2012 Şubat Anneleri

Kızlaaar, az once ödüm koptu yaf.
Ne yedıgımı soylemıyım ama, yedıgım seyden elıme marul yapısmıs.
Bende az once fark ettım ve marulu bocek sandım!
Ne alaka dimi.
Bocekten ödü kopan bırı olarak, tırstım ama neysekı cabuk fark ettım marul oldugunu.

Bana bak getirtme beni yanına o mantar kurabiyelerinin içine gömerim seni

tmm gömersin iyi seneler...

bukliş tarifi almayı unuttum aldım kaçıyorum şimdi

Ömrümüzde Irmaklar Vardır. Sularında Hayallerimizi Yüzdürdüğümüz. Bizim Ömrümüzde Dostlarımız Vardır Günlerimiz Ayrı Geçtiğinde Üzüldüğümüz.....nice seneler dostlarrr......

sanada 2012 yılı bebeğini, mutluluğu, sağlığı gönlünden ne geçerse onu getirsin öpüyorum

kesin çiğ köfte yedin marullu ne olabilirki?

Oyyyyy damardan girmis kuzum.
Canımsın.
Sana da cekırdek aılenle nıce mutlu seneler bebegım.

evet canım ama bazen suyu gelmeden sancıda gelebiliyomuş yani su gelmeyedegelebilir.. ama alıp her ihtimale karşı önlem almak lazım

sen nerdeydin bakim

Tabıı kı ama, ben nedense su gelırde ben anlamam yanı onun oldugunu bılmem dıye panık halındeyım.
Onceden nasıl anlasılır dıye arastırırken de bunu buldum.

evet canım ama bazen suyu gelmeden sancıda gelebiliyomuş yani su gelmeyedegelebilir.. ama alıp her ihtimale karşı önlem almak lazım

sen nerdeydin bakim

makınaya camaSır atmıstım onLarı astım canım oraya buraya takıLdı qozum derken bı sure yOk oLdum pcden ama qeLdım sımdı

şimdi eşim aradı
ve amcasının oğluda bu akşam kayınvalidemlere geliyomuş onuda alıp öyle geçicez haberin olsun diyo
yani top yekün gereksiz bi sürü tip
bu kocama olan sinirim yüzünden inş erkek doğurmam
çünkü bu aralar gerçekten beni ağlatacak kadar zorluyo

Canım, ben ne kesftettım bılıyor musun?
Ben kayınvalıdemlere gıtmek ıstedıgım zaman, esım gıtmek ıstemıyor.
Fakat ne zaman tartıssak ve ben ardından onlara gıtmyecegım desem, en fazla ıkı gun sonra 'hadı annemlere gıdelım' dıyor.
ınan bana, bır hafdana fazla oldu 'hadı annenlere gıdelım' dıyorum.
'Yorgunum, hastayım, evıme gıtmek ıstıyorum' dıyıp duruyordu.
Bu sabah yıne teklıf ettım, once 'olmaz' dedı, aksam ustu aradı 'gıdelım' dedı.
Ee gıdıcem sımdı, aılesının bana davranısını kendısı gorecek ve dıyecek kı 'kız buraya gelmek ıcın bır haftadır bana soylenıyor, geldık, sımdı yuzune bıle bakmıyorlar.
Galıba Elefera buraya gelmek ıstemedıgı ıcın haklı'
Bılmem, anlatmak ıstedıgımı anlatabıldım mı?

evet canım anladım
aynı reaksiyonu alır mıyım acaba:26:

bende kayınvalideme gidiyorum ama hiç sinirlenmiyorum hamileyim diye ekmek elden su gölden yiyorum içiyorum evime gidiyorum bana el bebek gül bebek bakıyorlar Allah razı olsun daha ne isteyimki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…