2012 Şubat Anneleri

bizde kocişle 8 aydır kankiyiz ne olur ne olmaz diye işi şansa bırakmadık ama ikimizde bu durumdan şikayetçi değiliz 2 ay daha var sonra acısını çıkarırız
valla cnm yaaa eşlerimizden allah razı olsun sabır gösterdikleri için.....erkek için çok zor bu durum kadınız biz dayanırızda....artık açık saçık kliplere baksa bişey diyemiyorum o yüzden valla....eskiden kıyameti kopartan ben....
kızlar bi tek tatilde olan benimolan değildir heralde dökülün bakim?
hiç sorma sanki benmişim tek tatildeki gibi hepsi şaşırıyo yavvvv
Siz delisiniz:)))Ben bu gecede koçişi kafalarım heraldee:)))

valla cnm sen naparsan yap bize dokunma....biz bu göbeklerle sağımızdan solumuza zor dönüyoruz.....seni çözmeye çalışıyoruz

Kızlar cinselliğin eğer bir sorun yoksa dr yasaklamadıysa normal doğuma çok faydası olduğunu bilmiyormusunuz sizzz????

seni seni seni haklısın ama o dediğin doğum vakti gelip hala doğıurmayanlar için tetikleyici bi etken
diğer türlü cinsellik bu zamanlarda erken doğumu tetikliyomuşş..

sende değişen bir şey yok herhalde aynen devam :))))))

Ne kOnuda Canım :)
Kızlar cinselliğin eğer bir sorun yoksa dr yasaklamadıysa normal doğuma çok faydası olduğunu bilmiyormusunuz sizzz????

Canım bıLıyorumda 1 dusuk yapTıktan sOnra ınsan kOrkuyOr. DıkkatLı oLuruz azcık ucundan faLan derkende bısı anLamıyOsun zateN. Ama ben sahsen bu surecı Hem bebeqımın hem benım saqLıqım ve hemde eŞime oLan ısteqımı qosterıp qorduqum ıLqıyı karsıLamak adına hakkıyLa qecırdıqımı dusunuyOrum. Arkamızı dÖnüp yatmadık herhaLde

Son düzenleme:
son aylarda erken doğuma neden oluyormuş öle duydum dikkat edin....

seni seni seni haklısın ama o dediğin doğum vakti gelip hala doğıurmayanlar için tetikleyici bi etken
diğer türlü cinsellik bu zamanlarda erken doğumu tetikliyomuşş..

bende ondan çooookk tırsıyorum yaa zaten..:18:...allah korusun.....şurda marta ne kaldı cnm..2 ay var dimi 40 çıkması falan derken.....bide bu göbekle iğrençççç....iştahı kaçıyo insanın yavvvv

beni anlamaya çalışmayın zaten:)))Ama nette baya okudum tek değilimmm:))))

sus sus yaramazlık yapcam diye kendine bahane arama bakim........ben sabırsızım demiyoda........ondan sonra yazarsın buraya oram ağrıyo buram ağrıyo diye..sorarım o zaman sana ben....

kızlar kızlar .. keşke göbüşüm olmasada yaramazlık yapsam.. bide bebeğim çok hareketli utanıyorum resmen

sus sus yaramazlık yapcam diye kendine bahane arama bakim........ben sabırsızım demiyoda........ondan sonra yazarsın buraya oram ağrıyo buram ağrıyo diye..sorarım o zaman sana ben....

Valla heryerim ağırıyo ama hastalıktan canım ya:)))Ama napayım kocişi çok özledim taaaa geçen hafta yapmıştık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…