2012 Şubat Anneleri

kIZLAR konuştuk neye yaradı biilmiyorum ama baya tartıştık uzun bi sürede konuşmayı düşünmüyorum naparsa yapsın...sizinle konuşmak iyi geldi öpüyorum sizi...

cnm sıkma canını boşver erkekler öle genelde ya...sıkma canını..

uygunmuşum ama kendimi çok kastım ya..hiç maceraya kalkışma dedi..şahsen bende öle düşünüyorumbelki senin acımaz cnm öle düşünme...

öküzdürmü koptum yaaaa.....benimkide anlamaz öyle şeyden cnm para vereyim git sen al ihtiyacını der o daha güzel bana göre..o gidip lüzumsuz bişey alacağına ben eksiğimi alıyorum hep......sorma yaa ne olursa olsun iyiki var eşlerimiz..şu dönem onlara çok ihtiyacımız var.......allaha şükür bebeğimde eşimde beni hamileyken hiç üzmedi..inş sonumuzda güzel olur..tek duam bu şuan..sorunlar elbet aşılır kızlar dert etmeyin sakın....yoksa hepimizin sıkıntısı var kimin yokki..ama napalım hayat iş daha iyi olcak herşey..pozitif düşünelim nolur....

aaa çatı muayeneside mi yaptı daha erken degilmi ya :18::18:

yok cnm kendi dr.umda haftaya bi bakalım diyodu zaten ...bi bakalım demişti...hemde kasılmalarım var diyodum hep açılma varmı yokmu diye bakacaktı biraz erken oldu ama olsun...

uygunmuşum ama kendimi çok kastım ya..hiç maceraya kalkışma dedi..şahsen bende öle düşünüyorumbelki senin acımaz cnm öle düşünme...

kendini kastınmı zaten acıyomuş hep öyle diyo muayene olanlar rahat olcakmışın ama mümkünmü? ben napacam bakalım derse bilmiyorum.....:18:benim dr erkek bide..bide ben bu yaşıma kadar hiç ordan muayene olmadım..çok tırsıyorum ama herşey normal için uygun gözükürse mecbur bakması gerekki çatım darsa hem bebek için zor olur çıkmak hemde benim için...hayırlısı..enice genelde 36 da falan bakıyolar cnm ama aselcim malum kriz atlattı geçen gün bakmışlar arada kaynamış ona....

Aselkuzum canim senin doktor normale bisey demedi mii? Benim doktorum suyun az normal yapamazsın kordon dolanır katlanır yanarız dedi? Bende normalden korkuyorum zaten. Hiç kurcalamadim

valla kaynadım cnmkasmamak mümkün değil ki o masayı görünce zaten bi garip oldum:18::18::18:ama bana bakmayın siz yinede benim ağrı eşiğim çok düşüktür normalde de...

bana hiç bişey almıyosun diyorum, kendin git al benimkini begenmiyorsun diyor, YALAN! aldıgı herşeyi giydim taktım ama işine öyle geliyor napalım okadarcıkta olsun artık

yok cnm kendi dr.umda haftaya bi bakalım diyodu zaten ...bi bakalım demişti...hemde kasılmalarım var diyodum hep açılma varmı yokmu diye bakacaktı biraz erken oldu ama olsun...
ben sormaya bile utanıyorum benim doktorda erkek, gerçi hamile kalmadan önce muayene etmişti alttan ama şimdi daha bi çok utanıyorum inşallah herşey normal çıkar canım

ne krizi atlattın aselcim geçmiş olsun haberlerden uzagım biraz,

kızlar buarada ikiz doguran arkadaş nasılmış bebişler iyimiymiş çok merak ettim

Aselkuzum canim senin doktor normale bisey demedi mii? Benim doktorum suyun az normal yapamazsın kordon dolanır katlanır yanarız dedi? Bende normalden korkuyorum zaten. Hiç kurcalamadim

cnm dün rahatsızlanınca acile gittim kendi dr.um değildi yani...aslında suyu az olanlar normal doğum yapamaz diye bişey yokmuş ama işte tedbir amaçlı sezeryan diyolar geçen bi arkadaşım 39.haftada suyu TAMAMEN bittiği için acil doğuma alındı suni sancı ile normal doğurtuldu...ama ben zzaten dün normal yapamayacağımı anladım..kendimi çok kastım ıkınamam da diye düşünüyorum yrn tekrar konuşcaz bskalım senin suyun ölçüldümü hiç cnm ?kaç cm di?

cnm dün suyum geliyo sandım çook yoğun bi akıntı vardı..bel ağrımda olunca telaşlandık acile koştuk cnm..çok şükür bebeğin suyu değilmiş yırttım yani...

cnm dün suyum geliyo sandım çook yoğun bi akıntı vardı..bel ağrımda olunca telaşlandık acile koştuk cnm..çok şükür bebeğin suyu değilmiş yırttım yani...

geçmiş olsun tekrardan canım bir ayımız kaldı şurda inşallah bi aksilik olmadan dogururuz

kızlar ben kaçıyorum hepinizi çok öptüm...aselcim inş herşey senin için daha iyi olur..zamanında doğar kuzun inş....valla ben kendimi hiç bişeye şartlandırmadım bakalım hangisi başıma gelcek..dr uma emanetim napim........hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun kızlar inş......görüşürüz kızlar yarın inş..gidip biraz uzanayım eşimde gelir şimdi....hayırlı geceler 2012 nin ilk gecesinde sizlere inş.....inş bu gece rahat uyuruz enice....by by cnlarr.....:80::80:.

hayrılı geceler sanada canım

Ya bilmiyoruz iste bir doktorla kalınca ne derse ona inanıyoruz bnin suyum gEcen hafta 5 cm di dört gün sonra Cumartesi 7 ye yakın çıktı normalde iki günde bir ölçüme gidiyorum ama yükselince carsamba çağırdı. Ama benim resmen oynuyor 4,33 cm i de gördüm ve cok korktum haliyle! Şimdi iyi gibi ama kafasına göre takılıyor benim kız bıraktım artık Allah a emanet bekliyoruz iste. Canim herseyin hayırlısı bende korkuyorum normalden galiba spinal sezeryan olucam bakalım. Canim arka arkaya gelecek bizim bebekler galiba herseyin hayırlısı bakalım neler yasayacağız

konu su olunca çıkmadım şimdine zaman azalmaya başladı ki cnm senin suyun?su azlığı gelişimi nide etkiliyomuş gelişimi ne durumda ?hareketleri nasıl?hareketlerinide takip et Allah ın izniyle sağ salim doğurcaz kızlarımızı

Hoşgeldin Nihle herkes seni merak etti bugun yoktun????:26:

Aselkuzum ucuz atlattın ,inşallah böyle korkular yaşamadan sağlıkla alırız bebeklerimizi yahu

Haknur sen de boşwer takmamaya çalış,benım-olan dogru diyo tak tak nereye kadar ..Boşwerelım az kaldı ..Sütü de olumsuz etkıler olumsuzluklar sımdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…