- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.341
simarik34 kocişini tavla evde başbaşa geçirin dedi ama cazibem yetersiz kaldı kaynanamlarda kutluycakmışız..
bilen yokmu? yada benim gibi olan varmı?
Aman canım napalım...hep aynı bugünlerde hastalık hep bende bildiğin gibi adam gibi iyileşemedim...
Allah korusun de kız hamilelerin dilekleri kabul olurmuş bide olursa ağzından yel alsın
Kızlar akşam bişeyler yapacakmıısınız???Kutlamalardan yanamısınız yoksa işiniz olmaz mı merak ettim.***
*
çok karnım ağrıyo böyle yanlarıma bıçak saplanıyo gibi ..bide akşam kaynanama gidicez..
sen düşün ben nasılım?? kız senle aynı ya haftamız bişi sorcam sana bu hafta benim bebeğim çok hareketli ama çok fazla daha önce bu kadar hırçın değildi sendede oluyo mu:26::26:
ben niye görmüyorum bebeğimi ya yoksa düşünmeden mi yatıyorum ..
bende kayınvalidemle ve kayınpederle kutlıyacam yeni yılı onlar hacılar ve pek değişik bir şey olacağını zannetmiyorum oradan benim anneme babama geçecez orada hindi ve iç pilav var ve aklım hep yemekte açımmmmm herzaman
bilen yokmu? yada benim gibi olan varmı?
Anladım cnm...Bizde parise mi gitsek dedik bi araa:)))Sonra benim hastalığım engel oldu:))))Ayy herkese böyle diyorum ciddimisin diyolar heee diyorum eşim bişey olmasın diye artık kapının önüne çıkarmıyo parisemi götürcek bu halimleee:))))
simarik34 kocişini tavla evde başbaşa geçirin dedi ama cazibem yetersiz kaldı kaynanamlarda kutluycakmışız..
cnm bende görmedim yüzünü hele hiç görmedim renkliyede giremedim ben bizim hastane özeldi çok pahalıydı bide daha merak edelim istedim...ama bu kez gidince dr dicem yüzüne yakın bakalım diye....bide ayaklarına ....cnm bu haftalar en hareketli haftası bebeğin jkorkmana gerek yok....33 e doğru azalcak o zamanda özlersin zaten....benimki öyle oldu..keyfi isterse oynuyo ...*
çok karnım ağrıyo böyle yanlarıma bıçak saplanıyo gibi ..bide akşam kaynanama gidicez..
sen düşün ben nasılım?? kız senle aynı ya haftamız bişi sorcam sana bu hafta benim bebeğim çok hareketli ama çok fazla daha önce bu kadar hırçın değildi sendede oluyo mu:26::26:
ben niye görmüyorum bebeğimi ya yoksa düşünmeden mi yatıyorum ..
cnm biz evdeyiz güzel bi yemek çerez merez alsam diyorum markete gidip..ne kutlaması hayatım.Kızlar akşam bişeyler yapacakmıısınız???Kutlamalardan yanamısınız yoksa işiniz olmaz mı merak ettim.***
bende görmüyorum cnm yaa bu gece ilk oldu elini bile görmek çok çok keyif verdi..aklımdan çıkmıyoki hiççççiyiyiz canım sen nasılsın?
canım ne güzel görmüşsün rüyanda ben hiç rüyamda görmüyorum bebeğimi neden acaba:26::26: sadece renkli ultrasonda resmini çekip veriyolar ama rüyada görmek farklıdır heralde.. annem bebeğin şansına 3 bilet almış çıkıcak diyo şakasınaiç umudum yok benimde ama alışkalnlık olmuş artık
hosqeLdeinizzzzzquLdunuz dımı sız qece qoreydınız haLımı tam akıLLı tvye cıkacak durumdaydım kukuyu totoyu daqıttım cekırqe qıbı sıcrıyodum korıdorda
Kızlar yanlış anlamayın ama bana yılbaşı kutlamaları çok saçma geliyor...Resmen para tuzağı yok partisi hediyesi ıvırı zıvırı bide dinimzce uygunda değil ben karşıyım şahsen...Dualarla yeni yıl gelsin inş...
neye cevap yazsam şaşırdım valla ne konuşmuşunuz yavvv :26:iki dakika aralık analarına baktım..çok güzel doğum öyküleri var çoğunun yaaa imrendim.....
cnm bende görmedim yüzünü hele hiç görmedim renkliyede giremedim ben bizim hastane özeldi çok pahalıydı bide daha merak edelim istedim...ama bu kez gidince dr dicem yüzüne yakın bakalım diye....bide ayaklarına ....cnm bu haftalar en hareketli haftası bebeğin jkorkmana gerek yok....33 e doğru azalcak o zamanda özlersin zaten....benimki öyle oldu..keyfi isterse oynuyo ...
cnm biz evdeyiz güzel bi yemek çerez merez alsam diyorum markete gidip..ne kutlaması hayatım......geçen sene maddi sıkıntıdan evdeydik bu senede hamileyim...inş önümüzdeki sene 3 kişi bişeyler yaparız yaa.....keşke gezme şansım olsa yada tatil falan.. ..gerçi ben daha çok bu geceye du ederek girme taraftarıyım sonuçta bu müslümanların eğlencesi değil.... bizim yılbaşımıza daha var hicri olana....
bende görmüyorum cnm yaa bu gece ilk oldu elini bile görmek çok çok keyif verdi..aklımdan çıkmıyoki hiççççinş sende görürsün cnm.....belki çıkar çıkarsa bişey bak bizi unutma sakın tmmmı.....
cnm benide güldürdün ama ciddi ucuz kurtarmışın yaaa...o değil bide doğum yapacaksın doktor diyecek nolmuş buraya böyle.......çok geçmiş olsun..yanıktan çok korkarım ben....bebekte demiştir anneme noldu niye zıplıyo... akşama programın ne ferayım evdemisiniz kızlar sizde....
buklecim üzüldüm eşini kandıramamana yaaa off kaynanada yeni yıla girilirmi yaaa uzanamazsın bi rahat edemezsin yaaa amannnnn eşinde çok fena heee
Kızlar yanlış anlamayın ama bana yılbaşı kutlamaları çok saçma geliyor...Resmen para tuzağı yok partisi hediyesi ıvırı zıvırı bide dinimzce uygunda değil ben karşıyım şahsen...Dualarla yeni yıl gelsin inş...
aynı fikirdeyim cnm..keşke kar yağsaydı yaa karla yeni, yıla uyanmak çok güzel olurdu her yer beyaz ama yokmuş kar mar....bizim bebelere kadar yağsaydı iyi olurdu yoksa eve tıkılırız martta....
Eki Görüntüle 318262 Kızlarrrr facede buldum bunu koptum yaaaa:))))))))))))))))))
neye cevap yazsam şaşırdım valla ne konuşmuşunuz yavvv :26:iki dakika aralık analarına baktım..çok güzel doğum öyküleri var çoğunun yaaa imrendim.....
cnm bende görmedim yüzünü hele hiç görmedim renkliyede giremedim ben bizim hastane özeldi çok pahalıydı bide daha merak edelim istedim...ama bu kez gidince dr dicem yüzüne yakın bakalım diye....bide ayaklarına ....cnm bu haftalar en hareketli haftası bebeğin jkorkmana gerek yok....33 e doğru azalcak o zamanda özlersin zaten....benimki öyle oldu..keyfi isterse oynuyo ...
cnm biz evdeyiz güzel bi yemek çerez merez alsam diyorum markete gidip..ne kutlaması hayatım......geçen sene maddi sıkıntıdan evdeydik bu senede hamileyim...inş önümüzdeki sene 3 kişi bişeyler yaparız yaa.....keşke gezme şansım olsa yada tatil falan.. ..gerçi ben daha çok bu geceye du ederek girme taraftarıyım sonuçta bu müslümanların eğlencesi değil.... bizim yılbaşımıza daha var hicri olana....
bende görmüyorum cnm yaa bu gece ilk oldu elini bile görmek çok çok keyif verdi..aklımdan çıkmıyoki hiççççinş sende görürsün cnm.....belki çıkar çıkarsa bişey bak bizi unutma sakın tmmmı.....
cnm benide güldürdün ama ciddi ucuz kurtarmışın yaaa...o değil bide doğum yapacaksın doktor diyecek nolmuş buraya böyle.......çok geçmiş olsun..yanıktan çok korkarım ben....bebekte demiştir anneme noldu niye zıplıyo... akşama programın ne ferayım evdemisiniz kızlar sizde....
buklecim üzüldüm eşini kandıramamana yaaa off kaynanada yeni yıla girilirmi yaaa uzanamazsın bi rahat edemezsin yaaa amannnnn eşinde çok fena heee
ayyyy koptum yaaa ..... cidden ben ikisinede anlam veremiyorum noel babaya hele hiç ne saçma şey o kostüm falan..bide o kostümü hırsızlık yapmak için kullanan soyguncularada gün doğuyor her yılbaşında..dükkanlara girip soygun yapmışlar akşam habere çıktı..... ...çam ağacınıda mezarının başına dikersen eğer günahlarını alır derler.... onada asıyolar dünya kadar ışığı gelsin elektrik parası....boş şeyler..bi gece için dünya ağacı kesiyolar..plastik olanı neysede gerçeğine çok karşıyım ben.. ..
Canım bence hiç yağmasın yaaa...Şubatta naparız yoksa doğuma giderken dönerken falan((
haftaya gideriz dedim tüm akşam konuşmadı benle haber vermedende gitmiş yatmış sabahta arayıp sormadı düşün artık ne boyuta getirdi olayı.. ama ben bu akşamı onun burnundan getirmezsem plan yapıcam şimdi
canım benim sat25 mayıs ama dr bebeğin ultrasonda 4 gün geride görünüyo dedi önce( 5 aylıkken falan) sata göre doğumum 29 şubat görünüyoken dr 12şubattı çok geçeceğini sanmıyorum dedi.. düşünsene ne kadar çelişkili haftalar ve tarihler vede son olarak ulrason resmi veriyolaar ya onun üstünde tahmini doğum tarihleri yazıyo bak istersen sende ordada 2 mart yazıyo hiç bişey anlamıyorum açıkçası..seninde böyle sanırım
hiç dr a söylermiyim 2 hafta bebeğime erken kavuşmak varken uyandırmak istemedim adamı
bende onu diyorum yaaa şimdi yağsaydı o zaman kadar geçerdi kar ama yağmicakmış...inş bizim doğumlara denk gelmez..gerçi kar oldumu bu kadar soğuk olmaz heryer....ama kısmet bakalım...
kızlar dün gece eşimin doğum günüydü 34 oldu kocacım yavvvv......pasta aldım ona....
bende onu diyorum yaaa şimdi yağsaydı o zaman kadar geçerdi kar ama yağmicakmış...inş bizim doğumlara denk gelmez..gerçi kar oldumu bu kadar soğuk olmaz heryer....ama kısmet bakalım...
kızlar dün gece eşimin doğum günüydü 34 oldu kocacım yavvvv......pasta aldım ona....
kar yağsın istiyorum çok istiyorumseninde dediğin gibi yağar ve kalkar yoksa bize sıkıntı olucak canım ya..inş eşinle bir ömğr boyu çok mutlu olursunuz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?