- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.241
Ben özel bir şirkette çalışıyorum ama kısmetse eğer, bir aksilik olmazsa tabiki ekim gibi işten ayrılmayı düşünüyorum..
canım ben özel şirkette çalışıyorum
izin konusunda daha şimdiden tereddütlerim var ama bakalım hayırlısı olsun, önemli olan bebeğimi sağlıklı kucağıma almak gerisii fasa fiso:)
Progestan ı ben de kullanıyordum ama gunde 3 defa sabah öglen ve aksam.
Doktorun sana nasıl verdiyse oyle kullan derim ben. Hatta kanaman falan yoksa kullanma bile. Cunku dusugu engelledigi kesin olarak kanıtlanmamıs.
Baska bir doktorum oyle soylemisti bana ve ben de bıraktım kullanmıyorum suan.
canım ben günde 1 kez içiyordum doktorun dediğine göre aynı tablet vajinal de kullanılıyormuş sen vajinal al olumsuz etkilerini azaltıyormuş
5+6 yani 5 hafta 6 gunluk canım hayırlı olsun bebegin.
Canim o internetin soyledigi degilmi internet hesaplayicisi dogrumu sanki onden gidiyo gibime geliyo uc gun once doktora gittgmde daha uc haftalk falandir ayin 7 sinde gel dedi bende sasirdim valla
Ben ısten ayrılmayı pek dusunmuyordum ama sanırım ayrılmam gerekecek.
Dogum ıznıne ayrılmayı umıt etmıstım.
Fakat bu sabah ıs verenım ıle gorustum, durumu ızah ettım, nasıl bır yol ızleyecegımızı sordum.
Bana bıraz dusunup, yanıt verecegını soyledı.
Ve bence olumsuz yanıt verecek.
Calısmak ısterdım, cunku bebegımız olacak dıye araba almaya karar vermıstık.
Zaten evın kredısı de bıtmedı.
Hakkımızda hayırlısı artık.
Olmazsa, bebegımı bıraz kendım buyuturum (bu ısın en ıyı yanı)
Daha sonra baska bır ıs arayısına gırerım.
Progestanı, nobetcı doktordan aldım.
Gunde ıkı kez dedı.
Ama basımı cok donduruyor bu da.
Benimki de internettekine gore doktorda da aynısı cıkmıstı ama.
Doktor oyle soylediyse o zaman gec dollenme olmustur senin o yuzden 3 haftalıktır.
öncelikle bebişin hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
işverenin seni hamilesin diye işten çıkarmaya hakkı yok cnm. doğumdan 8 hafta öncesine kadar çalışabilecek durumda olursan inşallah, doğum izni süresince de kesinlikle işten çıkaramaz. sigortanı ödemek zorunda. doğum izni içinde olduğun zaman maaşını ödemeyebilir ama sen o aylara ait maaşlarını doğum sonrasında SGK ya başvurarak alabilirsin. doğum iznin bitince , ozaman ayrılırsın istersen.
öncelikle bebişin hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
işverenin seni hamilesin diye işten çıkarmaya hakkı yok cnm. doğumdan 8 hafta öncesine kadar çalışabilecek durumda olursan inşallah, doğum izni süresince de kesinlikle işten çıkaramaz. sigortanı ödemek zorunda. doğum izni içinde olduğun zaman maaşını ödemeyebilir ama sen o aylara ait maaşlarını doğum sonrasında SGK ya başvurarak alabilirsin. doğum iznin bitince , ozaman ayrılırsın istersen.
ya bende bu durumu araştırdım bu doğumdan 2 ay önce ve 2ay sonra ki izinlerin parasını SGK den alıyorsun ama bu arada sigortan yatmıyormuş ve maaşınında 2/3 alabiliyormuşsun sanırım :S
Yok nerden anliycak gec dollenme oldugunu hic tedavi olmadim sadece yuz yuze konustuk randevu verdi bence bu yurt disindakiler degisik hesapliyo galiba
Evet, bu dogru ama ısten hıc bır sekılde cıkarılamaz mıyım?
Bunu ogrenmek ıstıyorum.
Buna gore butce planlaması yapacagız da.
merhaba arkadaşlar
ben geçen perşembe doktora gittim ne vajiinal ne de normal ultrasonla görünen bir şey yok dedi doktor kan testi istedi pozitif çıktı
dün için tekrar gel demişti ama ben gidemedim
bir kaç gün sonra gidersem kalp atışlarını da duyarım beklemek şu an daha mantıklı geliyor...
benim sat 19 mayıstı
Evet, bu dogru ama ısten hıc bır sekılde cıkarılamaz mıyım?
Bunu ogrenmek ıstıyorum.
Buna gore butce planlaması yapacagız da.
mrb kızlar benimde bebişim 6+2 günlük kalp atışları duymak için sanırım biraz daha beklemem gerekiyor
kızlar benimde sizde olduğu gibi inanılmaz bulantım var ama ne yaparsam yapayım çıkartamıyorum bütün gün mahvoluyorum ya benim gibi olan varmı acaba????
Bence 1 hafta daha sabret ve haftaya git doktora canım bebegini cok net gorursun o zaman ultrasonda.
Evet bulantı olup da kusamamak cok kotu bir durum. Kussan daha rahatlarsın..
mrb kızlar benimde bebişim 6+2 günlük kalp atışları duymak için sanırım biraz daha beklemem gerekiyor
kızlar benimde sizde olduğu gibi inanılmaz bulantım var ama ne yaparsam yapayım çıkartamıyorum bütün gün mahvoluyorum ya benim gibi olan varmı acaba????
aynen ben de senin gibiyim:S bi insanın 24 saat midesi bulanır mı yaa((( hayır çıkartsam rahatlıcam ama o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?