2012 Şubat Anneleri

öLdüm qüLmekten he
işte budur yürü bukLemmm :)
Harfien hepsine katılıyorum:))))

Bende katıLıyOrum dusunceLerınıze :)
Vayyy ne ıyı etmıssın. yıLbası qundemınden sıyrıLmıs baSka bır ehemmıyet ıcıne qırmıssınızdır boylece bence :)

eşim çalışıyo bugün 8de gelse kartala burdan anca 9da varırırz bu en iyi ihtimal ve malesefki o saatten sonra kalmak zorunda kalıcaz.. biliyosun annem yeni gitti ve 2 hafta önce ordaydık daha.. şuan sabır gösteriyorum eşime ama normalde sabır göstermem .. bu son dahada bana teklifle gelirse sizde şahit olun kızlar çok kötü olucak.. pasta börek bile yaptım.. eşim şansını zorluyo açıkçası.. neden yapıyo bilmiyorum ama cesaretini alkışlıyorum

Eşinin yaşı bebeğiyle daha nice nice olsun inşaallah...Bu arada ben emreyi 31 ocakta doğurmak istiyorum ya eşimle tanışma günümüzzz keşkeeee.....

sağ ol cnm benim seninde dilediğin gibi olur bakarsın..sezeryan olsa ayarlanırda normale pek güven olmuyo işte..kısmet hayırlısı......

demirburc cnm benim normal satıma göre doğum zamanım 15 şubattı fakat doktora ne zaman gitsem oğlum usgde 17 şubat civarı çıktı yani sanırım 2 gün geç yerleşmiş olmalı bence sende usgye göre düşün çünkü o bebeğin olası 40 haftası ne zaman tamam oluyo ona göre hesaplıyo boyuna kilosuna göre diye biliyorum ben....hayırlı öyle yada böyle doğcaklar inş...herşeyleri tamam doğsunlarda aslında zaman boş...

feray ehemniyet falan ne dedin anlamadım yavv aklına ne şeytanlık geldi senin bakim..yok kız sadece pasta aldım.....bişi olmadı yok...8 aydır olmuyo zatende...

tabikide öyle ben demir bebeği 10 senedir bekliyorum 2 hafta nedirki yeterki sağlıklı olsun

feray ehemniyet falan ne dedin anlamadım yavv aklına ne şeytanlık geldi senin bakim..yok kız sadece pasta aldım.....bişi olmadı yok...8 aydır olmuyo zatende...

aLLah ıyıLıqını versın
yıLbası kutLamasını sacma buLduqunu beLırttıqın ıcın esının doqum qunu ıyı denk qeLmıs bu sebebLede sızın ıcın araLık sonu kLasık anLamının dısına cıkıp daha anLamLı bır haL aLır oLmus demek ıstedım hayaTım

Demek yapmadınızzzzz Hmmmmmmm anLadmm Ok

Son düzenleme:

Canım onlar tatildeee:)))))

Canım onlar tatildeee:)))))

bizde kocişle 8 aydır kankiyiz ne olur ne olmaz diye işi şansa bırakmadık ama ikimizde bu durumdan şikayetçi değiliz 2 ay daha var sonra acısını çıkarırız

bizde kocişle 8 aydır kankiyiz ne olur ne olmaz diye işi şansa bırakmadık ama ikimizde bu durumdan şikayetçi değiliz 2 ay daha var sonra acısını çıkarırız

Aha 1tane daha Ben doqumdan sOnra siteye faLan qirmem öLdümü kaLdımı die merak etmeyin sakın beni DDD

Haknur azmine hayranım vaLLahi pes ya :d

sende değişen bir şey yok herhalde aynen devam :))))))

Kızlar cinselliğin eğer bir sorun yoksa dr yasaklamadıysa normal doğuma çok faydası olduğunu bilmiyormusunuz sizzz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…