2012 Şubat Anneleri

Artık sıkmayacağım kendimi yaa...Yarın evdeki paraları ve kartlarını alıp alışverişe gideceğim çünkü delirtti beni yaa

sinirlisin diye başka şeyden patlak verdi dimi? aslında duruma kızdığını eşinden anlamıştır ama işine gelmemiştir.. bu anlattıklarını ben çok yaşadım ve artık karar aldım özel günlerde ondan önce davranıp ben almaya çalışıyorum ailesine hediyeyi o zaman başkaları adınada hediye falan alamıyo..araya bi eşitlik koydum yani aileme 1 aldıysam ailesinede 1 alıyorum yoksa kıyameti koparıyorum... çünkü onun aileside çok sömürücü anladığım kadarıyla seninkinin aileside öle.. fırsat verme bebeğim sen sakin ol herşeyi yönetebilirsin..

Ya canım telefon alalım diye ben dedim zaten telefonu eskiydi aldık tamam...Sonra bugün bide gömlek aldık onada eyvallah baktım annesi bide ben pantolon alayım dedi 2 tane pantolon aldı baktım eşim kasaya yürüdü annesi almış pantolonu inceliyo kasaya geç gitmek için...Sonra aa oğlum ben verecektim falan filan diyo...Yeter ya yazarken bile ağlayacağım ben hamileyim kıyafet almıyorum geçici zaman diye eski pantolonlarımı giyiyorum üzerine tunikle adamın yaptığına bakkk...

bende ağlıycam şimdi gerçekten çok sinir bozucu ya ama lafını yapıp hamilelik konusunu açsan sana alma diyen mi oldu der.. eminim yani.. kız bende çok sinirlendim şimdi..

bende ağlıycam şimdi gerçekten çok sinir bozucu ya ama lafını yapıp hamilelik konusunu açsan sana alma diyen mi oldu der.. eminim yani.. kız bende çok sinirlendim şimdi..

Ya canım banada para veriyo hakkını yiyemem şimdi ama bu kadar savurması deli etti beni...Evet şimdi hamilelik konusunu açsam dediğin gibi diyecek..

Yarın yemin ettim alışverişe çıkmazsam banada haknur demesinler çok pişman edicem onu...

Ya canım banada para veriyo hakkını yiyemem şimdi ama bu kadar savurması deli etti beni...Evet şimdi hamilelik konusunu açsam dediğin gibi diyecek..

sana para vermiyo demek istemedim canım veriyodur ama sen kendine bişey alacağındada böyle önden önden kasaya gitmiyodur.. en azından benim kendimce yorumum bu.. git ne eksiğin varsa al benim eşim bana öyle dedi çünkü... kim sana alma dedi ki ihtiyacın varsa al... ha öyle mi zaten kendimde çalışıyorum madem öyle neden sıkayım ki kendimi ..haknurcum neye ihtiyacın varsa git al bi yorum yaparsa hakkın olur oh

Ya bide bebek mağazalarına gireriz o alışlveriş merkezinde dedim...Tam bebek mağazalarının oraya geldik annesiyle beni gönderdi içeri kendi dışarda bekledi uyuz...Sanki annesi lazım bana inan ağlayacağım şimdi yaa bişey almadan çıktım oğluma orda...

aynı biz aynı benimkide beni annemle soktu kendi kaçtı annem bişeyler alsın diye.. zaten kadın kaç aydır ne eksiği varsa tamamladı halısı perdesi bütün kıyafetleri bakım çantaları daha utan ya bebek arabasını bile alıyolar.. ama alıştı bu ondan öyle yapıyo.. ailemide kendimide ezdirmem daha.. ne eksiği varsa isterse isteyerek isterse istemeyerek alacak.. yoksa yakarım bu gezegeni:113:

Ne bileyim canım yaa inan varya şuan yüzüne bakasım yok...Bide utanmadan eve gelmiş sırnaşıyo defol git dedim kovdum yanımdan şimdide uyuyo odada sanki çok umrunda...

Pek de iyi olmamıs haklısın sinirlenmekte gerçekten..Sen de yarın ona çaktırmadan gidip sınırsız yap alıswerrısını sonra da ''nasılsa kart,öderız yaa''dersın sorarsa bosweeerr...Sen nıye kaynananla bebe maggazasına gırınce secmedın kı bıseyler kaynanana ödetseydın sen de kızz

dygbal canım merakla bekliyoduk seni.... doğum hikayeni bebekleri seni çok merak ediyorum
Geldi mi DYGUBAL ..Eee anlatır mısın topiğin ilk doğuran annesi ..Hikayenı cok meraktayız,bebekler kac kılo dogdu nasıllar..Sen nasılsınn..

Heee çok öderdi yaa...Yarın ama gerçekten dediğiniz gibi yapıcam kart değilmi ödersin dicemm...

Asla ezdirme aynen öyle bir de çalışıyorsun yaniii,söyle annenlere bunlar eksık alsınlar de ...Madem öylee...
Heee çok öderdi yaa...Yarın ama gerçekten dediğiniz gibi yapıcam kart değilmi ödersin dicemm...

Tabi ki ,onlar kadınlar gibi ayrıntıyı göremıyorlar ..O asla annesının bılerek kasaya gelmedıgını dusunmez zaten ..Senın de hakkın olduguna göree al ne eksıkse mademm..

canım eve gireni çıkanı biliyorum bütçemizi ona göre ayarlıyorum ben bütün altınlarımı verdim kartlarımız kapansın nakit harcayalım hep diye adamın borçları bittiya yine başladı karttan cırt cırt lara eşek kafam benimm

Benim eşim de boş boş harcamayı iyi becerir,ayın 15inde para bitti der..Yani çocugun olacak dikkat et di mi??Kendine harcamıyor ama çok savurgan..Bu yüzden ya paranın tüm kontrolünü kadınlara bırakacaklar ya da hiçbir aldığımıza ses çıkartamayacaklar..Sen de kardesıne bıseyler secseydın ınadına,kaynanan da kudururdu..

canım bırak kardeşimi diyorum ya oğluma bişeyler almaya girdim girmedi mağazaya uyuz yaratık...

kızlar erkekler herşeyi çabuk unuturlar.. ailelerinin hatalarınıda daha çabuk benim eşimin altından sıfır arabasını aldılar adam unuttu haknurcum bende senin gibi takıları bozdum üstünede ekledim al sana araba dedim ama bak aile yine aile.. ama artık bitti benden bu kadar.. herkes bütçesini az çok biliyo ama bazı erkekler ihtiyaçlara para harcamıyoda gereksiz kişilere ve şeylere savuruyo..

anammmmmmmm topiğe girer girmez tıstım valla ateş çıkıyo bizim topikten kızlar noldu yavv...kocişler delirtmiş sizi yine..ben sorarım onlara.......gündüz geldim buraya kimsecikler yoktu yavvv...şimdide geldim sinirler halt seviyede..aman sakin olun canlar.....

haknurun kocişi bizim kızı üzmüş bizde bizimkilerinde aynı olduğunu farkedince ateşlendik canım..
dygbalda onlinedı ama yazmadı müsait olamadı heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…