2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar bende yazılarınızı takip ediyorum ama pek yazmıyorum bişe sorcam benım sat a göre 36 haftalık ultrasonda 1 hafta geride çıkıyor doğum tarihi sata göre mi ultrasona göremi tahmin edilir?

arkadaşlar bende yazılarınızı takip ediyorum ama pek yazmıyorum bişe sorcam benım sat a göre 36 haftalık ultrasonda 1 hafta geride çıkıyor doğum tarihi sata göre mi ultrasona göremi tahmin edilir?

hg aramıza..
sanıyorum kı usg ye gore dgum yaparsın..

Biraz gecmisi kurcaladimda sezaryen olmak isteyen arkadaslarin tabiki kendi fikirleri ama dogum fizyolojik bir olaydir fitratimizdaolan biseydir kendinizi anormal seylere sartlamayin derim

Ben de normalde ısrar edenlerı hiiiç anlamıyorum,bakın mesela ocak topiğine 22 dogumun sadece 4-5i normal oldu,bekleseler de sezeryan oldu ..Ne farkı war kı laf salatası sezeryandan sonra duzelmemek veya acı cekmek ,kılo werememek falan hepsı safsata..Neden acı cekeyım kı ..

Biraz gecmisi kurcaladimda sezaryen olmak isteyen arkadaslarin tabiki kendi fikirleri ama dogum fizyolojik bir olaydir fitratimizdaolan biseydir kendinizi anormal seylere sartlamayin derim

Ben de normalde ısrar edenlerı hiiiç anlamıyorum,bakın mesela ocak topiğine 22 dogumun sadece 4-5i normal oldu,bekleseler de sezeryan oldu ..Ne farkı war kı laf salatası sezeryandan sonra duzelmemek veya acı cekmek ,kılo werememek falan hepsı safsata..Neden acı cekeyım kı ..

Çok saol canım,aklımda olsun ama yormak ıstemıyorum nişanın gelmısken gercekten ..Yine de aklımda,bulamazsam sölerım tşk..Nişan gelınce 1 haftaya kadar bebek de gelırmıs dıyorlar dıkkat et ..Çatı yaptı mı doktorun ?Acılma war mı?

aaaa ask olsun bızı ıstemıyormusun?

çok kötü aslında bağımlılık yapıyor burdaki sanal ortam. komşuya arkadaşa ihtiyaç olmuyor. hatta eşim evdeyken bile bakıyorum. adamla ilgilenmiyorum kızıyor[/QUOTE]

Evet haklisin baqimlilik yapior.
Cunku...
O cok tecrubeli kaynanalarimiz aqzini acip tecrubelerini bizle paylasmiyor.
Cunku...
özel sifati altindaki doktorlarimiz bile ince ince ifadelerde bulunup durmumuz hakkinda bize bilqi verirken aqizlarindan cikan her kelimenin bizdeki ehemmiyetinin umurunda deqiller.
Cunku...
Kendi annelerimiz bile ben ne anlarim haftadan usgden yoqun akintidan sola yatmaktan kordondan bizim zamanimizda ebeler eve qelir doqururduk artik allah neyle karsilastirirsa, doktormu qorduk yavrum diyecek kadar qeriden qeliyor ve bunun uzuntusunu yasiyorlar.
Cunku...
Burdaki her klavye basindaki kadinin paydasi ortak. Arayis deqil sahtecilik deqil sadece izlemek deqil.
Paydamz icimizdeki canlilar
Yasamaya muvaffak olduqumuz yuce qorev
Mukaddes sabrimiz
Ve binlerce aska deqisilemeyecek sabirla beklediqimiz o vuslat qunumuz.
Yavrularimizin kokusu...
Nasil baqimlilik yapmasin

ferayyy hggg..
ınsan bı slm verır gıcıkkkk

yavrum cepten qirdim qec qoruorum kusura bakma.
Canimsin ozledim seni yirim yirim..!

kız senden sıyasetcı olur heeee""

Son düzenleme:
var
ustelık oyle bır gecer zmn kı yı ızlıyoruz
aynı anda gozum burada

vay arkadaş
eskiden adamlara derdik kalk şu bilgisayarın başından diye
şimdi biz besbeter olduk

Feraycım kızmış kıyamam
ama bazende diyorum ki keşke o hiçbişey bilmeden doğuran analarımız gibi olsaydık
bildikçe hem sorular hem korkular artıyo çünkü
bazen koyvermek en iyisi oluyoo

hııııc kusura bakmasınaz kaldı zaten dgrcaz surda

Kizmak deqilde sanal kelimesine icerledim biraz onun atesiyle döktürdüm sanirim o ifadeleri.
Senfat arkadasimda tepkimi yanlis deqerlendirmez umarim.
ya buqun doktora bile rahim kemiqimden ses qelio catimmi aciliyor bebek baskisimidir bu die sorduqumda cevabi kendin verdin zaten dedi
arti
buqun tartildim ve 11 kilo almisim bunuda abur cubur yerine aksine bebeqe yararli olsun die bol yoqurt sut yumurta yememe baqladiqimi soylediqimde bana bukadar bilqilisin hemde ilk bebeqin bu cok iyi hosuma qitti dedi.
Benimse dediqim tek sey arkadaslarimdan oqrendim hepsin yoksa sizden baska doktorumda yok demek oldu.
Yani demem oki baqimlilik yada sanallik olarak qoremiyorum buraya ve size verdiqim deqeri cunku sizden oqrendiklerimle quven kazandim anne olma konusunda.

Kusura bakmasin dediqin kisi benmiyim ben nie bakayim onu anlamadim simdi :)

aferım zuzuu ıyı konuya degındın
vallahı guzel seyler dıle getırdın..

yok canım alınganlık göstermedim. sanal yazarken yanlış anlaşılabilir diye içimden de geçirdim aslında. çünkü herkes ve her yaşadığımız sorunlar çok gerçek ancak benim söylemek istediğimin de anladığınızı sanıyorum. siteye girmediğimizde acaba ne konusuldu, kızlar ne yapıyor gibi merak içinde oluyoruz, çoğumuzda girmediğimizde yoksunluk belirtileri gösteriyoruz

kızlar ben cıktım ıyı geceler kendınıze ıyı bakınn yrn grsz ınsallah:79::79:

Feraycım hatlar karıştı galiba

ben NIHLEE ye dedimki kocan evde hala bilgisayar başındasın
oda bana dediki hiç kusura bakmasın yakında doğurcaz zaten
yani kocasından bahsetti

ovvv ne diosun :)
Birimiz biqun qozden uzak olalim suraya qunaydin ben qeldm yazmayalim hemen kimde cebi var aman bisimi oldu aman biyerinimi aqritti aman kafasimi bozuk die merak edioruz.
Bu bile şu cam ekranin arkasinda yaşanmasi mucize bisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…