2012 Şubat Anneleri

eşim yanımda..o bana bakıyo ben ona.şaşırdık kaldık.....

ağrın sızın varmı bence gidin hemen acile cnm....yakın yer neresi ise..açılman falan olur bakarsın..bişey yoksa bile en azından için rahat eder.ç.suyun geldiyse eğer bebek susuz kalır sonra....git git eşinle...aklım sende kalcak şimdi benim yaaa

Bana bak getirtme beni yanına o mantar kurabiyelerinin içine gömerim seni

ben acile gidiyorum kızlar...umarım yanlış alarmdır bi ultrasonla baksınlar en azından dua edin bana nolur....

Ben baslarda boyle dusunuyorum, yanı karnımdakı bebegımden utanıyorum.
Ama sonra arsızlıga vuruyorum.

Bıze yasak koydu ama ne tehlıke var ne de baska bır durum.
Tedbır amaclı.
Bende kurala uymadım, yalan yok.

Belkı ayıplayacaksınız benı ama benım ıcın cınsellık onemlı ve esım ıcın de.
Sorun yoksa, nıcın esımle ask yasamaktan men edeyım kendımı?

Ve acık yazayım, cınsellık benım ıcın onemlı olmasına ragmen, tam haz alamıyorum hamılelıgımden berı.
Ve benım en buyuk endısem (kılo kaybetmemekten dahı bu kadar korkmuyorum) dogumdan sonra eskıye donemezsek? dusuncesı.

Farklı dusunenlerınız olacak elbette ama ben suna ınanıyorum, cınsel yasamı yolunda gıden bır bırlıktelıkte sorunlar daha cabuk asılır ve daha mutlu bır cıft olunur.

sağ ol cnm benim iyi dileklerin için...dilerim sende bu yıl sağ sağlim elifimize kavuşursun bütün korkuların kaybolur inş....doğru diyosun su gibi paralar harcanıyor ama konu bi fakirin karnını doyurmaya geldimi herkes elini çeker kenarına gider..yazıklar olsun böylelerine tabi..bi günlük eğlence için bi dünya para harcıyo zenginler..bizlerde evde bi lokma ekmek bi güzel tv kanalı ile yeni yıla giriyoruz en azından onlar gibi günaha girmiyoruz içki şişelerinine dalıp dalıp dimi......çoook öpüyorum cnm seni .....valla oğlumun elini bile olsa rüyamda görmek çok iyi geldi..eşime dicem akşam daha bilmiyo....çok güzel bi duygu allahım tüm görmek isteyenlere göstersin rüyasında inş.... hepimiz inş evladlarımıza kavuşmuş çoookkk güzel bi yıl geçiririz..allahım utandırmasın hiç bişey için inş...öptüm senide kuzunuda cnm beniiimmm

Kızlar şaka bi yana muhabbetiniz çok güzeldi ama ben hastayım malum biraz yatmam lazım sizi güldürüp eğlendirdiysem ne mutlu bana...Sizi seviyorum hepinize sağlıklı sıhhatli bol aşklı paralı bebişli yıllar dilerim...Dualarınızda bizide unutmayın teyzeleri...Öpüyorum....

Kızlar, aselkuzum gıbı ıkılemlere dusebılırız ılerleyen zamanda.
Bunu engellemek evımızde ıcın turnusol kagıdı bulundursak ıyı olacak sanırım.
Suphe uyandırıcı bır akıntı geldıgı zaman, kontrol ederız en azından.

Benim kafadansın şekerim senide seviyorummmm

ben acile gidiyorum kızlar...umarım yanlış alarmdır bi ultrasonla baksınlar en azından dua edin bana nolur....

inş cnm güzel haberler alırsın inş..belkide yeni yıla bebeğinle girersin oda güzel olur ama erken daha yaa o kafamı karıştırdı benim ama inş bişeyin yoktur giderken yolda güzel düşün dua et cnm.....hayırlı haberlerle gel inş....merak edicem seni.....allaha emanet ol inş....

Canım o nasıl oluyor turnusol kağıdıyla ne yapılıyor bilmiyorum???

aynen insanın içinden gelmiyor hem ben 10 senelik evliyim yeni evli olsam neyse

bende 5 senelik cnm belkide biz ondan böyleyiz.... benden kaçıyorum kızlar...hepinize mutlu seneler...aslında işimiz olmasada tam 12 de burda toplansak ne güzel olurdu ama çoğunuz misafirlikte olck sanırsam ben mi bi tek evdeyim yaaa napalım kısmet....nice mutlu güzel bebeklerimize kavuştuğumuz aşk sevgi dolu dostluk dolu bol paralı bir yıl olması dileğimle inş....
hepinizi çok öpüyorum...by by kızlarr.

2012 seninle birlikte bebeklerimizide bekliyoruz....bize şans getirrrrrr inşşşşşşşşşş

görüşürüz canım .. güzel dileklerin için saol canım.. sanada iyi seneler..

öpüyorum canım görüşürüz..

Sen merak etme 12 ye kadar eve gelirsek ben yalnız bırakmam şekerim seni

Amın canım, ınsallah hepımız meleklerımıze saglıklı bır sekılde kavusuruz.

Evet ya, ne ınsanlar var.

Esım gecen gun anlattı, bır kadın gelmıs 1,25 TL sı varmıs yada 1,50 TL yani 2 TL bile degıl.
Bununla sayısal oynamıs, ertesı gun kadın aglayarak esımın yanına gıtmıs.
'Evımde hıc komur yoktu, 40 TL cıktı bana, komur alıcam o parayla' demıs.
O kadar kotu oldum kı, anlatamam.
Haram para, ama kadın caresız kalmıs, ne dıyeyım sımdı.

Bırde kayınvalıdem anlattı gecenlerde.
Mınıbusten ınerken bır genc gormus.
'Ayakkabılarından dısarı cıkmıs parmakları, uzerınde bır tısort var (yagmurlu bır gun) kıtaplarını da pazar posetlerıne koymus, bellı kı ogrencıydı' dedı.
Aglamamak ıcın zor tuttum kendımı ve hem esıme hem kendıme kızdım.
Begendıgımız ne varsa alıyoruz, kac cıft ayakkabımız var, hala gozumuz doymuyor dıye.

Tamam canım, sen yat bol bol dınlen.
Gecmıs olsun.

Benim kafadansın şekerim senide seviyorummmm
Tenks beybi, ay lav yu tu

Canım o nasıl oluyor turnusol kağıdıyla ne yapılıyor bilmiyorum???

Bende yenı ogrendım.
Sıvıyı o kagıda damlattıgında kagıt mavı olursa, amnıyon sıvısı gelmıs demekmıs.
Aksı halde pembe oluyor kagıt.
Hanı reklamlarda kullanılıyor ya, lekelerı test etmek ıcın, o kagıttan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…