2012 Şubat Anneleri

Yaniii ne yapıyorsun Feray bize de taktik werecektın ne oldu???Bizimkilere de yazık,ben dönüp yatıyom walla , o da kendısıyle ıdare edıyordur en cok..

kızlar bi tek tatilde olan benimolan değildir heralde dökülün bakim?

Walla bız de öyleyiz,zaten 4 ayım kusarak geçmişti ..Sonra da kızım kımıldamaya başlayınca yapmaya korktuk..Yalnız Buklee sen de hep soruyon da hiç sen anlatmamıssın siz ne alemdesınız..

bizdede tık yok canım ama neden böyle oldu anlamadm ilk aylarda eşim düşük riski olabilir diye çekiiyodu.. ki düşük riskim yoktu benim.. sonraki dönemlerde bende isteksizlik oldu .. şimdi adam zor durumda hissediyorum ama az kaldı ve çalıştığım için aynen senin gibi dönüp yatıyorum bebeğim

Benim de isteğim kalmadı ,ben de sen gibi kocamdan adım bekledim..O da anlayıs göstermek adına hıc hamle yapmayınca,artık cok gec dedım ...Şimdi istese de yine riskli aylara girdik yapamayız ..EEee dogumdan da sonra 40 gun tatıl :))Yıne yasakmıs..Bakalım ,umarım sonradan yapabılırız ..

plasentada kireçlenme.. beyazlıklar oluyo nokta nokta plasenta bebeği beslediği için bebek kilosunda artış az oluyo...saol cnm..

bakalım artık bi 40ımız çıksında yolumuza bakarız artık

plasentada kireçlenme.. beyazlıklar oluyo nokta nokta plasenta bebeği beslediği için bebek kilosunda artış az oluyo...saol cnm..

çok geçmiş olsun canım.. inş bebeğinin gelişimine olumsuz bi etkisi olmaz..

bençıkıyorum kızlar akşama elirim yine kocişimin karnı acıkmışta..

Geçmiş olsun yeni gördum doktordan dönmüşsün..Wajınal muayeneyı elle mı yaptı yoksa o ıgrenc aletle mı??Sırf bundan ben de cok korkuyorum normal dogumdan yaa istemıyorum ıns sezeryanla olurum randewuyla..20 Ocak ha ,hayırlı olsun ne güzel..

BULDUM KIZLAR KIRECLENME ILE ILGILI :Plasenta-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) BUYRUN OKUYUN..ÇOK ÇOK GECMIS OLSUN ..

Nıhle cuma qunumuydu dunmuydu ne annesıne qıtmıstı qıdıs o qıdıs bbye de kac qundur hıc qorunmuyo bende cok merak edıyOrum onu (((
anLatamam mesLek sırrı

DYGBL merhaba canım. buradasın. seni, bebişlerini çok merak ettik. nasılsınız? hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütsün yavrularını, bahtlarından güldürsün inşaallah.

Son düzenleme:

amin cnm inş hepimiz için hayırlısı olur..bilmiyorum neden öyle oldu ama vajinal muayenede cnm çok yandı tarif bile edemiyorum:İ(((inş sizler o kadar acı çekmezsiniz korkmayın herkes bir değil sonuçta...kendimi çok kastım dr.da böyle yaparsan doğuramazsın dedi bende sanırım macera aramıycam yrn kendi dr.uma gidip gün alıcam..

tşk ederim cnm...muayeneyi elle yapıyolar..normal doğum yapmayı bende isterim tabiki ama kendimi çok kasıyorum ben

geçmişolsun meraklanmıştım bende ne oldu diye zamanını beklediğine sevindim :) tekrar geçmişolsun

cnm tşk ederim umarı bütün bebişler zamanını bekler gerçi 35. haftada akciğer gelişimi tamamlanıyomuş ama olsun inş vaktinde doğar bebişlerimiz...

Kızlarr yaa nerdesiniz ben çok sinirliyim gelin konuşalım azcık..........

Son düzenleme:
Nıhle cuma qunumuydu dunmuydu ne annesıne qıtmıstı qıdıs o qıdıs bbye de kac qundur hıc qorunmuyo bende cok merak edıyOrum onu (((

anLatamam mesLek sırrı

Ewet bbyee nerde acaba,gercı o işten gidiyordu ..2 gundur tatilse girememiştir..Demeek meslek sırrı hee..Aşkolsun ,bize de yazık ..
Ayneen ben de kasılıyorum agda bıle yaptırırken ,2 yıldır ewlıyım ilişkide bıle bazen kasılıyorum ..Asla riske giremem ..Sezeryan olsun bitsin yahu..Sonucta bebek sağlıkla gelsınler de..

Kızlarr yaa nerdesiniz ben çok sinirliyim gelin konuşalım azcık..........
Ne oldu,neyin war????

haknur noldu bebeğim? anlat geldim ben

Hoşgeldin canım ya...Çok sinirliyim bugünün böyle olmasından nefret ettim resmen yaa...Ya sabah eşimle kalktık alışverişe gidecektik dünde kayınvalidem giderseniz bizide alın dedi gittik onlarıda aldık 3 ocakta 16 yaşına girecek olan kaynımın doğum günüymüş ona bişeyler alacakmış iyi tamam dedim banane nasıl olsa annesi alır dedim gittik...Ne aldıysa kasaya gelince eşim ödedi o ödedikçe ben delirdim ya daha geçen gün gittik telefon aldık doğum günü diye üstüne bide bunları ödemesi eşimin beni delirtti...Annesi kardeşi tamam ödesin bişey demiyorum ama ben çocuğum olacak diye sıkıyorum bir iki bir iki birikir diyorum eşimin bunu yapması delirtti beni...Yolda gelirken başka bir konu yüzünden kavga ettik eşimle şimdi odada uyuyo bende salondayım .....

Ya ben ordan kısayım burdan kısayım bebeğim olacak diyorum salak eşim bi yandan savuruyo neymiş kartla alıyomuş taksitleymiş falan filan sanki kartla bedava alınıyo yaa inanın çok sinirliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…