2012 Şubat Anneleri

yaa kızlar kafayı yemek üzereyim artık gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başladım resmen psikolojim bozuldu hala regl olmadım ben bugun 7.gün idrar testı yapıyorum negatıf cıkıyo bugun kan testı yaptırcam özel hastaneye gıdıcem ne zaman sonuc alırım sızce

canım 1 saat içinde veriyor özel hastaneler bence zaman kaybetmeden kan testi yaptır...
idrar testine çok güven olmuyor..

canım kaç haftalıktı senin miniğin?bendede hiç mide bulantısı yok ,sadece göğüslerde hassasiyet, bel ve kasık ağrısı var he birde uykuu :)

Gunaydın hepınıze guzel anne adayları,

Bugun bıraz korku ıcındeyım ve bu korku muhtemelen persembe gunune dek devam edecek.
Dun aksam yıne cok hafıf kanamam oldu, her kanama da doktora gıtmek ıstemedıgım ıcın gıtmedım.
Cevremde bır kac kısı var, onlar da bana gebelıklerınde kanama yasadıklarını ama bebeklerını saglıkla kucaklarına aldıklaırnı soyledıler.

Esım de artık, 'Allah a emanet, sen dıkkat et, gerısı O'na kalmıs' dıyor.

Merak ettıgım, dusuk yapıyor olsam, bır sekılde hıssetmez mıyım?
Dayanılmaz agrılarım olmaz mı?

Olumsuz dusunmek ıstemıyorum, bebegım etkılenır dıye ama korkuma da engel olamıyorum.

Kızlar bugün pek yazamam ama sizleri takipteyim midem çok kötü yanıyo ve evde dehşet bi temizlik varrr offfff dua edinde çabuk bitsin öpüyorrrum siziii

canım çok geçmiş olsun öncelikle..
ama ben senin yerinde olsam kesinliklee doktoruma danışırdım...her gün kanaman olsa her gün ara doktorunu bunda çekinecek bişi yok...sonuçta söz konusu olan bebeklerimiz yani...
kulaktan dolma bilgilere güvenme, herkesin yapısı farklı onu etkilemeyen şey seni etkiler, seni etkilemeyen beni etkiler...
kesinlikle doktora görünmende fayda var en azından için rahat etsin...

canım bu kanamalar düşük riski olduğunda oluyormuş ben bir süre progestan kullandım 2 hafta kadar az az kanamam oldu kanama durunca da doktora danışmadan ilacı kestim çünkü çok kötü etkiliyordu beni

Cok tesekkur ederım, ınsallah gecer ):
Bebegıme bırsey olmasın yeter.
Doktoru aradım ama henuz gelmemıs.
Bırazdan tekrar arayacagım.

canım bu kanamalar düşük riski olduğunda oluyormuş ben bir süre progestan kullandım 2 hafta kadar az az kanamam oldu kanama durunca da doktora danışmadan ilacı kestim çünkü çok kötü etkiliyordu beni

ınsallah sımsıkı tutunur bebegım bana, dusmez ):
Progestan bende kullanmaya basladım ama, gercekten cok yan etkılerı var.
Basım cok fena donuyor.
Evdeyken sorun degıl de, ıs yerınde zor oluyor.
Acaba gunduz kullanmayıp, sadece gece kullansam bır tablet nasıl olur?
Yada ıkı tabletı de gece kullansam?

Prospektuste ıkı tablet bır anda kullanılabılır yazıyor ama?

Bırde doktor bu ılacı verırken, kesın olarak dusugu engeller demıyorum, dedı bana.

Pekı dusuk olsa, ya da bebegımın Allah korusun kalbı dursa bır sekılde hıssetmez mıyım?
Mesela gosuslerımın agrısı gecer mı?
Mıdemın bulantısı durur mu?

Günaydın anneciklerr...
Tatlım ben sana geçende cevap yazmıştım ama okumamışsın sanırım..
bende progestron kullanıyorum günde bir kez alıyorum ama doktorum bana gece yatarken içmemi söyledi, çünkü uyku ve halsizlik yapar dedi.. Akşamları yatarken bir bardak süt içiyorum sonra ilacıda alıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim şimdlik çok şükür..

Gunaydın canım,

Cok afedersın, okumamıs olabılırım ya da su an hatırlamıyorum.
Pekı, bundan boyle bende senın gıbı kullanırım.
Insallah faydası olur.

Bu arada aranızda ozel sırkette calısıp, dogum nedenı ıle ısınden ayrılacak olan var mı?

Son düzenleme:

Ben özel bir şirkette çalışıyorum ama kısmetse eğer, bir aksilik olmazsa tabiki ekim gibi işten ayrılmayı düşünüyorum..

canım ben özel şirkette çalışıyorum
izin konusunda daha şimdiden tereddütlerim var ama bakalım hayırlısı olsun, önemli olan bebeğimi sağlıklı kucağıma almak gerisii fasa fiso:)

Gunaydın kızlarrrrrr Nasılsınız?

2-3 gundur yokum giremedim esim rahatsızdı onunla ilgilendim..
Neler var neler yok bakalım ben yokken neler oldu

Progestan ı ben de kullanıyordum ama gunde 3 defa sabah öglen ve aksam.
Doktorun sana nasıl verdiyse oyle kullan derim ben. Hatta kanaman falan yoksa kullanma bile. Cunku dusugu engelledigi kesin olarak kanıtlanmamıs.
Baska bir doktorum oyle soylemisti bana ve ben de bıraktım kullanmıyorum suan.

canım ben günde 1 kez içiyordum doktorun dediğine göre aynı tablet vajinal de kullanılıyormuş sen vajinal al olumsuz etkilerini azaltıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…