2012 Şubat Anneleri

bizimde yazacağı günlr gelck cnm ... dünürümün damaadn gelinimin erken doğup ondn büyük olmasına pek sevinmedi çünkü dün elini yumruk yapmıştı kızıyo bbu işe

çocuk haber göndermiş müstakbel eşine yumrukla hemde ama sakinleştir oğlunu yoksa nihlee aslı hem erken geliyo hemde zaten sabırsız bebiş o yumruğun hesabını sorar valla

çocuk haber göndermiş müstakbel eşine yumrukla hemde ama sakinleştir oğlunu yoksa nihlee aslı hem erken geliyo hemde zaten sabırsız bebiş o yumruğun hesabını sorar valla
valla yaaa annesi yer o eli yer hiç vurdurrmuyum gelinime ben kırarım bacaklarını..
naptımsa bi yükleyemedim kızlar yardım edin bacılar
cnm cvp yazdığın yerde ınsert ımage yazan kare bi tablo var hemn flim işaretinin ynında onaa tkla dosyaları seç der ona tıkla at bilgisayarınndki dosyayı bulup yüklicen fotoya aç de bitti sonra eklentiyi yükle dersen hepsi kopyalanır zaten cvp yazdığın yere görürsün ordann

zengın olcaklar zengın
elını yumruk yapmıs maco erkek olcak bnm damat
babası ıle kayınpederıne benzemıcek

vaalla yaa eşime çekerse zaten asla dövmez anca bişiiler kırar sinirini alamazsa sonrada ben onu kırarımmmm

Canım ya toplu alıntıyla nasıl cevap veriyosun bi kaç iletiye birden pek bi cahil kaldım gösterirmisin?:26:

cnlarım bende çıkcam mecbur belim sırtım çok ağrıdı 2 dn beri burdAyım çenem düştü bugün... gidip oğlumla mamak yiyip eşimi beklim uzanayımmmm az.... seviyorum sizi öptm canlarım enice haknur bukleem diğerleri.. cümleten iyi akşamlarr....

Tamam canım bende öpüyorum seni...Yarın Allah nasip ederse bol bol burdayım hiç işim yok bol bol konuşuruz...Bugün size pek vakit ayıramadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…