- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.381
Aha 1tane dahaBen doqumdan sOnra siteye faLan qirmem öLdümü kaLdımı die merak etmeyin sakın beni DDD
Haknur azmine hayranım vaLLahi pes ya :d
valla cnm yaaa eşlerimizden allah razı olsun sabır gösterdikleri için.....erkek için çok zor bu durum kadınız biz dayanırızda....artık açık saçık kliplere baksa bişey diyemiyorum o yüzden valla....bizde kocişle 8 aydır kankiyiz ne olur ne olmaz diye işi şansa bırakmadık ama ikimizde bu durumdan şikayetçi değiliz 2 ay daha var sonra acısını çıkarırız
hiç sorma sanki benmişim tek tatildeki gibi hepsi şaşırıyo yavvvvkızlar bi tek tatilde olan benimolan değildir heralde dökülün bakim?
Siz delisiniz:)))Ben bu gecede koçişi kafalarım heraldee:)))
kızlar bi tek tatilde olan benimolan değildir heralde dökülün bakim?
Kızlar cinselliğin eğer bir sorun yoksa dr yasaklamadıysa normal doğuma çok faydası olduğunu bilmiyormusunuz sizzz????
sende değişen bir şey yok herhalde aynen devam :))))))
Kızlar cinselliğin eğer bir sorun yoksa dr yasaklamadıysa normal doğuma çok faydası olduğunu bilmiyormusunuz sizzz????
son aylarda erken doğuma neden oluyormuş öle duydum dikkat edin....
seni seni senihaklısın ama o dediğin doğum vakti gelip hala doğıurmayanlar için tetikleyici bi etken
diğer türlü cinsellik bu zamanlarda erken doğumu tetikliyomuşş..
beni anlamaya çalışmayın zaten:)))Ama nette baya okudum tek değilimmm:))))
Ne kOnuda Canım :)
hamile kalmadan nasılsa şimdide öle aynı yani değişen bir şey yok anla işte
sus sus yaramazlık yapcam diye kendine bahane arama bakim........ben sabırsızım demiyoda..... ...ondan sonra yazarsın buraya oram ağrıyo buram ağrıyo diye..sorarım o zaman sana ben....
sus sus yaramazlık yapcam diye kendine bahane arama bakim........ben sabırsızım demiyoda..... ...ondan sonra yazarsın buraya oram ağrıyo buram ağrıyo diye..sorarım o zaman sana ben....
haknur sende günah demiyon yazık demiyon götürüyon demek
kızlar kızlar .. keşke göbüşüm olmasada yaramazlık yapsam.. bide bebeğim çok hareketli utanıyorum resmen
haknur sende günah demiyon yazık demiyon götürüyon demek
Valla heryerim ağırıyo ama hastalıktan canım ya:)))Ama napayım kocişi çok özledim taaaa geçen hafta yapmıştık:))))
alemsiniz yaaaa...tmmm konuyu değiştirelim herkesin özel hayatı farklı olabilir
aha aha aha kız allah seni ne yapmasın en son 1 hafta önce yapmışmış millet 8 ay diyo:92::92::103:
Neye günah neye yazık şekerim anlayamadım????
işine gelmeyince anlamazsın tabi bir haftaya bile zor dayandığına göre yeni evlisin daha kocana doyamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?