- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.501
Canim cok gecmis olsun geceden beri aklimdasin walla korktum bende! neyse ki bir problem yok cok şükür! Ama sen dinlenmene bak cok yorma kendini normal dogum diye de takılma herseyin hayırlısı canim.
çok merak ettik canım seni.. ama 1 cm açıklıkla son ana kadar beklenebiliyo diye duymuştum yinede kendini şartlandırma normal doğumdan seni korkutan vajinal muayeneyse bende yaptırmıyım kız sonuna kadar
yaptırma anacım yaptırmakendini çok kastın bu halde normal doğum yapamazsınn dedi dr.! hafta içi gidiyimde gün aliyim bari sezeryana
geldim cnm geldim...hastaneden sonra annemlere gittik o yüzden geç geldim.ilk önce gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için amniosure diye bi test yapıldı çok şükür su değilmiş negatif çıktı yani...sonra ultrasona aldılar bi problem yok dediler...ama o iğrenç vajinal muayene mahvetti beni..o neydi ya mahvoldm resmen ben hayatta normal doğum yapamam kızlar..neyse vajinal muayene de 1 cm. açıklık var dedi nst de sancı çıkmadı diye eve geldik yaklaşık 2 haftaya doğurursun dedi..sezeryan düşünürsen daha erken olur dedi pazartesi gidip gün alıcam muhtemel ocak 20 gibi doğururum kızlar..
çok merak ettik canım seni.. ama 1 cm açıklıkla son ana kadar beklenebiliyo diye duymuştum yinede kendini şartlandırma normal doğumdan seni korkutan vajinal muayeneyse bende yaptırmıyım kız sonuna kadar
güzel canım ama daha güzelleride var bu park yatakların.. ben toplu 150 tane falan satılan bi yerde gördümde var mı öyle bi imkanın gör öyle al...
kızlar iyi seneler bu arada sabah sabah geldim hemen gidip kahvaltı yapayım bari..:125:
hiç bi fikrim yok canım ilk defa duyuyorum hatta böyle bişey.. drun ne diyo peki bu duruma?
kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni yılda huzur sağlık diliyorum. kanatsız meleklerimize kavuşmak dileğiyle hepinize güzel mutlu bir yıl diliyorum.geçen gün doktora gittim bana bebeğin eşinde kireçlenme başladığını 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi bende sinemasungur gibi hergün iğne oluyorum kan sulandırıcı yeterince zor zaten hamileliğim birde şu kireç meselesi üzdü beni eş yaşlanmasıda deniyomuş sanırım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar???[/QUOTE
canim gecmis olsun ayni problem bende de var ama doktor bana igne filan vermedi bebegin kilosu 1819 su an 32
+.4.teyiz su an telefonla giriyorum o yuzden biraz zor yazismak hepinizin yeni yilini kutlairm
yok canım iğneyi normaldede gebelik boyunca vuruldum zaten kanda pıhtılaşma vardı bende kireçlenmeden dolayı değil yani.bende 33+2 yim işte bazı yerlerde kireçlenme başladıktn sonra 5 hafta daha bebeği idare edebilir diyor kireçlenmenin düzeyine bağlıymış azsa sorun değilmiş benimki şuanda az umarım çoğalmazlar canım sanada geçmiş olsun az daha sabretsinlerbebişlerimiz
geldim cnm geldim...hastaneden sonra annemlere gittik o yüzden geç geldim.ilk önce gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için amniosure diye bi test yapıldı çok şükür su değilmiş negatif çıktı yani...sonra ultrasona aldılar bi problem yok dediler...ama o iğrenç vajinal muayene mahvetti beni..o neydi ya mahvoldm resmen ben hayatta normal doğum yapamam kızlar..neyse vajinal muayene de 1 cm. açıklık var dedi nst de sancı çıkmadı diye eve geldik yaklaşık 2 haftaya doğurursun dedi..sezeryan düşünürsen daha erken olur dedi pazartesi gidip gün alıcam muhtemel ocak 20 gibi doğururum kızlar..
feroş çok güzelmiş al bence hem indirime girmiş 100 tl iyi fiyat..bizim burda hep 150 civarı falan..al al..rengide güzel...ama yatağı içinde fiyatımı acaba....:44:Tiwicity Gurbaby Park Yatak - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
arkadasLar bi bakın bakaLım ben cOk beyendım eqer onayLarsanız aLıcam bunu Kızıma. Fıyatıda cOk uyqun qeLdı ama kararsız kaLdım :26:
canım allah ıslah etsin kötü niyetlileri..Allaha havale ediyorum..
bende giyiyiym kırmızı donumu bari eksik kalmayımm
sanada iyi seneler canım..
noldu bu hatunlara yavvvvvvvvvv hacer yok nıhle yok bbye yok...... bukle kayıpta.....diğerleride yazmıyo bişi...anlatsanıza yavv naptınız akşamınız nasıl geçti..tek kaldım burda ....çıkıcam şimdik bakkk
Napıyon benım olan ..Herkes tatılde dogal olarak kımseler yok heralde..Ben de ne kacırdım dıye bakmaya geldım henuz okumadım bıseyleri..Aselkuzum!a ne oldu kı dogum mu yaklastı???Bu ay bızım de erken dogumlar baslar artıkkk..Sen naptın dun nası gectı??
selam kızlarrrrrr 2012 nin daha doğuramamış melekleri..selammmmmm..... kızlar akşamınız nasıl geçti..ben dün buklecimin verdiği kurabiyeleri yaptım kek yaptım tavuklu pilav yaptım ....misafirim olmaz diye yaptım ama bi misafirimde geldi halamın gelini....babamlara uğramışken banada uğradı...malum aynı binadayız ya onlarla.....sen fazla kilo almamışın diyo..gayet normalsin dedi.. ...moral verdi sağ olsun....lazım olursam gelirim doğuma dedi..hemde iki kızı var onları anneme bırakırım ben merak etme dedi... kızlar valla düşünmesi bile beni çok mutlu etti..allah razı olsun.... ....babamlar bayramda gitmediğim için çok üzülmüşler malum küsüm ben ailem ile....eşimde evdeydi açtı ağzını yumdu gözünü ne yaptılarsa anlattı valla.....doğru dedi çoğu şeyi canımızı nasıl yaktıklarını anlattı gelip onlar özür dilicekler dedi yengeme... yengem bile şaşırdı yaptıklarına.... ...söylesin diye dedik bizde.....ben anlamıyorum hem görüşmek istemeyip kalbimizi kıran onlar hemde aracıyla laf yollamışlar bize.... düşün düşün gece uyuyamadım....yengeme dedim keşke yenge affedebilcek kadar kolay olsaydı bazı şeyler şu zamanımda yanımda olmadılar diye....sağ olsun çok güzel konuştu bizimle....kısacası akşam ailemden haber aldım ama geceyi uykusuz geçirdim sabaha karşıda eşim işe giderken bi uyku bastırdı kızlar 12:30 da uandım valla....oğlumda uslu durmadı gece....yengem diyoki gece yaramazmı dedim yok ben uyuduumda oda yatıyo dedim o zaman uslu olck dedi....inş dedim genelde bebekler anne karnında nasılsa doğduklarındada öyle olurlar dedi....inş öyle olur valla....uslu benim oğlum..arada deliriyo ama olsun... ...artık doğmasını çok istiyorum kızlar yaa....seveyim öpeyim onu koklayayım yıkayayım istiyorum.. ...doğuncada keşke doğmasaydı göbişimde olsaydı dermiyim acaba bilmiyorum....ama özledim oğlumu artık yaaaa ...bakalım sayılı günler kaldı benim yaklaşık normal olursa 40 45 günüm kalmış...sezeryan olursa daha erken olur tabi... ..hayırlısı allahtan...bu arada piyangoma amorti bile çıkmadı kızlar ne şanssızım yaa .....
buklecim ekliyorum akşamki yaptığım mamakları ben kurabişlerin üstüne pudra şekeride serptim....birazınıda sırf kakolu yaptım.....çok güzel oldu ama sağ olasın ....
Eki Görüntüle 318776 Eki Görüntüle 318777
yok canım iğneyi normaldede gebelik boyunca vuruldum zaten kanda pıhtılaşma vardı bende kireçlenmeden dolayı değil yani.bende 33+2 yim işte bazı yerlerde kireçlenme başladıktn sonra 5 hafta daha bebeği idare edebilir diyor kireçlenmenin düzeyine bağlıymış azsa sorun değilmiş benimki şuanda az umarım çoğalmazlar canım sanada geçmiş olsun az daha sabretsinlerbebişlerimiz
canım limonlu su falan iç kanı sulandırıyor,
sanırım kireçlenme içinde faydalı bebeğin beslenmesi için yani..
bana 30+1 de kireçlenme başlamış dedi o zaman 1500 gr dı
iki hafta her gün portakal suyu içtilm mandalina yedim
32+1 de gittiğimde 1819dedi yani iki haftada 300 gr almış
ama karın çevresi bir hafta geriden gelmeye başlamış,hareketli olmasına da bağlıyorum gerçi hiç durmuyo yerinde :)
ben aslında normal doğum istiyorum acaba kireçlenme buna engel olur mu?
doktorla konuştum sadece erken doğuma neden olmaz dedi.
bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı...
diğer arkadaşlara da soruyorum kireçlenme hakkında neler biliyorsunuz sonu hep sezaryene mi bağlanıyor bu durumun??
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyolar.. eminim çokta lezzetli olmuşlardır.. bende şaka maka bi yana kayınvalidemlerde sus pus oturayım dedim ama bir bel ağrısı yaşadım ki anlatamam sanki hafif hafif kasıklarımda sancılanlamalar falan oldu.. sabahta aselkuzumu merak ettim bi bakim dedim kaçtım.. eve yeni geldik bi duş aldım oturdum şimdi.. kırmızı donumu gimiştim ama yok anam öylesine giymişim bişey olmadı
sizler naptınız bakalım?
Kızlar yanlış anlamayın ama bana yılbaşı kutlamaları çok saçma geliyor...Resmen para tuzağı yok partisi hediyesi ıvırı zıvırı bide dinimzce uygunda değil ben karşıyım şahsen...Dualarla yeni yıl gelsin inş...
Nerde kireçlenme bu bahsettiğiniz kızlar??Yani sizde mi bebekte mi çıktı nerenızde??Geçmiş olsun..
İyi kurtulmussun bukle hemen gelmenız ıyı olmus..Bugunu de kayınvalıdenle gecırmemıs oldun ,fena mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?