- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.201
sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alasın inşallah
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun.
slm millet nerde?..kızlar içinizde bilmiyorum çalışan kaç kişi..benim işim masabaşı .. çok yorucu değil ama azda olsa stresi var..çok şükür 2 ayıma kadarda gelemildim..eşimin öğrendiğine göre şayet 8 ayıma kadar çalışırsam doğum parası kendi maaşıma göre 3 3,5 bin tl civarı alırmışım ama gel gelelim eşim 8 aya kadar sabret para senin olsun ben dokunmam diyor..şuan için iyi gidiyoruz ama malum kışa doğru işe gidip gelmek zor olurmu onu bilmiyorum bir binibüs kadar işe uzağız biz..olmassa son aylarda yürürsün daha iyi olur diyor eşim ..doğum kolay olsun diye yürümek faydalı..:44: şimdilik kararsızım parada iyi para..evde olsam annem rahat vermez aynı binadayız hep merak ederler gelirler zaten kışın zamanda geçmez evde inş çalışabilirim..benim gibi bu konuda kafası karışık olan varmı?yada çalışan..dertleşim kızlar yaa..inş bebeklerimiz sağ sağlim doğar..
Ben çalışıyorum ve Allah izin verirse de 3 hafta kalana kadar doğuma çalışmak istiyorum...Ama doğrusu doğum parasından haberim yoktu...SGK güvencesiyle çalışanlar mı alıyorlar o ücreti?
Ben daha önce de çalışma konusunda fikrimi beyan etmiştim.Rabbim sağlık verdiği müddetçe ben çalışmayı istiyorum.
kızlar bu bulantılarından bende fenayım 1 haftadır
sabahları daha yoğun çıkarmadan rahat olamıyorum.
ve iştah sıfır ama yemek yemek aklıma bile gelmiyooo
uyku bende hiç yok olsa çok sevincem bütün günü uyuyarak geçirirdim ne güzel
ekledim canim:)28 yaşındayım, ilk bebeğimiz, son adet tarihim 17 mayıs, doğum 25 şubat çok şükür kesemizi gördük:)
benim bulantilar azaldi cikarmadim simdiye kadarda bakalim carsamba neler olcakkk Allah kolaylik versin canimkızlar bu bulantılarından bende fenayım 1 haftadır
sabahları daha yoğun çıkarmadan rahat olamıyorum.
ve iştah sıfır ama yemek yemek aklıma bile gelmiyooo
uyku bende hiç yok olsa çok sevincem bütün günü uyuyarak geçirirdim ne güzel
ohhhhhhhhhhhhh misler kolay gelsinBugün bizde temizlik var bi size göz atmaya girdim çıkacağım kızlar hemen evi alt üst ettik dip köşe temizlik yapıyoruz yorulduk valla ama ilerde rahat edicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?