeLdeinizzzzz quLdunuz dımı sız qece qoreydınız haLımı tam akıLLı tvye cıkacak durumdaydım kukuyu totoyu daqıttım cekırqe qıbı sıcrıyodum korıdorda

eeee hatunlar nasılsınız????

iyiyiz canım sen nasılsın?

canım ne güzel görmüşsün rüyanda ben hiç rüyamda görmüyorum bebeğimi neden acaba:26::26: sadece renkli ultrasonda resmini çekip veriyolar ama rüyada görmek farklıdır heralde.. annem bebeğin şansına 3 bilet almış çıkıcak diyo şakasına iç umudum yok benimde ama alışkalnlık olmuş artık

kızlar benim çizelgemde bebeğim 32 haftalık görünüyor ama ultrasonda 35 haftalık hangisi doğru sezeryan hangisine göre olacak benim gibi olan varmı?

Ayyy canım sorma benim adete göre farklı ultrasona göre farklı döllenmeye göre farklı ne desem şaşırıyorum valla...sat a göre 33 haftalık ultrasona göre 34 döllenmye görede 32 hangisi doğru bende bilmiyorum:)))

hosqeLdeinizzzzz quLdunuz dımı sız qece qoreydınız haLımı tam akıLLı tvye cıkacak durumdaydım kukuyu totoyu daqıttım cekırqe qıbı sıcrıyodum korıdorda

Ayyy erkekler hep aynı şimdiye kadar eşim doğuma bende gircem diyodu geçen gün sancılandım bayaa yok lafımı geri aldım diyo tırstı resmen gözleri doldu ağladı beni öyle görünce doğumda nolur bilmem:))))

bende rüyamda çok gördüm ben sarışınım eşimse baya bir esmer ben ilkinde esmer 2. de sarışın kel bir bebek gördüm bana gülümsüyordu emziriyordum sütüm bembeyazdı

Kızlar akşam bişeyler yapacakmıısınız???Kutlamalardan yanamısınız yoksa işiniz olmaz mı merak ettim.***

NabıyOnuz fındıkLarım fıstıkLarım Haknurum bukLeem ayınştaynım ıyısınız ıns mCx hepınıze
*
çok karnım ağrıyo böyle yanlarıma bıçak saplanıyo gibi ..bide akşam kaynanama gidicez..
sen düşün ben nasılım?? kız senle aynı ya haftamız bişi sorcam sana bu hafta benim bebeğim çok hareketli ama çok fazla daha önce bu kadar hırçın değildi sendede oluyo mu:26::26:
bende rüyamda çok gördüm ben sarışınım eşimse baya bir esmer ben ilkinde esmer 2. de sarışın kel bir bebek gördüm bana gülümsüyordu emziriyordum sütüm bembeyazdı
ben niye görmüyorum bebeğimi ya yoksa düşünmeden mi yatıyorum ..

Son düzenleme:
simarik34 kocişini tavla evde başbaşa geçirin dedi ama cazibem yetersiz kaldı kaynanamlarda kutluycakmışız..

Anladım cnm...Bizde parise mi gitsek dedik bi araa:)))Sonra benim hastalığım engel oldu:))))Ayy herkese böyle diyorum ciddimisin diyolar heee diyorum eşim bişey olmasın diye artık kapının önüne çıkarmıyo parisemi götürcek bu halimleee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…