- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.441
eşim yanımda..o bana bakıyo ben ona.şaşırdık kaldık.....
eşim yanımda..o bana bakıyo ben ona.şaşırdık kaldık.....
canım sakin ol önce peki sızıntı şeklinde mi geliyo rengi idrar gibi mi yoksa regl işareti gibi mi kontrol eder misin?
cnm sızıntı şeklinde idrar gibi değil rengi daha açık..
ayy ağzım sulandı valla çok güzel görünüyolar şuan gözümün önündeler..tmm yapcm akşam kesin ben şimdi bi koşu markete gideyim bari...sağol cnm benim...
sen bilirisn cnm ben söylicemi söyledim bişey diyemem daha.....bana düşmez kuruntusu....herkesin kendi hayatı dediğim gibi....banane..
canım sakin ol önce peki sızıntı şeklinde mi geliyo rengi idrar gibi mi yoksa regl işareti gibi mi kontrol eder misin?
cnm sızıntı şeklinde idrar gibi değil rengi daha açık..
ara drunu çok endişelendim senin adına lütfen
panikte olmamaya çalış
eşinde yanındaymış madem ara anlat bakalım o ne diycek
bizide haberdar et olur mu?
benimkide bazen yapıyo garip garip bakışı yaaçok komik oluyo cidden..benimde 3,5 aylıkken kanamam oldu bi gittik oğlum aşşağıya inmiş doktor yürümek yok yol merdiven inip çıkmak yok ilişki yok dedi..ilk o zaman dedi...o günden sonrada zaten aklımıza bile getirmedik o işi biz... ...benim eşim hamile olmasamda söylemesi ayıp çok azgın bi adam değil yani....ayda yılda bir yada ikiyi geçmez bizde....o yüzden belkide 8 aydır bu durgunluğumuz..bide insan cidden karnında bi canlı varken rahat edemiyo yaa sanki o görüyormuş gibi geliyo. ...aslında yok tabi öyle bişi...ama işte yapı meselesi....sağ sağlim doğurakta eski günler nasılsa gelir..haknura kızmıyorum aslında bebeğine bişey olck diye endişe ediyorum o böyle derken.... ...sende inş sağ sağlim doğurursun bu yılda cnm...
İyide hamileliğimde risk yokken bebeğim sağlıklıysa dr umda her sorduğumda cinselliğin bi sakıncası olmadığını söylediği halde neden vazgeçeyim kendime kuruntuluk yapayım ki...Hiçbir kanıt yok bebeğe zararıyla ilgili...
Haberdar et bızı.ben acile gidiyorum kızlar...umarım yanlış alarmdır bi ultrasonla baksınlar en azından dua edin bana nolur....
Feraycıgım, ne yazık kı bız tam gun calısıyoruz.
Yok oyle yıl basıymıs, suymus buymus.
Ozel sektorden sırf bu nedenle nefret edıyorum.
Bu arada gecmıs olsun sana da, esının tepkısıne cok guldum
benım_olan, daha dundu sanırım, bebegını goremedıgını soylemıstın.
Bak, elı dahı olas gordun.
Cok heyecan verıcı dımı.
Ayrıca enıstenın dogum gunu kutlu olsun, saglıklı bır omur dılerım, senınle ve oglunuzla.
Yıl bası kutlamalarından bahsetmıssınız.
Bende cok manasız buluyorum.
Hatta bıraz once esım aradı 'annemlere gıdelım mı?' dıye.
'olur' dedım ama sımdı mesaj gonderdım, 'kutlama yapılacaksa gıtmeyelım, yarın gıderız' yazdım.
Valla bır kutlama ıcın o kadar para harcayanlara ofkelenıyorum.
Onların bır gecede harcadıklarını bızım gıbıler, bır ayda bıle kazanmıyor.
Yıne bız ıyıyız hem, bınlerce ınsan ac yatarken, soguktan tıtrerken onlar paralarını cılgınca savuruyorlar.
aselkuzum, bı doktora gıt bence.
Hemde hazırlıklı bır sekılde.
bende ondan çooookk tırsıyorum yaa zaten..:18:...allah korusun.....şurda marta ne kaldı cnm..2 ay var dimi 40 çıkması falan derken.....bide bu göbekle iğrençççç.... iştahı kaçıyo insanın yavvvv
Ben baslarda boyle dusunuyorum, yanı karnımdakı bebegımden utanıyorum.
Ama sonra arsızlıga vuruyorum.
Bıze yasak koydu ama ne tehlıke var ne de baska bır durum.
Tedbır amaclı.
Bende kurala uymadım, yalan yok.
Belkı ayıplayacaksınız benı ama benım ıcın cınsellık onemlı ve esım ıcın de.
Sorun yoksa, nıcın esımle ask yasamaktan men edeyım kendımı?
Ve acık yazayım, cınsellık benım ıcın onemlı olmasına ragmen, tam haz alamıyorum hamılelıgımden berı.
Ve benım en buyuk endısem (kılo kaybetmemekten dahı bu kadar korkmuyorum) dogumdan sonra eskıye donemezsek? dusuncesı.
Farklı dusunenlerınız olacak elbette ama ben suna ınanıyorum, cınsel yasamı yolunda gıden bır bırlıktelıkte sorunlar daha cabuk asılır ve daha mutlu bır cıft olunur.
ben acile gidiyorum kızlar...umarım yanlış alarmdır bi ultrasonla baksınlar en azından dua edin bana nolur....
Kızlar, aselkuzum gıbı ıkılemlere dusebılırız ılerleyen zamanda.
Bunu engellemek evımızde ıcın turnusol kagıdı bulundursak ıyı olacak sanırım.
Suphe uyandırıcı bır akıntı geldıgı zaman, kontrol ederız en azından.
aynen insanın içinden gelmiyor hem ben 10 senelik evliyim yeni evli olsam neyse
Kızlar şaka bi yana muhabbetiniz çok güzeldi ama ben hastayım malum biraz yatmam lazım sizi güldürüp eğlendirdiysem ne mutlu bana...Sizi seviyorum hepinize sağlıklı sıhhatli bol aşklı paralı bebişli yıllar dilerim...Dualarınızda bizide unutmayın teyzeleri...Öpüyorum....
bende 5 senelik cnm belkide biz ondan böyleyiz....benden kaçıyorum kızlar...hepinize mutlu seneler...aslında işimiz olmasada tam 12 de burda toplansak ne güzel olurdu ama çoğunuz misafirlikte olck sanırsam ben mi bi tek evdeyim yaaa napalım kısmet....nice mutlu güzel bebeklerimize kavuştuğumuz aşk sevgi dolu dostluk dolu bol paralı bir yıl olması dileğimle inş....
hepinizi çok öpüyorum...by by kızlarr.
2012 seninle birlikte bebeklerimizide bekliyoruz....bize şans getirrrrrr inşşşşşşşşşş
bende 5 senelik cnm belkide biz ondan böyleyiz....benden kaçıyorum kızlar...hepinize mutlu seneler...aslında işimiz olmasada tam 12 de burda toplansak ne güzel olurdu ama çoğunuz misafirlikte olck sanırsam ben mi bi tek evdeyim yaaa napalım kısmet....nice mutlu güzel bebeklerimize kavuştuğumuz aşk sevgi dolu dostluk dolu bol paralı bir yıl olması dileğimle inş....
hepinizi çok öpüyorum...by by kızlarr.
2012 seninle birlikte bebeklerimizide bekliyoruz....bize şans getirrrrrr inşşşşşşşşşş
sağ ol cnm benim iyi dileklerin için...dilerim sende bu yıl sağ sağlim elifimize kavuşursun bütün korkuların kaybolur inş....doğru diyosun su gibi paralar harcanıyor ama konu bi fakirin karnını doyurmaya geldimi herkes elini çeker kenarına gider..yazıklar olsun böylelerine tabi..bi günlük eğlence için bi dünya para harcıyo zenginler..bizlerde evde bi lokma ekmek bi güzel tv kanalı ile yeni yıla giriyoruz en azından onlar gibi günaha girmiyoruz içki şişelerinine dalıp dalıp dimi... ...çoook öpüyorum cnm seni .....valla oğlumun elini bile olsa rüyamda görmek çok iyi geldi..eşime dicem akşam daha bilmiyo....çok güzel bi duygu allahım tüm görmek isteyenlere göstersin rüyasında inş.... hepimiz inş evladlarımıza kavuşmuş çoookkk güzel bi yıl geçiririz..allahım utandırmasın hiç bişey için inş...öptüm senide kuzunuda cnm beniiimmm
Tamam canım, sen yat bol bol dınlen.Kızlar şaka bi yana muhabbetiniz çok güzeldi ama ben hastayım malum biraz yatmam lazım sizi güldürüp eğlendirdiysem ne mutlu bana...Sizi seviyorum hepinize sağlıklı sıhhatli bol aşklı paralı bebişli yıllar dilerim...Dualarınızda bizide unutmayın teyzeleri...Öpüyorum....
Tenks beybi, ay lav yu tuBenim kafadansın şekerim senide seviyorummmm
Canım o nasıl oluyor turnusol kağıdıyla ne yapılıyor bilmiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?