- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.361
ayyyy koptum yaaa ..... cidden ben ikisinede anlam veremiyorum noel babaya hele hiç ne saçma şey o kostüm falan..bide o kostümü hırsızlık yapmak için kullanan soyguncularada gün doğuyor her yılbaşında..dükkanlara girip soygun yapmışlar akşam habere çıktı..... ...çam ağacınıda mezarının başına dikersen eğer günahlarını alır derler.... onada asıyolar dünya kadar ışığı gelsin elektrik parası....boş şeyler..bi gece için dünya ağacı kesiyolar..plastik olanı neysede gerçeğine çok karşıyım ben.. ..
haftaya gideriz dedim tüm akşam konuşmadı benle haber vermedende gitmiş yatmış sabahta arayıp sormadı düşün artık ne boyuta getirdi olayı.. ama ben bu akşamı onun burnundan getirmezsem plan yapıcam şimdi
Harfien hepsine katılıyorum:))))
bende onu diyorum yaaa şimdi yağsaydı o zaman kadar geçerdi kar ama yağmicakmış...inş bizim doğumlara denk gelmez..gerçi kar oldumu bu kadar soğuk olmaz heryer....ama kısmet bakalım...
kızlar dün gece eşimin doğum günüydü 34 oldu kocacım yavvvv......pasta aldım ona....
Canım bence hiç yağmasın yaaa...Şubatta naparız yoksa doğuma giderken dönerken falan((
cnm şimdi onun tarafındanda düşünelim bayağı zamandırmı? gitmiyorsunuz? sonra kadın darılır bakarsın oğlumu göndermiyo diye...bide erkek milleti özler anasını diyemezde.....idare et olmazsa saat 11 olmadan kalkarsınız.....aynı şeyi o sana yapsa sende kızardın ama ...biliyorum kadını sevmiyosun anlattığına göre uyuzda bişey ama sonuçta eşinin anası atamazda napsın...kardeşleri falan gelir belki sende onlarla sohbet edersin....zor bi durum....:44:.
canım benim sat25 mayıs ama dr bebeğin ultrasonda 4 gün geride görünüyo dedi önce( 5 aylıkken falan) sata göre doğumum 29 şubat görünüyoken dr 12şubattı çok geçeceğini sanmıyorum dedi.. düşünsene ne kadar çelişkili haftalar ve tarihler vede son olarak ulrason resmi veriyolaar ya onun üstünde tahmini doğum tarihleri yazıyo bak istersen sende ordada 2 mart yazıyo hiç bişey anlamıyorum açıkçası..seninde böyle sanırım
hiç dr a söylermiyim 2 hafta bebeğime erken kavuşmak varken uyandırmak istemedim adamı
valla sormak benimde aklıma gelmedi ama bu gidişimde netleştirmek istiyorum çünkü kafam çok karıştı:26::26:
Eşinin yaşı bebeğiyle daha nice nice olsun inşaallah...Bu arada ben emreyi 31 ocakta doğurmak istiyorum ya eşimle tanışma günümüzzz keşkeeee.....
bencede yağmasın bebeciklerimiz üşür hastaneye gelip giderken falan......
inş cnm inş....hepimiz 2012 de çooooooooookkkk mutlu olalım inş.....kötülükler kötü insanlar uzak kalsın bizlere inş.......
sağ ol cnm benim seninde dilediğin gibi olur bakarsın..sezeryan olsa ayarlanırda normale pek güven olmuyo işte..kısmet hayırlısı......
demirburc cnm benim normal satıma göre doğum zamanım 15 şubattı fakat doktora ne zaman gitsem oğlum usgde 17 şubat civarı çıktı yani sanırım 2 gün geç yerleşmiş olmalı bence sende usgye göre düşün çünkü o bebeğin olası 40 haftası ne zaman tamam oluyo ona göre hesaplıyo boyuna kilosuna göre diye biliyorum ben....hayırlı öyle yada böyle doğcaklar inş...herşeyleri tamam doğsunlarda aslında zaman boş...
feray ehemniyet falan ne dedin anlamadımyavv aklına ne şeytanlık geldi senin bakim. .yok kız sadece pasta aldım.....bişi olmadı yok...8 aydır olmuyo zatende...
aLLah ıyıLıqını versın
yıLbası kutLamasını sacma buLduqunu beLırttıqın ıcın esının doqum qunu ıyı denk qeLmıs bu sebebLede sızın ıcın araLık sonu kLasık anLamının dısına cıkıp daha anLamLı bır haL aLır oLmus demek ıstedım hayaTım
Demek yapmadınızzzzz Hmmmmmmm anLadmm Ok
aLLah ıyıLıqını versın
yıLbası kutLamasını sacma buLduqunu beLırttıqın ıcın esının doqum qunu ıyı denk qeLmıs bu sebebLede sızın ıcın araLık sonu kLasık anLamının dısına cıkıp daha anLamLı bır haL aLır oLmus demek ıstedım hayaTım
Canım onlar tatildeee:)))))
Sizi güldürdüysem ne mutlu bana:))))
Bızdede 8 aydır tık yOk anam :)
feray ehemniyet falan ne dedin anlamadımyavv aklına ne şeytanlık geldi senin bakim. .yok kız sadece pasta aldım.....bişi olmadı yok...8 aydır olmuyo zatende...
bizde kocişle 8 aydır kankiyiz ne olur ne olmaz diye işi şansa bırakmadık ama ikimizde bu durumdan şikayetçi değiliz 2 ay daha var sonra acısını çıkarırız
aLLah ıyıLıqını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?