- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.781
Selam kızlar. Pazartesi kontrole gittim nst de bebegim kalp atışlarında ani düşüş ve ani yükselme gördü doktorum
Saat 11:30 da kontrol diye gittiğim hastanede saat 14:00 de dogum işlemlerimi yatış işlemlerimi yaptırıyordum! Tek basıma gittiğim icin tüm işlemlerimi tek basıma yaptırdım esim karşıda çalıştığı icin asla o gelmeden ameliyathaneye inmeyeceğim şartımı kabul eden doktorum saat 15:48 de 3000gr 48 cm kızımı genel anestezi ile dogurttu. 36+4 de gelen kızım su anda bugün itibari ile taburcu olduk yanımda uyuyor! Yaşadığım tüm sıkıntılara sancılara aman suyum azaldı korkusuna rağmen su anda cok huzurlu ve mutluyum. Allah hepinize kolayca gerçekleşecek doğumlar nasip etsin inşallah :) bu arada ben de subat degil Ocak annesi oldum:)
Selam kızlar. Pazartesi kontrole gittim nst de bebegim kalp atışlarında ani düşüş ve ani yükselme gördü doktorum
Saat 11:30 da kontrol diye gittiğim hastanede saat 14:00 de dogum işlemlerimi yatış işlemlerimi yaptırıyordum! Tek basıma gittiğim icin tüm işlemlerimi tek basıma yaptırdım esim karşıda çalıştığı icin asla o gelmeden ameliyathaneye inmeyeceğim şartımı kabul eden doktorum saat 15:48 de 3000gr 48 cm kızımı genel anestezi ile dogurttu. 36+4 de gelen kızım su anda bugün itibari ile taburcu olduk yanımda uyuyor! Yaşadığım tüm sıkıntılara sancılara aman suyum azaldı korkusuna rağmen su anda cok huzurlu ve mutluyum. Allah hepinize kolayca gerçekleşecek doğumlar nasip etsin inşallah :) bu arada ben de subat degil Ocak annesi oldum:)
anaamm benim kızım bugün resimde ters dönmüş..görünce bir garip oldum
34+0 olduk allahım hayırlısı ile kızıma kavuştur bizi çok sabırsızlandık artık çoooookkkkkkkk
cnm cok sevındım rabbım uzun omur versın..Selam kızlar. Pazartesi kontrole gittim nst de bebegim kalp atışlarında ani düşüş ve ani yükselme gördü doktorum
gunaydın cnmyuppiipppiii bugün ilk ben geldim ayyy kalkın ayol kalkın göbüşler ağır geliyor galibaaaa
sağ baştan sayın...yoklama var!
:129::128:
kızlar akşam bende isimleri olan arkadaşlarımı facebooktan ekledim...ekleyemediklerim beni eklesin
anaamm benim kızım bugün resimde ters dönmüş..görünce bir garip oldum
34+0 olduk allahım hayırlısı ile kızıma kavuştur bizi çok sabırsızlandık artık çoooookkkkkkkk
sinemaksungur, NIHLEE, kirmizicilek16 bu hanımlar neden slm vermiyorlar acaba koca göbekliler...elefera şişgosunu hiiiç saymıyorum slm vermeden gitti o
gunaydınnnnnnnnnnnnn bugun pekbı enerjıgım..
kızımı gorecem yahuuuuuuu teyzeleriiiii
nasılsınız?
cnm cok sevındım rabbım uzun omur versın..
hadı yıne ıyısın ılk uce gırdın
gunaydın cnm
ay hakıkatten ters donmus hayırlı olsun cnm yenı haftan:)
amiiiiiiiiiiiiinnnnnn
kız ben verdım ya slm sen gormedın
sinemaksungur, NIHLEE, kirmizicilek16 bu hanımlar neden slm vermiyorlar acaba koca göbekliler...elefera şişgosunu hiiiç saymıyorum slm vermeden gitti o
günaydın kızlar,
dün girerim dedim ama giremedim.bugün daha iyiyim çok şükür biraz daha ferahladım.
ladykedi de doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun inşallah.herkese hayırlı günler.
evett bugun gorecem ınsallah.bugün mü göreceksin kızını? senin doğumun belli mi tatlım?
evet cnm ogleden snra ınsallah bakalım sende hayırlısı ıle gelevet yeni yazdın onu yaramaz seni... öğleden sonra gidicektin dimi doktora? hayırlı haberlerle gel inşallah... doğurup gelme sende sakın...
bende yarın gidicem suyu azalmıştıya bakalım ne dicek
günaydın kızlar,
dün girerim dedim ama giremedim.bugün daha iyiyim çok şükür biraz daha ferahladım.
ladykedi de doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun inşallah.herkese hayırlı günler.
günaydın kızlar...
şimdi geçmişe bakmadım daha..
Ama bir günaydın deyip öyle okumak istedim bu sabah..
Dün gece kanamam geldi...
Az bişey..
şu an iyiyim... Ama o an tedirgin oldum...
Doktorumu aradım sekreteriyle konuştum şimdi..
Bana dolu dolu birkaç ped olmadan tedirgin olmamamı söyledi.
15 dk sonra tekrar arayacağım..
Doktorumun ağzından duymak beni rahatlatacaktır..
4. Bebeğim ve ilk kez böyle bişey yaşıyorum..
Ama içimde balık gibi oynuyor şimdi onu hissediyorum..
Inşallah sziler iyisinizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?