- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.921
Ballarım size bişey sorcam...Siz ikramlık napcaksınız eve gelenlere azcık fikir verin bakemmm
cnm dygbal ikizdi zaten berfin ve lady bebeklerinin suyu çok azaldığı için doğuma alındılar...ladykedi nin bebeği 3000 gr.dı sanırım diğerlerini hatırlamıyorumm
hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için...amin cnm...rabbim erken doğmasını istemiiş ama ççok çok şükür bunda da vardır bir hayır diyorum...kendinize çok dikkat edin öpüyorum hepinizi.
Ballarım size bişey sorcam...Siz ikramlık napcaksınız eve gelenlere azcık fikir verin bakemmm
Geldım geldım
ınsallah gecıcı korkulardır butun bunlar.
Oyle olmasını cok arzu edıyorum.
Aslında bazen anne-kız beraber gezenlerı gorunce cok ımrenıyorum.
Hele de annenın yası, kızının yasına yakınsa daha bi imreniyorum.
Benım kafamda bır ıkı soru ısaretı var, bıraz da onlardan dolayı tedırgınım.
Is yerımın daha uzak bır noktaya tasınması ve düne kadar kayınvalıdemın bebege bakacagını dusunecekken, sımdı bakamayacak olmasının gundeme gelmesı.
Hayırlısı ıle su ıkı soru ısaretım aydınlansa, sanırım dıgerlerını cok dusunmeyecegım.
ayy ayy gozunaydın,bebegin bir daha bu kadar uzun ayrılmaz inş evinden... saglıkla büyütürsün inş... allah hayırlı omurler versin bebişineee
ayy bizimki de tam tersi biraz hisset diyorum,üstten okşuyor :)) boyle kavra diyorum yokk .. yeri daracıkmış bir de o sıkıstırmıcakmış... dogunca eline vermeme olayından eşim de korkuyor sen kimseye elletmezsin diyor,ama kocama veririm gibime geliyorr,ama o inanmıyorr :))
sen de asıl izine şimdi ihtiyacım var desene.. bebegin sana ihtiyacı var... ne anlayışsız sizin işyerii...
Rabbım hayırlı etsın canım.
Artık kollarında demek melegın.
Saglıkla, hayırlı bır evlat olarak buyusun ınsallah.
Kayınvalıdem gecenlerde 'baklava ve zeytınyaglı sarma yaparız' dedı.
O demese, benım hıc aklıma gelmezdı.
Ust kattakı komsum, hazır baklava ve meyve suyu ıkram etmıstı.
Hangi ikram ne zaman ewe gelenler??Şimdi mi gelecekler ?Adını bulamadım facebooktan cıkmadı sekerım maıl at istersen..
Neden kaynanan bakamayacak kı
Ben yatarken sarılmasında bıle nefes alamaz oldum sadece hafıf dokunursa tut dıyorum yoksa sankı butun agırlıgı bebege werıyor gıbıme gelıyor ..Dogunca da tabı kı werrecegım ,o işten gelecek surda 3 saat ılgılencek tabı ılgılensın ısterım ..Dınlenmıs olurum ben de..[/COLOR]
slm kızlar. bayağı uzun zamandır giremiyorum bu foruma
21 aralıkta uçakla geldik bursa'ya. babamızı bıraktık diyarbakırda. doğumumu bekliyorum, hayırlısıyla zaman geçerde sağ salim kavuşuruz kuzuma. babasıda heyecanla benden tarih bekliyor, tahminen ne zaman doğacak diye, oda gelecek inşallah bursaya.
pazartesi doktora gittik, 2619 gr olmuş tosbam ve 49cm boyumuz var maşallah. 34+4 dük o zaman. bir hafta önde gidiyomuş kuzum, normal doğum istediğimiz için çok kilolu olmasını tavsiye etmiyorum, sağlıklı beslenmen yeterli dedi doktorumuz.
bende 18 günde 2 kg almışım, sende dikkat et annesi dedi bana :)
tahmini doğum tarihimiz 16 şubat. bana o kadarrrrrrr çok uzak geliyo ki o tarih, Rabbim hayırlısıyla geçmesini sağlasın zamanın inş.
bütün eksiklerimiz, hazırlıklarımızda tamam çok şükür, bi kuzum kaldı gelecek
Ben yatarken sarılmasında bıle nefes alamaz oldum sadece hafıf dokunursa tut dıyorum yoksa sankı butun agırlıgı bebege werıyor gıbıme gelıyor ..Dogunca da tabı kı werrecegım ,o işten gelecek surda 3 saat ılgılencek tabı ılgılensın ısterım ..Dınlenmıs olurum ben de..
Canım merhaba bende bursadayım hangi hastaneye gidiyorsun sen???
Neden kaynanan bakamayacak kı
cnm sağolasın...darısı başınıza sağlıkla inşallah...
Kızlaar ben hiçbirşey bilmiyorum bu ikram ne için , ewe bebek görmeye gelenlere mı wereceğiz??Mesela,ilk hafta bir kurban kesmek gerekiyormus sanırım dün arkadasım anlattı bu kurban ne ıcın?Neden ılk hafta kesılıyor..???Mevlüt yaptırmak zorunlu mu,kacıncı gün yapılacak??Annemler cok cişey bilmiyorlar benım de kafam karıstı ..
Bende kayınvalideye bırraktım bakalım gerçi o da hazır şeylerden yana galibaaa...
Canım ismi tekrar dene bi bulamayan sen oldun heee...Doğumdan sonra eve bebek görmeye geleceklere ikramı sordummm...
Arkadaşlar ben çıkıyorum sinir oldum laptop bozuldu faturasını falan bulmam lazım bide bunun tamir süreci var dönerim yine ben sizee öptm şimdilik
aysebaharcım nooldu bi gelişme varmı bebekle ilgili ??
elefera çok duygulandım işyerindeki arkadaşına
nası güzel bi davranış
hiç beklenmedik yerden birde
aysebaharcım nooldu bi gelişme varmı bebekle ilgili ??
elefera çok duygulandım işyerindeki arkadaşına
nası güzel bi davranış
hiç beklenmedik yerden birde
Canım benim...
Sevgi böcüğüm:))))
Bebek içimde kımıldıyor:))))
Kanamam tamamen kesildi..
Doktorum gel bi bakalım dedi..
Akşam gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?