2012 Şubat Anneleri

Canım ya 50 tl 100 tl olsa sesim çıkmayacak ama bu dönemde 500 liralık hediye fazla yani deliriyorum toplam bu tutarı duyunca yaa...Ben özel doğum yapıcam her fırsatta şakayla karışık bana o paranın hesabını soruyo buna sesi çıkmıyo

cnm kızmakta çok haklısın valla bende çok kızardım benimde hiç taviz vermek istemediğim şeydir bu...bi yere gittikmi hep eşimden beklentiler olmasına deli olurum..çok çok haklısın bence eşinle sakinleştiğinde konuş sakin sakin...bakalım ne açıklama yapacak.....çok sinir bozucu bişey cnm ama sakin ol bak oğlun gerilir göbişinde onu düşün...acısını nasılsa çıkarırsın...

Kızlarr yaa nerdesiniz ben çok sinirliyim gelin konuşalım azcık..........
geldim geldim....burdayım..ben bu işte ustayımmmm

sayende cnm çok güzel oldular.....aklımda artık bu tarif ....kırmızı donuna tüküreyim senin giy giy pekte yakışmıştır amannnn..jennıfer lopez gibi olduk zaten..

haknurun kocişi bizim kızı üzmüş bizde bizimkilerinde aynı olduğunu farkedince ateşlendik canım..
dygbalda onlinedı ama yazmadı müsait olamadı heralde..
geçmişe döndümde anladım cnm gerçkten zor bişey...kendine bişey alamayıpta başkalarına eşinin bişeyler alması...

500 tl mi..yuhh hadi eşin alıyo erkek ya zaten yok mok diyemiolar hepsi aynı benimkide öyle...ama anası hiçmi demiyo oğlum çocuğun olacak senin ihtiyacın olur bu kadar harcama diye.....sinir oluyorum böyle sömürücü analara yaa...insan biraz kesesini düşünür oğlunun..bizde köye gideriz eşimle her zaman kaynanam markete girsek dünya eksiğini alır hiç paran varmı oğlum demez....bizde bişey diyemeyiz mecbur alırız..sonra evine bi geliriz herşeyden çift çift zaten vardır..ben tabi deli olurum....niye böyle bu eski kadınlar anlam veremiyorum..cidden çok sinir bozucu..hadi bizimkiler köyde ben ist gelirim kafamı dinlerimde seninkiler gerçekten çok ayıp etmiş..onlar sana bebeğine bişey alacağına eşinden alışverişi kabul etmeleri çok yanlış...inş altın falan takarlarda bari bebeğe kapanır belki bu açığınız cnm....benim o şansımda yok kaynanam bu sene köyde gelmicek zaten altın falanda takmaz o durumu yok......500 ciddi bi rakam yaa..dünya kadar şey alırdın bebeğine..bence bunları eşinle konuş ama sakinleşince şimdi konuşursan ciddi bi kavga çıkar..bi durulda konuş napıyosun sen de...

ya cnm hadi annesi düşünmüyo sömürücü eşi neden düşnmüyo beni kızdıran bu.. bencede ama haknur sakinleşsin öyle konuşsun eşiyle

herkes sustu:26:belim ağrıdı benimde yarın iş var zaten:18::18:
yavaştan kaçıyım bende..

hadi kaç bakalım..benim bilgisayarda masa üstü eşime dicem bunu verip bi laptop alsın yaa uzandığın yerden yazmak daha iyi olur bebekler olunca hiç gelip oturamam başına bende sanırsam...aselcim nasılsın ? iyimisin?_....kızlar kimsenin anlatcak bişeyi yok herhalde bu akşam ne bu durgunluk yahuu

benimkide dizüstü ama ister istemez ağrıyo canım ya..
dygbalda geldi yazamadı heralde merak içinde kaldım burda..
yeni yıla sessiz girmiş olduk kızlar
yarın düzeliriz umarım nihlee ve bbye de merak konum oldu zaten..
haydi öpüldünüz hepiniz

selam kızlar bu sene tüm güzellikler baştada güzellerin en güzeli bebeklerimiz bizlerle olsun inşallah. nasılsınız ??

selam kızlar bu sene tüm güzellikler baştada güzellerin en güzeli bebeklerimiz bizlerle olsun inşallah. nasılsınız ??

iyi olmaya çalışıyorum cnm..sen nasılsın?dün kü muayeneden sonra malum bölge ağrıyo(

kIZLAR konuştuk neye yaradı biilmiyorum ama baya tartıştık uzun bi sürede konuşmayı düşünmüyorum naparsa yapsın...sizinle konuşmak iyi geldi öpüyorum sizi...

by by cnm...

ben çok iyiyim cnm...bugün bi enerji var üzerimde nedense keyfim yerinde çok şükür.....dün gece hiç uyuyamama rağmen iyiyim yani...sen nasılsın bebiş nasıl...amin inş her dileğimizin gerçek olduğu bir yıl olsun inş...

iyi olmaya çalışıyorum cnm..sen nasılsın?dün kü muayeneden sonra malum bölge ağrıyo(

o nasıl muayeneymiş valla bu kadar acımasına şaşırdım ben..kabamıydı doktor cnm....ne gıcık olur insan heeegece aklıma geldin valla çok merak ettim seni ben ama iyi yırttın hadi bakalım....

kIZLAR konuştuk neye yaradı biilmiyorum ama baya tartıştık uzun bi sürede konuşmayı düşünmüyorum naparsa yapsın...sizinle konuşmak iyi geldi öpüyorum sizi...

keşke sakinken konuşsaydın cnm yaaa... akıllanır inş...sıkma canını hiç sende al ne lazımsa kız ödesin madem tıkır tıkır...

bende iyiyim bugün ya inşallah hep böyle geçer son günlerim, geceleri bende hiç uyuyamıyorum her dönüşümde bacakaralarım agrıyor ve uyanıyorum çok acı veriyor ama ayaga kalktıgım zaman olmuyor şükür
sende bu enerjini hiç kaybetmessin inşallah

o nasıl muayeneymiş valla bu kadar acımasına şaşırdım ben..kabamıydı doktor cnm....ne gıcık olur insan heeegece aklıma geldin valla çok merak ettim seni ben ama iyi yırttın hadi bakalım....

yırttım valla sorma:)doktor biraz zorladı çatına da baktım dedi..ondan çok acıdı heralde..bizde bayağı hazırlıklı gittik doğum olur diye...yrn kendi dr.uma gidicem bakalım o ne diycek?

inş cnm....bacak araların ağrıyorsa magnezyum tabletin varsa ondan iç o iyi geliyo cnm...hiç sorma valla akşam eşim bana bitane kırmızı gül almış...pekte öyle çicek falan almazdı şaşırttı beni valla..cnm benimmmmmmmmmm... ondan bide oğlumda iyi ondan bide sağlığım iyi ondan bide yıl başındayız ya bugün güzel keyifli olayım dedim bide bu yıl oğlum olcak bizimle ondan...daha ne olsun........herşeyi kafaya tak tak nereye kadar dimi....amannn

haknur canım geçmişi okuyamadım ama canın bayagı sıkılmışa benziyo, takma kafanı koca milleti hep aynı ama unutma dönüm dolaşacagı yer senin yanın,

yırttım valla sorma:)doktor biraz zorladı çatına da baktım dedi..ondan çok acıdı heralde..bizde bayağı hazırlıklı gittik doğum olur diye...yrn kendi dr.uma gidicem bakalım o ne diycek?

hadi bakalım güzel şeyler duyarsın inş..peki çatına baktı normale uygunmuymuşun söyledimi bişi..çatı darlığın varmı mesela....ondan acımıştır o zaman ....off off biz neler görcez bakalım...

daha ne olsun canım aynen benimde sıkıntım yok çok şükür eşimde hiç ihmal etmemeye çalışıyor beni biraz öküzdür kendisi yeni yılda bişey almadı ama olsun beni kırmamaya incitmemeye özen gösteriyor ya yeter o bana,allahıma binlerce şükrediyorum böyle bir eş nasip ettigi için
anım hem magnezyum hemde kalsiyum içiyorum ben 2 aydır yoksa zaten ne gecem ne gündüzüm kalırdı ama yeterli geliyor işte napalım 1 ay daha çekecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…