2012 Şubat Anneleri

bıde hava atıyordu bana senden once dgrcam dıye
yıne sıra bende
masallah bebegı epey buyumus.
bu kordon ısıne bende takıyordum
benımde suyum ıyıymıs bu yuzden srun olmaz demekkı sukurler olsunnnnn..
tskler buklemm

bu makyaj malzemesı yokmu yaa benmı yanlıs hatırlıyorum yoksa adını:s
goz kapagına surulen yokmu sıyah bıse..

eyeliner!!!!!

ayşecim hiççç üzülme daha fazla ememedi diye bak ben 2 ay anne sütü emmişim annem çalıştığı için ve annannem rahmetli köyde baktığı için inek sütü vrmiş mecbur.. ama çok şükür kolay kolay hasta olmam kemiklrimde çok kalın. şimdiye kadar bi yerim kırılmadı çok yaramaz ağaç tepesinden inmeyen bi çocuk olduğum hallde....üzülme inş şimdiye kadar emdiği yeter ona olmadı yatarken bi bardk inek sütü verirsin şekerli olmasın ama dişleri erken çürür..

Evet canım aynen öyle...
Ben ilk oğlumda almadığım devam sütü kalmadı..
Şimdi kızımda- 1 yaş sonrası ama -inek sütü veriyorum..
kendi içtiğimden..
Yani bazen bu devam sütlerinde bile sömürü hissediyorum..
Devam sütü kullandığım oğlum sürekli hasta olur..
Ama tamamen doğal beslediğim kızlarım nadir hasta olurlar şükür...
Bu arada benim kızlar uyandıııııı:18:

yerim ben senin kızlarını oyyy sıcak sıcak olmuşlardır şimdi tam sıklamalık öpmelik ohhh

he ıste ondan eye meye
ayy kızlar suyu bolsa bebekte iri doğar diyolar doğru mu acep?
:26::26:
sanmıyorum cnm ya..
olabılrımıkı:S :44:
benim dünürümü kimse geçemez bu topikte...önce benim gelin gelck işteeee okdrrrrr
ay yaa bılemedım nolcak acaba persembe. ne dıcek dr.
sen ne zmn gıdeceksın damadım ıcın?

az daya uyuyaydı ıyılerdı.
analarıyla bı hasret gıdereydık mudur derdı olmadan :))

niye acele ediyosunuz kı bu ne gelin merakı anlamadım :123: nihlee kız doğurdaa rahatlasın dünürün

kız hersey kendı ıcın dunyada ılk ıyı kaynana denılecek kadın olmakta kararlı ondan
kendı kızı kadar sevecekmıs bnm dunurum kızımı
demı kız

valla bilmiyorm balım yaaa hakkımızda hayırlısı.... bende kaçıyorum kızlaar akşam oldu yemek yapayım şehriye çorbası yapcm oğlumda oynamaya başladı yaramaz öptüm hepinizi.....

daha karpuz kesecekğdik erkenden kaçıyon benim yemek ocaktaya rahat rahat konuşuyorum bende
kolay gelsin canım sana öpüldün

valla bilmiyorm balım yaaa hakkımızda hayırlısı.... bende kaçıyorum kızlaar akşam oldu yemek yapayım şehriye çorbası yapcm oğlumda oynamaya başladı yaramaz öptüm hepinizi.....

ıyı aksamlar cnmmm kolay gelsınn...afıyet olsun dunurlerımee

niye acele ediyosunuz kı bu ne gelin merakı anlamadım :123: nihlee kız doğurdaa rahatlasın dünürün

daha söz kescm kertcez ya ondan acelem....gelini görmem lazımmm.....

dünürüm 10 15 gibi giderim dr a belli değil tam... bu salı eşim evdeykn yatağını sipariiş vercez haftayada kntrole giderim herhalde bakalım kısmet öptüm cnlarım sizi seviyorum :80:

daha karpuz kesecekğdik erkenden kaçıyon benim yemek ocaktaya rahat rahat konuşuyorum bende
ohhh rahatsın valla..
ben daha ne yapacagımı bılmıyorum hafta sonraları yemek gec yıyoruz bız
o yuzden onemsemıyorum aslında..
amaaannn bıktım yemek derdındeeenn..
laf aramızda adı üstünde kaynana

bende cok merak edıyorumm ne yalan soylım.
ama aynı zmndada korkuyorum :S
bende optum grsz cnm

bende camasırlara bı bakım snra braz uzanayım yorumdum sankı
artk oturmaktan bıle yoruluyorum yahuu :S

ne kadar zor kadın olmak valla anam erkek doğursaymış keşke beni
oh yemeğide kocam yapar çocuğuda o taşır o doğururdu
bi sünnet dertleri var ohhh ne rahat

kız hersey kendı ıcın dunyada ılk ıyı kaynana denılecek kadın olmakta kararlı ondan
kendı kızı kadar sevecekmıs bnm dunurum kızımı
demı kız
inş cnm severim ben gelinimi yaa titiz düzenli olsun yeter bana ... ahhhh o günlri görckmiyiz yaa inş:123:bazen düşünüyorum oğlum kocmn olmuş evlenmiş gelinim nsıl biri olur diye
ohhh ohhhh afiyet ollsun bende giidip pişireyim iyi akşamlar cnm öpüyorum oğluşunuda
ıyı aksamlar cnmmm kolay gelsınn...afıyet olsun dunurlerımee

iyi akşamlr cnm benim sağol

ne kadar zor kadın olmak valla anam erkek doğursaymış keşke beni
oh yemeğide kocam yapar çocuğuda o taşır o doğururdu
bi sünnet dertleri var ohhh ne rahat

yiyemedin abur cuburu girdin yine depresyona ..... anneolcaz kız oğlan anası hemide.... kız istemeye gitcez askeer yolu beklicez belki bizimkiler büyüyene kadar kalkar askerlik yada hafifler şartları.. öyle deme napalım allaahta bu kutsal görevi bize vermiş bide hiç anne olamicaklar var onlar napsın...allaha şükür diyelim biz yinede... inş kolayca doğarlar düşünüp kurma şimdi.... iyi şeyleri hayal et cnm bnim öpüyrm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…