- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.241
bence konuş drla belki bi çıkar yolu vardır .. belki normal doğururusun?
bakalım persembe ne dıcek..
bakalım persembe ne dıcek..
güsel şeyler söylıcekkkkkkkkkkkkk
kız bana ne oluyo
bugun duygusallıgım ve streslılıgım uzerımde ben bole deıldım
noluyo bana
ınsallahh..Normal dogum bel fıtıgına hıc mumkun degıl ki canım..O zor biraz..Ama ,en azından doktor riski olmadıgını anlatınca rahatlar Nihle de..
sende bendensin gel yamacıma....ben de bugün depresif takılıyorum..gel ağlayalım beraber
numus med ıcınmı cnm kusura bakma dalgınlık ıste..nıhle kız napıyosun gözüme gözükme diye bişey yazmıştım sana okudunmu
güsel şeyler söylıcekkkkkkkkkkkkk
tatlım selam sen 22 ocakta mı doğum yapacaksın
nihle ve aselkuzum bunalımda ayyy resmen doğum moduna girdikk kızlar biraz moral biraz relaks dicem ama diyene bak:18::18:
balım sana kızıyordum sankın ol dıye sımdı ben salıverdım yelkenlerı :)
aaaaaaaaaa bbye gelmiş nerdesin sen kız
nıhle kız napıyosun gözüme gözükme diye bişey yazmıştım sana okudunmu
bende tam düzelmiştim haa demek ki bu elim sende gibi bişey baksana benden sana mı geçti ne?
Haknur selam şu özel mesajdakı çekiliş nedır ben anlayamadım da?Anlatır mısın??
NİHLE ve SİNEM şanslısınız ,topic doluyken dogumunuz olacak ,pekı ya şubat sonunda doguracaklar ne yapacak ..Kımseyle derdını paylasamayacak cogu kısı dogurmus bebek bakıyor olacak ..Böyle olumlu düşünün pollyanna olun ..Bak yoksa bebek gelmeyı ıstemez cıkmaz sonra..
Haknur selam şu özel mesajdakı çekiliş nedır ben anlayamadım da?Anlatır mısın??
NİHLE ve SİNEM şanslısınız ,topic doluyken dogumunuz olacak ,pekı ya şubat sonunda doguracaklar ne yapacak ..Kımseyle derdını paylasamayacak cogu kısı dogurmus bebek bakıyor olacak ..Böyle olumlu düşünün pollyanna olun ..Bak yoksa bebek gelmeyı ıstemez cıkmaz sonra..
nihle ve aselkuzum bunalımda ayyy resmen doğum moduna girdikk kızlar biraz moral biraz relaks dicem ama diyene bak:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?