- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.441
Slm kızlar nasılsınızz?ocak annelerı mı dogum yaptı ne oldu??3Ocak'tan beri tık yok onlarda da yahu..Yapanlar da dogumu anlatmadılar..Herkes bebelerle ugrasıyor heralde..
kız benim ağrılarım kronikleşti sanırım doğurana kadar en azından
bide haknurda kontrole gitti ama doğurcam gelicem gibi bi his var içimde diyodu o da aklımda kaldı şimdi
Slm kızlar nasılsınızz?ocak annelerı mı dogum yaptı ne oldu??3Ocak'tan beri tık yok onlarda da yahu..Yapanlar da dogumu anlatmadılar..Herkes bebelerle ugrasıyor heralde..
sorma zmn yaklastıkca agrılar cogalıyormus demekkı
bende azalacak dıye beklıyordum
ne zor ısmıs dogum yapmak yafs:44:
4deydı galıba randevusu
sonrada yemege gıtcem dıyordu
muyane olmamıstır galıba..
kız benim ağrılarım kronikleşti sanırım doğurana kadar en azından
bide haknurda kontrole gitti ama doğurcam gelicem gibi bi his var içimde diyodu o da aklımda kaldı şimdi
aslm hg cnm
suanlık dogum haberı duymadım
ocaktakıler duraksama donemıne gırdıler galıba :)
slm canım.. evet ocak anneleri durmuş sanırsam patır patır doğuracaklar
Selam kızlar..
benim kızlar uykudalar nasılsınız bir bakayım dedim...
Selam kızlar..
ay ben ıkı dgm seklını de ıstemıyorummesaj atıp haber verecek ama çok heyecanlıydı doğurabilirim bugün diodu
sezsoş için kocişini kandıracaktı sanırım
gitmeden öncede topik açtı canım benim
aslm kusummmmmmmmmm nasılsın hgSelam kızlar..
Ewet,o ne yaptı ki acaba ...Çok heyecanlı..
Bence Nİhle'yle öyle bir açılış olacak kiii,Şubat'a şubat annesi kalmayacak patır patır sollayacağız hahaha
haknurun doğum yapması için daha erken değilmi yaaa...:44:sezerynda olsa erken bence.... offff çok sıkıcı bigün dimi
elefera gitmiş...öyle moralim bozukki dün kontrolüm vardı, oluşun suyu gene azalmış çıktı bir öncekindede azalmıştı ama bu kadar değildi... o kadar çok su içtimki kesin düzelmiştir diye gitmiştim ama hiç faydası olmamış cuma günü tekrar gidicem kalp atışlarıda biraz zayıflamış... bol bol yan yatış dedi birde su iç dedi böyle giderse sezeryanla alırız dedi...birde su gelirse yada hareketi azalırsa hemen gel dedi ve sıpamın hareketleri çok iyiyken bugün benim piskolojimden etkileniyor demekki çok az hareket ediyor... baba dua edin lütfen çocuğuma bişey olmasın
haknurun doğum yapması için daha erken değilmi yaaa...:44:sezerynda olsa erken bence.... offff çok sıkıcı bigün dimi
Slm Ayşebahar nasılsın?Dün gece gibi şekerlerden yükledim bakarsın diye bilmem gördun mü??
Bu arada kızlar ben acayip gergin uyanıp 4-5 gündür her önüme gelene bağırmaya başladım ..Ne oldu bana,hormonlar mı ?
selam canım hoşgeldin..
iyiyiz sen nasılsın?
Slm Ayşebahar nasılsın?Dün gece gibi şekerlerden yükledim bakarsın diye bilmem gördun mü??
Bu arada kızlar ben acayip gergin uyanıp 4-5 gündür her önüme gelene bağırmaya başladım ..Ne oldu bana,hormonlar mı ?
ay ben ıkı dgm seklını de ıstemıyorum
ole kendınden cıkıversın ya agrısız sızısız
16,05 de at bakım msj muyane olmusmu
aslm kusummmmmmmmmm nasılsın hg
ıyı yaptın cnm oy bnm fıstıklarım nasılda uyuyordur yaaaa..
hele o boncuk yokmu o boncukkk..
ayyyy korkuyoreeeeee
Geçmiş olsun hacer ,korkmana gerek yok bayağı ilerlemiş zamanın zaten artık bebeklerimiz küveze ihtiyac duymayacak döneme de girdiler ..İnşallah sağ salim kavusursun ..Erken olsun da sağlıklı olsun boswer..Kim 40 haftada dogurmus kı ..Kilosu da müsait doguma hiç korkma bence.
Selam kızlar..
erken galiba ama bence doğuramadan gelecek zaten evham yaptı o bence.. sıkıcı evet havada karanlık zaten.. hep abur cubur yemek istiyorum hafta sonu evde olmamın zararları:131:
isteğe bağlı sezeryan :)ınsallahhhhhh..
cnm sen normal dgmmu yapmıstın
teşekkür ederiz...Ayy bi kurtulsakkkk....
saol canım hayırlısı artık yata yata turşu oldum sabahtan beri kalktım bir bakıyım haknurdan haber varmı dedim ama yok sanırım...
slm ayşe baharım hoşgeldin
anam bişi olmaz yaa götür... markete sırf onları almaya gittin dimi yemek yapmak bahane
hacerim geçmiş olsun balım gönlünü ferah tut seen üzülmeki oğluşunda üzülmesin... inş bişey olmaz dinlen cnm sen .... etkilenir annesi üzülme...ALLAHIM acil şifa versin inş... dua et cnm beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?