- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.141
Sağol canım.. Güzel bir gün bugün...
Hava güneşli...
Amin canım... hepimizi inşallah..
Az kaldı bir ay...
Ama benartık nefes almakta zorlanıyorum..
Sizde durum nasıl....
Çok kilo aldım ondan olabilir...
Süpersin ya şu mübarek cuma sabahında..
Bak ne tatlı konuşuyorsun...
Hep böyle olun canımı yiyin kız...
Günaydın burcuuuuuuuuuuuuuuuu
şımarık seniiiiiiiiiiiiiiiii:)))
noldu anlat bakalım...:)))
"plasenta previa' canım...
Ben çok takmıyorum:))))
rabbi,m neylerse güzel eyler...:)
canım kiloları kaç bebeklerin?
Aynen eşek öldüren güneş ama:)))
olsunnnn
benim ki 2 hafta önce 600 gr almıştı 2 hafta sonra gittim 350-400 gr kadar almış normal ama eskiye nazaran daha az almış o yüzden endişelendim fakat doktor daha çok tansiyonumun üzerinde durduğu için o arada kaynadı soramayı unuttum bu gittiğimde sorcam...biraz önce bi arkadaş bebek az kilo alıyor damarlarda mı bi problem var deyin de ondanmı kaynaklanıyor diye endişelendim...neden olduğunu bende bilmiyorum...
benim ki 2 hafta önce 600 gr almıştı 2 hafta sonra gittim 350-400 gr kadar almış normal ama eskiye nazaran daha az almış o yüzden endişelendim fakat doktor daha çok tansiyonumun üzerinde durduğu için o arada kaynadı soramayı unuttum bu gittiğimde sorcam...biraz önce bi arkadaş bebek az kilo alıyor damarlarda mı bi problem var deyin de ondanmı kaynaklanıyor diye endişelendim...neden olduğunu bende bilmiyorum...
Bugun Cuma oldugunu unutmusum bak.
Herkesın Cuma'sı mubarek olsun.
Dualarımız hayırlı bır sekılde kabul olsun ınsallah.
anım çokmu yüksek tansiyonun bendede tansiyon var benim dr çok üstünde duruyor bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa haftasıyla uyumluysa kilo sorun degil diyor tansiyon damarlarda daralma yaptığı için bebiş biraz az kilo alabiliyor ama önemli olan diğer ölçümler .... Bende tedirgin oluyorum biraz
Canım ikiz olmalarına rağmen çok iyi kiloları
Evet dediğin gibi kızı ezmiş oğlun ama
Kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benim oğlum 2 kg düşün...
33.haftamdayım ama benim fazla zamanım kalmadı doktor 8 şubat sezeryan dedi gerçi ozaman kadar beklermi benim kuzular şüpheliyim doğrusu:))))
benim hep azdı da o hafta yüksek çıktı...13 dü doktor 14 olunca mutlaka haberim olacak dedi...bende tansiyon aleti aldım,hergün ölçüyorum sabah akşam 10-11 arasında değişiyor...bakalım inşallah problem çıkmaz sona az kaldı çünkü rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
geçen gün iş yerinde bi sıkıntım oldu tartıştım falan 12 ye çıktı demekki sinirlenmemem gerekmiş...birde ne farkettim biliyormusunuz, tartışırken hemen elim ayağım titredi sesim ani yükseldi bir iki cümle kurdum ve kendimi dışarı attım halbuki daha çok cümlem vardı o şahsın yüzüne söyleyeceğim kendimi bile zar zor savundum...ii ki dışarı atmışım kendimi çok sinirlendim çünkü ve ellerim acayip titredi.....sizdede oluyor mu sinirlenince???
canım ikiz gebeliklerde erken mi oluyor sezeryan bende 33. haftamdayım 22 şubat doğum hatta ben erken diye düşünmüştüm kendimi:26:
günaydın cnmm.... kaç kilo tam olarak cnm ve kaçıncı haftandasın normal dediyse dr un merak etme derim .... her çocuğun yapısı farklı bence hiç kafaya takma...günaydın kızlar...benim de olloşum geçen haftalara nazaran az kilo almıştı...neden kaynaklanıyor acaba damar falan demişsiniz kafam karıştı...
günaydın balım sanada hayırlı günler cnmmGünaydın annişlerrrrrrr herkese haırlı cumalar gusel bı gun gecırmenız dılıyorummm
güldürdün sabah sabah valla beni.oğlum 2300 kızım 1850 zavallı kızım çiroz kalmış oğlumun yanında her yerde erkek egomanyası ya ezmiş kızımı sıpa oğlum:))))
33 haftalığa girdim bugün damperli kamyon gibiyim zaten kendimi zor taşıyorum bide bu ishal çıktı:)))
günaydın canlar selammmmm
selam kızlar nasılsınız?
aysebahar gittin heralde dra nasılsın canım?
var mı kızlar bi havadis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?