2012 Şubat Anneleri

Canım daha almadık sipariş werdık de alınca koyarım ,kartı bulursam sitenın ısmınden de bulurum warsa resmı ..

Sana ne werdı doktor canım,bakalım 2 hafta sonraya werdı randewumu ,dewam ederse gıtmeye calısırım ..

Kaç kılo bebişin canım??Boy pos nasıl:)

olmazmı kız kalkacam sımdı bende cam sılecem yavas yavas yaparım bıseler
sorsan geleceklerı yardıma smdı bakarız dıyorlar.
ben bu hızla butun apartmanı sılerım valla

Nihle senin az kaldı artık otur bence..sonra erken doğum olmasın kızz zaten az kaldıı ..Yorma kendını öyle çookk
Ayy benim alttakı resımdekı bebegım tıckerdakı ters dönmüş yuppiiii

gynoflor diye bir fitil canım..bir sene oluyor ,gebelikten önce gitmiştim kontrole ..

Nihle senin az kaldı artık otur bence..sonra erken doğum olmasın kızz zaten az kaldıı ..Yorma kendını öyle çookk
Ayy benim alttakı resımdekı bebegım tıckerdakı ters dönmüş yuppiiii

cnm valla az kaldı dogum ıcın temızlım dıyorum bı cam sılıp oturuyorum valla.
smdı yatak odasını sıldım sıra solanumda orayı da bırazdan sılerım oturma odası ve mutfak kalır.
bakalım yavas yavas

ay evet tckrdede dgm pozısyonunu almıs bebek

Kendımı cok yorgun hıssedıyorum.
Ellerım tutmuyor neredeyse.
Ve benım daha coooook isim var.
İs yerımdekıler bıle son gunlerdekı yorgunlugumu fark etmısler.
'Daha fazla kendını yorma, ızne ayrıl' dıyorlar ama benım isim hiiiiic bıtmıyor

cnm sen dgmdan snra evden takıp edecegım demıstın sımdıden baslasana..
ara sıra msela haftada 3 gun ıse gıt 4 gun evde dur evden baglan ne bıleım bu tarz seyler yap
tam ızne cıkmasanda.. olmuyormu ole

kızlar artık yer silmek ,cam silmek , yukarlara kol kaldırmak bizi mahveder dikkat!!
açılır valla 10cnm ruhumuz duymaz
evde doğuruveririrz..

gynoflor diye bir fitil canım..bir sene oluyor ,gebelikten önce gitmiştim kontrole ..

off korkudan ölürüm ben yaw..Aslında belırtılerı de pek uymuyor bana canım sadece akıntı war o da bugun korkumdan mı ne cok azaldı ,gitmesem mi..

Olsun sen cok a yorulma boşwerr,sonra çoook yorulacağız şurada dinleneceğin 16 gün war keyfını cıkart..

Bence sen de izne çık artık elefera ,biz ewde olsak da ne haldeyiz,hala çalışanlar çok zor durumdadır..Ben otobüse bile binmiyorum resmen..Birşey yapacaksam eşime götürtüyorum aksam geldıgınde..Yorulmayın artık ..

ay oylede balım temızlık yapmam lazım ole abartı bıse yok ama ne bıleım ıcım rahat deıl.
bıraz yorulacam sanırım 2 3 gun

cnm sen dgmdan snra evden takıp edecegım demıstın sımdıden baslasana..
ara sıra msela haftada 3 gun ıse gıt 4 gun evde dur evden baglan ne bıleım bu tarz seyler yap
tam ızne cıkmasanda.. olmuyormu ole

Cok aksar ıslerım canım ):
Cunku bır yıgın bılgı var, sısteme gırılmesı gereken.
Uzaktan takıp yapabılmem ıcın.
O kadar belgeyı eve de goturemem.

Bırde sureklı gorusmeye gelenler oluyor.
Ama ınan beyın yorgunlugu baska.
Vucudumu dınlendırebılıyorum ama beynımı ı-ııhh.

kızlar artık yer silmek ,cam silmek , yukarlara kol kaldırmak bizi mahveder dikkat!!
açılır valla 10cnm ruhumuz duymaz
evde doğuruveririrz..

Ben artık yapamıyorum zaten.
Cok cabuk yoruluyorum.
Ve zaten hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bır yere uzanmama ızın vermıyor esım.

Calısanların halı daha zor gercekten.
Gece yarısına kadar uyuyamıyorum.
Uykudayken de defalarca uyanıyorum, kabus ve agrılardan.
Bu halımle ıse gec kalmamak ıcın 06:30 da uyanıyorum.
Bırde esıme kızgınım, ıkı gundur sessızce cıkıp kendı basıma ıse gelıyorum, otobus + metrobusle.
Tabıı otobustekılerde ınsanlıktan cıkmıs oldugu ıcın, benı ezıyorlar.
Bu sabah adamın bırı ıle kavga ettım.

Ama ıste daha cok isim var.
Bırde bugun ıyıce delırdım.
Bırı arıyor, 'sunlar hazır mı?' dıgerı arıyor, 'sunu yapar mısın?'
Sonra salagın bırı ıs gorusmesıne gelıyor, masaya kolunu dayayıp, resmen yayılıyor.
Cıldırdım.
Yemın ederım bugun kafayı yemedıgıme, sinirlenip, 'eeeh ben gıdıyorum, canınız cehenneme' demedıgıme sukredıyorum.

Son düzenleme:

Ben de çalışıyorum, öğretmenim de velilerin dırdırını çocukların gürültüsünü bir yere kadar çekerim diye erkenden izne çıktım,sizin kadar dayanamadım walla..Doktor da dinlen dediği anda kaçtım rapor alıp..Zoır tabi ya İ.K. bin türlü tiple uğraş dur ...Eşin neden seni bırakmıyor işe..Küs müsünüz yine?

NİHLE düşünemiyorum ewde fark etmeden doğururmuşsunn ...BUKLEE haklı gercekten anlamazsınız da acılmayı ..

Eki Görüntüle 322141

Bu tarz birşeydi şeker,kız olanından aldım agzında emzıklıydı ..
hımmm guzelmıss

anladım cnm bolede zor olmadı mesaı saatlerını azalt oda olabılır..

ay yok cnm doguramam heralde:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…