2012 Şubat Anneleri

Kızlarrr naptım biliyomusunuz:))))Eşimi aradımm aşkımmmmmmm seni çok özledim akşam benimsin dedimm:))))Kıyamam ben onaaa....

Seni varya seni boğaraım kızzz.........yaa ben ne yemek yapcam akşam onu düşünüyorum şunların derdine bak yaa..amannnnnnnnn...... hakkikatten ne yemek yapsam yavv..siz ne yaptınız...:44:

Benim olan beni boğ boğ boğ:))))Malzeme neyin var hemen yardımcı olayım kuzummm söyle bakemm:)))

Seni varya seni boğaraım kızzz.........yaa ben ne yemek yapcam akşam onu düşünüyorum şunların derdine bak yaa..amannnnnnnnn...... hakkikatten ne yemek yapsam yavv..siz ne yaptınız...:44:

canım elim boş gitmeyim diye sabah kalkttım.. yaşpasta yaptım.. yoğurtlu havuç salaatası yaptı... mantar kurabiye yaptım..
laf etmesinler bişi yapmamış diye... yemek yerine meze tarzı şeyler yapabilirsin atıştırmalık güzel olur..

iyi demişsin canım allah bozmasın .. sen böyle diyince aklıma takılıyo ayol benim eşim artık beni beğenmiyo heralde..

Amin canımm...Yok kız böyle dediğime bakma bende olayı abartmıyorum sadece burda gırgır şamata gülelim azcık diye yapıyorum...Eşin neden seni beğenmesin en güzel hallerimiz bunlar bak bana çirkin bile olsam en güzel hatun benim diyom egom depreşti ayolll:))))

iyi demişsin canım allah bozmasın .. sen böyle diyince aklıma takılıyo ayol benim eşim artık beni beğenmiyo heralde..
bende diyorum eşime ben artık çirkinmiyim diye.....bizde doğumdan sonra çok şık iç çamaşır takımları alırız kızz zayıflamışta oluruz ....oğlanları uyutunca gel keyfim gel.... haknur o koca göbeğiyle yaramazlık yapsa nolcakki....hııııhhhhhh.
Benim olan beni boğ boğ boğ:))))Malzeme neyin var hemen yardımcı olayım kuzummm söyle bakemm:)))

sorunda o zaten malzeme yok ne alsamda yapsam markete gitcem sizden kopamıyorum akşam olck şimdi yavvv

adam sırtını dönüyo yatıyo.. beni seviyo musun diye ben soruyorum artık.. bide bide eskiden olsa yılbaşlarında başbaşa girelim diye 40 takla atan adam anasına gitmek istiyo

ayy ne kadar eğlencelisiniz:)))özellikle haknur seni okurken inanılmaz keyiflendim..ben hamilelikte kıpırdayamam diye korkarken siz yaramazlık bile yapabiliyorsunuz:))sonra yemek yapanlar mı temizlik yapanlar mı:))ya yatıp dinlenmeniz gerekmiyormu o gobeklerle))

Bir çekememezlik sezdim galiba:)))))

Sen en iyisi benim gibi yap hiçbişey yapma:)))))

iyi fikirmiş......mantar kurabiye nasıl oluyo şeker pudra şekerinden olanlardanmı?:26:

slm kızlar bana yardım edin nolur..az önce oturduğum yerden kalktım bi ıslaklık hissettim wc ye gittim çamaşırımda ıslak....noluyo bana:.......(((doğuruyomuyum yoksa.............

İltifatlarına layık olmaya çalışıyorum şekerim teşekkürler....Napayım baktım bu topik azcık sessizleşti bende azcık renk vereyim dedim:)))O dediklerin bizim topiğe göre değil şekerim bizim hatunların maşaallahı var hepsi birbirinden çatlak ve kuduruk:))))

sorma başımız belada bizim bu haknurla yavvvv ..... bi doğursada uslu durabilse..napcak kırk gün merak ediyorum........valla ben temizlik yapmadan duramam asla ev pis gibi gelince batıyo bana cnm..yemek olayına gelince eşim iş yerinde 5 6 gibi yemek yiyor eve geliyo 10 11 de acıkmış oluyo mecbur yapmak zorundayım..zaten bende acıkıyorum.....tabi yemekleri falan hazır edince uzanıyorum o gelene kadar....sorun olmuyo..sende bu günlere gelirsin inş..aman sen haknura uyma daha yeni hamişsin uslu dur bak.....düşme tehlikesi geçmişde...

slm kızlar bana yardım edin nolur..az önce oturduğum yerden kalktım bi ıslaklık hissettim wc ye gittim çamaşırımda ıslak....noluyo bana:.......(((doğuruyomuyum yoksa.............

Acil yardım iş başında...Şekerim gelen sıvıyı tutabildinmi tutamadınmı eğer çişin gibi tutabildiysen doğumla ilgili değil ama kendiliğinden aktıysa ve tutamadıysan doğumla ilgili dediler bana gittiğim eğitimde...

Bugün sana nedense çok katılıyorum:)))Yeni hamileyken düşük olur diye hiç yapmadık haklısın bugünlerde kudurdum ben:)))))

yokk yaa ben korkarım:))haknur korkusuz ve azcık azgın:))))valla öğrendiğim gun eşime dr 'a gitmeden bu iş bitmiştir dedim ben daha geçen hafta garip garip buktu boynunu tamam dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…