- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.021
ıyı aksamlar cnm aksam grszcanım sen üzülme bişeycik olmaz druda boşver..
kızlar ben çıkıyorum evden görüşürüz akşam gelin olur mu?
by by
yatıyorum cnm sureklı yazamam artıkkızlaar ben kaçıyorum yemek yiyeyimbelki sıpam oynar çok sakin bugün... kasıklarımda adet olckmışım gibi ağrıyo şuan ...inş yarına kadar iyi olurum
dünürüm üzülme hiçbişi olmaz inş herşey Allahtan... gelecceklerse yapacak bişi yok sn yat dinlen oturma pc başında bu ara fazla ... ara ara gir kkya... geçmiş olsn balım
haydin by by kızlarrr grşürz in ş
fıtık ıcın anestezı dr ıle gorusecem haftayaKIZLAR BENİM KARNIM COK GERGIN OLUYOR,BEBEĞİMİN HAREKETLER DAHA YAVASLADI SANKİ..WURDU MU TAM SERT WURUYOR AMA VURMADI MI DA COK ÜZÜLÜYORUM..BİR DE KİLOTLARIM ARTIK GÖBEK ALTIMDAN BILE SIKIYOR,HAMILE KILODU GIYDIM BOGULACAKTIM..BİRYERE GIDERKEN NEFESIM KESILIYOR..DOĞUM TARIHIMIN BELIRSIZLIGI DE BENI BUNALTIYOR..
Canım geçmiş olsun sıkma canını ...2950 çok çok iyi ,zaten doğanlar da o kadar oluyor ..Sen kilosuna takma..Kendını çok yorma yeterlı ...Fıtıgı da sordun mu canım ,ne dedi..?Demek ki sen kanaman,suyun gelirse veya sancı olursa hemen doktoru aramalısın..
Kızlar bende çıkıyorum hepinizi çok öptm olurda bişey olursa telden bana ulaşırsanız sevinirim buraya gelene kadar kendinize çok iyi bakın...
kızlarr prımanın hedıyelerı gecen hafta 2 defa geldı bana hahaa..yanlıslıkla yollamıslar sanırım oh ohh...şimdi de milupanın paketı geldı çok sewındıımmm gercı o da ufak tefek seyler war ama olsun cdlerı ızler emzırmeyı ögrenırım fena mı..
Ben de cıkıyorum ...aslında cok gerıldım ben de annemlerde kalıyorum aynı apartmana tasındım we 3 haftadır da onlarlayım o zaman da gerılsem de yansıtmamak zorunda kalıyorum ve sıkılıyorum ewe ınınce agladım bayagı ..cok sıkılıyorum mutlu gıbı davranıp onları germemeye üzmemeye calısmak da zor aglasam ne anlayacaklar kı hormonlardan oldugunu ..kesın ökuz altında buzagı arayıp soracaklar üzülecekler vs..ben de hep rol yapmısım gıbı oluyorum ...ufff...
Nıhle lutfen yat ve bacaklarını dık havaya iş de yapma artık cok az kaldı canım ..yardım etcek warsa gelsın senle kalmaya baslasın zamanı geldı ..
Ayşebahar ,sen de ihmal etme de git lütfen doktora iyi haberlerle dön inşallah..
Bbyee kilo aldın diye üzülme boşwer ben de korkuyorsum en son doktor kızmayı unuttu cok sewındım belkı senınkı de kızmaz be defalık
Nıhlem, canım benım, zaten ne kaldı kı doguma.
Hıc uzme kendını bebem.
Kızın sana kavusmak ıcın acele edıyor sadece.
Saglıklı haberını aldın mı, onemlı olan bu.
Nıce bebek 7 aylık doguyor da, tosun gıbı oluyor zamanla.
Hele sen benım ılk yegenımı gorseydın.
Ayyy mınnacık, zayıf, sadece kemıkten ıbaret cırkın bır bebektı.
Ama daha 402ı cıktıgında bır yakısıklı oldu, bır tombullastı kı sorma.
Hersey kılo demek degıl hem.
Saglıklı olsunlar yeter kı.
Merak etme, senın cımcıme cok saglıklı olacak.
Hepımız bırbırımız ıcın dua etmıyor muyuz?
Saglıkla bebeklerımıze kavusalım dıye.
Insallah sende kavusacaksın kelebegıne, saglıklı bır sekılde.
Sımdı cıkıyorum ben.
Yorumunu okuyunca yazmak ıstedım.
Artık kacma vaktı geldı.
Yettı gari bu kadar mesaı.
Hooooop
Gittiiiiiiiim
Ve sızlere kocaman opucukler gonderdım.
Yakalayıııınnn
saol bıtanem sen nasılsın bı yaramazlık yok demı..Nıhlecımm gecmıs olsunnnnn canım dıkkt et kendıneee
hepını sevıyorummmmmmmmm öpuyorummmmmmmmmmmmm cıkmma lasımmmmmmmmmm
kızlarr prımanın hedıyelerı gecen hafta 2 defa geldı bana hahaa..yanlıslıkla yollamıslar sanırım oh ohh...şimdi de milupanın paketı geldı çok sewındıımmm gercı o da ufak tefek seyler war ama olsun cdlerı ızler emzırmeyı ögrenırım fena mı..
Ben de cıkıyorum ...aslında cok gerıldım ben de annemlerde kalıyorum aynı apartmana tasındım we 3 haftadır da onlarlayım o zaman da gerılsem de yansıtmamak zorunda kalıyorum ve sıkılıyorum ewe ınınce agladım bayagı ..cok sıkılıyorum mutlu gıbı davranıp onları germemeye üzmemeye calısmak da zor aglasam ne anlayacaklar kı hormonlardan oldugunu ..kesın ökuz altında buzagı arayıp soracaklar üzülecekler vs..ben de hep rol yapmısım gıbı oluyorum ...ufff...
Nıhle lutfen yat ve bacaklarını dık havaya iş de yapma artık cok az kaldı canım ..yardım etcek warsa gelsın senle kalmaya baslasın zamanı geldı ..
Ayşebahar ,sen de ihmal etme de git lütfen doktora iyi haberlerle dön inşallah..
Bbyee kilo aldın diye üzülme boşwer ben de korkuyorsum en son doktor kızmayı unuttu cok sewındım belkı senınkı de kızmaz be defalık
ıyı aksamlar cnm aksam grsz
fıtık ıcın anestezı dr ıle gorusecem haftaya
dr sorun olmaz dıyor.
gecen sıze soledıkten snra fıtık amelıyatı olan bı adama da spınal yapmıslar amelıyatını
ona bıse olmadysa banada olmaz :) ınsallah..
grsz cnm ıyı geceler..
kızlar ogleden sonra ki konusmalara bakamadım ... size 2 tane dogum haberi vermek istedim.. bir tanesini akşamdan biliyorduk 39.haftasında suni sancıyla eşimin işyerinden biri dogum yapmış,
demincek de ögrendim haftamız hemen hemen aynı olan arkadasımız dogum yaptı,sezeryanla , ikiz bebişleri oldu...
ayy fotograf yüklemişler face e..allahım ne tatlılarr maşallahh...
bizimki erken gelecek diye korkuyordum onlardan güc aldım,artık gelirse de üzülmemm :)))
allahımmmm ne güzel bir dönemindeyiz,hayatınnnnnnnnnnnn :))))))))
Kızlar nbr nasılsınızzz 1 sattır aglıyorum sınırdne buraya bıle gıremdım yıne kılo almısm neoluyor bana anlamdımkıyuruyus yapıyorum aksmalrı ekmek yemıyorum napıyım bu coocug acmı bırkaıyım anlamdım gıttı ya doktor yıne kızıcak pazartesi
KIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
rahım agzı acıklıgı varmıs
ve bebek heran gelebılırmıs.. suyum da azalmıs epey..
ıgne verdı cıger gelıstırıcı.
2sını sımdı vuruldum 2 sı yarın sabah
dr endıselenme dedı korkma hıcbırsey olmucak dedı.
hayırlısı ıle dogar dedı ama panık yapma sancın artarsa
suyun gelırse dıye..
hazırlıklarını tamamla dedı. heran bekleyecez dedı
haftaya carsamba kontrolum var bu surecte dınlen dedı.
hıcbırsey yapma erken olmasın dedı
2950 olmus kg sımasallah.
3000 3100 dgr dedı.
uffff..
kayınvalıdeme anneme falan soyledım ıkısıde salya sumuk agladı
hele kaynanama sasırdım
korkma benı ara ben gelecem ama ben gelınce sen yerınde durmuyorsun dıye gelmıyorum dedı
olsun dedım dusunmen yeter.
sımdı sabah aksam beklıyoruz ufaklıgı
umarım haftaya kadar bekler..
evet orda bi düşüncesizlik var cnm ama çevreemizde böyle insanlar o kadar çoğaldıki...bu en yakınımız bile olsa bn artık şaşırmıyorum... para verde aldır bari o zaman utanır belki... boşver üzülmene deymezzz
saol bıtanem sen nasılsın bı yaramazlık yok demı..
Oyle yapacam cnm yatıyorum sımdıden
aman kımse gelmesın rahat edemem ben
yanlızken daha cok yatarım kayınvalıdem geleyım dedı
yok anne gerek dedım.
Oda bılıuyor bırı olunca yatmayacagımı..
Kızlar ben bıraz uzanım arar ara cvp verırım
en azından 1 2 gun ara ara gırerım..
Opuyorum sızı yaradana emanet..
bıse kalmadı cnm ondan korkuyorum ya aslında....
bırde bu cıger gelısım ıgnesı falan endıselendırdı benı..
bu cımbız sancılarını ve basıncları dıkkate alın mutlaka.
ben onemsemedım meger rahım agzı acılmıs doguracam haberım yok!
ınsallahh bakalım nasıl cırkın bıse dogcak.
hayırlısı ınsallahh bıtanem hepımızın kı ayrıca..
selam kızlar nasılsınız?:92:
hayırlısı olsun tatlım, Allah bir nefeste kurtarsın cümlemizi inş.tatlım 20 de randevum var gidice doktorla konuşacağım normal doğum tarihimiz 22 şubattı ama bilmiyorum şimdi...
Ben medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım çokta memnunumm
Ablacım çok geçmiş olsun inşaallah bişey yoktur güzel haberlerle gel inşaallah...
Medicalpark ahmet yılmaza gidiyorum canım...Hamitler tarafında oturuyorum sen???
Aynı dr ha sizin...
Ne kadar borcum olursa olsun devlette doğum yapmam fobim var benim...Kalabalığa falan gelemiyorum...
Var canım uzunca bişey hem göbek deliğimin üstünde hemde altında tutişee kadarrrr
selam canım
karnım taş gibi
eşime söyledim dalga geçiyo benle yine
hemen doktora koş diye
belki de evhamlıyım
naapiim huyum böyle
SeLam Ben qeLdimmmmm
hoşgeldin ferayım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?