2012 Şubat Anneleri

kızlar bugün muayene oldum. oğluşum 34+1 haftalık kafa çapı ve boyu normal sadece karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş.

kilosu 2130gr, boyu 45cm miş.

kilosunun düşük olmasının sebebi plesantamda kireçlenme olmasıymış. bende bu kireçlenme 1 aydır var 3. evreye(son evre) gelmiş kireçlenme..

tam 2 hafta önce kilosu 1820gr dı. 2 haftada 310 gr alması nasıl sizce? yediklerim yarıyormu merak ediyorum. kendim de toplamda 13kilo aldım.

Kireçlenme hakkında bildiğiniz duyduğunuz ne varsa öğrenmek isterim. İnternetteki çoğu konuyu okudum ama etrafımda kireçlenme yaşayan hamiş yok.

Bazen kafama takıyorum bu konuyu ama Allah'a şükür bebeğim çok hareketli maşallah

Bi de bugün NST'ye girdim. 10dk bebeğin kalp atışlarını takip ettiler, sancı gözükmedi. Başka NST'ye giren varmı?

Allah hepimizin yardımcısı olsun. iyi akşamlar..

Son düzenleme:
bız 12 gıbı dedık ama adam hamarat 2 amelıyatı varmıs
14:15 te randevumuz
nasıl geccek acabaa..
kılosu 3 oldumukı
olmuştur canım geçen cuma biz 2950 gr dık,artık dogabilirler

canım kireçlenmeyi ilkdefa duyuyorum geçmiş olsun,her bebek farklı olur kiloları kıyaslama zaten kireçlenmede var diyorsun inşallah saglıcakla alırsın kucağına

korkma canım rahat ol,ne güzel kuzucugunu alacaksın kucagına erkenden

otla hayvanla ugraşıyorum frontierville
ay bı deneyım
ınsallahhh bakalım nasıl boncugum:)
yrnı ıple cekıyorum..
eğer 12 gün içinde doğum yapacaksan 3kg olmuşsa çok iyi olur canım ya.. kız bu benim kilolu bebek takıntım ne garip ha

valla 3,200 ıstıyorum toplamda 3,300de olabılır fazlasını dgunca alsın:)

bende 3.500ü geçsin diye sipariş vermek isterdim ama kızıyosunuz bana o bakımdan hayırlısı diyorum

buklee bende 3500 geçsin istiyorum şöle yombiş tombiş olsun diyorum kısmet artık, bide benim büyük bi ihtimalle normal olacak çıkar sanırım 3,5 4 kiloda

ay ben o oyunu bulamadım ıyımı
baska oyun acılıyo galıba

neyse ben yavaaas yavasss kacıyorumm..
dus alacam camasır asacamm oooo yatıs saatım 12,30 u bulacak sanırım

allah kolaylığını verir diye düşünüyorum

ben kaçıyorum yavru uyku saatim kaçmasın..ükızlar herkese iyi akşamlar öpüldünüz

bende cıkıyordum yavastan cnm
hatta sasırdım saatebakınca sen nasıl bu saate kaldın kız

ay ben o oyunu bulamadım ıyımı
baska oyun acılıyo galıba

neyse ben yavaaas yavasss kacıyorumm..
dus alacam camasır asacamm oooo yatıs saatım 12,30 u bulacak sanırım

boşver oynama zaten başladınmı bırakamıyosun
tamam canım kolay gelsin iyi geceler sanadaa rahat uykular

Eyyyyyy Şuan uykuda oLan şişko arkidişLerim

Tum qecmısı Okudum vırvırda vır vır aboooow hıC susmamıslar Heee

Neyse şaka bitarafa iyisiniz cok sukur.
Haknurcum massssaLLah yıne icraatta sınır tanımıOrsun cıLqın haTunum benım

NıhLeemmmm quzeL haberLerLe qeL ozLedım muCak muCak yapCam saaaa

BukLecıkım senıde koJaman opuOre

Benım_oLan bakamadım bı turLu oqLusunun cıcıLerıne ama emınımkı hepsı harıkaLaradır
Rabbım quLe quLe eskıtmeyı nasıp etSın canım benım masaLLah oLsun esadcıqımıza

Kım vardı baska ? ımmm:26:
Heh
Eleferacım...

cxOk yOqunsun cOkkkkkk bı dınLensen ıznını aLSan ınan rahatLıcam masaLLahın var ama dınLen ıstıyorum artık komsucum rabbım qucunu kudretını daım etSın qucLu arkadasım benım

Hacercım sımarıkım sızde ıns ıyısınızdır fıstıkLar.
Herkese Herkeseeeeee boL duaLar bOL şifaLar sabırLar diLiOrum öpüOrum hepinizi qöbüşLerinizden

Bu arada aysem baharım bıLmem qorurmusun bu yazıyı ama facede qorduqunuz resımLerım Ramazan bayramındaydı yanı daha 3 ayLık hamıLeydım ondan qobuS az kız
Şimdi becerebiLirsem hafta sOnueŞimin cektiqi resimLerimi koyCam faCeye ıns .

KızLar kımın facesı varsa ıstıyorum Çıkın Çıkın yazın özeLime hade NıckLerınızıde not oLarak yazınkı kım kımdır bıLeyım.
mCx öpüLdnüz sabah qörüşürüz inŞ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…