2012 Şubat Anneleri

Biraz gecmisi kurcaladimda sezaryen olmak isteyen arkadaslarin tabiki kendi fikirleri ama dogum fizyolojik bir olaydir fitratimizdaolan biseydir kendinizi anormal seylere sartlamayin derim

bnde pendikteyyim cnm ve pendik bölge hastanesindee inş normal dğm yapcm dr um cüneyt bey çok ilgili bi dr çokta efendi....
Sağol cnm grsz salgın değilde galiba bugün koşturunca oldu...Öpüyorum bende

Arkadaşlar ben çıkıyorum başım dehşet ağırıyo gözüme vuruyo resmen azcık yatayım belki geçerrr
geçmiş olsun cnm inş geçmiştir baş ağrın
kızlar nerhaba nasılsınız bebişler nasıl?

ben 33+3 haftalık hamileyim doğum tarihimiz nezmn belli olur? birde bebeğim ters düzelirmi sizce 34. haftadan sonra?
cnm döner inş benimde 32 de tersti 33 den sonra düzeldi içini ferah tut daha zamanı var.
sağol cnm bende dr gittim bugün sormaayı unuttum eşim dedi hatırlattı:44: bende dedim merrak etme kk da arkadaşlardan drruna soran olmuştur dedim sağol sormuşun iyi kötü bişey olmadığına sevndim benim yaramazda doğum pozisyonu almış başı aşşağıda....erkken doğurmasak bari... maşallah kilosuda iyi cnm

valla doğru demişin güllll gül öldüm bunaaa.. haknur bu topiğin en yaramazı ne olca hiç belli olmazzz

Slm kizlar ben bu sayfayi yeni goruyorum bende 35 haftalik hamileyim kizimi bekliyorum Allah in izniyle ve hemsireyim hepinizle tanistigima memnun oldum:))

hşgelldin cnm ne güzel bi mesleğin var bi o kadar zor evet bnde inş aksi bi durum olmaaz ise normal dğm istiyorum Allah yardımcımız olsnn

hşgelldin cnm ne güzel bi mesleğin var bi o kadar zor evet bnde inş aksi bi durum olmaaz ise normal dğm istiyorum Allah yardımcımız olsnn

İns. Canim meslek zor ama herseyi ogretiyo bi sekilde sezaryenin ileri yillara donuk etkileri cok fazlave zaten fizyilojik olmayan bisey sonucta bi operasyon yani Allah muhtac etmesin.arkadaslar bence cekelim sancilarimizi layikiyla anne olalim kucuk gunahlar dokuluyo sanci esnasinda bilginize..

kızlar 35. haftadayım bnde,bi kaç gündür kasıklarımda ağrılar,kasılmalar oluyor hala çalışıyorum haftaya son haftam inş ozamana kadar doğum yapmam,sizde de var mı ağrılar????????

canlarım bugün o kadar yoruldumki ama deydi .... çoğunuz yazdıklarıma sabah cvp verecek ama geçmişe dönüp okurum eğer erken uyanamazsam .... merak ederim zaten...
evetttt bugün oğlumun yatağını nevresimini aldık çok şükürr...biliyosunuzz eşim işinden olurda alamam diye çok korkmuştum sizde bana destek olup biz alalım demiş çok mahcup etmiştiniz düşünmeniiz bile bana o gün yetti çok sağ olun tekrar.........
neyse sonunda kötüü bişey olmadı ve aldık şubat cicileri bölümüne ekleddim fotoları..
ve yine bugün eşimle 20 gün sonra dr gittik ... oğlum 2500 kg ve 45 cm boyu.... halbuki 20 gün önce 39 cm di ve 31+4 de 1852 grdı bayağı boy atmış inş 3 kilo olcaak
erken doğmazsa..... Eki Görüntüle 324214
başı aşşağıdaydıı ve dr um doğcak işte dedi güldü ama tırstım ben ... :18: 10 gün sonra kontrole çağırdı inş böyle giderse normal doğcak....sağlığı yerinde ve elini yumruk yapmıştı :44:ilkkez görebildim elini .... .çatı muayenesiindn hiç bahsetmedi ama kontrole kadar 36 haftalık olck temizlenip giderim...:26: kilom 86 çıktı 70 ile hamile kalmıştım 18 20 kilo ile tammlarım inş.. ayrıca bugün eşimle pazara gittik eşimin pazarcı arkadaşı bebeğin cinsiyeti bellimi dedi erkek dedim 1 ayımız kaldıı dedim adam şok oldu sen hiç kilo almamışın abla dedi o zaman dedi bende öyle diyince şok olldum aldığım 16 kilo nerde o zaman diyeeşim bnm hamileyken balon gibi şişti diyo.... çok hoşuma gitti bu laf ama gerçi bnm eşimde çevremdekilerde öyle diyo:44:.... eşim, gördüğüm hamile kadınların yanında sen daal gibisin diyo ama :44: yalan yere bile deseler hamileyken bööyle sözler duymak çok hoş..

kızlar pazara gitmek, doktor ,alışveriş ,yemek yapmak ,oğlumun yyaatağı, derrken bittim bugün,,,, ama şükür Rabbime herşey istediğim gibi gidiyo..
.Rabbim sizlerede ne arzunuz varsa güzel versin iinşşşşşş

ciicileriimiz olduğu topiğe bekliyorum yorumları öptm sizi

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...lerinin-odalari-kiyafetleri.html#post22583630

kızlar 35. haftadayım bnde,bi kaç gündür kasıklarımda ağrılar,kasılmalar oluyor hala çalışıyorum haftaya son haftam inş ozamana kadar doğum yapmam,sizde de var mı ağrılar????????

Canim bendede oluyor kasik agrisi bebek basiyo artik agirlasti ama halacalisiyor olman riskli erken dogumu tetikleyebilir firsat buldugun an dinlen

tütütütütü masallah damadımaaaaaaaaaaaaaa...

sen benden 2 hafta öndesin ve ağrıların yeni başladıysa normal benimde her tarafım ağrıyo çünkü.. ve benim iznime daha çok zor çalışmaya devam yani..

sen benden 2 hafta öndesin ve ağrıların yeni başladıysa normal benimde her tarafım ağrıyo çünkü.. ve benim iznime daha çok zor çalışmaya devam yani..

balım ben hepten usgye suan tahmınımce37+3 falan oluyorum 2,5 hat-fta once 35 demıstı dr cunku
ve berbat durumdayım.. ayvayı yedık yanı

bebeğin kaç kg nihlle ya bu drlar neye göre önde diyo kafayı yicem?

ne bıleım manyak dıyom bu dr ınanmıyonuz
2,5 hfta once 2,500kg ıdı cnm
sanırım hanı kolunu govdesını basını olcyor ya ordan haftasını hesaplıyorlar.

iyiki eşim uyuyor da saatlerdir yazılanları okuyabiliyorum. cuma günü işi bırakıyorum. 37. haftam doluyor. evde iken sürekli buraya mı takılcam ya. iş güç nasıl yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…