- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.141
tm cnm hayırlı haberlerle gel ıns.Arkadaşlar yarın dr dan sonra yemeğe davetliyiz oraya geçeceğiz nasip olursa...Sizde merak etmeyin diye dr dan sonra birinize mesaj atarım...
ya canım haklısında örtüler falan bozulur diye bişey yapamıyorum...
tm cnm hayırlı haberlerle gel ıns.
ne ortusu:S
tatlım ben kurban bayramından snra serdım hala tertemız..inşaallah canım...Aman canım ne örtüsü olacak uyku seti üzerine koyacağım altın yastığı falan daha zaman olursa bi daha toz olur falan diye düşünüyorum...Evde birgün toz almasak leş gibi oluyor sanki...tozlar uçuşup duruyor...
Canım bana müsade eşim şimdi gelir sofrayı hazırlayayım...Öpüyorum seni...
slm hanımlar hepinize iyi akşamlar.bende arasıra sol kasığımda sancı oluyo ve alt tarafım sanki içten genişliyo gibi tuhaf bişeyler oluyo sizdede varmı aynısı normalmidir acaba?? dr. randevum haftaya o zmna kadar beklemek istemedim sizin fikirleriniz nedir
canım normal endişe etme bebek büyüdükçe baskı yapmaya başladıgı için oluyor bendede oldu doktor böyle söyledi,
alıştım artık agrılara
evet bizler ağrılara bağışıklık kazanıyoruz zamanla
yaramaz kızım o kdr hareketliki maşallah bazen hareketi bile canımı acıtıyo şimdiden böyle doğunca nasıl olcak allah bilir
Selam saat 9 oldu geldım:=)
selamlarbenim bi sorum olucak benim pko hastalığım var 3 aydır adet olmuyordum bugun sürekli gittiğim doktoruma gittim. bana adet sökmesi için tarlusal verdi. ayriyetende adet olduktan hemen o gün saymaya başlıyıp gün sayıp 15. gün duphaston içmeye başlıcakmışım. üç ay boyunca kullan. dedi. aranızda kullanmış olupta hamile kalan yada bilgisi olan varmı??
selam bendede vardı canım adet söktürücü ilaç verdi 1 5 gün sonrada igne vermişti ama isimleri neydi bilmiyorum ama hemen hamile kaldım o ay ben, allahım seninde gönlüne göre versin
hoşgeldin canım kimse yokmu ne bugün
teşekkür ederim allah bu form daki ve bütün bebek isteyenleri hamiş yapsın inşallah:)
ben varım:)
bugün dr gittim .3 kilo olmuş bebişim.34 haftalığım ama dr 37 ile uyumlu dedi.3 hafta ileride dedi.emin misin son adet tarihinden dedi..2 hafta sonra gel 37 hafta raporunu vereyim dedi.zaten 2 hafta sonra şubat tatili.2 hafta sonra gldiğinde de duruma göre bakarız en geç 1 hafta ya da 10 gün sonra alırız dedi.
ay canım maşallah ben 35+3 üm bugün gittik 2950 gr dı 1 hafta önde dedi, ama maşallah seninkine bu ne hız böyle ne yiyip ne içiyosun
sezeryn mı olacaksın sen ?
Selam saat 9 oldu geldım:=)
hoşgeldin canım kimse yokmu ne bugün
selamlarbenim bi sorum olucak benim pko hastalığım var 3 aydır adet olmuyordum bugun sürekli gittiğim doktoruma gittim. bana adet sökmesi için tarlusal verdi. ayriyetende adet olduktan hemen o gün saymaya başlıyıp gün sayıp 15. gün duphaston içmeye başlıcakmışım. üç ay boyunca kullan. dedi. aranızda kullanmış olupta hamile kalan yada bilgisi olan varmı??
Maaşallah süpermiş bebeğin gelişimiii..şöyle söyleyim 85 kilo ile hamil kaldım şu an 103 olmuşum
daha önce 2 doğum yaptım iki kızımı da 4500 doğurmuştum.sanırım bu da öyle olacak:)
şöyle söyleyim 85 kilo ile hamil kaldım şu an 103 olmuşum
daha önce 2 doğum yaptım iki kızımı da 4500 doğurmuştum.sanırım bu da öyle olacak:)
Kızlar aksam kıl oldum yaa bebeğin daha odasını bile tam bitiremedık ,bir sürü masrafımız için ay başını beklıyorduk,gıcık kocam gitmiş arabayı tamirciye götürmüş 1 mılyarlık masraf cıkartmıslar en az we acıl lazım dıyor..Oturmus 2 saattır arabayla ılgılı nette dolastıgı yetmedı bır de aglayacak gıbı oturuyor ..Çıl-dır-dıımm...Be baba olacak mal,sen bu kadar waktı düşünceyı bebegın eksık esyalarına,zam gelecek olan doguma ayırsaydın coktaan hallolmaz mıydı..Ufff...Arabasına bebekten düşkün mü olacak ne bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?