2012 Şubat Anneleri

Insallah canim hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim dort gozle bekliyorum o ani cok korkuyorum ilk bebegiminki gibi erken doguucak diye ama korkmakta istemiyorum iyi seyler dusunmeye calisiyorum ona kavusucam gunu dort gozle bekliyorum ve ona gunluk bile yaziyorum allahim o gunleride gosterir insallah buyuyunce vericem bebisime

bende esime benzesin cok istiyorum masmavi gozleri var kocamin cok guzeller :) zaten gozlerine asik oldum en cok..bi de upuzun sari lule lule saclarina :) zaten kadinlar erkege asik olurken ondan ona benzeyen bir cocuk sahibi olma duygusuyla asik oluyor...fiziksel askin baslangici budur..asik oldugu adama benzeyen bir cocuk :))

Ben eşime benzesin istiyorum özelliklede huyubana çekerse yandımmm:84::84:

Sabır konusunda bende esıme benzemesını cok ısterım.
Dun, havuza gıtmıstı, soyledıgı saatten daha gec gelınce, cıldırdım ben tabı.
Geldıgınde yatıyordum, gırdı mutfaga bana yemek hazırlıyor.
O yemek hazırlarken, ben dısarı cıkmak ıcın hazırlandım, ayakkabılarımı alırken 'gıdıyorum' dedım, vurdum kapıyı cıktım.
Yarım saat kadar sonra da donup, evde esıp gurledım.
Canım benım, agzını acıp tek bır laf etmedı.
Sakınlesmemı bekledı ve sonra yemege goturdu
Yolda da benı ne kadar sevdıgını soyledı.
Ben olsam, onunla asla konusmazdım.

Merak etme bende de hic bulanti yok, bu aslinda iyi bisey sukretmeliyiz

dünden sonra şuanki bulantıma bile şükrediyorum ben.
deli gibi yemek yemeyi özledim, yiyemedikçe de iyice sinirler yıpranmaya başladı. bir de kusunca o kadar yoruluyorum ki zaten birşey yemiyorum, normal hamilelik yorgunluğu var bi de kusarken mahvoluyorum
artık hiç bir şey yiyemiyorum. bıktım peynir ekmek yemekten o da iki lokma

valla bulantısı olmayanlar bence oturup kalkıp şükretsin
benim gibi bulantısı olanlara da sabır diliyorum

Benım cok az bulantım oluyor.
Bugun de onlardan bırıydı, nasıl kendımı kotu hıssettım.
Ama o vakıt benı mutlu eden tek dusunce su;
Bebegım benımle, yasıyor... Bu dusunce kendımı gercekten ıyı hıssetmeme neden oluyor.
Cunku, onu kaybetmekten korkuyorum.

Rabbım butun bebek bekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.
Saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

Kızlar mide bulantısı konusunda yazdıklarınızda haklısınız..Ama ben bulantım olmayınca bi belirtim olmayınca bebişime bişey mi oldu diyorumm korkuyorumm:26:

Bende 14 ünde gideceğim inşallah bu ilk bebeğim çok merak ediyorum kalp atışları duyulur mu ki :) geçen gittiğimde kese oluşmuştu içinde yolk kesesi vardı bebeğimi göremedik doktor muhtemelen bir hafta sonra görünür dedi ama bende uzakta yaşadığım için ancak 15 gün sonrasına rendavu almak durumunda kaldım inşallah allahım hem merak ediyorum o günü hem korkuyorum:) bişey olmayacak biliyorum herşey çok normal çok sağlıklı ama işte ilk tecrübe ya çok şaşkınım:)

Kızlar mide bulantısı konusunda yazdıklarınızda haklısınız..Ama ben bulantım olmayınca bi belirtim olmayınca bebişime bişey mi oldu diyorumm korkuyorumm:26:

haklısın hepımız yasıyoruz bu korkuyu bence...dunden beri midem az bulaninca goguslerimi yoklar oldum...cunku bi kesiliyor bulanti 3-4 saat yok..bende endiseleniyorum tabi..seni cok iyi anliyorum..herkesinkinden farkli biseymi var yoksa diyorsun...endiselenme tatlim diger belirtilerin devam ediyor bence hic bir sorun yok..sen hazir biseyler yiyebiliyorken kendini iyi besleki bebegin faydalansin...bak bende birsey yiyemiyorum ya bebegim beslenemiyorsa yeterince diye endiseleniyorum...bol bol kalsiyum depola kendine...

Selam kızlar bugün kan testine gittim 7.gün geciken reglim sonunda ama malesef negatif çıktı ve hastaneden döner dönemezde regl oldum demek ki stresten gecikmiş olmamasına üzüldük eşimde üzüldü ama benı tesellı etmeye calışıyor uzulmemıs gıbı davranmaya calışıyor o öğrendı hastaneden sonucu ve ses tonu cok üzgündü ama hayırlısı dıyoruz artık çalışmalar 3.aydada devam

uzulme tatlim bizimde 3. ayimizda tuttu...stres yapmistim bende cok, ondan diyordu doktor..olmamasi icin bir sebep yoksa onumuzdeki ay mart annelerine girersin sende merak etme :)

uzulme tatlim bizimde 3. ayimizda tuttu...stres yapmistim bende cok, ondan diyordu doktor..olmamasi icin bir sebep yoksa onumuzdeki ay mart annelerine girersin sende merak etme :)

sağol hayatım tşk ederim önümüzdeki ayda devam edıcez yıne olmazsa o zaman doktora başvurmayı düşünüyorum bu ay söz verdım kendıme hıc takmıycam stres yapmıycam kendımı üzmiycem normalde ilk 4 ay olmamasının normal oldugunu bılıyorum ama ben 3.ay olmazsa gıtmeyı düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında inşallah

amin
bazılarının bunyelerı yapmıyor sanslı kesımdeler
mıde bulantısı gercekten cok kotu
umarım hepımız bır an once duzelırız

yazın benı cok etkıledı
amın ınsallah hepımız sag salım bebeklerımızı kucagımıza alırız :26:

selam millet geldiğim gibide çıkıcam yarın çok şükür izinliyim ve inş ailem ve eşimle pikniğe gidicez...bugün acayip halsizdim iş yapmak gelmiyor içimden..benim çok şükür başından beri kusmam olmadı..sizlere gerçekten üzülüyorum çok zor annemden az çok bildiğim için allah yardımcınız olsun ama herkeste belirtilerin hepsi olcak diye işey yok..bende uyuyorum..bıraksalar saatlerce uyurum başımı kaldıramıyorum benim annem kız kardeşimde kusup erkek kardeşimdede uyuduğu için erkek olcak diyor..hayırlı artık..inş sağ sağlim doğarlar..bu aralar bebeğim dergilerine yada kitaplarına merka sardım inş alıcam bir tane iş yerinde müsait olunca okur bilgi edinirim ilk kez anneliği tadıp tecrübesi olmayanlara tavsiye ederim.ben az çok kardeşlerimden bilgi sahibi oldum..herşeyin hayırlısı..öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…