- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.981
Bana kıymet vermeyeni bende sallamam canım haklısın ama yapacaklarım her an yanımda olan insanlar hep değer verdiler yanımda oldular canımm
Yaa inşaallah nıhle ben çıkmadan gelir bende çok merak ettim...Bana mesaj atın ya olmazmı eğer burda olmazsam artık giremem laptopun gelmesini beklicem umarım uzatmazlarrr tamir sürecini
durup dururken gerildim şimdi hep bu haknurunyüzündennnnnn
buklem tutişin geçtimi dünde sordm ama cvp verdinmi görmediimnasıl rüzgar bebekkkkk:44:
durup dururken gerildim şimdi hep bu haknurunyüzündennnnnn
buklem tutişin geçtimi dünde sordm ama cvp verdinmi görmediimnasıl rüzgar bebekkkkk:44:
bnm oğlum pek hareketsiz bugün teyzesi yaa keyfi yok gibi akşam tuzu kaçırdım ondan sanırsammyazdım da canım sen görmedin heralde tutiş aynı geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum .. rürgaz bebek gayet iyi ama karnımı yarıcak heralde yakında herkes hareketlerini görüyo maşallahsiz nasılsınız bakalım bebişle?
Hayırdır canım bilmeden naptım yine bennn
ayşem sana anca yeter zaten iki şişe persil....... bi şişesi ne kadar gidiyo ben alalı 3 4 ay oldu sanırım anca bitck... tabi sen kalabalksın sen kesin evde umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvenci gibisindir dimi....işin bitmez kolay kolayyy
haknur bu emreye
bukle bu rüzgara :121:
ayşecim buda ismi belirsiz ama yusufabişeyi yoktur inş.. [/B]
bnm oğlum pek hareketsiz bugün teyzesi yaa keyfi yok gibi akşam tuzu kaçırdım ondan sanırsamm
takılıyorummm kız yk bişeyyy
ayşem sana anca yeter zaten iki şişe persil....... bi şişesi ne kadar gidiyo ben alalı 3 4 ay oldu sanırım anca bitck... tabi sen kalabalksın sen kesin evde umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvenci gibisindir dimi....işin bitmez kolay kolayyy
haknur bu emreye
bukle bu rüzgara :121:
ayşecim buda ismi belirsiz ama yusufabişeyi yoktur inş.. [/B]
kızlar benim hormonlordan mı ne alınganlıgım tuttu yine,eşime bile soyleyemedim ama içim acıdı..
gecen günlerde bir reklamda yeni çıkan bir ürün gordum,merak ettim heryerde aradım falan ,hatta eşimin yegeni de yanımdaydı ona dedim,bi türlü bulamadım falan..
sonra neyse aradan bir ay geçti dün akşam sofradayken yine aynı reklamı gordum,aa falan dedim eşime gosterdim,yegen ben bugün yedim dedi... sonra dedim bana niye getirmedin ben sana demiştim ya falan.. neyse o da agrıma gitmedi bu akşam yine yemek yiyoruz yegen benbugun ondan 2 tane yedim deyince ben dondumkaldım...
içimdenbir şeykoptu, ben sandalye tepelerinde bu halimle adama ders calıstırcam diye cırpınayım, bir de sevdigi icecek bitti mi ,yediği abur cubur bittiginde koşa koşa gidip alayım adam 50 kurusluk seyi yenge canın cekmişti sana da aldım demesini bırak bir de ben bugun 2 tane yedim desin.. ben mi cok duygusalım diyorummm ama ben de cocuktum ablamla aramızda yas farkı oldugu halde ne yediysem akşama ona da ayırırdım,annem sevmedigi halde zorla yedirirdim , tek basıma gecmezdi,ben de cocuktum..şimdi ise hala eşimle yemek yerken bile az bişey var ise ve lezzetliyse bile ben doydum deyip bırakırım,gündüz ne yersem ona da ayırırım... boyle bir şeyle karsılasınca kotu oldum...
belki de benim alınganlıgım üstümde ,ama bu zamana kadar verdiğim emek bosunaymış gibime geldi, şimdiden sonra da bilmem eski samimiyetimle yardımcı olabilir miyim ??? hani 2. donem hem onu düşünerekten hem kendimi ve bebegimi dusunerekten gelmez diyordum ya..artık sadece kendimi düşünerekten diyorum umarım geri göndermeme kararı alırlar,derslerinden dolayı...
kendimi aldatılmış gibi gordum... allahım sabırlar versin... ben bunu bile anlatamam eşime , fikrimi soyleyemem,o da hersey yolunda sanır, anlatırsam aglarım..aglamak ise istemiyorum kimsenin gücsüz hissetmesini istemiyorummmmmmm...........
karmasık aptal rüyamın gününün sonunda boyle bir üzüntü oldu işteeeeeee.....ben buna yorayım allah daha büyük sıkıntı vermesin..........
döktüm kendimi ama rahatlayamadım.........
sağol teyzesi.....oynamıyo yaaa sinir oldum gidip yemekym belki oynarrrrben şimdi esada ne yollasam acaba
dur seninkide abur cubur yesin:131:
koca göbüşlüler en geldim...
nihleden haber varmı mrk ettim birde ayşebaharımın oğluşu iyimiymiş cvp verin hemen çıkmam lazım
Kızlar göbişleriniz nasıl sertmi yumuşakmı ben oturunca taş gibi oluyoooBugün bizde usluyuz nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?