2012 Şubat Anneleri

Canım bakıyorumda facede oyun oynamaktan bi hal oluyorsun hayırdırrr

canım üzülme gerçekten hoş bir durum degil, ama kendi kanından canından olmayınca kimse umursamıyor,benim şuan kardeşim yanımda kendi yemeden getirir bana, ama eşim bile onun kadar duyarlı degil, dedim ya kendi kanından olmayınca olmuyo
boşver sıkma canını bebişi düşün çık bi marketten al canın çok çektiyse, ben olsam eşime söylerdim kaçgündür istiyoum ama yigenin yiyor almıyor bana sen alsana derdim duygu sömürüsü yapardım yani

canımın cektigine üzülmedim , ama gülerek hehe ben bugun 2 tane yedim demesine üzüldüm.. benimki de cıkolataydı,kocam gitti aldı yemekten sonra bu akşam ama berbat bişeymişşşşşşş ( aşırı tatlı.. ne bilimmm oyle sacmaladım işteeeeee ......

kızlar aşırı yer oldum, ne görsem yiyorum bitirmedende kalkamıyorum, anammm daha 27 gün var napcam ben:18::18:

aaaa bak bu ıyı olmus. ya esın aman bosver deseydı sonra alırız falan
bosver cnm cocukla cocuk olma

canım kendini sakın suçlama zaten küçük şeylere insan takılıyo ve inciniyo karşındakindende aynı ince düşünceyi bekliyo.. senlik bişşey yok yani düşüncesizlik var.. yada şöyle düşün senin canının isteyeceğini düşünemeyecek biridir kötü niyet yoktur.. belki daha az üzülürsün böyle düşünürsen

kızlar aşırı yer oldum, ne görsem yiyorum bitirmedende kalkamıyorum, anammm daha 27 gün var napcam ben:18::18:

amann diiiimmm sadece tadına bakarak kal bıtırme ıcıne bıse at pıslet mıden bulansın
bazen ben ole yapıyom yememek ıcın

haklısın galiba, el oglu olayı :))))))) aldı eşim ben demeden ,o da utandı bence yegenin yaptıgından ama bana bisey diyemezki , bende hiç ses etmedim,ama oyuncagı alınmış cocuk gibiyim..neyse ben biraz banyoya gideyim.. aglıcam galippa :) iyi geceler duramıcamm daha fazlaa

amann diiiimmm sadece tadına bakarak kal bıtırme ıcıne bıse at pıslet mıden bulansın
bazen ben ole yapıyom yememek ıcın

nihlee benim hiç midem bulanmaz kiii,çöplük gibi midem var tadına bakmakta kesmez görmesem sorun olmuyoda görünce duramıyorum,

sıkma canını aglamada kuzucum hadi banyo yapta rahatla görüşürüz sonra

nihlee benim hiç midem bulanmaz kiii,çöplük gibi midem var tadına bakmakta kesmez görmesem sorun olmuyoda görünce duramıyorum,

ay sımdı bılemedım
bende gecen ay felaket cıkolata yedım.
smdı gormek ıstemıyorum
habıre su habıre su balık gıbıyım aynı.
zaten kılodada aldım basımı gıdıyorum

ay sımdı bılemedım
bende gecen ay felaket cıkolata yedım.
smdı gormek ıstemıyorum
habıre su habıre su balık gıbıyım aynı.
zaten kılodada aldım basımı gıdıyorum

bende aldım başımı gidiyorum senin yine az kaldı benim 27 gün:18:

eeeeeeeeeee kızlar sustunuz?

evet ya sohbet edin azcık canım sıkılıyo oyuna sarıyorum face de sonra

Canııım boşwer takma bıle,hassasız ya ondandır bence..Aslında ben de böle detaylara takılır oldum cok tuhaf oluyor ..Şaşırıyorum sonra nasıl üzüldüğüme felan da..Ama dogum sonrası dahaaa da alıngan olunuyormus lohusa depresyonunda..O yuzden şimdi az takalım kı o zamana da bırakalım alınma limitimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…