2012 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun geceden beri aklimdasin walla korktum bende! neyse ki bir problem yok cok şükür! Ama sen dinlenmene bak cok yorma kendini normal dogum diye de takılma herseyin hayırlısı canim.

cnm tşk ederim..vajinal muayene de böyle olduysam doğum anında kendimi düşünemiyorum bile...hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Sabah kalkar kalkmaz sana bakmak için girdim canım...Sevinsemmi üzülsemmi anlamadım valla ama bende yusuf yusufum şuanda normal doğum için...Hakkında herşeyin hayırlısı olsun...Bakalım benim ne zaman doğuracağımda cumartesi günü belli olacak....

yaptırma anacım yaptırmakendini çok kastın bu halde normal doğum yapamazsınn dedi dr.! hafta içi gidiyimde gün aliyim bari sezeryana[/QUOTE]
Canim sen neden acele ediyorsun erken değil mı sezeryan tarihi icin benim doktorum 38. Haftaya kadar bekletiniz sezeryan icin demişti

Gunaydın KızLar Yenı uyandım sıze bı bakayım dedım vaLLahı. Gıdeyımde kahvaLtıyı hazırLayayım kızım teppıkLıyo Uqrarım ıLerLeyen saatLerde. OpuLdunuz.

Buklem saol sanada ıyı seneLer tatLım. O dedıqın yer neresı ıstanbuL avrupa yakasındaysa qormeyı tercıh ederım tabıkı yOksa nette bıyerdemı canım.

Son düzenleme:

Slm liki hafta once tansiyonum cikmisti bide sancim vardi acile gittigimde bir Cm aciklik bide poposunun ustune otuturmus ondan sanci olmus dedi o zamandan beriara ara sancim iluyor yalanci dogum sancilari ama daha cok vvar korkuyorum bisey olur da sezaryan a alirlar diye ayin dördüne randevu aldim Adet e gore martin dokuzu ama icimden bi his subat ta diye geliyo
Hayirlisi insallah bir cm aciklik olmasi sorun mu acaba

Son düzenleme:

geçmişolsun meraklanmıştım bende ne oldu diye zamanını beklediğine sevindim :) tekrar geçmişolsun

selam kızlarrrrrr 2012 nin daha doğuramamış melekleri..selammmmmm..... kızlar akşamınız nasıl geçti..ben dün buklecimin verdiği kurabiyeleri yaptım kek yaptım tavuklu pilav yaptım....misafirim olmaz diye yaptım ama bi misafirimde geldi halamın gelini....babamlara uğramışken banada uğradı...malum aynı binadayız ya onlarla.....sen fazla kilo almamışın diyo..gayet normalsin dedi.....moral verdi sağ olsun....lazım olursam gelirim doğuma dedi..hemde iki kızı var onları anneme bırakırım ben merak etme dedi... kızlar valla düşünmesi bile beni çok mutlu etti..allah razı olsun........babamlar bayramda gitmediğim için çok üzülmüşler malum küsüm ben ailem ile....eşimde evdeydi açtı ağzını yumdu gözünü ne yaptılarsa anlattı valla.....doğru dedi çoğu şeyi canımızı nasıl yaktıklarını anlattı gelip onlar özür dilicekler dedi yengeme... yengem bile şaşırdı yaptıklarına.......söylesin diye dedik bizde.....ben anlamıyorum hem görüşmek istemeyip kalbimizi kıran onlar hemde aracıyla laf yollamışlar bize....düşün düşün gece uyuyamadım....yengeme dedim keşke yenge affedebilcek kadar kolay olsaydı bazı şeyler şu zamanımda yanımda olmadılar diye....sağ olsun çok güzel konuştu bizimle....kısacası akşam ailemden haber aldım ama geceyi uykusuz geçirdim sabaha karşıda eşim işe giderken bi uyku bastırdı kızlar 12:30 da uandım valla....oğlumda uslu durmadı gece....yengem diyoki gece yaramazmı dedim yok ben uyuduumda oda yatıyo dedim o zaman uslu olck dedi....inş dedim genelde bebekler anne karnında nasılsa doğduklarındada öyle olurlar dedi....inş öyle olur valla....uslu benim oğlum..arada deliriyo ama olsun......artık doğmasını çok istiyorum kızlar yaa....seveyim öpeyim onu koklayayım yıkayayım istiyorum.....doğuncada keşke doğmasaydı göbişimde olsaydı dermiyim acaba bilmiyorum....ama özledim oğlumu artık yaaaa...bakalım sayılı günler kaldı benim yaklaşık normal olursa 40 45 günüm kalmış...sezeryan olursa daha erken olur tabi.....hayırlısı allahtan...bu arada piyangoma amorti bile çıkmadı kızlar ne şanssızım yaa.....

buklecim ekliyorum akşamki yaptığım mamakları ben kurabişlerin üstüne pudra şekeride serptim....birazınıda sırf kakolu yaptım.....çok güzel oldu ama sağ olasın ....

aselkuzum gece senide çok merak ettim kkya girersem bi daha çıkamam diye gelemedim ama çok merak ettim valla inş herşey istediğin gibi olur doğum olmadığına sevindim..en azından kuzun biraz daha büyür gelişir...noldu muayenede niye bu kadar çekindin merak ettim...bizide korkutma bak zaten normaldende sezodandan tırsıyorum ben:18:....ama kurtuluş yok..bi tanesi gelcek başa......allahım hayırlısını versin.....

Tiwicity Gurbaby Park Yatak - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

arkadasLar bi bakın bakaLım ben cOk beyendım eqer onayLarsanız aLıcam bunu Kızıma. Fıyatıda cOk uyqun qeLdı ama kararsız kaLdım :26:
feroş çok güzelmiş al bence hem indirime girmiş 100 tl iyi fiyat..bizim burda hep 150 civarı falan..al al..rengide güzel...ama yatağı içinde fiyatımı acaba....:44:

canım allah ıslah etsin kötü niyetlileri..Allaha havale ediyorum..
bende giyiyiym kırmızı donumu bari eksik kalmayımm
sanada iyi seneler canım..

hay sizin donunuza emi...gül gül öldüm yaaa bize bi don alan olmadı demirburcun dediği gibi....ben giymedim valla inanmıyorum ama yeni alsam giyerdim...
elefra pembe olmaz..ilahi seni.... napiyonuz evde kimbilir..kocalarda evdedir sizin..nıhle ile bbye gören varmı?...kaç gündür yoklar...işlerimi var yoksa bişimi? oldu acaba merak ettim.....:44:ben napcam bugün yaa eşimde iş te....

noldu bu hatunlara yavvvvvvvvvv hacer yok nıhle yok bbye yok...... bukle kayıpta.....diğerleride yazmıyo bişi...anlatsanıza yavv naptınız akşamınız nasıl geçti..tek kaldım burda ....çıkıcam şimdik bakkk

Napıyon benım olan ..Herkes tatılde dogal olarak kımseler yok heralde..Ben de ne kacırdım dıye bakmaya geldım henuz okumadım bıseyleri..Aselkuzum!a ne oldu kı dogum mu yaklastı???Bu ay bızım de erken dogumlar baslar artıkkk..Sen naptın dun nası gectı??

güzel geçti şeker eşimle evdeydim bende.....aselin suyu geldi gerçi o öyle sanmış su değilmiş dün acile gitti...daha 35de malum...bizide korkuttu dedik erken geliyo ahaaa....:18:ama iyiymiş şimdi 20 ocak gibi sezeryan olckmış...sanırım öyle kimseler yok....herkes 2012 de yoğun bugün..... keyif yapıyolar ohh......bende çıkıcm şimdi....gidip biraz kuran okuyayım..hem stresim gider hemde kafa olarakta dua etmek bana moral veriyor..deneyin sizde kızlar...içi rahatlıyo insanın....birbirimize bol bol dua edelim..bilenler tabi....inş erken doğum başımıza gelmez yaa..zamanında gelirler inş..gelişsin biraz daha kuzularımız.....38 i görseydik en azından....:26:...öptüm cnm seni....ben kaçar....

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyolar.. eminim çokta lezzetli olmuşlardır.. bende şaka maka bi yana kayınvalidemlerde sus pus oturayım dedim ama bir bel ağrısı yaşadım ki anlatamam sanki hafif hafif kasıklarımda sancılanlamalar falan oldu.. sabahta aselkuzumu merak ettim bi bakim dedim kaçtım.. eve yeni geldik bi duş aldım oturdum şimdi.. kırmızı donumu gimiştim ama yok anam öylesine giymişim bişey olmadı
sizler naptınız bakalım?

canım limonlu su falan iç kanı sulandırıyor,
sanırım kireçlenme içinde faydalı bebeğin beslenmesi için yani..
bana 30+1 de kireçlenme başlamış dedi o zaman 1500 gr dı
iki hafta her gün portakal suyu içtilm mandalina yedim
32+1 de gittiğimde 1819dedi yani iki haftada 300 gr almış
ama karın çevresi bir hafta geriden gelmeye başlamış,hareketli olmasına da bağlıyorum gerçi hiç durmuyo yerinde :)
ben aslında normal doğum istiyorum acaba kireçlenme buna engel olur mu?
doktorla konuştum sadece erken doğuma neden olmaz dedi.
bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı...
diğer arkadaşlara da soruyorum kireçlenme hakkında neler biliyorsunuz sonu hep sezaryene mi bağlanıyor bu durumun??

Son düzenleme:

Nerde kireçlenme bu bahsettiğiniz kızlar??Yani sizde mi bebekte mi çıktı nerenızde??Geçmiş olsun..

İyi kurtulmussun bukle hemen gelmenız ıyı olmus..Bugunu de kayınvalıdenle gecırmemıs oldun ,fena mı..

Walla herkesın fıkrı ,aile yapısı baska oluyor..Bizimkiler kutluyoruz ama eşimin ailesi kutlamıyor..Herkese farklı tabi ki..

ÖYLE tabikide ama yeni bir yıla giriyoruz yeni umutlar yeni bir hayat tam bir aile olacaz bu sene inşallah bebeklerimizle birlikte buda ister istemez insanı çoşturuyor mutlu ediyor beraber olmak neşe içinde yeni yılı kutlamak dinimizcede çok güzel bir şey bence.....

Sonucta AZIP KUDURAN ABARTANLAR gıbı olmadıgı surece kutlamanın gunah falan olduguna hıc de ınanmıyorum ..

ebeğin eşinde kireçlenme varmış canım ama bende konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum malesef...
saol canım allah yüzüme baktıda geldik valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…