2012 Şubat Anneleri

ben bu mesajdan hiç bişey anlamadım.nokta yok nerde duracağımı anlayana kadar baya zorlandım.ayrıca burası bize yani 2012 şubat annelerine özel bi topik.anlıyorum derdiniz var ve yazıp rahatlamak istemişsiniz ama bana çok mantıklı gelmedi.

Profiline bakarsanız, arkadaş alakalı alakasız her konuya yazıyor.
Temmuz anneleri, Kasım anneleri, Tüp bebekle anne olacaklar....
Beni bu topik ne kadar kalabalık dedim diye konu dışı mesaj yazmaktan banlayan, men cezası veren yöneticiler görsün istiyorum bu arkadaşı

allahın sevgili kulu ki öyle olup olmadığını biz bilemeyiz ama konu burayla ne alaka onu anlamadım herhalde ya forum kurallarını bilmiyorsun her yere yazıyosun yada sıkıntın çok gözün görmüyor bişey..hadi cnm güle güle güle...:79:

slm millet nerde?..kızlar içinizde bilmiyorum çalışan kaç kişi..benim işim masabaşı .. çok yorucu değil ama azda olsa stresi var..çok şükür 2 ayıma kadarda gelemildim..eşimin öğrendiğine göre şayet 8 ayıma kadar çalışırsam doğum parası kendi maaşıma göre 3 3,5 bin tl civarı alırmışım ama gel gelelim eşim 8 aya kadar sabret para senin olsun ben dokunmam diyor..şuan için iyi gidiyoruz ama malum kışa doğru işe gidip gelmek zor olurmu onu bilmiyorum bir binibüs kadar işe uzağız biz..olmassa son aylarda yürürsün daha iyi olur diyor eşim ..doğum kolay olsun diye yürümek faydalı..:44: şimdilik kararsızım parada iyi para..evde olsam annem rahat vermez aynı binadayız hep merak ederler gelirler zaten kışın zamanda geçmez evde inş çalışabilirim..benim gibi bu konuda kafası karışık olan varmı?yada çalışan..dertleşim kızlar yaa..inş bebeklerimiz sağ sağlim doğar..

Ben çalışıyorum ve Allah izin verirse de 3 hafta kalana kadar doğuma çalışmak istiyorum...Ama doğrusu doğum parasından haberim yoktu...SGK güvencesiyle çalışanlar mı alıyorlar o ücreti?
Ben daha önce de çalışma konusunda fikrimi beyan etmiştim.Rabbim sağlık verdiği müddetçe ben çalışmayı istiyorum.

canım valla cesaret verdin ama ssk çalışanlar son 4 hafta kala ya kadar çalışıp sonra doğum raporu yada doğum izni alıyorsun onu tam bizde bilmiyoruz doğumdan sonraki 4 haftanda sayılıyormuş bişeyler var eşim ssk gidip sorcak..sende araştır hem masrafın çıkar ssklıysan şayet..

kızlar bu bulantılarından bende fenayım 1 haftadır
sabahları daha yoğun çıkarmadan rahat olamıyorum.
ve iştah sıfır ama yemek yemek aklıma bile gelmiyooo
uyku bende hiç yok olsa çok sevincem bütün günü uyuyarak geçirirdim ne güzel

belirtilerimiz ters bakalım cinsiyettte farklı mı?olcak şeker..:44:

Bugün bizde temizlik var bi size göz atmaya girdim çıkacağım kızlar hemen evi alt üst ettik dip köşe temizlik yapıyoruz yorulduk valla ama ilerde rahat edicemmm

28 yaşındayım, ilk bebeğimiz, son adet tarihim 17 mayıs, doğum 25 şubat çok şükür kesemizi gördük:)
ekledim canim:)

benim bulantilar azaldi cikarmadim simdiye kadarda bakalim carsamba neler olcakkk Allah kolaylik versin canim

Bugün bizde temizlik var bi size göz atmaya girdim çıkacağım kızlar hemen evi alt üst ettik dip köşe temizlik yapıyoruz yorulduk valla ama ilerde rahat edicemmm
ohhhhhhhhhhhhh misler kolay gelsin
gibi valla tasinicam diye birsey yapmadim bu gidislede zor sanirim tasinmak yawwwwwwwwwwwww

ıyı geceler guzel anneler
onceden gecelerı sabaha kadar otururdum artık dayanamıyorum
bıde yatılı mısafırım vardı hem az uyudum hemde denıze falan gttım
sankı bı haftadır oturmuyo gıbıyım cok yoruyor bu hamılelık cokkk

günaydın kızlar......

yeni bir haftaya umarım hepimiz mide bulantısız başlarız.şu an rabbimden tek dileğim hakikaten bu.ne kadar zor sürekli bulanarak yaşamak.dün ilk defa hiçbişey yiyemedim bulantıdan.hayatımda bir ilkti.....biliyosunuz eşim de yok bu aralar kendimi acayip yalnız ve terkedilmiş hissediyorum .dün bütün gün ağladım.
eşim baktı olmuyo hadi hazırlan buraya gel ben de sana kaldığım otelde 1 oda tutayım burada kal dedi.çok sevindim ama yol çok uzun dayanabilirmiyim bilmiyorum.ben ankarada yaşıyorum eşim bodrumda görevli.yol çok uzun........

Gunaydin annelerimmm kizlar benim hic mide bulantim falan yok yaa deliricem sadece arada kasiklarim agriyo ani hareketlerde falan birde cok yorgunluk var hemen yoruluyorum uff daha evi bastan assa temizlemem lazim bi hafta icinde nasi olucak bilmem ama su ayin 7 sini iple cekiyorum valla bebegimi cok gormek istiyorum bi gorsem iyi oldugunu ogrensem canim bebisimm daha uc gun var pufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…