- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.381
Kizlar cepten qirdiqim icin herkese yazamiyorum cok aqir sayfalar ve minicik
Simarik iyisin ins dimi cnm takip edemiorum umarim bi sorun yoktur.
Viva cnm sende iyisindir ins.
Saol canım ama boşwer bunun için önce senın hesap numarası wermen lazım ben para yollarım vs vs ugrastırır gerek yok ..Sen şimdi arabayla bıle cıkmasan daha da ıyı olur..Çocugu debrıyaja falan düşürme:)
ne bıleım manyak dıyom bu dr ınanmıyonuz
2,5 hfta once 2,500kg ıdı cnm
sanırım hanı kolunu govdesını basını olcyor ya ordan haftasını hesaplıyorlar.
hıııc o konuda korkmuyorum cnm kgsıne aldırmıyorum.Canim iyiymis kilosu dogsada sorun deil takma sutunle toparlanir
iyiki eşim uyuyor da saatlerdir yazılanları okuyabiliyorum. cuma günü işi bırakıyorum. 37. haftam doluyor. evde iken sürekli buraya mı takılcam ya. iş güç nasıl yapacağım.
sen dr mu degıstınn bu haftalardademek ki hepsi farklı bişey söylüyo.. keşke dr değiştirmeseydim bu kadar kafam karışmazdı:26:
yok canım iyiyim saol,bebişine maşallah bu arada tatlımm
canım ne hesap numarası sanki tek taş yüzük yolluyorum... canım sen biraz daha bakın bulamazsan gönderirim uzun işlik durum yokkk yanii oketoo ??
vallahi maşallah nihle benimki 32 de 2ydi bugün ögrendim bu iki hafta iyi kilo alamamış gibime geldi 2400 .. hatta dogum yakın deyince korktum bir 3 kilo olsun ondan sonra gelsin diyorum ben kendi fikrimce.. yani seninki hakikaten önde ... maşallah bebişine allah nazarlardan korusun..
iyiki eşim uyuyor da saatlerdir yazılanları okuyabiliyorum. cuma günü işi bırakıyorum. 37. haftam doluyor. evde iken sürekli buraya mı takılcam ya. iş güç nasıl yapacağım.
sen dr mu degıstınn bu haftalarda
o kadar sut yogurt vs yedım kı
artık sut gormek ıstemıyorum
bırde ılaclar cabası
sukur rabbıme. 1,5 hafta ondeyız o yuzden sezeryan tarıhı onde.
rabbım hepımıze hayırlı dgm nasıp etsınn aminn..
aaaa ask olsun bızı ıstemıyormusun?
canım ben 6.ayım bitene kadar başka hastane ve drdaydım sonra değiştirdim.. ve ne kadar ilginçtir ki eski drum 12 şubatta doğurcan diyodu bu bişi demiyo
canlarım bugün o kadar yoruldumki ama deydi .... çoğunuz yazdıklarıma sabah cvp verecek ama geçmişe dönüp okurum eğer erken uyanamazsam .... merak ederim zaten...
evetttt bugün oğlumun yatağını nevresimini aldık çok şükürr...biliyosunuzz eşim işinden olurda alamam diye çok korkmuştum sizde bana destek olup biz alalım demiş çok mahcup etmiştiniz düşünmeniiz bile bana o gün yetti çok sağ olun tekrar.... .....
neyse sonunda kötüü bişey olmadı ve aldık şubat cicileri bölümüne ekleddim fotoları..
ve yine bugün eşimle 20 gün sonra dr gittik ... oğlum 2500 kg ve 45 cm boyu....halbuki 20 gün önce 39 cm di ve 31+4 de 1852 grdı bayağı boy atmış inş 3 kilo olcaak
erken doğmazsa.....Eki Görüntüle 324213 Eki Görüntüle 324214
başı aşşağıdaydıı ve dr um doğcak işte dedi güldü ama tırstım ben ... :18: 10 gün sonra kontrole çağırdı inş böyle giderse normal doğcak....sağlığı yerinde ve elini yumruk yapmıştı :44:ilkkez görebildim elini .....çatı muayenesiindn hiç bahsetmedi ama kontrole kadar 36 haftalık olck temizlenip giderim...:26: kilom 86 çıktı 70 ile hamile kalmıştım 18 20 kilo ile tammlarım inş.. ayrıca bugün eşimle pazara gittik eşimin pazarcı arkadaşı bebeğin cinsiyeti bellimi dedi erkek dedim 1 ayımız kaldıı dedim adam şok oldu sen hiç kilo almamışın abla dedi o zaman dedi bende öyle diyince şok olldum aldığım 16 kilo nerde o zaman diye eşim bnm hamileyken balon gibi şişti diyo .... çok hoşuma gitti bu laf ama gerçi bnm eşimde çevremdekilerde öyle diyo:44:.... eşim, gördüğüm hamile kadınların yanında sen daal gibisin diyo ama :44: yalan yere bile deseler hamileyken bööyle sözler duymak çok hoş ..
kızlar pazara gitmek, doktor ,alışveriş ,yemek yapmak ,oğlumun yyaatağı, derrken bittim bugün,,,, ama şükür Rabbime herşey istediğim gibi gidiyo..
.Rabbim sizlerede ne arzunuz varsa güzel versin iinşşşşşş
ciicileriimiz olduğu topiğe bekliyorum yorumları öptm sizi
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...lerinin-odalari-kiyafetleri.html#post22583630
şimdi bişey söyleyeceğim şaşıracaksınız. benim oğlanın giysilerini henüz yıkamadım, doğum çantası hazırlamadım ve eve koltuk yıkatmaya adam çağıracağım ve temizlikçi alacağım. sadece beden temizliğimi yapıyorum. erken doğum riskine karşı. izne ayrıldığımda tüm bunlarla ilgilenmeyi ve gündüzleri bolca uyumayı düşünüyorum.
neden deıstın bebem dıgerını
kötü bi durumda aradığımda ulaşamıyordum ve dobbler için beni kötü şekilde korkutarak eşinin hastanesine yönlendirince amacı anladım kızdım bıraktım.. eşide para kazansın diye anneleri korkutmak yanlış sonuçta..ama bu dr da sormazsan bişey demiyo resmen cımbızla laf alıyorum ağzından özele gitmekte çözüm değil galiba
ıyı yapmıssın o zmn cnm
sımdıkı gectı bununla bence devam et sorularını hazırla ole gıt dra. ıyı olsunda bıse demesın
artık ıkıncıde ıyıce arastırırsn
ikinci mi? aboooooooooooooo senin dillerin ne diyo kızzz...
ole bı planın yokmuydu kız
oturmaktan her yerim ağrıdı kaçıyorum ben kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz ..
oluurr oluuurr yaz var kıs var:)acaip kızım olsun isterdim her defasındada soruyorum dra hala erkek mi diye? elbette kardeşi olsun rüzgarımın ama şuan çok uzak geliyo bana
oturmaktan her yerim ağrıdı kaçıyorum ben kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz ..
Feray gittin mi yaa
Slm kizlar ben bu sayfayi yeni goruyorum bende 35 haftalik hamileyim kizimi bekliyorum Allah in izniyle ve hemsireyim hepinizle tanistigima memnun oldum:))
bnde pendikteyyim cnmve pendik bölge hastanesindee inş normal dğm yapcm dr um cüneyt bey çok ilgili bi dr çokta efendi....
geçmiş olsun cnm inş geçmiştir baş ağrın
cnm döner inş benimde 32 de tersti 33 den sonra düzeldi içini ferah tut daha zamanı var.
sağol cnm bende dr gittim bugünsormaayı unuttum eşim dedi hatırlattı:44: bende dedim merrak etme kk da arkadaşlardan drruna soran olmuştur dedim sağol sormuşun iyi kötü bişey olmadığına sevndim benim yaramazda doğum pozisyonu almış başı aşşağıda....erkken doğurmasak bari... maşallah kilosuda iyi cnm
valla doğru demişin güllll gül öldüm bunaaa.. haknur bu topiğin en yaramazıne olca hiç belli olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?