- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.301
ayy yrim ben onu
olsun gec olsunda guc olmasin dimi ama benim bebm 4 haftalikken insAllah yenin ki yeni dogacak kismetseAranizda en son dogum yapan ben olucam galiba:)))
Ben eşime benzesin istiyorum özelliklede huyubana çekerse yandımmm:84::84:
Herkes mide bulantısından falan bahsetmiş bende hiçbir belirti yok yaaa bende mi anormallik acep sadece mide yanmam ve ara sıra kasık ağrım var ve sürekli wcdetim gaz gaz gazzz
Merak etme bende de hic bulanti yok, bu aslinda iyi bisey sukretmeliyiz
dünden sonra şuanki bulantıma bile şükrediyorum ben.
deli gibi yemek yemeyi özledim, yiyemedikçe de iyice sinirler yıpranmaya başladı. bir de kusunca o kadar yoruluyorum ki zaten birşey yemiyorum, normal hamilelik yorgunluğu var bi de kusarken mahvoluyorum
artık hiç bir şey yiyemiyorum. bıktım peynir ekmek yemekteno da iki lokma
valla bulantısı olmayanlar bence oturup kalkıp şükretsin
benim gibi bulantısı olanlara da sabır diliyorum
merhaba arkadaşlar
bulantı yaşayanlara Allah sabır versin bende ilk hamileliğimde çok çekmiştim 16.haftaya kadar sonra azar azar kayboldu ama bu defa yanmalar başladı...
şimdi bulantım henüz yok inşallah olmaz ama yanmalar feci
ben bekliyorum ayın 13 ya da 15inde doktora gideceğim kalp atışı için...
Kızlar mide bulantısı konusunda yazdıklarınızda haklısınız..Ama ben bulantım olmayınca bi belirtim olmayınca bebişime bişey mi oldu diyorumm korkuyorumm:26:
Selam kızlar bugün kan testine gittim 7.gün geciken reglim sonunda ama malesef negatif çıktı ve hastaneden döner dönemezde regl oldum demek ki stresten gecikmiş olmamasına üzüldük eşimde üzüldü ama benı tesellı etmeye calışıyor uzulmemıs gıbı davranmaya calışıyor o öğrendı hastaneden sonucu ve ses tonu cok üzgündü ama hayırlısı dıyoruz artık çalışmalar 3.aydada devam
uzulme tatlim bizimde 3. ayimizda tuttu...stres yapmistim bende cok, ondan diyordu doktor..olmamasi icin bir sebep yoksa onumuzdeki ay mart annelerine girersin sende merak etme :)
amindünden sonra şuanki bulantıma bile şükrediyorum ben.
deli gibi yemek yemeyi özledim, yiyemedikçe de iyice sinirler yıpranmaya başladı. bir de kusunca o kadar yoruluyorum ki zaten birşey yemiyorum, normal hamilelik yorgunluğu var bi de kusarken mahvoluyorum
artık hiç bir şey yiyemiyorum. bıktım peynir ekmek yemekteno da iki lokma
valla bulantısı olmayanlar bence oturup kalkıp şükretsin
benim gibi bulantısı olanlara da sabır diliyorum
Benım cok az bulantım oluyor.
Bugun de onlardan bırıydı, nasıl kendımı kotu hıssettım.
Ama o vakıt benı mutlu eden tek dusunce su;
Bebegım benımle, yasıyor... Bu dusunce kendımı gercekten ıyı hıssetmeme neden oluyor.
Cunku, onu kaybetmekten korkuyorum.
Rabbım butun bebek bekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.
Saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
hosgeldin sefa geldin allah tamamina erdirsin canimslm kızlar bende şubat annesiyim.11 şubatta gelcek inş.bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?