- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.681
Nasilsiniz bayanlar nasil gidiyor hamilelik ben son aylari yasiyamadim 8 ayda fire verdim:). Kizim insallah hafta sonu cikicak allah bu guzel duyguyu sizede yasatsin
Nasilsiniz bayanlar nasil gidiyor hamilelik ben son aylari yasiyamadim 8 ayda fire verdim:). Kizim insallah hafta sonu cikicak allah bu guzel duyguyu sizede yasatsin
ınsallah oyledır aman sancı falan cekmedennihlee o bende de oluyo dr sancı değil demişti yalancı sancıymış korkutma kendini sakın belki seninde öyledir olamaz mı?
hadi gözün aydın cnm kavuşcan kızına inş seen 35 de sanırsam doğum yapmıştınsağ ssğlim gelir evine inş sağol iyi temennin için
çalışıpta hafta içi zamanı olmayanlar hafta sonu,,,,,, evde olanlardda işi yokken eklesin aldıkları cicileri fotolaarı cnmmm ..... bi mart anneleri kadar olamicakmıyızkimsenin aldığı şeyler yok ortada....hem fikir edinmiş oluruz..... ekklencekkkkkkk işteee o kadarrrr almayanlar a sözüm dışarı tabi...
anammmm 32 demi çok erken gelmiş yaaa :18: hayırlısı buymuş demekdunurum 32. haftada yapmıstı berfınn :S
bakalım bızımkıler nasıl olcak
heyecan yaptım
benim bebişimin karyolası bu ctesi geliyor, gelsin ondan sonra yükleyeceğim.. ama ben bebişime kıyafet almadımbir iki ufak ihtiyac dışında.. ablişimin görümcecimin verdiği kıyafetleri kullanacagım :)))
Berfinbilgen oğlum bırakmıyo kız senden anlatmanı bekliyorum kaçıcam hadiiii
kız senin bu oğlun ne istiyo öperim bak onu bıraksın az seni yahu
kızlar kaçıyorum ben iyi akşamlar herkese
evet cok erken geldı onun ıcın kuvezdeydı yaanammmm 32 demi çok erken gelmiş yaaa :18: hayırlısı buymuş demek
olsun gelince neyi varsa ekleyin kızlar dolsun cici topiğimizzzzz
evet cok erken geldı onun ıcın kuvezdeydı ya
ınsallah toplamıstır epeyce
ıyı aksamlar cnm ozeldım senı ıyıce he.
gorusemıyoruz.
opuyorum kocaman.
dıkkat et kızlara
şu altta 11 gün yazınca sinirim bozuluyo hee kaldır kız o yazıyı
şu altta 11 gün yazınca sinirim bozuluyo hee kaldır kız o yazıyı
bizimde yazacağı günlr gelck cnm ... dünürümün damaadn gelinimin erken doğup ondn büyük olmasına pek sevinmedi çünkü dün elini yumruk yapmıştı kızıyo bbu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?