- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.261
dgru valla sen ıyısın bı kacgundur bugun ben patlak verdım baksana
ay ben nasıl kacırdım o baslıgı az once bende okudum postayı.. :)Kızlar az önce posta gazetesi okuyordum da gülmekten öldüm.Azer Bülbül haberıne Posta'nın attıgı başlık= Azer Bülbül Hayranıyla Sevişirken Kalpten Gitti... Tövbe tövbee ama cok komık yaa gercekten bu yuzden ölmüş adam heyecandan kalp krızıyle..
hadi nihlenin doğum tarihi belli bende o da yok
ay benım bunalımımda 3 5 saat surer kız bırazdan kıkırdemeye baslarım herhalde:)sende düzelirsin bebişim ben haknura uydum bak sonra kendime geldim işin özünü çözdüm
kızlar siz d vitaminiyle ilgili bişey kullanıyormusunuz yada şuan neler kullanıyorsunuz ben sadece ferrum fort kullanıyorum...
sağlık ocağına gittim kilom 72 olmuş vatana millete hayırlı olsunn
ben geldiiiiim... güzelim oda bişeymi ben 78 olmuşum 54'le hamile kaldım düşün 24 kg... birde ben hep hamileyken kilo alanlara çok kızardım bebeği bahane edip habire yiyorlar diye büyük konuşmuşum ben yemiyorumda nerden geliyor bu kilo anlamadım topaç gibiyim vallahi...
ay benım bunalımımda 3 5 saat surer kız bırazdan kıkırdemeye baslarım herhalde:)
cnm ben vıtamın ve demır ıcın
ferrevıt pronatal
gynoferon
bu ıkı ılacı alıyorum..
ben geldiiiiim... güzelim oda bişeymi ben 78 olmuşum 54'le hamile kaldım düşün 24 kg... birde ben hep hamileyken kilo alanlara çok kızardım bebeği bahane edip habire yiyorlar diye büyük konuşmuşum ben yemiyorumda nerden geliyor bu kilo anlamadım topaç gibiyim vallahi...
ay ben nasıl kacırdım o baslıgı az once bende okudum postayı.. :)
balım sende sorun mu vardı dalgınlıktan sanada sormayı unuttum ıyımı
sahı sen nıye bunalımdasın kuzuu
cnm vucudunda yeterı kadar varsa gerek yok demekkı.Bana dr vitamin vermiyo acaba bu normalmi her zaman soruyorum gerek yok diyo:26:
kızlar ben verilem vitamin ve demirleri bıraktım midem ağrıyo diye dr bırak demişti acaba bebeğimin zayıf olması ondan dolayı mıdır?
kızlar ben verilem vitamin ve demirleri bıraktım midem ağrıyo diye dr bırak demişti acaba bebeğimin zayıf olması ondan dolayı mıdır?
ay ben nasıl kacırdım o baslıgı az once bende okudum postayı.. :)
balım sende sorun mu vardı dalgınlıktan sanada sormayı unuttum ıyımı
sahı sen nıye bunalımdasın kuzuu
Ama, pazar günki gazeteydı ,ben okumak ıcın gec kalmıstım da ondan görmemıssındır ..
Ben de 56ydım,72 oldum aynen berbat hallerdeyım kac kılo aldıgımı saymıyorum hesap yapmıyorum,tartıyı bırakasım war..Ama ,az kaldı ya bebeişlere kavusacak olmamız bızı hep gülümsetsın kızlar yaa..ANNe olacagız yaa..
cnm vucudunda yeterı kadar varsa gerek yok demekkı.
dr yok dıyorsa yoktur:)
cnm bence cok faydası var vıtamınlerın
bendekıler bana yetmedıgı ıcın dr hıc bırakmayacaksın dıye ıyıce tembıhlemıstı.
ustune basa basa dıyorum demıstı bırde.
ıstersen bıdahakı kontrolde sor tekrar
belkıde alakası yoktur. yedıklerın yetıyordur..
Sen vitamını baska yerden alıyorum dıyorsun ya ondandırBana dr vitamin vermiyo acaba bu normalmi her zaman soruyorum gerek yok diyo:26:
kızlar siz d vitaminiyle ilgili bişey kullanıyormusunuz yada şuan neler kullanıyorsunuz ben sadece ferrum fort kullanıyorum...
sorma nihle ya....çok yoruldum ben su mevzu yüzünden ne olacağı belli değil her an hazırlıklı ol diyolar... e bide bebeğin sürekli titremesi beni mahvediyo adeta
ne kadarki canım zayıf diyorsun alır o daha kilo takılma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?