2012 Şubat Anneleri

bende kayınvalideme gidiyorum ama hiç sinirlenmiyorum hamileyim diye ekmek elden su gölden yiyorum içiyorum evime gidiyorum bana el bebek gül bebek bakıyorlar Allah razı olsun daha ne isteyimki....

Ben kayınvalıdeme degıl de, gorumcelerıme sınır oluyorum.
Yalakalar daha dune kadar esımle konusmuyorlardı, hamıle oldugumu ogrenınce konusmaya basladılar.
Ama benımle hala konusmuyorlar.
Merak edıyorum, kızım dogunca ne yapacaklar.
Pis cadılar!

Pembe olsa olma mı

olmaz kırmızı olsun 10 lira fazla olsun
bende görümcemle 1 sene konuşmadım eşim hep arada kaldı ve çok üzüldü benden soğudu sürekli kavga eder olmuştuk şimdi aramız çok iyi benden iyisi yok çocuklukmuş neyi paylaşamıyorsak kötülükle hiç bir şey olmaz karşındaki kötülük yapsa bile sen iyilik yapkı eşin kıymetini bilsin sana daha çok değer versin karşındaki bilmezse Allah bilir sevabını verir

kızlar biliyorsunuz yılbaşı günü kırmızı don giymek uğur getirirmiş kimler kırmızı donlarını giydi bakalım....?:92:

şube müderemiz bayan çalışanlara kırmızı don almış dün akşam verdi giiyiyiym bari iyi aklıma getirdin

Bılmıyorum ama, bence en azından deneyebılırsın.
Hemde gonullu gıbı davranırsan, bır baska sefere 'hastayım, kendımı ıyı hıssetmıyorum' gıbı bahanelerın daha ınandırıcı olur.

evet belkide haklısın denemeye değer..

bende kayınvalideme gidiyorum ama hiç sinirlenmiyorum hamileyim diye ekmek elden su gölden yiyorum içiyorum evime gidiyorum bana el bebek gül bebek bakıyorlar Allah razı olsun daha ne isteyimki....

ohh ne güzel ben gidiyorum biçeşit yemek yok evi hadi kalk gidelim havasında aç kalıyorum bide evi toplama telaşına giriyorum bak akşam için bir sürü hazırlık yaptım sırf aç kalmıyım diye.. eşimin hala bunları farketmemesi çok kötü

Canım benım, tartıstıgımız gune kadar ınan bana hep alttan aldım.
Ama ben alttan aldıkca, adım saf oldu.
Anlatmayayım bastan, ama gorumcelerım gercekten bana cok haksızlık ettı.
Hele bırı, hıc demedıgım lafları annesıne 'boyle dıyor' dıye anlatmıs ve annesı, ablası benı evlerınden kufurlerle kovdular.
Derdımı anlatmak ıcın gıtmıstım oysa.
Neyse, ben onları affedemem, esım ıcın dahı olsa bunu yapamam.

Kırmızı donumda var, gıyınıyım bariii.

Bende cıkıyorum artık.
Bugun bu kadar calısmam bıle fazlaydı ya neyse.

Herkese ıyı seneler, mutluluklar sızınle olsun.

canım allah ıslah etsin kötü niyetlileri..Allaha havale ediyorum..
bende giyiyiym kırmızı donumu bari eksik kalmayımm
sanada iyi seneler canım..

neyse bu konularla kendini üzme yeni yıla nasıl girersen bütün bir yıl öle geçermiş sana ve bütün anne adaylarına 2012 yılının gönüllerinden ne geçiyorsa gerçekleşmesi ve ömürlerinde ki en güzel yıl olması dileğiyle hepinizi öpüyorum mutlu seneler muck

kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni yılda huzur sağlık diliyorum. kanatsız meleklerimize kavuşmak dileğiyle hepinize güzel mutlu bir yıl diliyorum.geçen gün doktora gittim bana bebeğin eşinde kireçlenme başladığını 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi bende sinemasungur gibi hergün iğne oluyorum kan sulandırıcı yeterince zor zaten hamileliğim birde şu kireç meselesi üzdü beni eş yaşlanmasıda deniyomuş sanırım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar???

kelebekvemelek cnm duyarliligin icin cok cok tesekurler cnm bnm saglicakla kurtul insAllahhh

hiç bi fikrim yok canım ilk defa duyuyorum hatta böyle bişey.. drun ne diyo peki bu duruma?

Kızlar aselkuzum dan bir haber yok değilmi???Bişeyde yazmamış doğumamı gitti acaba???Valla merak ettim...

Kızlar aselkuzum dan bir haber yok değilmi???Bişeyde yazmamış doğumamı gitti acaba???Valla merak ettim...

geldim cnm geldim...hastaneden sonra annemlere gittik o yüzden geç geldim.ilk önce gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için amniosure diye bi test yapıldı çok şükür su değilmiş negatif çıktı yani...sonra ultrasona aldılar bi problem yok dediler...ama o iğrenç vajinal muayene mahvetti beni..o neydi ya mahvoldm resmen ben hayatta normal doğum yapamam kızlar..neyse vajinal muayene de 1 cm. açıklık var dedi nst de sancı çıkmadı diye eve geldik yaklaşık 2 haftaya doğurursun dedi..sezeryan düşünürsen daha erken olur dedi pazartesi gidip gün alıcam muhtemel ocak 20 gibi doğururum kızlar..

Canım qecmıs oLSun sewındım suyunun qeLmemıs oLmasına daha cok erken cunku Sende Nıhlee ıLe aynı qun doqurursun ozaman o tarıhı aLırsan :) raßßım hayırLısıyLa aqrısız acısız kurtuLmanı nasıp etsın. Dıkkat et kendıne Şu son qunLerde boL süt iç yoqurt ye :)

sağol cnm ya ...büyük bi badire atlattık..şükürler olsun...ama vajinal muayene çok feciydi ya...hala oturamıyorum...normal doğurmak isterim ama yapamıycam galiba

Canim cok gecmis olsun geceden beri aklimdasin walla korktum bende! neyse ki bir problem yok cok şükür! Ama sen dinlenmene bak cok yorma kendini normal dogum diye de takılma herseyin hayırlısı canim.

çok merak ettik canım seni.. ama 1 cm açıklıkla son ana kadar beklenebiliyo diye duymuştum yinede kendini şartlandırma normal doğumdan seni korkutan vajinal muayeneyse bende yaptırmıyım kız sonuna kadar
Tiwicity Gurbaby Park Yatak - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

arkadasLar bi bakın bakaLım ben cOk beyendım eqer onayLarsanız aLıcam bunu Kızıma. Fıyatıda cOk uyqun qeLdı ama kararsız kaLdım :26:

güzel canım ama daha güzelleride var bu park yatakların.. ben toplu 150 tane falan satılan bi yerde gördümde var mı öyle bi imkanın gör öyle al...

kızlar iyi seneler bu arada sabah sabah geldim hemen gidip kahvaltı yapayım bari..:125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…