2012 Şubat Anneleri

canım ben bu yazdığını kaçırmışım ya Allahım şükürler olsun erken olmasına rağmen maşallahı var bebeğinin

gözünaydın tatlım,saglıklı ,mutlu , başarılı bir ömür versin Allah bebişine..

ayy beni de cok azıcık kabız yapsa,normal mi bilmem ama her wc ye gittigimde büyük yapıyorumm.. bu kan ilacı bana aksi etki yaptı (

herkese günaydın kızlar
doktordan geldim bebiş 34 haftalık 2,5 kilo 47 cm sizce nasıl boyu kilosu?

maşallah canım cok güzelll ..

Ladykedi.. Hayırlı olsun.. erken gelmiş paşa ama sağlıklı maşallah
İyi bak oğluşumuza...

kızlar bu arada dün akşamki üzüntüm geçti :)) Allaha havale ile rahatladım..duş da iyi geldi..

sonra bebegimiz de güldürdü akşam bizi,babası kızını oksuyordu sonra tv izlerken daldı eli bir bolgede kaldı,o da babasının eline dogru bir toparlandı,gorseniz sanki sevgiye ihtiyacı varmış gibi, gobegim bir komik oldu... sonra tüm karnımı okşamaya başladı hopp geri gevsedi,normale döndü.. ayy acaba hissetti mi gercekten babişini ??

Laydkedı, Rabbım saglıklı ve hayırlı bır sekılde bebegını yetıstırmeyı nasıp etsın.
Yavas yavas dogum hıkayelerı basladı.
Ne heyecan verıcı.

Bızde sabah esımle gelırken, hayallere daldık.
Esım cok arzu edıyor, bebegımızın ıyı bır egıtım almasını.
Oyle düsledik...

Hani bazen korktugumu ıfade edıyorum ya, gelecekle ılgılı planlar yapınca korkum gecıyor.
Yerıne gurur kalıyor.
Rabbım ınsallah hayırlı bır sekılde hepımıze bebegımızı kucaklamayı ve yetıstırmeyı nasıp eder.
Amin.

selam kızlar yazdıklarım gitti......net çok yavaş..zaten sinirlerim bozuk bu hafta çok can sıkıcıydı sinirlerim tepemdeydi yani:88:iş yerimde elim ayağım titredi zaten tansiyondan sıkıntılıyım hergün ölçüyorum dün resmen çıldırdım..anladı herhalde beim güzel oğlum değişik hareketler yaparak annesini rahatlattı biraz

Hayırlı olsun canımmm darısı başımıza inşalllahhhh ..Gerçekten hiiç plan yapmamıza gerek yok ,herkesin aniden olup bitiyor ne çabuk..Ben çantamı hazırladım beklıyorum o kadar..

Bugün rüyamda kızımı apartmanda tasıyordum dogmustu ve ufacık yüzü wardı ,esmerdı ...Çok garip bir duyguydu onu kucagımda ewıne getırıyordum ..Çok huzurlu uyandım ..

Geçmiş olsun canım ne yaptın gittin mi doktora,ihmal etme o zaman..Sana anlatan arkadasın da maaşallah tesellı werır ınsan ıyıce psıkolojını bozmus ya..

Gelince iyi haberlerle gel bakalım artık karamsar olmayalım az kaldı kızlar..

En iyisini yapmıssın canım boswer zaten hassasız cok sey beklyıoruz ama kımse bızler gıbı ınce dusunemez heralde..Bebişin ne güzel tepkı de wermıs ohh süper walla ben eşim elini karnıma koyunca nefes alamıyorum hemen itiyorum elını o da bana ''wer kızımı artık ben de sewmek ıstıyorum ''dıye ısyan edıyor..

kızlar yaa bu iş yeri iyice canımı sıkıyo
bizim burda senelik izni 2ye bölüyolar kış izni yaz izni diye kış izinlerimizin tarihlerinin yazılması gerekiyo
bende yazdım sen zaten doğum izninde olacaksın dedilerr acaip sinirlendim yine

:)) ben erkeklere acıyorum bebek kımıldadı kımıldayalı onu hissettim hissedeli boyle bir yüce şeyden muzdarip oldukları için üzülüyorum onlara.. müthiş bir duygu çift canlı olmak.. bırak o da dışarıdan hissetsin bari :))

arkadaşlar mrb bende şubat annesi olucaktım ama 31 aralıkta sabaha karşı şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım gebelik zehirlenmesi geçirdim bebeğim 33 haftalıkken sezeryanla alındı...çok şükür şimdi çok iyiyiz...yarın allahın izniyle bebeğimde taburcu olacak...çk şükür rabbime daha kötü sonuçlardan korudu bizi.

dogum izni harici kış izni mi vermiceklermiş şimdi yani ?

Öyle ama o da çok bastırıyor ya da kapıya wurur gibi tık tık wurup bebeği rahatsız edıyor ben de kıyamıyorum kızıma ..Başına basıyormus gibi gelıyor bana da korkuyorum bıraktırıyorum ...Doğunca da weremıycem heralde anlamadım kı..

anam sende mi doğurdun kız Allahım yaa canım hayırlı olsun bebeğin nasıl?
annam topikte doğuran çoğaldı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…