2012 Şubat Anneleri

senin bilecegin birsey canim nasil biliyorsan ole yap sen

hatir soran anne adyalari cok cok sagolun hepimiz iyiyiz yaramazlik yok safak 2 carsamba drum var kontrolum cocuklarin ikisini kursa verdim yatili bir yusuf yanimda oda disaridan icer girmek istemiyor bende bacimin yanina gidicem biraz kalayim bende bakalim ne olur

merhaba arkadaşlar

bulantı yaşayanlara Allah sabır versin bende ilk hamileliğimde çok çekmiştim 16.haftaya kadar sonra azar azar kayboldu ama bu defa yanmalar başladı...

şimdi bulantım henüz yok inşallah olmaz ama yanmalar feci

ben bekliyorum ayın 13 ya da 15inde doktora gideceğim kalp atışı için...

benimde midem bozuk yaa bir sey yiyemiyorum bulantida ara sira oluyor ben anlamadim birsey bazen hic hamile degilmisim gibi geliyor nasil is bilemiyorum yaaaa

bende yok denecek kadar akıntı
bazen de su gibi oluyo :44::44::44:

bulantımdan hiçbişey gözüm görmüyoo

dün 5 kere kustum artık bugün işe gelemem diyordum ama geldim.
çok fena mide bulantıları. bişey de yiyemiyorum zaten. dün ne yediysem çıakrdım.

akıntı ile ilgili de benim de çok normal bir akıntım vardı her zamanki gibi ama mantar çıktı. gerçi ben hiç rahatsız olmuyordum ama doktor canesten krem verdi. kullanıyorum bakalım.

allah yardımcımız olsun canım yaaa..
bide aç karnına çaıkarmaya çalışmak daha beter ölüyodum dün nerdeyse...
benim testlerde haftaya pzt.geçmek bilmiyo günler
kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum..inşallah
herşey yolunda dır..

cnm sana özelden bi link attım. inşallah yardımcı olur

Tesekkur ederım canım, ama vıdeo oldugu ıcın aksam ancak evden bakabılırım.

Tazminatını verip işten çıkarmak tabiki patronun elinde..
sen işini aksatmadan yapıyorsan çıkarması mantıksız..

Isımı aksatmadan yapabılmem ıcın saglıklı bır gebelık gecırmem gerek.
Bunun da garantısı yok.
Boyle olsa bıle, ıs verenım 4 ay ısten uzak kalacak olmama pek sıcak bakmadı.
Bulundugum pozısyonun bos bırakılamayacagından v.s. bahsettı.
Bende 'ısımı severek yaptıgımı ama gerektıgı zaman ayrılabılecegımı' soyledım.
Sadece ısten ayrılmam gerekıyorsa erken bıldırmesını, buna gore butce planlaması yapacak oldugumu ılettım.
Bakalım, beklemedeyız sımdılık.

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz bakalim...umarim hersey yolundadir.. benim dunden beri bulantim gecti..cok ilginc ama eskisi gibi ogurmuyorum artik..kokularda normallesmeye basladi..dun ilk defa mutfaga girip yemek yapip yedim..hala belli biseylere karsi tiksinti duyuyorum ama hasta gibi yatmiyorum artik :) midem hala kotu ama bulanti yok...erkenmi bulantilarin kesilmesi icin sizce..ne dersiniz?

Herkes mide bulantısından falan bahsetmiş bende hiçbir belirti yok yaaa bende mi anormallik acep sadece mide yanmam ve ara sıra kasık ağrım var ve sürekli wcdetim gaz gaz gazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…