2012 Şubat Anneleri

simarik34 kocişini tavla evde başbaşa geçirin dedi ama cazibem yetersiz kaldı kaynanamlarda kutluycakmışız..

bende kayınvalidemle ve kayınpederle kutlıyacam yeni yılı onlar hacılar ve pek değişik bir şey olacağını zannetmiyorum oradan benim anneme babama geçecez orada hindi ve iç pilav var ve aklım hep yemekte açımmmmm herzaman

bilen yokmu? yada benim gibi olan varmı?

Canım drun ne dedi eğer bi problem görmediyse takma bence...Bizim sağlığımız maşaallah yerinde diye sormuyorum bile...Ama haftaya cumartesi randevum var gidince sorarım istersen ama senin dr una sorman daha sağlıklı olur....

Aman canım napalım...hep aynı bugünlerde hastalık hep bende bildiğin gibi adam gibi iyileşemedim...

ay Canım benım ya qecmıs oLsun
Allah korusun de kız hamilelerin dilekleri kabul olurmuş bide olursa ağzından yel alsın

Tabıkı aLLah korusun boyLe 1 dıLeqım oLabıLırmı hıc.
Kızlar akşam bişeyler yapacakmıısınız???Kutlamalardan yanamısınız yoksa işiniz olmaz mı merak ettim.***

Canım esime kaLırsa eL eLde baş başta evdeyiz ama benim canım sıkıLır diye anneme qecmek istiyOrum açıkçaSı. Hem onLarın mahaLLeden kaqıthane okmeydanı tarafLarı qorunuyor havai fişekLeri seyrederim beLki kızımLa

Sen üşütmüyosun iş yerinde dimi? Gitme kız haLsizim de tansiyOnum cok düşük buqun yatmak istiyorum bi tuhafım faLan de tık adamı eve :)
30+4 oLduk buqun bız. Harekete qeLınce benımkı qun ıcerısınde qeneL oLarak cOk hareketLı aqzımdan cıkacak bu cocuk dıyOrum bazen ama duruLduqu zamanlarda bır kac saat suruyo o sekıL yanı bıtanem.

Kızlar yanlış anlamayın ama bana yılbaşı kutlamaları çok saçma geliyor...Resmen para tuzağı yok partisi hediyesi ıvırı zıvırı bide dinimzce uygunda değil ben karşıyım şahsen...Dualarla yeni yıl gelsin inş...

bilen yokmu? yada benim gibi olan varmı?

canım benim sat25 mayıs ama dr bebeğin ultrasonda 4 gün geride görünüyo dedi önce( 5 aylıkken falan) sata göre doğumum 29 şubat görünüyoken dr 12şubattı çok geçeceğini sanmıyorum dedi.. düşünsene ne kadar çelişkili haftalar ve tarihler vede son olarak ulrason resmi veriyolaar ya onun üstünde tahmini doğum tarihleri yazıyo bak istersen sende ordada 2 mart yazıyo hiç bişey anlamıyorum açıkçası..seninde böyle sanırım

bu süpürgeye atla git canım .. bende akşam kaynanamım evden bu süpürgeye binip kaçmayı düşünüyorum.. taşırsa beni aslında çok ağırlaşmasaydım dışarda bi yerde eşimle geçirmeyi planlıyodum ama olmadı

neye cevap yazsam şaşırdım valla ne konuşmuşunuz yavvv :26:iki dakika aralık analarına baktım..çok güzel doğum öyküleri var çoğunun yaaa imrendim.....
simarik34 kocişini tavla evde başbaşa geçirin dedi ama cazibem yetersiz kaldı kaynanamlarda kutluycakmışız..

cnm bende görmedim yüzünü hele hiç görmedim renkliyede giremedim ben bizim hastane özeldi çok pahalıydı bide daha merak edelim istedim...ama bu kez gidince dr dicem yüzüne yakın bakalım diye....bide ayaklarına ....cnm bu haftalar en hareketli haftası bebeğin jkorkmana gerek yok....33 e doğru azalcak o zamanda özlersin zaten....benimki öyle oldu..keyfi isterse oynuyo ...
Kızlar akşam bişeyler yapacakmıısınız???Kutlamalardan yanamısınız yoksa işiniz olmaz mı merak ettim.***
cnm biz evdeyiz güzel bi yemek çerez merez alsam diyorum markete gidip..ne kutlaması hayatım......geçen sene maddi sıkıntıdan evdeydik bu senede hamileyim...inş önümüzdeki sene 3 kişi bişeyler yaparız yaa.....keşke gezme şansım olsa yada tatil falan....gerçi ben daha çok bu geceye du ederek girme taraftarıyım sonuçta bu müslümanların eğlencesi değil....bizim yılbaşımıza daha var hicri olana....
bende görmüyorum cnm yaa bu gece ilk oldu elini bile görmek çok çok keyif verdi..aklımdan çıkmıyoki hiçççç inş sende görürsün cnm.....belki çıkar çıkarsa bişey bak bizi unutma sakın tmmmı.....
hosqeLdeinizzzzz quLdunuz dımı sız qece qoreydınız haLımı tam akıLLı tvye cıkacak durumdaydım kukuyu totoyu daqıttım cekırqe qıbı sıcrıyodum korıdorda

cnm benide güldürdün ama ciddi ucuz kurtarmışın yaaa...o değil bide doğum yapacaksın doktor diyecek nolmuş buraya böyle.......çok geçmiş olsun..yanıktan çok korkarım ben....bebekte demiştir anneme noldu niye zıplıyo... akşama programın ne ferayım evdemisiniz kızlar sizde....

buklecim üzüldüm eşini kandıramamana yaaa off kaynanada yeni yıla girilirmi yaaa uzanamazsın bi rahat edemezsin yaaa amannnnn eşinde çok fena heee

ÖYLE tabikide ama yeni bir yıla giriyoruz yeni umutlar yeni bir hayat tam bir aile olacaz bu sene inşallah bebeklerimizle birlikte buda ister istemez insanı çoşturuyor mutlu ediyor beraber olmak neşe içinde yeni yılı kutlamak dinimizcede çok güzel bir şey bence.....

Canım benim sende benim kafadansın tuttum seni:)))))

aynı fikirdeyim cnm..keşke kar yağsaydı yaa karla yeni, yıla uyanmak çok güzel olurdu her yer beyaz ama yokmuş kar mar....bizim bebelere kadar yağsaydı iyi olurdu yoksa eve tıkılırız martta....

aynı fikirdeyim cnm..keşke kar yağsaydı yaa karla yeni, yıla uyanmak çok güzel olurdu her yer beyaz ama yokmuş kar mar....bizim bebelere kadar yağsaydı iyi olurdu yoksa eve tıkılırız martta....

Canım bence hiç yağmasın yaaa...Şubatta naparız yoksa doğuma giderken dönerken falan((

Eki Görüntüle 318262 Kızlarrrr facede buldum bunu koptum yaaaa:))))))))))))))))))

ayyyy koptum yaaa..... cidden ben ikisinede anlam veremiyorum noel babaya hele hiç ne saçma şey o kostüm falan..bide o kostümü hırsızlık yapmak için kullanan soyguncularada gün doğuyor her yılbaşında..dükkanlara girip soygun yapmışlar akşam habere çıktı........çam ağacınıda mezarının başına dikersen eğer günahlarını alır derler.... onada asıyolar dünya kadar ışığı gelsin elektrik parası....boş şeyler..bi gece için dünya ağacı kesiyolar..plastik olanı neysede gerçeğine çok karşıyım ben....

haftaya gideriz dedim tüm akşam konuşmadı benle haber vermedende gitmiş yatmış sabahta arayıp sormadı düşün artık ne boyuta getirdi olayı.. ama ben bu akşamı onun burnundan getirmezsem plan yapıcam şimdi

Harfien hepsine katılıyorum:))))

Canım bence hiç yağmasın yaaa...Şubatta naparız yoksa doğuma giderken dönerken falan((

bende onu diyorum yaaa şimdi yağsaydı o zaman kadar geçerdi kar ama yağmicakmış...inş bizim doğumlara denk gelmez..gerçi kar oldumu bu kadar soğuk olmaz heryer....ama kısmet bakalım...

kızlar dün gece eşimin doğum günüydü 34 oldu kocacım yavvvv......pasta aldım ona....

cnm şimdi onun tarafındanda düşünelim bayağı zamandırmı? gitmiyorsunuz? sonra kadın darılır bakarsın oğlumu göndermiyo diye...bide erkek milleti özler anasını diyemezde.....idare et olmazsa saat 11 olmadan kalkarsınız.....aynı şeyi o sana yapsa sende kızardın ama ...biliyorum kadını sevmiyosun anlattığına göre uyuzda bişey ama sonuçta eşinin anası atamazda napsın...kardeşleri falan gelir belki sende onlarla sohbet edersin....zor bi durum....:44:.

kar yağsın istiyorum çok istiyorum seninde dediğin gibi yağar ve kalkar yoksa bize sıkıntı olucak canım ya..inş eşinle bir ömğr boyu çok mutlu olursunuz canım..

Eşinin yaşı bebeğiyle daha nice nice olsun inşaallah...Bu arada ben emreyi 31 ocakta doğurmak istiyorum ya eşimle tanışma günümüzzz keşkeeee.....

kar yağsın istiyorum çok istiyorum seninde dediğin gibi yağar ve kalkar yoksa bize sıkıntı olucak canım ya..inş eşinle bir ömğr boyu çok mutlu olursunuz canım..

inş cnm inş....hepimiz 2012 de çooooooooookkkk mutlu olalım inş.....kötülükler kötü insanlar uzak kalsın bizlere inş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…