2012 Şubat Anneleri

Normal dogum bel fıtıgına hıc mumkun degıl ki canım..O zor biraz..Ama ,en azından doktor riski olmadıgını anlatınca rahatlar Nihle de..
ınsallahh..
sende bendensin gel yamacıma....ben de bugün depresif takılıyorum..gel ağlayalım beraber

valla bende anlamadım bugun noldu bana ama ılerleyen saatlerde duzelırım(umarım)
nıhle kız napıyosun gözüme gözükme diye bişey yazmıştım sana okudunmu
numus med ıcınmı cnm kusura bakma dalgınlık ıste..
güsel şeyler söylıcekkkkkkkkkkkkk

persembeyı ıple cekıyorum..

nihle ve aselkuzum bunalımda ayyy resmen doğum moduna girdikk kızlar biraz moral biraz relaks dicem ama diyene bak:18::18:

nıhle kız napıyosun gözüme gözükme diye bişey yazmıştım sana okudunmu

Haknur selam şu özel mesajdakı çekiliş nedır ben anlayamadım da?Anlatır mısın??

NİHLE ve SİNEM şanslısınız ,topic doluyken dogumunuz olacak ,pekı ya şubat sonunda doguracaklar ne yapacak ..Kımseyle derdını paylasamayacak cogu kısı dogurmus bebek bakıyor olacak ..Böyle olumlu düşünün pollyanna olun ..Bak yoksa bebek gelmeyı ıstemez cıkmaz sonra..

slm canım benim bi ara çekiliş yapalım kim kime çıkarsa hediyeleşelim dedik sonrada herkes bu durumda dışarı çıkıpta bişey alamaz diye doğumdan sonraya erteleyerek konuyu kapattık canım sizede bilgi vermek amaçlı özel mesaj atmıştım görmezsiniz konuyu diye ama o konu kapandı

ay ben sızı yanlız bırakmam

Kızlar az önce posta gazetesi okuyordum da gülmekten öldüm. Azer Bülbül haberıne Posta'nın attıgı başlık= Azer Bülbül Hayranıyla Sevişirken Kalpten Gitti...Tövbe tövbee ama cok komık yaa gercekten bu yuzden ölmüş adam heyecandan kalp krızıyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…