2012 Şubat Anneleri

Nerden alıyorum kıss deli anlamadımm

32.haftada 2053 gr 45 cm dedi boyu maşallah ama iri bi bebek değil diyince moral alt üst oldu

Allahımmm sana geliyorum....Delimisin sen ya emre 32. haftasında 1900 dü ben öleyim o zaman iri bebek haftasına göre büyük bebek demek normal olsun bırak iriliğini napcan senn

doğru söylüyosun sormadan başlıyım hatta tekrar ağrırsa tekrar sorarım
pek umarsamaz kız bu drum kullanmaz dedi böyle ağzını umursamaz bi şekle sokarak
manyak bu drlar ya
sen kullan bakalım zarar gelmez ya..
olmadıgun asırı alırsın. veya besleyıcı seyler yersın. telafı edılır.
bnm degerler epey dusuk ondan ıc dedı.
artık kusacam ılactan dusun.
bu cussede yararlı bıse yok anlıcan

saol cnm benm dusuncen ıcın
bende bunlara bakarken gordum fıtık ıle ılgılı yazıları
ondan sonra korktum ıste..

sorma nihle ya....çok yoruldum ben su mevzu yüzünden ne olacağı belli değil her an hazırlıklı ol diyolar... e bide bebeğin sürekli titremesi beni mahvediyo adeta

Korkma canım iyi şeyler düşün ,ben netten bakacagım bu konuyla(titreme) ılgılı bısey bulursam yazarım sana ..Rahat ol,hatta hep su içmeye dewam et..Hareketlerını de say mutlaka 10 olmalı en az..Unutma..

32.haftada 2053 gr 45 cm dedi boyu maşallah ama iri bi bebek değil diyince moral alt üst oldu
Kız bizim benım-olanla aynı bebelerımız 32de baktırmıstık onun 1850gram,benim 1830du ..Maaşallah senınkı ıyı yaw..Daha ne beklıyon bebek İRİ olunca normal dogumu unutuyorsun bılıyorsun dı mı??

Nerden alıyorum kıss deli anlamadımm
Kız hergun duzenlı sporun war ya senın gece sporu ,onu diyorum hehee

Allahımmm sana geliyorum....Delimisin sen ya emre 32. haftasında 1900 dü ben öleyim o zaman iri bebek haftasına göre büyük bebek demek normal olsun bırak iriliğini napcan senn

ya benim dr biraz garip canım ya benlede uğraşıyo hep belkide doğurmaktan korkuyorum diye öle demiştir normal doğumdan korkmayım die.. olabilir mi ki?:26::26:

kız delımısın sen ne guzel ıste kılosu aman sende hee..
benım aklımdan cıkmıs demekkı daha ne kadar kılolu olacak
bende dedım eoey dusuk heralde yazık kıza
ne guzel ıste dogumun kolay olur

Abowwww hakkaten adım çıktı valaa...

1.Hergün yapmıyoruz bi keremmm
2.Onun vitamini neresinde
Bu 2 sorunun cevabını istiyorummmm

ya benim dr biraz garip canım ya benlede uğraşıyo hep belkide doğurmaktan korkuyorum diye öle demiştir normal doğumdan korkmayım die.. olabilir mi ki?:26::26:

Dr unun yürüttüğü mantığı bilemem ama dr sana sadece iri bebek değil normal demiş sen anlamamışsın galibaaa

Benım aklımdan cıkmıs demekkı daha ne kadar kılolu olacak
Ne guzel ıste dogumun kolay olur:d:d

benced ekılosu gayet ıyı dogumun kolay olurr

benım neolcagım bellı degıl mesle tosuncuk olucak dıyor öle olursa normla dogumu unut dıyorryaa

benım aklımdan cıkmıs demekkı daha ne kadar kılolu olacak
ne guzel ıste dogumun kolay olur

Benim bi arkadaşım vardı geçenlerde doğum yaptı...Biz o doğum yapmadan kavga ettik nedenide o kadar komikki neymiş efendim kilolu bebek sağlıklı olurmuş diye diye kafamı yedi dedim bak kiloyla sağlık kıyaslanamaz neyse olay uzadı kavga ettik...Doğum yaptı 40. hafta 2600 2700 bebek olmuş neyse her bebek gibi sarılık olmuş şimdi salak kalkmış bana bak zayıf oldu sarılık oldu diyoo delirdim yaa ne cahiller var yaaaaa

Dr unun yürüttüğü mantığı bilemem ama dr sana sadece iri bebek değil normal demiş sen anlamamışsın galibaaa

yok canım gayet ,iyi anladım ben onu nasıl yani iri değil derken diyede sordum zayfı doğar doğumunda kolay olur dedi.. onun kızıda zayıf doğmuşmuş resmen böle dedi

Tüm bebeklerin çoğu doğum sarılığı olur..
benimkilerin 3 ü de oldu kızlar...
Zayıflıkla alakası yok de sen arkadaşına canım...
3300 doğan da sarılık oldu 2800 doğan da ....bende en azından..
Asıl kilolu bebek doğduktan sonra o kiloyu korumalı
Daha zordur bakımı...
4 kg doğmuş olsa mesela 2-3. ayda 8 kg olmalı...

Oğlunun adı Emre sanırım...
Güzel isim canım adıyla yaşatsın Rabbim..
hele doğsunlarda..

yok canım gayet ,iyi anladım ben onu nasıl yani iri değil derken diyede sordum zayfı doğar doğumunda kolay olur dedi.. onun kızıda zayıf doğmuşmuş resmen böle dedi

Sen takma canım hiçbirini bırak bebeğin huzurla büyüsün kilosu zayıfmış önemli değil takma olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…