2012 Şubat Anneleri

maşallah canım gözünüz aydın ..

canııım çoook geçmiş olsun inşallah kontrolunde sorunsuz güzel geçer
güzel haberlerini bekliyoruz

anaaam 3 kişi doğurmuş erkenden hiç haberim yok
heycan yaptım valla :18::18::18:

4 olmuş kızlar pek hızlı çıktınız..
canım sanada çook geçmiş olsun
sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun darısı bizim başımıza inşallah

Yine gitmişsin yetişemedim oku oku yazana kadar herkes de gidiyor yaa..Şu an sana öyle gelıyor ama sonra bence farklı düşüneceksındır..Ayrıca etrafta doguran ve sosyal hayatına tam gaz dewam eden bir sürü tanıdıgım war hiiç korkma ...En cok 4-5 ay zormus ve pek bişey yapamıyormussun ,sonra herşey yoluna gırıyormus ..Dün konustugum arkadasım öyle dedı..Hatta kızı 1,5 yasında.Şimdi arkadasım o oldu alıp gezdırıyorum ,onunla dolasıyoruz dıyordu ..

anam sende mi doğurdun kız Allahım yaa canım hayırlı olsun bebeğin nasıl?
annam topikte doğuran çoğaldı maşallah

evet cnm bebeğim yarın hastaneden çıkıcak çok şükür 33 haftada doğdu kendisi nefes alabiliyor..makineye bağlanmadı...allahıma çok şükür..inanılmaz güzel bir duygu yavrum 1900 gr ama çok tatlıbirazdan emzirmeye gideceğim...rabbim sizlerede hayırlı doğumlar versin..

çok şükür cnm 1900 gr ama sağlığı yerinde...rabbim sizlerede kolay doğumlar versin.

evet canım 4 oldu artık patır patır dökülcez sanırım:18::18:

aman Allah ım sende mi:))gebelik zehirlenmesi birdenbire mi ortaya çıktı..?Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ikinizede..bebişin adı ne bu arada???

çok şükür canım ya .. ne güzel emzircem diyince heyecanlandım.. amin canım..

Niye böyle birşey yapıyor ki o izin farklı diğeri farklı tabi ki görüş ik ile böyle birşey yapamazlar..

Hayırlı olsun sağlıgınız yerındeyse ne mutlu size..Darısı buradakılerın başına inşallah ..Gebelık zehırlenmesı nasıl oldu canım tansıyon mu yükseldı ne gıbı belırtılerı oldu???

aman Allah ım sende mi:))gebelik zehirlenmesi birdenbire mi ortaya çıktı..?Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin ikinizede..bebişin adı ne bu arada???

evet cnm ani sırt ağrısı ve şiddetli mide ağrısıyla başladı...hastaneye gitttim tansiyonum 20-12 olmuş...idrar tahlilinde protein çıktı..çok şükür bebeğim etkilenmeden alındı..bebeğimin ismi nehir oldu...tansiyonunuzu sık sık ölçtürmeyi ihmal etmeyin cnm..bu arada başka hangi ark doğum yaptı??

konuşucam canım sanırım şubem hamile olmamı iyi anlamda değil kötü anlamda kullanıyor acımada yok bende acımıycam onlara

ayy ayy gozunaydın,bebegin bir daha bu kadar uzun ayrılmaz inş evinden... saglıkla büyütürsün inş... allah hayırlı omurler versin bebişineee

ayy bizimki de tam tersi biraz hisset diyorum,üstten okşuyor :)) boyle kavra diyorum yokk .. yeri daracıkmış bir de o sıkıstırmıcakmış... dogunca eline vermeme olayından eşim de korkuyor sen kimseye elletmezsin diyor,ama kocama veririm gibime geliyorr,ama o inanmıyorr :))

diyo ki bana zaten doğum iznin yok mu ne gerek var kış iznine onlara mı sorucam hayret ya.. ama ik ile görüşücem

sen de asıl izine şimdi ihtiyacım var desene.. bebegin sana ihtiyacı var... ne anlayışsız sizin işyerii...

hayırlı olsun tekrardan atlatmanıza sevindim..dygbal,berfinbilgen,ladykedi,ve sen şimdilik doğum yapanlar...darısı başımıza hayırlısyla inşallah...

hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için...amin cnm...rabbim erken doğmasını istemiiş ama ççok çok şükür bunda da vardır bir hayır diyorum...kendinize çok dikkat edin öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Ballarım size bişey sorcam...Siz ikramlık napcaksınız eve gelenlere azcık fikir verin bakemmm

Geldım geldım
ınsallah gecıcı korkulardır butun bunlar.
Oyle olmasını cok arzu edıyorum.

Aslında bazen anne-kız beraber gezenlerı gorunce cok ımrenıyorum.
Hele de annenın yası, kızının yasına yakınsa daha bi imreniyorum.

Benım kafamda bır ıkı soru ısaretı var, bıraz da onlardan dolayı tedırgınım.
Is yerımın daha uzak bır noktaya tasınması ve düne kadar kayınvalıdemın bebege bakacagını dusunecekken, sımdı bakamayacak olmasının gundeme gelmesı.
Hayırlısı ıle su ıkı soru ısaretım aydınlansa, sanırım dıgerlerını cok dusunmeyecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…