- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.721
Bende bugün emreyi yordum ama sıpa hala hoppidik hoppidikk
Canım ya toplu alıntıyla nasıl cevap veriyosun bi kaç iletiye birden pek bi cahil kaldım gösterirmisin?:26:
Tamam canım bende öpüyorum seni...Yarın Allah nasip ederse bol bol burdayım hiç işim yok bol bol konuşuruz...Bugün size pek vakit ayıramadımmm
oynasınn bırak kızzzcnm hemen cvp yzacağın kişinin sağ alt köşesinde alıntı ilecevapla yazan yerin yanında iki ünlemli bi kutu var eğer ona tıklarsan işaret koyuyosun ve o kişinin o lafına cvp verebiliyosun bilmem anlatabildimmi işareti kooy bi kaç kişiye konuya cvpverde kişilerin yazılarını görceksin zaten ayrı ayrı konuşmalarının altına cvp yazabilcn böylelikle..... eğer tek bir kişiye cvpverceksen alıntı ile cevaplaya tıklaman yeter uzun anlattım biraz ama inş anlarsınnn:44:
Tamam canım bende öpüyorum seni...Yarın Allah nasip ederse bol bol burdayım hiç işim yok bol bol konuşuruz...Bugün size pek vakit ayıramadımmm
Anladım bebeğimmm sağolasın ayyy yerim seni ya uzun uzunda anlatmışşş teşekkür ederim şekerim....
Kızlar az once wc de peceteye 2 damla normal kırmızı kan geldi.
Rahmim de sanki adet olucakmıs gibi agrı var ve oglum karnımın sag tarafına toplandı tas gibi karnım.
Sizce panik yapmalı mıyım?
Rahmim de sanki adet olucakmıs gibi agrı var ve oglum karnımın sag tarafına toplandı tas gibi karnım.
nişanmı geldi acaba:44: hemen dr git cnm karnında sertse gelebilir beebek bak merak ettim :44:bende hemn dr çabukkkkk
Anlattığı nişanla aynı benimde aklıma o geldi ama hayırlısı bakalım...Bir bebiş daha geliyor galiba topiğeee
Nisan oldugunu sanmıyorum kızlar. Cunku nisan pembe k.rengi ve sumuksu oluyormus. Benim normal kandı gelen.
Esimi bekliyorum bir banyo yapıyım. Sonra doktora gider bir nts ye gireriz sanırım. Devlete gidiyorum o yuzden arayabilecegim bir doktorum yok :/
selam kzılar nasılsınız?
selam buklecım naber facebookta kızları ekleyım dıye oturdum senın ismin ne ekleyeceğim
aslmm hg cnm....
kızlar benim hormonlordan mı ne alınganlıgım tuttu yine,eşime bile soyleyemedim ama içim acıdı..
gecen günlerde bir reklamda yeni çıkan bir ürün gordum,merak ettim heryerde aradım falan ,hatta eşimin yegeni de yanımdaydı ona dedim,bi türlü bulamadım falan..
sonra neyse aradan bir ay geçti dün akşam sofradayken yine aynı reklamı gordum,aa falan dedim eşime gosterdim,yegen ben bugün yedim dedi... sonra dedim bana niye getirmedin ben sana demiştim ya falan.. neyse o da agrıma gitmedi bu akşam yine yemek yiyoruz yegen benbugun ondan 2 tane yedim deyince ben dondumkaldım...
içimdenbir şeykoptu, ben sandalye tepelerinde bu halimle adama ders calıstırcam diye cırpınayım, bir de sevdigi icecek bitti mi ,yediği abur cubur bittiginde koşa koşa gidip alayım adam 50 kurusluk seyi yenge canın cekmişti sana da aldım demesini bırak bir de ben bugun 2 tane yedim desin.. ben mi cok duygusalım diyorummm ama ben de cocuktum ablamla aramızda yas farkı oldugu halde ne yediysem akşama ona da ayırırdım,annem sevmedigi halde zorla yedirirdim , tek basıma gecmezdi,ben de cocuktum..şimdi ise hala eşimle yemek yerken bile az bişey var ise ve lezzetliyse bile ben doydum deyip bırakırım,gündüz ne yersem ona da ayırırım... boyle bir şeyle karsılasınca kotu oldum...
belki de benim alınganlıgım üstümde ,ama bu zamana kadar verdiğim emek bosunaymış gibime geldi, şimdiden sonra da bilmem eski samimiyetimle yardımcı olabilir miyim ??? hani 2. donem hem onu düşünerekten hem kendimi ve bebegimi dusunerekten gelmez diyordum ya..artık sadece kendimi düşünerekten diyorum umarım geri göndermeme kararı alırlar,derslerinden dolayı...
kendimi aldatılmış gibi gordum... allahım sabırlar versin... ben bunu bile anlatamam eşime , fikrimi soyleyemem,o da hersey yolunda sanır, anlatırsam aglarım..aglamak ise istemiyorum kimsenin gücsüz hissetmesini istemiyorummmmmmm...........
karmasık aptal rüyamın gününün sonunda boyle bir üzüntü oldu işteeeeeee.....ben buna yorayım allah daha büyük sıkıntı vermesin..........
döktüm kendimi ama rahatlayamadım.........
ekle canım beni heyecanlandım şimdi
nasılsın nihlee kuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?