- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.521
Ne kOnuda Canım :)
Canım bıLıyorumda 1 dusuk yapTıktan sOnra ınsan kOrkuyOr. DıkkatLı oLuruz azcık ucundan faLan derkende bısı anLamıyOsun zateN. Ama ben sahsen bu surecı Hem bebeqımın hem benım saqLıqım ve hemde eŞime oLan ısteqımı qosterıp qorduqum ıLqıyı karsıLamak adına hakkıyLa qecırdıqımı dusunuyOrum. Arkamızı dÖnüp yatmadık herhaLde
kızlar bi tek tatilde olan benimolan değildir heralde dökülün bakim?
Yaniii ne yapıyorsun Feray bize de taktik werecektın ne oldu???Bizimkilere de yazık,ben dönüp yatıyom walla , o da kendısıyle ıdare edıyordur en cok..
Walla bız de öyleyiz,zaten 4 ayım kusarak geçmişti ..Sonra da kızım kımıldamaya başlayınca yapmaya korktuk..Yalnız Buklee sen de hep soruyon da hiç sen anlatmamıssın siz ne alemdesınız..
bizdede tık yok canım ama neden böyle oldu anlamadm ilk aylarda eşim düşük riski olabilir diye çekiiyodu.. ki düşük riskim yoktu benim.. sonraki dönemlerde bende isteksizlik oldu .. şimdi adam zor durumda hissediyorum ama az kaldı ve çalıştığım için aynen senin gibi dönüp yatıyorum bebeğim
hayırrrrrr tutamadım hala bişeyler akıyo sankidün gece wc den sonra da oldu biraz tam kalktım bişeyler aktı sanırım doğuruyorum:18::18::18::18:
Nerde kireçlenme bu bahsettiğiniz kızlar??Yani sizde mi bebekte mi çıktı nerenızde??Geçmiş olsun..
İyi kurtulmussun bukle hemen gelmenız ıyı olmus..Bugunu de kayınvalıdenle gecırmemıs oldun ,fena mı..
Benim de isteğim kalmadı ,ben de sen gibi kocamdan adım bekledim..O da anlayıs göstermek adına hıc hamle yapmayınca,artık cok gec dedım ...Şimdi istese de yine riskli aylara girdik yapamayız ..EEee dogumdan da sonra 40 gun tatıl :))Yıne yasakmıs..Bakalım ,umarım sonradan yapabılırız ..
plasentada kireçlenme.. beyazlıklar oluyo nokta nokta plasenta bebeği beslediği için bebek kilosunda artış az oluyo...saol cnm..
geldim cnm geldim...hastaneden sonra annemlere gittik o yüzden geç geldim.ilk önce gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için amniosure diye bi test yapıldı çok şükür su değilmiş negatif çıktı yani...sonra ultrasona aldılar bi problem yok dediler...ama o iğrenç vajinal muayene mahvetti beni..o neydi ya mahvoldm resmen ben hayatta normal doğum yapamam kızlar..neyse vajinal muayene de 1 cm. açıklık var dedi nst de sancı çıkmadı diye eve geldik yaklaşık 2 haftaya doğurursun dedi..sezeryan düşünürsen daha erken olur dedi pazartesi gidip gün alıcam muhtemel ocak 20 gibi doğururum kızlar..
feroş çok güzelmiş al bence hem indirime girmiş 100 tl iyi fiyat..bizim burda hep 150 civarı falan..al al..rengide güzel...ama yatağı içinde fiyatımı acaba....:44:
Evet canım bende cok beyendım ama yatakSız sanırım artık yumusak yada sırtını tok tutacak bısıLer ayarLıcaz annem yatak yapıcam dıyOdu onu koyarız herhalde. Daha karar veremedım.
hay sizin donunuza emi...gül gül öldüm yaaa bize bi don alan olmadı demirburcun dediği gibi....ben giymedim valla inanmıyorum ama yeni alsam giyerdim...
elefra pembe olmaz..ilahi seni....napiyonuz evde kimbilir..kocalarda evdedir sizin..nıhle ile bbye gören varmı?...kaç gündür yoklar...işlerimi var yoksa bişimi? oldu acaba merak ettim.....:44:ben napcam bugün yaa eşimde iş te....
Yaniii ne yapıyorsun Feray bize de taktik werecektın ne oldu???Bizimkilere de yazık,ben dönüp yatıyom walla , o da kendısıyle ıdare edıyordur en cok..
Walla bız de öyleyiz,zaten 4 ayım kusarak geçmişti ..Sonra da kızım kımıldamaya başlayınca yapmaya korktuk..Yalnız Buklee sen de hep soruyon da hiç sen anlatmamıssın siz ne alemdesınız..
aselkuzum gece senide çok merak ettim kkya girersem bi daha çıkamam diye gelemedim ama çok merak ettim valla inş herşey istediğin gibi olur doğum olmadığına sevindim..en azından kuzun biraz daha büyür gelişir...noldu muayenede niye bu kadar çekindin merak ettim...bizide korkutma bak zaten normaldende sezodandan tırsıyorum ben:18:....ama kurtuluş yok..bi tanesi gelcek başa......allahım hayırlısını versin.....
Geçmiş olsun yeni gördum doktordan dönmüşsün..Wajınal muayeneyı elle mı yaptı yoksa o ıgrenc aletle mı??Sırf bundan ben de cok korkuyorum normal dogumdan yaa istemıyorum ıns sezeryanla olurum randewuyla..20 Ocak ha ,hayırlı olsun ne güzel..
BULDUM KIZLAR KIRECLENME ILE ILGILI :Plasenta-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] BUYRUN OKUYUN..ÇOK ÇOK GECMIS OLSUN ..
geçmişolsun meraklanmıştım bende ne oldu diye zamanını beklediğine sevindim :) tekrar geçmişolsun
Kızlarr yaa nerdesiniz ben çok sinirliyim gelin konuşalım azcık..........
Nıhle cuma qunumuydu dunmuydu ne annesıne qıtmıstı qıdıs o qıdıs bbye de kac qundur hıc qorunmuyo bende cok merak edıyOrum onu(((
anLatamam mesLek sırrı
Ayneen ben de kasılıyorum agda bıle yaptırırken ,2 yıldır ewlıyım ilişkide bıle bazen kasılıyorum ..Asla riske giremem ..Sezeryan olsun bitsin yahu..Sonucta bebek sağlıkla gelsınler de..amin cnm inş hepimiz için hayırlısı olur..bilmiyorum neden öyle oldu ama vajinal muayenede cnm çok yandı tarif bile edemiyorum:İ(((inş sizler o kadar acı çekmezsiniz korkmayın herkes bir değil sonuçta...kendimi çok kastım dr.da böyle yaparsan doğuramazsın dedi bende sanırım macera aramıycam yrn kendi dr.uma gidip gün alıcam..
Ne oldu,neyin war????Kızlarr yaa nerdesiniz ben çok sinirliyim gelin konuşalım azcık..........
haknur noldu bebeğim? anlat geldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?