2012 Şubat Anneleri

O çizgi bende 6.aydan berı war asagıya dogru ınıyor göbegımden ..ama dogumu hızlandıracagını pek sanmıyorum ..O dogum cızgısı her kadında olurmus dogumdan 2-3 ay sonra da gecermıs ..Ama benım bu ara karnım aşırı sert..Senınkı nasıl?

AYŞEBAHAR SEN DAHA GITMEDIN MI DOKTORAA YARINA BIRAKMA LUTFEN BUGUN GITT..

ahada geldiii
canım bak kilosu tam istediğin gibi
artık doğuma ne kaldı ki neden üzülüyosun doğarsada doğar üzülme bence
annenleride üzme boşuna

ya canım niya ağlıyorsun ya kilo al nolcak bunun için ağlanırmı onlar bebişine yarıyor kuzucum böyle şeylere takılma...Dr u da salla ya o kimki sana kızsın tabiki senin iyiliğini düşünüyordur ama beni öyle kasan dr ada ben gitmem ya sanane aldıysam ldım derim ben biraz cadıyımm

Canım benim öncelikle maşaallah kuzunakilosu gelişimi gayet iyi niye korkuyosun ki endişe etme o en güzel haliyle gelecek yanınaaaArtık 37. haftandasın erkende değil hem iyi şeyler düşün bi tanemm

kız sen nasıl aç bırakırsın bebeği
verirsin doğumdan sonra canım üzülme

cnm bozma moralini demek gelinim sabırsız normal doğmk istiyo inş kiloları alırda az daha bekler ama böylede doğsa iiyi cnm maşallah korkma cnm bi avazda doğsunn inş iğneyi ol bişycik olmaz inş

cnnm bukadar kasma kendini elinde olan bişey ddeğilki niye üzülüyosun hamileyizz sonuçta boşvver dr u.... bebeğin iyi olsun yeterki taakma boşver yaaa

ay nebılım canım ya gerıldım zaten işyerınde bırde 10 gunde 3 kılo daha almısm olmam benı ıce gerdı

ahada geldiii
canım bak kilosu tam istediğin gibi
artık doğuma ne kaldı ki neden üzülüyosun doğarsada doğar üzülme bence
annenleride üzme boşuna
ay bılemedım 3 kılo beklıyordum ben sımdı.
bırden sancı gelırse nolcak su falan korktum bırden
daha 10 gun var :S
o tarıh bıle erkendı ya ondan ne bıleım püfss
Canım benim öncelikle maşaallah kuzunakilosu gelişimi gayet iyi niye korkuyosun ki endişe etme o en güzel haliyle gelecek yanınaaaArtık 37. haftandasın erkende değil hem iyi şeyler düşün bi tanemm

ınsallah yaaa sureklı yat dedı hıcbıse yapma acılman var dedı
rahım agzı acılmıs.
suyuda azalmıs balık gıbıyım daha ne kadar su ıcebılırım kı

aynen katılıyorummm valla dr neymişşş

haklsın valla ama bende bu doktor oldukca kadın taktı alma kılo alma kılo yıcek kendını benımlee

dunurum nasıl normal dguracam
sadece bos sancı cekıp tekrar amelıyata alacakmıs.
normal olmaz dedı.
sancılandıgım an sezeryana yatacam dusun.

aynen katılıyorummm valla dr neymişşş

Valla çok şanslıyım dr um bendende soğuk kanlı ben diyorum ki göbişim çok fazla çok falz kilo aldım ben niye göremiyom diye dalga geçiyo adma benimleeHeralde takıntılı dr um olsa hamileliğim hapistre geçerdiii

ben öel dıyorum acıktıgmı gııb kucuk adma ıcerde yumrukluyor nasıl ac bırkaıymm doktorda lam kılo dıyorrr benım için sorun yok ıstersme 100 kılo oluyum doktorr canımı sıkannn

canım sen üzülme bişeycik olmaz druda boşver..

kızlar ben çıkıyorum evden görüşürüz akşam gelin olur mu?

by by

kızlaar ben kaçıyorum yemek yiyeyim belki sıpam oynar çok sakin bugün... kasıklarımda adet olckmışım gibi ağrıyo şuan...inş yarına kadar iyi olurum

dünürüm üzülme hiçbişi olmaz inş herşey Allahtan... gelecceklerse yapacak bişi yok sn yat dinlen oturma pc başında bu ara fazla ... ara ara gir kkya... geçmiş olsn balım

haydin by by kızlarrr grşürz in ş

KIZLAR BENİM KARNIM COK GERGIN OLUYOR,BEBEĞİMİN HAREKETLER DAHA YAVASLADI SANKİ..WURDU MU TAM SERT WURUYOR AMA VURMADI MI DA COK ÜZÜLÜYORUM..BİR DE KİLOTLARIM ARTIK GÖBEK ALTIMDAN BILE SIKIYOR,HAMILE KILODU GIYDIM BOGULACAKTIM..BİRYERE GIDERKEN NEFESIM KESILIYOR..DOĞUM TARIHIMIN BELIRSIZLIGI DE BENI BUNALTIYOR..

Canım geçmiş olsun sıkma canını ...2950 çok çok iyi ,zaten doğanlar da o kadar oluyor ..Sen kilosuna takma..Kendını çok yorma yeterlı ...Fıtıgı da sordun mu canım ,ne dedi..?Demek ki sen kanaman,suyun gelirse veya sancı olursa hemen doktoru aramalısın..

Kızlar bende çıkıyorum hepinizi çok öptm olurda bişey olursa telden bana ulaşırsanız sevinirim buraya gelene kadar kendinize çok iyi bakın...

Üzülme doktor bana da çok kzııyor ben de 14kg aldım bile ..Bu hafta da hiç almamısım aslında almam gerekırdı ..Aldıysan üüzülme canım sonra werırız hep beraber aglama..

üzülme doktor bana da çok kzııyor ben de 14kg aldım bile ..bu hafta da hiç almamısım aslında almam gerekırdı ..aldıysan üüzülme canım sonra werırız hep beraber aglama..

benım 16 kılo oldu canım ama valla yemıyorum tatlıyı bıraktık sırf almıym kılo dıye ama napıym bunyem böle demkkı bı doktorun morla vermsı gerkırken bende böelsıne cattım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…