- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.421
Acil yardım iş başında...Şekerim gelen sıvıyı tutabildinmi tutamadınmı eğer çişin gibi tutabildiysen doğumla ilgili değil ama kendiliğinden aktıysa ve tutamadıysan doğumla ilgili dediler bana gittiğim eğitimde...
evet canım pudra şekeriyle yapılandan veriyim mi tarifini ister misin ?
yokk yaa ben korkarım:))haknur korkusuz ve azcık azgın:))))valla öğrendiğim gun eşime dr 'a gitmeden bu iş bitmiştir dedim ben daha geçen hafta garip garip buktu boynunu tamam dedi:)))
hayırrrrrr tutamadım hala bişeyler akıyo sankidün gece wc den sonra da oldu biraz tam kalktım bişeyler aktı sanırım doğuruyorum:18::18::18::18:
Dr unu hemen ara canım valla tüylerim diken diken oldu....
hayırrrrrr tutamadım hala bişeyler akıyo sankidün gece wc den sonra da oldu biraz tam kalktım bişeyler aktı sanırım doğuruyorum:18::18::18::18:
yokk yaa ben korkarım:))haknur korkusuz ve azcık azgın:))))valla öğrendiğim gun eşime dr 'a gitmeden bu iş bitmiştir dedim ben daha geçen hafta garip garip buktu boynunu tamam dedi:)))
daha erken yaaaaaadr.umda il dışında acile mi gitsem....
daha erken yaaaaaadr.umda il dışında acile mi gitsem....
Canım dr unu ara ve yanına birilerini çağır eğer suyun geldiyse sancında başlayabilir ve yanında birileri varken ılık bir duşa gir öyle git hastaneye vücudun dinlenmiş gidersin....bizede haber ver...
benimkide bazen yapıyo garip garip bakışı yaaçok komik oluyo cidden..benimde 3,5 aylıkken kanamam oldu bi gittik oğlum aşşağıya inmiş doktor yürümek yok yol merdiven inip çıkmak yok ilişki yok dedi..ilk o zaman dedi...o günden sonrada zaten aklımıza bile getirmedik o işi biz... ...benim eşim hamile olmasamda söylemesi ayıp çok azgın bi adam değil yani....ayda yılda bir yada ikiyi geçmez bizde....o yüzden belkide 8 aydır bu durgunluğumuz..bide insan cidden karnında bi canlı varken rahat edemiyo yaa sanki o görüyormuş gibi geliyo. ...aslında yok tabi öyle bişi...ama işte yapı meselesi....sağ sağlim doğurakta eski günler nasılsa gelir..haknura kızmıyorum aslında bebeğine bişey olck diye endişe ediyorum o böyle derken.... ...sende inş sağ sağlim doğurursun bu yılda cnm...
Bu yazına kızdım kırıldım küstüm.
cnm inş akıntı falandır yaa rengi kıvamı nasıl bi bak renksiz biraz kokulu bi akıntımı..inş değildir su falan daha erken dediğin gibi ama yanına birini al acile git istersen...çamaşırınada ped koy...
hafif koku var ama şeffaf..sanırım akıntı değil bu...
1 paket oda sıcaklığında bekletilmiş margarinvalla ver cnm çok iyi olur.....çok severim kurabiye....yapayım akşam...
evet kız küs korkuyorum bebeğe bişey olck diye çok yaramazsın kabul et..
valla benide şüphelendirdin şimdi varmı komşun falan cnm belden altına ılık bi duş al git hemen bi arkadaşınla cnm yaa inş yanlış sinyaldir ama korkma 35 haftalık sayılırsın bu haftada sağ sağlim bebeği olanlar var cesur ol dua et cnm..allah yardımcın olsun....
ayy ağzım sulandı valla çok güzel görünüyolar şuan gözümün önündeler..tmm yapcm akşam kesin ben şimdi bi koşu markete gideyim bari...canım sakin ol önce peki sızıntı şeklinde mi geliyo rengi idrar gibi mi yoksa regl işareti gibi mi kontrol eder misin?
1 paket oda sıcaklığında bekletilmiş margarin
1 yumurta
bi büyük fincan pudra şekeri
1kabartma tozu 1 vanilya
alabildiği kadar un
üzeri için kakao
ben lezzeti yerinde olsun diye azıcık yoğurtta koyuyorum tercih sana kalmış bebeğim..
önce pudra şekeri yumurta ve yağı yoğur sonra diğerlerini ekle
sen son oval oval küçük şekiller ver
üstünede cola kapağı yardımıyla kakoya batırarak üstlerine bastır..
170derecelik fırında 25 dk pişir
afiyet olsun..
İyide hamileliğimde risk yokken bebeğim sağlıklıysa dr umda her sorduğumda cinselliğin bi sakıncası olmadığını söylediği halde neden vazgeçeyim kendime kuruntuluk yapayım ki...Hiçbir kanıt yok bebeğe zararıyla ilgili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?