2012 Şubat Anneleri

kızlar siz d vitaminiyle ilgili bişey kullanıyormusunuz yada şuan neler kullanıyorsunuz ben sadece ferrum fort kullanıyorum...

ay ben nasıl kacırdım o baslıgı az once bende okudum postayı.. :)
hadi nihlenin doğum tarihi belli bende o da yok

balım sende sorun mu vardı dalgınlıktan sanada sormayı unuttum ıyımı
sahı sen nıye bunalımdasın kuzuu

sende düzelirsin bebişim ben haknura uydum bak sonra kendime geldim işin özünü çözdüm
ay benım bunalımımda 3 5 saat surer kız bırazdan kıkırdemeye baslarım herhalde:)
kızlar siz d vitaminiyle ilgili bişey kullanıyormusunuz yada şuan neler kullanıyorsunuz ben sadece ferrum fort kullanıyorum...

cnm ben vıtamın ve demır ıcın
ferrevıt pronatal
gynoferon

bu ıkı ılacı alıyorum..

sağlık ocağına gittim kilom 72 olmuş vatana millete hayırlı olsunn

ben geldiiiiim... güzelim oda bişeymi ben 78 olmuşum 54'le hamile kaldım düşün 24 kg... birde ben hep hamileyken kilo alanlara çok kızardım bebeği bahane edip habire yiyorlar diye büyük konuşmuşum ben yemiyorumda nerden geliyor bu kilo anlamadım topaç gibiyim vallahi...

hosgeldınnnnn...
aman oda bısemı be 78 kılo
bnmle dalga gecer gıbı

ay benım bunalımımda 3 5 saat surer kız bırazdan kıkırdemeye baslarım herhalde:)

cnm ben vıtamın ve demır ıcın
ferrevıt pronatal
gynoferon

bu ıkı ılacı alıyorum..

Bana dr vitamin vermiyo acaba bu normalmi her zaman soruyorum gerek yok diyo:26:

kızlar ben verilem vitamin ve demirleri bıraktım midem ağrıyo diye dr bırak demişti acaba bebeğimin zayıf olması ondan dolayı mıdır?

bende 60 la hamile kaldım 12 kilo almışım rüyamda bile çıkmamıştım bu kiloya vay beee

Ama, pazar günki gazeteydı ,ben okumak ıcın gec kalmıstım da ondan görmemıssındır ..

Ben de 56ydım,72 oldum aynen berbat hallerdeyım kac kılo aldıgımı saymıyorum hesap yapmıyorum,tartıyı bırakasım war..Ama ,az kaldı ya bebeişlere kavusacak olmamız bızı hep gülümsetsın kızlar yaa..ANNe olacagız yaa..

Bana dr vitamin vermiyo acaba bu normalmi her zaman soruyorum gerek yok diyo:26:
cnm vucudunda yeterı kadar varsa gerek yok demekkı.
dr yok dıyorsa yoktur:)
kızlar ben verilem vitamin ve demirleri bıraktım midem ağrıyo diye dr bırak demişti acaba bebeğimin zayıf olması ondan dolayı mıdır?

cnm bence cok faydası var vıtamınlerın
bendekıler bana yetmedıgı ıcın dr hıc bırakmayacaksın dıye ıyıce tembıhlemıstı.
ustune basa basa dıyorum demıstı bırde.
ıstersen bıdahakı kontrolde sor tekrar
belkıde alakası yoktur. yedıklerın yetıyordur..

sorma nihle ya....çok yoruldum ben su mevzu yüzünden ne olacağı belli değil her an hazırlıklı ol diyolar... e bide bebeğin sürekli titremesi beni mahvediyo adeta

hea o zmn dgrudur. hatım etmıstım cunku gazeteyı

doğru söylüyosun sormadan başlıyım hatta tekrar ağrırsa tekrar sorarım
pek umarsamaz kız bu drum kullanmaz dedi böyle ağzını umursamaz bi şekle sokarak

Epidural bir doğum şekli değil, bir anestezi şeklidir.

Epiduralli normal doğum, doğumda ortaya çıkan rahim kasılmalarının ağrılı olması durumunda belinizden ince bir iğne yerleştirilerek omurilik zarının etrafına verilen anestezi ilacıyla ağrınızı hafifletme yöntemidir. Bebeğiniz vajinal yoldan dünyaya gelir. Normal doğumda epidural dışında damardan veya kalçadan veya ender durumlarda rahimağzından verilen ilaçlarla da ağrının hafifletilmesi söz konusu olabilmektedir.

Epiduralli sezaryan ise yine aynı yöntemin biraz daha farklı dozlarda anestezi ilacı verilmesiyle siz uyanıkken bebeğinizin karnınıza yapılan bir kesiden sezaryan ile doğurtulması işlemidir. Sezaryan, epidural dışında spinal anestezi, kombine epidural anestezi ve genel anestezi kullanılarak da gerçekleştirilebilir.

Spinal anestezide anestezi ilacı direkt omurilik sıvısı içine, kombine epiduralde hem omurilik zarı etrafına, hem de omurilik sıvısı içine verilir. Omurilik sıvısı içine anestezi ilacı verildiğinde istemli çalışan kaslar da geçici olarak uyuşur. İstemli kaslarınız çalışmadığında ıkınmanız da mümkün olamayacağından spinal ve kombine anestezi normal doğumda tercih edilmez.

Genel anestezi bilincinizin ve ağrı duyunuzun geçici olarak tümüyle ortadan kalktığı bir anestezi şeklidir. Bu anestezi şekli solunum yolunuza yerleştirilen plastik bir borudan size solutulan anestezi ilaçlarıyla gerçekleştirilir. Sadece sezaryan ile doğumda kullanıldığı gibi bazı doktorlar normal doğumda bebeğin başının doğması esnasında kısa süreli genel anestezi uygulamasını tercih edebilmektedirler

NİHLE senin için baktım OKU İSTERSEN FARKLARINI FALAN YAZIYOR ..

Neden ufak ki bebeğin kaç kilo?

Sen vitamını baska yerden alıyorum dıyorsun ya ondandır

Ben elevit içiyorum hala sanırım bu vitamın içeriyor..

sorma nihle ya....çok yoruldum ben su mevzu yüzünden ne olacağı belli değil her an hazırlıklı ol diyolar... e bide bebeğin sürekli titremesi beni mahvediyo adeta

cnm tıtremeyı kafana takma. normaldır dr a sormusmuydun?
su konusunuda hıc dert etme bol su ıc yınede olmazsa zaten 36. haftayı bıtırdın
bu saatten snra hııc bıse olmaz.
35den snra korkmayın dıyo drlar. bırde 2 kgyı gecmısseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…