- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.101
bnd özlüyorumn valla
kaçıyorum kızlar kndiniz iyi bakın
görüşmkl üzr
bnd özlüyorumn valla
kaçıyorum kızlar kndiniz iyi bakın
görüşmkl üzr
Canım...
Sorma ticker artık 30 lu rakamlarda hepimizin...
İnanamıyorum bazen çok çabuk geçti..
gayet uyguna almışsınız canım nevresimi yorganı...
Nasıl şekerlerin örnek ekler misin?
Güle güle kullan aldıklarını canım...
canım bendede 2 haftadır ara ara kaşıntı vardı dün gece çok rahatsız etti tabi akıntımda var bugün aslında onun için gittim doktora,
doktor süt kesigi gibimi dedi öyle degildi benim galiba o daha riskli bişey benimki sarımsı bir akıntı bi ilaç verdi akşam kullanacam artık duramıyorum sende bi doktora git istersen beni alttan muayene etmedi
buarada doktor erken gelme gibi bi durumu yok bebegin dedi bende erken gelir hayali kuruyodum ama kısmet bari 7 şubat degilde 3 şubatta dogsunda babasıyla aynı olsun
canım aramızda 3 hafta var benimkiyle kıyaslama bebişini oda zamanı geldimi tosunlaşır
ayşebaharcım ben programda gördügüm adamı ekledim,faceime ve kabul etti.. Azra ismini yorumlattım ve yaptı sagolsun,cok sakıncalı bir isim degil dedi,sinirli olabilir dedi, önemsemedim canım beni eklediğinde facete arkadas önerisi yaparım sen de ekler sen de sorarsın sorularını... işi bu kadar yüzeyden biliyorken yorumlamak bana düşmez tatlım :)
benden beterleri varmış :)) benimde sarıya yakın akıntım vardı,ve aşırı idi vajinit olmuşum o zaman, ama fazla bir enfeksiyon yoktu.. fitil vermişti dr.. kıjj git bi baktır iltihap varsa bir ilaç verir dr , bebege gecmesin enfeksiyon tatlım..belki de değildir,ben sadece bir baktır nolur nolmaz diye söyledim, seni korkutmayayım başıma geleni paylaştım canım
ooohh ohhh maşşallah boyu bayağı uzun çok iyi üçbuçuğu bulur senin kızın..... bizde bugün 34 olmuşuz...yani 35 girmiş olduk dimi kızlaar...
selammmm bu arada daha yeni bitti işlerim.... gece uyuyabildim çok şükkür....
vt özldim cnm sni
iyilrdir inş.
Canım nerdesin gözüm yollarda valla
İyi misin
Görümcen nasıl bebekler falan
ya çocuk bıkrakmıyor cnm ya girmiyorum
görümcm rahatsızlığını atlattı ama bbklrdn biri 1.600
durumu thlikli galiba
Allah şifasını versin canım..
Yine gel...
olmazmı kızkalkacam sımdı bende cam sılecem yavas yavas yaparım bıseler
sorsan geleceklerı yardıma smdı bakarız dıyorlar.
ben bu hızla butun apartmanı sılerım valla
Nihle senin az kaldı artık otur bence..sonra erken doğum olmasın kızz zaten az kaldıı ..Yorma kendını öyle çookk
Ayy benim alttakı resımdekı bebegım tıckerdakı ters dönmüş yuppiiii
Canım daha almadık sipariş werdık de alınca koyarım ,kartı bulursam sitenın ısmınden de bulurum warsa resmı ..
Sana ne werdı doktor canım,bakalım 2 hafta sonraya werdı randewumu ,dewam ederse gıtmeye calısırım ..
Kaç kılo bebişin canım??Boy pos nasıl:)
Nihle senin az kaldı artık otur bence..sonra erken doğum olmasın kızz zaten az kaldıı ..Yorma kendını öyle çookk
Ayy benim alttakı resımdekı bebegım tıckerdakı ters dönmüş yuppiiii
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum.
Ellerım tutmuyor neredeyse.
Ve benım daha coooook isim var.
İs yerımdekıler bıle son gunlerdekı yorgunlugumu fark etmısler.
'Daha fazla kendını yorma, ızne ayrıl' dıyorlar ama benım isim hiiiiic bıtmıyor
kızlar artık yer silmek ,cam silmek , yukarlara kol kaldırmak bizi mahveder dikkat!!
açılır valla 10cnm ruhumuz duymaz
evde doğuruveririrz..
gynoflor diye bir fitil canım..bir sene oluyor ,gebelikten önce gitmiştim kontrole ..
cnm valla az kaldı dogum ıcın temızlım dıyorum bı cam sılıp oturuyorum valla.
smdı yatak odasını sıldım sıra solanumda orayı da bırazdan sılerım oturma odası ve mutfak kalır.
bakalım yavas yavas
ay evet tckrdede dgm pozısyonunu almıs bebek
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum.
Ellerım tutmuyor neredeyse.
Ve benım daha coooook isim var.
İs yerımdekıler bıle son gunlerdekı yorgunlugumu fark etmısler.
'Daha fazla kendını yorma, ızne ayrıl' dıyorlar ama benım isim hiiiiic bıtmıyor
off korkudan ölürüm ben yaw..Aslında belırtılerı de pek uymuyor bana canım sadece akıntı war o da bugun korkumdan mı ne cok azaldı ,gitmesem mi..
Olsun sen cok a yorulma boşwerr,sonra çoook yorulacağız şurada dinleneceğin 16 gün war keyfını cıkart..
Bence sen de izne çık artık elefera ,biz ewde olsak da ne haldeyiz,hala çalışanlar çok zor durumdadır..Ben otobüse bile binmiyorum resmen..Birşey yapacaksam eşime götürtüyorum aksam geldıgınde..Yorulmayın artık ..
cnm sen dgmdan snra evden takıp edecegım demıstın sımdıden baslasana..
ara sıra msela haftada 3 gun ıse gıt 4 gun evde dur evden baglan ne bıleım bu tarz seyler yap
tam ızne cıkmasanda.. olmuyormu ole
kızlar artık yer silmek ,cam silmek , yukarlara kol kaldırmak bizi mahveder dikkat!!
açılır valla 10cnm ruhumuz duymaz
evde doğuruveririrz..
Bence sen de izne çık artık elefera ,biz ewde olsak da ne haldeyiz,hala çalışanlar çok zor durumdadır..Ben otobüse bile binmiyorum resmen..Birşey yapacaksam eşime götürtüyorum aksam geldıgınde..Yorulmayın artık ..
Cok aksar ıslerım canım ):
Cunku bır yıgın bılgı var, sısteme gırılmesı gereken.
Uzaktan takıp yapabılmem ıcın.
O kadar belgeyı eve de goturemem.
Bırde sureklı gorusmeye gelenler oluyor.
Ama ınan beyın yorgunlugu baska.
Vucudumu dınlendırebılıyorum ama beynımı ı-ııhh.
Ben artık yapamıyorum zaten.
Cok cabuk yoruluyorum.
Ve zaten hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bır yere uzanmama ızın vermıyor esım.
Calısanların halı daha zor gercekten.
Gece yarısına kadar uyuyamıyorum.
Uykudayken de defalarca uyanıyorum, kabus ve agrılardan.
Bu halımle ıse gec kalmamak ıcın 06:30 da uyanıyorum.
Bırde esıme kızgınım, ıkı gundur sessızce cıkıp kendı basıma ıse gelıyorum, otobus + metrobusle.
Tabıı otobustekılerde ınsanlıktan cıkmıs oldugu ıcın, benı ezıyorlar.
Bu sabah adamın bırı ıle kavga ettım.
Ama ıste daha cok isim var.
Bırde bugun ıyıce delırdım.
Bırı arıyor, 'sunlar hazır mı?' dıgerı arıyor, 'sunu yapar mısın?'
Sonra salagın bırı ıs gorusmesıne gelıyor, masaya kolunu dayayıp, resmen yayılıyor.
Cıldırdım.
Yemın ederım bugun kafayı yemedıgıme, sinirlenip, 'eeeh ben gıdıyorum, canınız cehenneme' demedıgıme sukredıyorum.
hımmm guzelmıss
anladım cnm bolede zor olmadı mesaı saatlerını azalt oda olabılır..Cok aksar ıslerım canım ):
Cunku bır yıgın bılgı var, sısteme gırılmesı gereken.
Uzaktan takıp yapabılmem ıcın.
O kadar belgeyı eve de goturemem.
Bırde sureklı gorusmeye gelenler oluyor.
Ama ınan beyın yorgunlugu baska.
Vucudumu dınlendırebılıyorum ama beynımı ı-ııhh.
Ben artık yapamıyorum zaten.
Cok cabuk yoruluyorum.
Ve zaten hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bır yere uzanmama ızın vermıyor esım.
Calısanların halı daha zor gercekten.
Gece yarısına kadar uyuyamıyorum.
Uykudayken de defalarca uyanıyorum, kabus ve agrılardan.
Bu halımle ıse gec kalmamak ıcın 06:30 da uyanıyorum.
Bırde esıme kızgınım, ıkı gundur sessızce cıkıp kendı basıma ıse gelıyorum, otobus + metrobusle.
Tabıı otobustekılerde ınsanlıktan cıkmıs oldugu ıcın, benı ezıyorlar.
Bu sabah adamın bırı ıle kavga ettım.
Ama ıste daha cok isim var.
Bırde bugun ıyıce delırdım.
Bırı arıyor, 'sunlar hazır mı?' dıgerı arıyor, 'sunu yapar mısın?'
Sonra salagın bırı ıs gorusmesıne gelıyor, masaya kolunu dayayıp, resmen yayılıyor.
Cıldırdım.
Yemın ederım bugun kafayı yemedıgıme, sinirlenip, 'eeeh ben gıdıyorum, canınız cehenneme' demedıgıme sukredıyorum.
Ben de çalışıyorum, öğretmenim de velilerin dırdırını çocukların gürültüsünü bir yere kadar çekerim diye erkenden izne çıktım,sizin kadar dayanamadım walla..Doktor da dinlen dediği anda kaçtım rapor alıp..Zoır tabi ya İ.K. bin türlü tiple uğraş dur ...Eşin neden seni bırakmıyor işe..Küs müsünüz yine?
NİHLE düşünemiyorum ewde fark etmeden doğururmuşsunn ...BUKLEE haklı gercekten anlamazsınız da acılmayı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?