- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.001
kızlar dünyam 80 den haberi olan varmı dün ben kkdan çıkarken kanamam oldu karnımda sertleşti demişti dr gitcekti.:44: ama sonra naptı bilmiyorm çok yazmışınız geçmişte bulamadım yaaavv :44:
bu arada benle hemen hemen aynı haftalarda olanlara bişey srcam ?... müsaitken bi göbeğinize bakarmısınız bnm göbek deliiğimin altından tutişe kadar çizgi var ve bayağı aşşağıda bu çizgi dğum yakın demekmiş aşşağı inerse sizdede varmı aşşağıya kadar inmişmi?:44: bi bkın merak ettim erken gelmez inş oğlum... bu sene beebeler pek bi erkennci çünkü...çamaşırları asıp geliyoorm.
o izin aayrı o ayrı bencce doğum iznine kış izninide eklet cnm hamile olmayada bilirdin bu kış versinler iznini sert çık bence
cnm ben yarın 35 im bitiyo salı gün dr gittim bnmde 2,5 kg dı 45 cm ddi sen geride olduğun halde daha fazzla bebişin üzülme cnm çok çok iyi....
aynen bende sen gibiyimoğlum doğsunda onla zaman geçer artık....
sabırla bekliyrm geliniimin haberlerini yaaaavvv
ayy o çok fena kaşındırır
KIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
rahım agzı acıklıgı varmıs
ve bebek heran gelebılırmıs.. suyum da azalmıs epey..
ıgne verdı cıger gelıstırıcı.
2sını sımdı vuruldum 2 sı yarın sabah
dr endıselenme dedı korkma hıcbırsey olmucak dedı.
hayırlısı ıle dogar dedı ama panık yapma sancın artarsa
suyun gelırse dıye..
hazırlıklarını tamamla dedı. heran bekleyecez dedı
haftaya carsamba kontrolum var bu surecte dınlen dedı.
hıcbırsey yapma erken olmasın dedı
2950 olmus kg sımasallah.
3000 3100 dgr dedı.
uffff..
kayınvalıdeme anneme falan soyledım ıkısıde salya sumuk agladı
hele kaynanama sasırdım
korkma benı ara ben gelecem ama ben gelınce sen yerınde durmuyorsun dıye gelmıyorum dedı
olsun dedım dusunmen yeter.
sımdı sabah aksam beklıyoruz ufaklıgı
umarım haftaya kadar bekler..
Kızlar nbr nasılsınızzz 1 sattır aglıyorum sınırdne buraya bıle gıremdım yıne kılo almısm neoluyor bana anlamdımkıyuruyus yapıyorum aksmalrı ekmek yemıyorum napıyım bu coocug acmı bırkaıyım anlamdım gıttı ya doktor yıne kızıcak pazartesi
KIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
suyun gelırse dıye..
3000 3100 dgr dedı.
uffff..
hele kaynanama sasırdım
korkma benı ara ben gelecem ama ben gelınce sen yerınde durmuyorsun dıye gelmıyorum dedı
Kızlar nbr nasılsınızzz 1 sattır aglıyorum sınırdne buraya bıle gıremdım yıne kılo almısm neoluyor bana anlamdımkıyuruyus yapıyorum aksmalrı ekmek yemıyorum napıyım bu coocug acmı bırkaıyım anlamdım gıttı ya doktor yıne kızıcak pazartesi
cnm bozma moralini demek gelinim sabırsız normal doğmk istiyo inş kiloları alırda az daha bekler ama böylede doğsa iiyi cnm maşallah korkma cnmKIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
suyun gelırse dıye..
3000 3100 dgr dedı.
uffff..
hele kaynanama sasırdım
ya canım niya ağlıyorsun ya kilo al nolcak bunun için ağlanırmı onlar bebişine yarıyor kuzucum böyle şeylere takılma...dr u da salla ya o kimki sana kızsın tabiki senin iyiliğini düşünüyordur ama beni öyle kasan dr ada ben gitmem ya sanane aldıysam ldım derim ben biraz cadıyımm
ay bılemedım 3 kılo beklıyordum ben sımdı.ahada geldiii
canım bak kilosu tam istediğin gibi
artık doğuma ne kaldı ki neden üzülüyosun doğarsada doğar üzülme bence
annenleride üzme boşuna
Canım benim öncelikle maşaallah kuzunakilosu gelişimi gayet iyi niye korkuyosun ki endişe etme o en güzel haliyle gelecek yanınaaa Artık 37. haftandasın erkende değil hem iyi şeyler düşün bi tanemm
kız sen nasıl aç bırakırsın bebeği
Verirsin doğumdan sonra canım üzülme
ya canım niya ağlıyorsun ya kilo al nolcak bunun için ağlanırmı onlar bebişine yarıyor kuzucum böyle şeylere takılma...Dr u da salla ya o kimki sana kızsın tabiki senin iyiliğini düşünüyordur ama beni öyle kasan dr ada ben gitmem ya sanane aldıysam ldım derim ben biraz cadıyımm
cnm bozma moralini demek gelinim sabırsız normal doğmk istiyo inş kiloları alırda az daha bekler ama böylede doğsa iiyi cnm maşallah korkma cnmBi avazda doğsunn inş iğneyi ol bişycik olmaz inş
cnnm bukadar kasma kendini elinde olan bişey ddeğilki niye üzülüyosun hamileyizz sonuçta boşvver dr u.... Bebeğin iyi olsun yeterki taakma boşver yaaa
cnm bozma moralini demek gelinim sabırsız normal doğmk istiyo inş kiloları alırda az daha bekler ama böylede doğsa iiyi cnm maşallah korkma cnmbi avazda doğsunn inş iğneyi ol bişycik olmaz inş
cnnm bukadar kasma kendini elinde olan bişey ddeğilki niye üzülüyosun hamileyizz sonuçta boşvver dr u.... bebeğin iyi olsun yeterki taakma boşver yaaa
aynen katılıyorummm valla dr neymişşş
ben öel dıyorum acıktıgmı gııb kucuk adma ıcerde yumrukluyor nasıl ac bırkaıymm doktorda lam kılo dıyorrr benım için sorun yok ıstersme 100 kılo oluyum doktorr canımı sıkannn
KIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
suyun gelırse dıye..
3000 3100 dgr dedı.
uffff..
hele kaynanama sasırdım
canım sen üzülme bişeycik olmaz druda boşver..
Kızlar ben çıkıyorum evden görüşürüz akşam gelin olur mu?
By by
üzülme doktor bana da çok kzııyor ben de 14kg aldım bile ..bu hafta da hiç almamısım aslında almam gerekırdı ..aldıysan üüzülme canım sonra werırız hep beraber aglama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?