2012 Şubat Anneleri

durup dururken gerildim şimdi hep bu haknurun yüzündennnnnn

buklem tutişin geçtimi dünde sordm ama cvp verdinmi görmediim nasıl rüzgar bebekkkkk:44:

durup dururken gerildim şimdi hep bu haknurun yüzündennnnnn

buklem tutişin geçtimi dünde sordm ama cvp verdinmi görmediim nasıl rüzgar bebekkkkk:44:

yazdım da canım sen görmedin heralde tutiş aynı geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum .. rürgaz bebek gayet iyi ama karnımı yarıcak heralde yakında herkes hareketlerini görüyo maşallah siz nasılsınız bakalım bebişle?

ayşem sana anca yeter zaten iki şişe persil....... bi şişesi ne kadar gidiyo ben alalı 3 4 ay oldu sanırım anca bitck... tabi sen kalabalksın sen kesin evde umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvenci gibisindir dimi.... işin bitmez kolay kolayyy

haknur bu emreye

bukle bu rüzgara :121:

ayşecim buda ismi belirsiz ama yusufabişeyi yoktur inş.. [/B]

bnm oğlum pek hareketsiz bugün teyzesi yaa keyfi yok gibi akşam tuzu kaçırdım ondan sanırsamm
Hayırdır canım bilmeden naptım yine bennn

takılıyorummm kız yk bişeyyy

Ben 7 kiloluk ariel 7 kiloluk rinso alıyorum 1 1 buçuk sene gidiyor canım...Aaa teyzesi oğluma araba mı almışSağolasın teyzesii ama bana öyle geliyorki emre beye oyuncak yetişmeyecek bu fırlamalıkla kıracak gibi geliyor babası şimdiden alıyo ama bunların hepsi kırılacak biliyorummm

koca göbüşlüler en geldim...
nihleden haber varmı mrk ettim birde ayşebaharımın oğluşu iyimiymiş cvp verin hemen çıkmam lazım

ben şimdi esada ne yollasam acaba

dur seninkide abur cubur yesin:131:

Kızlar göbişleriniz nasıl sertmi yumuşakmı ben oturunca taş gibi oluyoooBugün bizde usluyuz nedense...

Son düzenleme:

evet orda bi düşüncesizlik var cnm ama çevreemizde böyle insanlar o kadar çoğaldıki...bu en yakınımız bile olsa bn artık şaşırmıyorum... para verde aldır bari o zaman utanır belki... boşver üzülmene deymezzz

Kızlar nbr nasılsınızzz 1 sattır aglıyorum sınırdne buraya bıle gıremdım yıne kılo almısm neoluyor bana anlamdımkıyuruyus yapıyorum aksmalrı ekmek yemıyorum napıyım bu coocug acmı bırkaıyım anlamdım gıttı ya doktor yıne kızıcak pazartesi

KIZLAR BEN GELDIM..
moralım bozuldu
rahım agzı acıklıgı varmıs
ve bebek heran gelebılırmıs.. suyum da azalmıs epey..
ıgne verdı cıger gelıstırıcı.
2sını sımdı vuruldum 2 sı yarın sabah
dr endıselenme dedı korkma hıcbırsey olmucak dedı.
hayırlısı ıle dogar dedı ama panık yapma sancın artarsa
suyun gelırse dıye..
hazırlıklarını tamamla dedı. heran bekleyecez dedı
haftaya carsamba kontrolum var bu surecte dınlen dedı.
hıcbırsey yapma erken olmasın dedı
2950 olmus kg sı masallah.
3000 3100 dgr dedı.
uffff..

kayınvalıdeme anneme falan soyledım ıkısıde salya sumuk agladı
hele kaynanama sasırdım
korkma benı ara ben gelecem ama ben gelınce sen yerınde durmuyorsun dıye gelmıyorum dedı
olsun dedım dusunmen yeter.

sımdı sabah aksam beklıyoruz ufaklıgı
umarım haftaya kadar bekler..

ben şimdi esada ne yollasam acaba

dur seninkide abur cubur yesin:131:
sağol teyzesi.....oynamıyo yaaa sinir oldum gidip yemekym belki oynarrrr
koca göbüşlüler en geldim...
nihleden haber varmı mrk ettim birde ayşebaharımın oğluşu iyimiymiş cvp verin hemen çıkmam lazım

ikiside akşama belli olck cnm haber yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…