- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.741
Canım bakıyorumda facede oyun oynamaktan bi hal oluyorsun hayırdırrr
kızlar benim hormonlordan mı ne alınganlıgım tuttu yine,eşime bile soyleyemedim ama içim acıdı..
gecen günlerde bir reklamda yeni çıkan bir ürün gordum,merak ettim heryerde aradım falan ,hatta eşimin yegeni de yanımdaydı ona dedim,bi türlü bulamadım falan..
sonra neyse aradan bir ay geçti dün akşam sofradayken yine aynı reklamı gordum,aa falan dedim eşime gosterdim,yegen ben bugün yedim dedi... sonra dedim bana niye getirmedin ben sana demiştim ya falan.. neyse o da agrıma gitmedi bu akşam yine yemek yiyoruz yegen benbugun ondan 2 tane yedim deyince ben dondumkaldım...
içimdenbir şeykoptu, ben sandalye tepelerinde bu halimle adama ders calıstırcam diye cırpınayım, bir de sevdigi icecek bitti mi ,yediği abur cubur bittiginde koşa koşa gidip alayım adam 50 kurusluk seyi yenge canın cekmişti sana da aldım demesini bırak bir de ben bugun 2 tane yedim desin.. ben mi cok duygusalım diyorummm ama ben de cocuktum ablamla aramızda yas farkı oldugu halde ne yediysem akşama ona da ayırırdım,annem sevmedigi halde zorla yedirirdim , tek basıma gecmezdi,ben de cocuktum..şimdi ise hala eşimle yemek yerken bile az bişey var ise ve lezzetliyse bile ben doydum deyip bırakırım,gündüz ne yersem ona da ayırırım... boyle bir şeyle karsılasınca kotu oldum...
belki de benim alınganlıgım üstümde ,ama bu zamana kadar verdiğim emek bosunaymış gibime geldi, şimdiden sonra da bilmem eski samimiyetimle yardımcı olabilir miyim ??? hani 2. donem hem onu düşünerekten hem kendimi ve bebegimi dusunerekten gelmez diyordum ya..artık sadece kendimi düşünerekten diyorum umarım geri göndermeme kararı alırlar,derslerinden dolayı...
kendimi aldatılmış gibi gordum... allahım sabırlar versin... ben bunu bile anlatamam eşime , fikrimi soyleyemem,o da hersey yolunda sanır, anlatırsam aglarım..aglamak ise istemiyorum kimsenin gücsüz hissetmesini istemiyorummmmmmm...........
karmasık aptal rüyamın gününün sonunda boyle bir üzüntü oldu işteeeeeee.....ben buna yorayım allah daha büyük sıkıntı vermesin..........
döktüm kendimi ama rahatlayamadım.........
ekle canım beni heyecanlandım şimdi
nasılsın nihlee kuşum?
amanda amaaaaann ben alırım sana kuzuuuu ne ıstıyorsan
bırak pıs cocuk o kaka cocuk
hormonlar yuzunden bazen bole seyler oluyor cnm aglama uzme kendını
gecen banada olmustu
anlatmıstım daha once..
ablamlar gelmıstı cıkolata yıyordu ablamın kızı(3 yasında)
resmen gozlerım doldu benım sanmıstım cıkolata dusun
cocuga ole bı bakıyrdum kı sankı onu oracıkta oldurecek gıbı
uzme kendınııııııı...
ekle canım beni heyecanlandım şimdi
nasılsın nihlee kuşum?
canımın cektigine üzülmedim , ama gülerek hehe ben bugun 2 tane yedim demesine üzüldüm.. benimki de cıkolataydı,kocam gitti aldı yemekten sonra bu akşam ama berbat bişeymişşşşşşş( aşırı tatlı.. ne bilimmm oyle sacmaladım işteeeeee ......
kızlar benim hormonlordan mı ne alınganlıgım tuttu yine,eşime bile soyleyemedim ama içim acıdı..
gecen günlerde bir reklamda yeni çıkan bir ürün gordum,merak ettim heryerde aradım falan ,hatta eşimin yegeni de yanımdaydı ona dedim,bi türlü bulamadım falan..
sonra neyse aradan bir ay geçti dün akşam sofradayken yine aynı reklamı gordum,aa falan dedim eşime gosterdim,yegen ben bugün yedim dedi... sonra dedim bana niye getirmedin ben sana demiştim ya falan.. neyse o da agrıma gitmedi bu akşam yine yemek yiyoruz yegen benbugun ondan 2 tane yedim deyince ben dondumkaldım...
içimdenbir şeykoptu, ben sandalye tepelerinde bu halimle adama ders calıstırcam diye cırpınayım, bir de sevdigi icecek bitti mi ,yediği abur cubur bittiginde koşa koşa gidip alayım adam 50 kurusluk seyi yenge canın cekmişti sana da aldım demesini bırak bir de ben bugun 2 tane yedim desin.. ben mi cok duygusalım diyorummm ama ben de cocuktum ablamla aramızda yas farkı oldugu halde ne yediysem akşama ona da ayırırdım,annem sevmedigi halde zorla yedirirdim , tek basıma gecmezdi,ben de cocuktum..şimdi ise hala eşimle yemek yerken bile az bişey var ise ve lezzetliyse bile ben doydum deyip bırakırım,gündüz ne yersem ona da ayırırım... boyle bir şeyle karsılasınca kotu oldum...
belki de benim alınganlıgım üstümde ,ama bu zamana kadar verdiğim emek bosunaymış gibime geldi, şimdiden sonra da bilmem eski samimiyetimle yardımcı olabilir miyim ??? hani 2. donem hem onu düşünerekten hem kendimi ve bebegimi dusunerekten gelmez diyordum ya..artık sadece kendimi düşünerekten diyorum umarım geri göndermeme kararı alırlar,derslerinden dolayı...
kendimi aldatılmış gibi gordum... allahım sabırlar versin... ben bunu bile anlatamam eşime , fikrimi soyleyemem,o da hersey yolunda sanır, anlatırsam aglarım..aglamak ise istemiyorum kimsenin gücsüz hissetmesini istemiyorummmmmmm...........
karmasık aptal rüyamın gününün sonunda boyle bir üzüntü oldu işteeeeeee.....ben buna yorayım allah daha büyük sıkıntı vermesin..........
kızlar aşırı yer oldum, ne görsem yiyorum bitirmedende kalkamıyorum, anammm daha 27 gün var napcam ben:18::18:
canım üzülme gerçekten hoş bir durum degil, ama kendi kanından canından olmayınca kimse umursamıyor,benim şuan kardeşim yanımda kendi yemeden getirir bana, ama eşim bile onun kadar duyarlı degil, dedim ya kendi kanından olmayınca olmuyo
boşver sıkma canını bebişi düşün çık bi marketten al canın çok çektiyse, ben olsam eşime söylerdim kaçgündür istiyoum ama yigenin yiyor almıyor bana sen alsana derdim duygu sömürüsü yapardım yani
amann diiiimmm sadece tadına bakarak kal bıtırme ıcıne bıse at pıslet mıden bulansın
bazen ben ole yapıyom yememek ıcın
şekerim adını özelden mesaj at nasıl ekliyim :)
kızlar aşırı yer oldum, ne görsem yiyorum bitirmedende kalkamıyorum, anammm daha 27 gün var napcam ben:18::18:
haklısın galiba, el oglu olayı :))))))) aldı eşim ben demeden ,o da utandı bence yegenin yaptıgından ama bana bisey diyemezki , bende hiç ses etmedim,ama oyuncagı alınmış cocuk gibiyim..neyse ben biraz banyoya gideyim.. aglıcam galippa :) iyi geceler duramıcamm daha fazlaa
nihlee benim hiç midem bulanmaz kiii,çöplük gibi midem vartadına bakmakta kesmez görmesem sorun olmuyoda görünce duramıyorum,
ay sımdı bılemedım
bende gecen ay felaket cıkolata yedım.
smdı gormek ıstemıyorum
habıre su habıre subalık gıbıyım aynı.
zaten kılodada aldım basımı gıdıyorum
eeeeeeeeeee kızlar sustunuz?
eeeeeeeeeee kızlar sustunuz?
bende aldım başımı gidiyorum senin yine az kaldı benim 27 gün
evet ya sohbet edin azcık canım sıkılıyo oyuna sarıyorum face de sonra
yav teysesıııııı
yrn bakalım bız ne kadar olmusuuuuzzzz...
senin kızına maşallah annesi
bence güzel haberlerle geliceksin
randevun kaçta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?