- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.461
Bende yenı ogrendım.
Sıvıyı o kagıda damlattıgında kagıt mavı olursa, amnıyon sıvısı gelmıs demekmıs.
Aksı halde pembe oluyor kagıt.
Hanı reklamlarda kullanılıyor ya, lekelerı test etmek ıcın, o kagıttan.
Bana bak getirtme beni yanına o mantar kurabiyelerinin içine gömerim seni
bende 5 senelik cnm belkide biz ondan böyleyiz....benden kaçıyorum kızlar...hepinize mutlu seneler...aslında işimiz olmasada tam 12 de burda toplansak ne güzel olurdu ama çoğunuz misafirlikte olck sanırsam ben mi bi tek evdeyim yaaa napalım kısmet....nice mutlu güzel bebeklerimize kavuştuğumuz aşk sevgi dolu dostluk dolu bol paralı bir yıl olması dileğimle inş....
hepinizi çok öpüyorum...by by kızlarr.
2012 seninle birlikte bebeklerimizide bekliyoruz....bize şans getirrrrrr inşşşşşşşşşş
nerden alabiliriz acaba eczanelerden falan mı canım?
Kızlaaar, az once ödüm koptu yaf.
Ne yedıgımı soylemıyım ama, yedıgım seyden elıme marul yapısmıs.
Bende az once fark ettım ve marulu bocek sandım!
Ne alaka dimi.
Bocekten ödü kopan bırı olarak, tırstım ama neysekı cabuk fark ettım marul oldugunu.
kesin çiğ köfte yedin marullu ne olabilirki?
tmm gömersiniyi seneler...
bukliş tarifi almayı unuttum aldım kaçıyorum şimdi
Ömrümüzde Irmaklar Vardır. Sularında Hayallerimizi Yüzdürdüğümüz. Bizim Ömrümüzde Dostlarımız Vardır Günlerimiz Ayrı Geçtiğinde Üzüldüğümüz.....nice seneler dostlarrr......
Bakın kısa da olsa turnusol kagıdı ıle ılgılı burada bazı deneyımlerı olanlar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/473964-turnusol-kagidi-2.html
hOff qıtmıs herkeS
evet canım ama bazen suyu gelmeden sancıda gelebiliyomuş yani su gelmeyedegelebilir.. ama alıp her ihtimale karşı önlem almak lazım
sen nerdeydin bakim
evet canım ama bazen suyu gelmeden sancıda gelebiliyomuş yani su gelmeyedegelebilir.. ama alıp her ihtimale karşı önlem almak lazım
sen nerdeydin bakim
şimdi eşim aradı
ve amcasının oğluda bu akşam kayınvalidemlere geliyomuş onuda alıp öyle geçicez haberin olsun diyo
yani top yekün gereksiz bi sürü tip
bu kocama olan sinirim yüzünden inş erkek doğurmam
çünkü bu aralar gerçekten beni ağlatacak kadar zorluyo
Canım, ben ne kesftettım bılıyor musun?
Ben kayınvalıdemlere gıtmek ıstedıgım zaman, esım gıtmek ıstemıyor.
Fakat ne zaman tartıssak ve ben ardından onlara gıtmyecegım desem, en fazla ıkı gun sonra 'hadı annemlere gıdelım' dıyor.
ınan bana, bır hafdana fazla oldu 'hadı annenlere gıdelım' dıyorum.
'Yorgunum, hastayım, evıme gıtmek ıstıyorum' dıyıp duruyordu.
Bu sabah yıne teklıf ettım, once 'olmaz' dedı, aksam ustu aradı 'gıdelım' dedı.
Ee gıdıcem sımdı, aılesının bana davranısını kendısı gorecek ve dıyecek kı 'kız buraya gelmek ıcın bır haftadır bana soylenıyor, geldık, sımdı yuzune bıle bakmıyorlar.
Galıba Elefera buraya gelmek ıstemedıgı ıcın haklı'
Bılmem, anlatmak ıstedıgımı anlatabıldım mı?
şimdi eşim aradı
ve amcasının oğluda bu akşam kayınvalidemlere geliyomuş onuda alıp öyle geçicez haberin olsun diyo
yani top yekün gereksiz bi sürü tip
bu kocama olan sinirim yüzünden inş erkek doğurmam
çünkü bu aralar gerçekten beni ağlatacak kadar zorluyo
evet canım anladım
aynı reaksiyonu alır mıyım acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?