2012 Şubat Anneleri

Kizlar cepten qirdiqim icin herkese yazamiyorum cok aqir sayfalar ve minicik
Simarik iyisin ins dimi cnm takip edemiorum umarim bi sorun yoktur.

Viva cnm sende iyisindir ins.

yok canım iyiyim saol,bebişine maşallah bu arada tatlımm

canım ne hesap numarası sanki tek taş yüzük yolluyorum... canım sen biraz daha bakın bulamazsan gönderirim uzun işlik durum yokkk yanii oketoo ??

ne bıleım manyak dıyom bu dr ınanmıyonuz
2,5 hfta once 2,500kg ıdı cnm
sanırım hanı kolunu govdesını basını olcyor ya ordan haftasını hesaplıyorlar.

vallahi maşallah nihle benimki 32 de 2ydi bugün ögrendim bu iki hafta iyi kilo alamamış gibime geldi 2400 .. hatta dogum yakın deyince korktum bir 3 kilo olsun ondan sonra gelsin diyorum ben kendi fikrimce.. yani seninki hakikaten önde ... maşallah bebişine allah nazarlardan korusun..

Canim iyiymis kilosu dogsada sorun deil takma sutunle toparlanir
hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.
benı korkutan sende bılırsın belkı
spınalsezeryan olacagım ve bende bel fıtıgı var bu sorun olurmu
drla gorusmedım daha bakalım.
esımde dıyor bununla ılgılı ıllakı bı cozum yolu vardır..
iyiki eşim uyuyor da saatlerdir yazılanları okuyabiliyorum. cuma günü işi bırakıyorum. 37. haftam doluyor. evde iken sürekli buraya mı takılcam ya. iş güç nasıl yapacağım.

aaaa ask olsun bızı ıstemıyormusun?

demek ki hepsi farklı bişey söylüyo.. keşke dr değiştirmeseydim bu kadar kafam karışmazdı:26:
sen dr mu degıstınn bu haftalarda

o kadar sut yogurt vs yedım kı
artık sut gormek ıstemıyorum
bırde ılaclar cabası
sukur rabbıme. 1,5 hafta ondeyız o yuzden sezeryan tarıhı onde.
rabbım hepımıze hayırlı dgm nasıp etsınn aminn..

aaaa ask olsun bızı ıstemıyormusun?[/QUOTE]

çok kötü aslında bağımlılık yapıyor burdaki sanal ortam. komşuya arkadaşa ihtiyaç olmuyor. hatta eşim evdeyken bile bakıyorum. adamla ilgilenmiyorum kızıyor

canım ben 6.ayım bitene kadar başka hastane ve drdaydım sonra değiştirdim.. ve ne kadar ilginçtir ki eski drum 12 şubatta doğurcan diyodu bu bişi demiyo

aaaa ask olsun bızı ıstemıyormusun?

çok kötü aslında bağımlılık yapıyor burdaki sanal ortam. komşuya arkadaşa ihtiyaç olmuyor. hatta eşim evdeyken bile bakıyorum. adamla ilgilenmiyorum kızıyor[/QUOTE]

hımm o konuda evet bagımlılık yapıyor.

şimdi bişey söyleyeceğim şaşıracaksınız. benim oğlanın giysilerini henüz yıkamadım, doğum çantası hazırlamadım ve eve koltuk yıkatmaya adam çağıracağım ve temizlikçi alacağım. sadece beden temizliğimi yapıyorum. erken doğum riskine karşı. izne ayrıldığımda tüm bunlarla ilgilenmeyi ve gündüzleri bolca uyumayı düşünüyorum.

Çok güzel olmus gule gule kullan aldıklarını da ...Sepete bezlerı koymasan da pakette kalsa olmaz mı,mikrop kapmaz mı acıkta dururken??Kilo boy da maaşallah canım süper olmuss...Harikaaa :nazar:

evet gercekten de sasırdım dgrusu bence bıran once yap.

neden deıstın bebem dıgerını

kötü bi durumda aradığımda ulaşamıyordum ve dobbler için beni kötü şekilde korkutarak eşinin hastanesine yönlendirince amacı anladım kızdım bıraktım.. eşide para kazansın diye anneleri korkutmak yanlış sonuçta..ama bu dr da sormazsan bişey demiyo resmen cımbızla laf alıyorum ağzından özele gitmekte çözüm değil galiba

ıyı yapmıssın o zmn cnm
sımdıkı gectı bununla bence devam et sorularını hazırla ole gıt dra. ıyı olsunda bıse demesın
artık ıkıncıde ıyıce arastırırsn

acaip kızım olsun isterdim her defasındada soruyorum dra hala erkek mi diye? elbette kardeşi olsun rüzgarımın ama şuan çok uzak geliyo bana
oluurr oluuurr yaz var kıs var:)
rabbımın ıznı ıleee..
oturmaktan her yerim ağrıdı kaçıyorum ben kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz ..

ıyı geceler bebeım kedıne dıkkat et bb

Feray gittin mi yaa

qeldim bitanem efendim

Slm kizlar ben bu sayfayi yeni goruyorum bende 35 haftalik hamileyim kizimi bekliyorum Allah in izniyle ve hemsireyim hepinizle tanistigima memnun oldum:))

senide allah kavustursun hosqeldin aramiza hemsirecim :)

saol bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…